Totul despre West Siberian ca

Totul despre West Siberian ca

Mulți oameni visează la un animal de companie de acasă. Cu toate acestea, astăzi există o cantitate imensă de rase de câini. Acest soi este destul de dificil de navigat și de a alege exact speciile care vă vor satisface nevoile și preferințele. Rasa populară câine este Siberia de Vest. Acest animal alege mulți vânători, deoarece în procesul de vânătoare, un husky poate efectua rolul unui asistent activ. Cu toate acestea, trebuie să știți cum să alegeți catelul drept și cum să vă îngrijiți și ce caracteristici pot fi distinse de această rasă de câini.

Descrierea rasei

West Siberian ca este considerat o rasă destul de foarte specializată. Inițial, scopul său direct este de vânătoare. Reprezentanții moderni ai rasei occidentale au avut loc din lacuri, care au locuit odată în Siberia și Urals. În consecință, câinii trăiau în condiții de mediu destul de nefavorabile și, prin urmare, trebuiau să se adapteze la climatul dur taig.

dar Puppies of the West Siberian Rock, pe care îl cunoaștem astăzi, născut nu în mod natural: Ei au fost derivate special datorită muncii lungi și silitor de oameni de știință ameliorator. O astfel de selecție a fost întreruptă pe toți indivizii slabi și acele animale care au avut (chiar și cele mai mici) defecte. Astăzi există 2 soiuri ale rasei occidentale de preferi: Khanty și Mansiyskaya. Aceste subspecii au atât caracteristici comune, cât și unele diferențe. Deci, de exemplu, Husky Kanty are un corp mai masiv, iar animalul de manta are o structură complet diferită: un fizic mai bun și o față alungită.

În general, cele mai multe diferențe izbitoare între subspecie a Siberiei de Vest similar poate fi găsit tocmai în apariția animalelor.

Dacă vorbim despre procesul de reproducere a rasei în țara noastră, trebuie spus că provine de selecție în secolul XX. Acesta a fost în această perioadă care a început dezvoltarea de standarde oficiale ale acestei rase. Aceste standarde au fost adoptate în 1925. De asemenea, este important de observat că în timp, interesul public din aceasta rasa este doar în creștere, astfel încât Lucky Siberiei de Vest devine o rasa din ce în ce mai populare și pe scară largă.

Standardizarea are structura anatomica a suferit reprezentanți ai rasei WASHNESIBIR LAKI. Deci, de exemplu, se crede că câinele aparținând acestui soi ar trebui să aibă un cap cu contururi triunghiulare. Craniul este destul de mare, iar botul este alungit. Mușcați în formă de foarfece. Există 2 soiuri de formă ochi: în formă de migdale și ovală, cea mai obișnuită culoare ochi – poartă. Urechile animalului, ca și capul, au schițe triunghiulare și sunt în picioare. Burta este destul de elastică, iar sânii sunt largi. Labele unui animal se disting prin forță și putere, iar coada câinelui este ca o seceră. Potrivit standardelor acceptate oficial, la greabăn, creșterea animalului este în intervalul de la 50 la 80 cm. Capacul părului este destul de scurt, dar este turnat sub acoperiș gros.

În total, în natură există mai multe culori posibile ale Siberiei de Vest, și anume:

 • Alb-gri+
 • Gri cu roșu+
 • pestriț+
 • galben pal.

Speranța de viață – până la 17 ani.

Caracteristicile caracteristicilor

Dacă vă decideți să cumpărați și să păstrați un câine într-o casă privată, care aparține rasei West Siberian Husky, atunci caracteristicile naturale și comportamentale ale animalului ar trebui luate în considerare. Deci, mulți crescători de câini neexperimentați, precum și cei care vor începe primul animal de companie, adesea refuză imediat să dobândească Husky, pentru că are un aspect rău și seamănă cu un lup. Dar asemănarea cu animalele de pradă este numai extern.

Îi place Siberiei de Vest sunt animale care diferă în caracterul echilibrat și calm. În ceea ce privește omul, husky destul de prietenos se comporta, nu exprimă agresivitate și răutate, sunt adepții și asistenți de încredere. În esență, animalul este activ și energic, găsește rapid un limbaj comun cu persoane (inclusiv copii) și alte animale. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să se teamă, chiar dacă animalele de companie de casă deja locuiesc în casa ta, dar sunteți de planificare pentru a începe o pălărie.

Multi proprietari de caini din aceasta rasa a sărbători o altă linie remarcabilă de natura lăcaș – acest lucru este curaj. Această caracteristică este moștenită genetic de la strămoși. Lucrul este că în vremurile vechi ale strămoșilor acestei rase angajate în vânătoare pe animale mari. Prin urmare, în comportamentul câinilor, astfel de caracteristici au apărut ca curaj și neînfricație.

De asemenea, este important să rețineți că câinii sunt animale inteligente și dezvoltate, posibilitățile lor intelectuale sunt pronunțate destul de luminoase.

De aceea, indivizii sunt bine să se antreneze și să se îmbunătățească.

Procesul de instruire a rampelor poate fi ținut sub îndrumarea unui film profesionist și la domiciliu. În plus, astfel de caracteristici ca definiție, loialitate și dedicare, încrederea se deosebesc în natura buzelor Wessenosibirsk.

Mulți proprietari de pauze de detașare au remarcat că animalul acestei rase este destul de precoce. Este capabil să suporte condiții nefavorabile de mediu și chiar și pentru o perioadă lungă de timp fără apă și mâncare. Astfel de caracteristici sunt așezate într-o natură de câine, și de aceea animalul este folosit în mod activ în vânătoare. Vestul Siberian poate fi implicat pentru vânătoare individuală și abur, precum și pentru.

Îmbunătățirea

Formarea și instruirea West Siberian Husky sunt procesele care ar trebui să înceapă de la primele zile după ce ați condus animalul la casa dvs. Și la prima dată, clasele și formarea ar trebui să fie ținute în mod regulat, astfel încât animalul de companie a învățat rapid toate comenzile necesare. După ce ați studiat comenzile de bază, puteți trece la trucuri mai complexe și complexe. Dacă intenționați împreună cu un câine pentru a vă angaja în vânătoare, când animalul va ajunge la vârsta de 10 luni, este necesar să o trimiteți la cursuri specializate.

Important. Amintiți-vă că în procesul de învățare este imposibil să fii agresiune sau să bată animalul. În caz contrar, se poate îngheța la tine.

Conținut și îngrijire

Lyaka rasei Siberiei de Vest este o alegere de oameni care sunt pasionat de vânătoare. Cu toate acestea, unii crescători de câini care sunt locuitori din oraș convenționali sunt, de asemenea, aleși ca câini descriși pe animale de companie ca animale de companie. Dar dacă vă simțiți despre cel de-al doilea grup, atunci ar trebui să vă gândiți bine la alegerea dvs. și să cântăriți toate „pentru” și „împotriva”. În ceea ce privește conținutul și îngrijirea animalelor, este necesar să vă familiarizați cu unele simple, dar obligatorii pentru a îndeplini regulile.

Trebuie să-și amintească asta Pentru a rămâne un câine, ar trebui să creați astfel de condiții în care va fi capabil să efectueze un stil de viață activ, mișcându-vă în mod constant și stropind energia. În acest sens, animalul trebuie, de asemenea, să primească destul de mult timp, să organizeze formarea pentru el și jocuri mobile.

La fel ca în legătură cu orice altă creatură vie, trebuie respectate regulile de igienă. Animalele trebuie să se scalde și să curate. În funcție de culoarea, precum și stilul de viață, frecvența procedurilor de apă poate varia. De exemplu, în cazul în care animalul își petrece o mare cantitate de timp în natură și are o culoare de lumină, atunci de înot trebuie să fie destul de regulat. În cazul în care animalul conduce un mod liniștit de viață, și lână ei este întunecat, atunci procedurile de apă pot fi efectuate mai puțin regulate. În orice caz, este posibil să se scalde Woster siberian Ca și în apă caldă și utilizarea special concepute pentru câini de detergenți. Nu spălați câinele cu săpun și șampon care a produs pentru o persoană.

Și, de asemenea, în ceea ce privește respectarea igienei, este necesar să se taie ghearele în mod regulat la animalele de companie, curățați urechile și ochii cu baghete de bumbac și discuri, de inspecție (și necesară de curățare a cavității bucale). O altă procedură este necesară pieptănarea. Mai ales este relevant în perioadele de năpârlire.

Astfel încât pieptele să treacă cu un anumit grad de eficiență, ar trebui să fie utilizate perii speciale și pieptene.

În ceea ce privește hrănirea și întocmirea dietei, atunci în acest sens, Wessenosibirsk Husky este un animal destul de nepretențios. Mâncarea PET dvs. cu patru picioare trebuie să includă toate vitaminele și microelementele necesare pentru creșterea și dezvoltarea câinelui. Amintiți-vă că câinele în nici un caz nu poate fi alimentat de produse non-stop și restante, precum și de resturile de alimente din tabelul de masterat.

Pentru hrănire, puteți alege o dietă de furaje uscate sau umede finisate sau alimente naturale. În primul caz, ar trebui să fie cumpărate numai acele feed-uri care sunt potrivite pentru câinele dvs. (luați în considerare caracteristicile fiziologice ale rasei, vârstei și individuale). În al doilea caz, este important să ne amintim că regimul alimentar al husky Siberiei de Vest ar trebui să includă produse alimentare, cum ar fi carne, pește, legume și fructe. Nu va fi de prisos aditivi, minerale și vitamine. Și există o listă de produse care trebuie să fie eliminate din regimul alimentar al animalului. Astfel de produse includ dulciuri, muraturi, carne prăjită și produse de panificație. Nu uitați să mențină echilibrul de apă al husky.

Dacă respectați toate regulile și recomandările descrise, atunci cainele va trăi o viață lungă, fericită și sănătoasă. În plus, în scop preventiv, arată medicul veterinar pentru animalele de companie cu patru picioare, cel puțin 1 dată în 6 luni.

Alegerea unui catelus

Selectați Wastener Rasa Ca Puppy este destul de simplu, dacă urmați câteva reguli și urmați instrucțiunile. Pentru a începe cu, ar trebui să fie declarată în ce scop ai dobândi un caine: pentru vanatoare sau ca un animal de companie. Dacă ați ales prima opțiune, atunci ar trebui să contactați vânătorul experimentat sau într-o grădiniță specializată.

Înainte de a cumpăra, „cunoașteți” cu animale: Luați-l pe mâini, inspectați cu atenție, urmăriți comportamentul animalului din exterior. Asigurați-vă că catelul are un aspect bine îngrijit și îngrijit, precum și destul de activ în comportamentul său.

Dacă este posibil, este necesar să se familiarizeze cu perechea părinte de câini. Este necesar ca să fiți convinși că catelul dvs. a apărut de la persoane sănătoase cu rasă, și nu de la animalele defecte genetice. În plus, este important să cerem să demonstrați vânzătorul toate detaliile lui: certificate, pașapoarte, licențe.

Deci, veți fi siguri că obțineți un animal de înaltă calitate și nu vă ocupați de fraude.

Clicuri pentru fete și băieți

După ce te-ai decis cu privire la alegerea unui câine, este important să se dea numele dvs. catelus. Acesta ar trebui să reflecte caracterul său, să fie săpat, ușor de memorat. În primul rând, trebuie să se ia în considerare podeaua de animalul tau. Cele mai multe nume populare pentru bărbați din West Siberian îi lipsește sunt:

 • Archie+
 • Alex+
 • Alf+
 • Ars+
 • ASOR+
 • Euron+
 • Bucurie+
 • gri+
 • Jean+
 • Ilya+
 • Michael+
 • Marsilia+
 • Newton+
 • Teddy+
 • Theodore+
 • Stan+
 • Charlie+
 • Chico+
 • Yago.

  Dacă sunteți proprietarul femelei, atunci animalul tau se poate apropia de unul dintre aceste nume:

  • Alma+
  • Alice+
  • Anfisa+
  • Vega+
  • Partajarea+
  • Vanda+
  • da+
  • Grett+
  • Judy+
  • Kukki+
  • Zeta+
  • Indie+
  • Laura+
  • Crin+
  • Laba+
  • Miranda+
  • Maxi+
  • Meggy+
  • Patricia+
  • Puma+
  • Puffy+
  • Scarlett+
  • Thysty+
  • Ultra+
  • Uniune+
  • Chloe+
  • Haley+
  • Chilita+
  • Charlize+
  • Yumi+
  • Jadvig.

  Puteți alege pseudonimul preferat din lista propusă sau alege orice alt la cerere.

  Poveste despre rasa în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: