TOY FOX Teritoriu: Descriere și sfaturi de îngrijire

TOY FOX Teritoriu: Descriere și sfaturi de îngrijire

Toy Fox Terrier este o rasă de câini care posedă mai multe nume. Printre ei – Fox Toy, Amerita. De asemenea, animalul este adesea numit jucărie americană Fox Terrier. Reprezentanții acestei rase sunt destul de mici în funcție de dimensiunea sa, prin urmare sunt considerate animale decorative.

Inițial, terrierii de vulpe au fost derivați pentru a prinde diverse rozătoare de dăunători (de exemplu, șobolani sau șoareci).

Istoria originii

Rockul, care a devenit original pentru jucăriile americane Fox Terrier, este un focister Swatch Smooth. Aceste animale înapoi în secolul XVI îndepărtat, britanicii utilizați ca tovarăși în procesul de vânătoare. Câini poseda astfel de calități valoroase ca agilitate și energie, și, prin urmare, au făcut față cu bine sarcinile lor de vânătoare și au fost foarte apreciate de către crescătorii. Datorită faptului că patrulenele fociste cu părul neted au fost o stâncă neomogenă (printre animalele au întâlnit atât persoane mici, cât și mai mari), sa decis să se formeze o varietate de mai multe specii.

Pentru a fixa dimensiunea mică a câinilor cu părul fără probleme la nivel genetic, care au fost înregistrați de organizația numită Kennel Club, animalele traversate cu diferite roci miniaturale. Deci, foxteries cu lână netedă a început să se întâmple pinchers, Chihuahua, Manchester Terrier și drepturile. Ca urmare a unor astfel de lucrări de reproducție în 1936, rasa a fost înregistrată oficial intitulat Toy Fox Terrier (Toy Fox Terrier).

Descriere

Dacă vă gândiți la achiziția ca animal de companie american la focister, atunci ar trebui să vă familiarizați cu descrierea acestei rase. Mai mult, atât cu caracteristicile fiziologice ale PSA, cât și cu caracteristicile sale mentale.

Aspect

Terrierii americani sunt animale de companie de casă cu patru picioare. O caracteristică distinctă a animalelor este un fizic sportiv și oase destul de puternice. Mișcările harului ameralian și nobil, care sunt asigurate de construirea flexibilă, precum și de masa musculară dezvoltată. Conform standardelor înregistrate oficial, Înălțimea animalului este de aproximativ 25 de centimetri, iar greutatea nu depășește 3 kilograme.

În general, structura anatomică a corpului câinelui este destul de proporțională. Cutia craniană a casetei Focister are o formă rotunjită, iar partea feței are schițe în formă de pană. Amertoy nas a fost, de obicei, vopsit în negru, dar există și excepții. Deci, dacă culoarea totală a animalului este maro, atunci migge poate fi pictată într-o astfel de umbră. Este demn de remarcat faptul că mușcătura din animal este corectă. Ochii PSA în forma lor sunt rotunjite și convexe, urechile în picioare.

Animal torsul în contururile sale seamănă cu un pătrat, respectiv, lungimea sa este aproape egală cu înălțimea. Structura femelelor poate fi mai alungită și dreptunghiulară. Pieptul Jucariilor american Foxcrier are un cot și este adâncă. Coada este plantat suficient. Labele (atât față cât și spate) sunt condamnibile și aranjate în paralel unul cu celălalt.

Părul animal scurt și moale la atingere. Lana are o structură bună și strălucește în lumină. Lungimea lărgii de păr variază: de exemplu, în jurul gâtului este mai lung. În total, în natură există 4 culori recunoscute ale Terrierilor Fox.

În fiecare din cele 4 cazuri, umbra de bază este de culoare albă, dar poate include câteva nuanțe: maro, roșcată, negru și corporale.

Caracter

Caracteristica cea mai pronunțată a caracterului de Ameralo – energie. De-a lungul vieții sale, câinii un stil de viață activ. De asemenea, evidențiate trăsături astfel, cum ar fi curajul și neînfricarea, dedicare si loialitate, abilitati intelectuale dezvoltate, mândrie, vigilență.

În familia în care trăiește animalul, câinele se comportă prietenos. Ea este bun pentru contactul cu toate gospodăriile, inclusiv copiii de vârstă școlară (cu copii care sunt mai tineri, animalele pot intra în conflict). În ciuda un astfel de comportament cu membrii familiei, Cu oameni necunoscuți, animalul se poate comporta în pericol și precaut.

Trebuie remarcat faptul că articolul descrie trăsăturile de caracter versatil și cele mai multe caracteristici caracteristice. Cu toate acestea, diferiții câini în funcție de caracteristicile mintale și de educație pot diferi semnificativ în natură și comportament. PET-ul cu patru picioare necesită o distracție activă și plimbări frecvente. Dar dacă vă veți întâlni pe alți câini pe drum, ar trebui să fiți deosebit de atenți, deoarece pot apărea conflicte între animale.

Jucăriile de jucărie au nevoie de atenție și îngrijire constantă, deci Dacă stilul tău de viață este bogat și de multe ori dispar la locul de muncă, suntem în călătorii de afaceri, atunci nu ar trebui să începeți câinele acestei rase.

Dacă Amerto nu acordă suficientă atenție, se poate îmbolnăvi.

Hrănire

Amerita este o rasă de câini care pot fi numiți omnivor. Un animal este complet non-dependent în legătură cu alimentele și, prin urmare, este predispus la supraalimentare, un set de greutate excesivă și chiar obezitate. De aceea este foarte important să faceți o dietă corectă pentru focistra, precum și să faceți un program de putere și să controlați porțiunile. Toate acestea vor economisi sănătatea și vor extinde durata de viață a animalului de companie.

La alegerea proprietarului, puteți hrăni feedurile finite de focalizare (uscate sau umede) sau alimente naturale.

 • Dacă preferați prima opțiune, atunci ar trebui să aveți grijă deosebită să cumpărați alimente. Alegeți formulările alimentare de înaltă calitate și având o bună reputație pentru producători. Citiți cu atenție ambalajul și cumpărați numai acele produse care corespund rasei, vârstei și caracteristicilor fiziologice ale animalului.
 • Dacă vă decideți să vă hrăniți amerala cu produse naturale, atunci aveți grijă de faptul că erau proaspeți. Nu alimentați animalul cu broderie din tabelul său. Respectați echilibrul proteinelor, grăsimilor și carbohidraților și includeți, de asemenea, în dieta complexelor de vitamine și minerale.
 • Periodic, prietenul dvs. cu patru picioare poate fi achiziționat diverse delicatese care oferă o serie de magazine zoologice moderne. Nu uitați să observați echilibrul apei animalului.

Îngrijire

În general, merită remarcat faptul că conținutul rasei de animale din Fox Terrier nu va provoca dificultăți cu dvs. Toate activitățile de îngrijire sunt destul de simple în performanță.

 • În primul rând, este important să vă amintiți că animalul are nevoie de combatere regulate. Această procedură ar trebui să fie efectuată folosind crestături speciale și perii.
 • De asemenea, este important să se scaldă procedurile de câine – apă sunt efectuate după cum este necesar. Și în sezonul cald, câinele trebuie să fie scăldat mai des decât în ​​timpul iernii. Ameertoina poate fi ruptă numai în apă caldă și utilizând detergenți care sunt proiectați special pentru animale. Șampoane, geluri de duș și săpunuri care se bucură oamenii pot avea un impact negativ asupra pielii lână și animale.
 • O dată pe săptămână câini au nevoie pentru a curăța urechile. Acest lucru ar trebui să fie făcut cu ajutorul bastoanelor de bumbac obișnuite, dacă este necesar, puteți umezește cu apă sau ulei vegetal (lichide va ajuta să facă față cu poluarea deosebit de intensă).
 • În procesul de îngrijire, este important să se acorde o atenție tunsoare regres. Această procedură trebuie efectuată cel puțin o dată pe lună. gheare de grevă ar trebui să fie foarte curat, astfel încât să nu rănească țesături moi și nu provoacă disconfort animalelor de companie.
 • De asemenea, în procesul de conținut Nu uitați să monitorizeze starea cavității orale și dinții de focister. În scopul de a menține starea de sănătate a animalelor colți, aveți nevoie pentru a efectua curățarea regulată cu o perie specială și lipiți.
 • Datorită faptului că câinele are o lână destul de scurtă și nu posedă subsol, nu tolerează temperaturi scăzute ale aerului. De aceea este important să aveți grijă de achiziționarea de haine speciale pentru câini. De asemenea, ca dispozitive suplimentare ar trebui achiziționate de o lesă (cea mai convenabilă vizualizare este lesa – ruletă). De asemenea, animalul are nevoie de un guler confortabil.
 • Nu uitați că câinele ar trebui să aibă propriul lor loc. Datorită faptului că Fox Terrier este un câine mic în dimensiunile sale, un animal poate fi făcut chiar și în apartamente de dimensiuni mici în condițiile mediului urban. Este important ca câinele să aibă propriile lor boluri pentru alimente și apă, precum și Lena (poate fi făcută dintr-o pătură veche).
 • Urmăriți cu atenție comportamentul animalului. Letargia poate indica boala progresivă. Dacă observați un astfel de comportament, ar trebui să arătați cu siguranță un medic. În plus, nu uitați campanii profilactice despre obligatorii la veterinar, cel puțin mult de 1 ora in 6 luni. În nici un caz nu poate fi angajată în auto-medicație, așa cum se poate aplica chiar mai rau pentru prietenul tau cu patru picioare.
 • Ar trebui să aibă, de asemenea, grijă de vaccinare la timp a animalului de companie și de prelucrarea lor de paraziți diverse (viermi, purici și t. D.).

educatie si antrenament

După cum sa menționat mai sus, reprezentanții rasa Fox Terrier sunt destul de dezvoltate din punct de vedere intelectual. Acesta este motivul pentru care sunt bine servite de tren și de educație. Cu toate acestea, învățarea trebuie să înceapă cât mai curând posibil, pentru că există o încăpățânată naturală în natura animalelor, care va fi greu de depășit în cazul în care nu este angajată să aibă grijă de trenurile de animale. Este foarte important să aibă grijă de socializarea câinelui – ar trebui să fie luate pentru a merge, familiariza cu locuri noi și animale, oameni.

În procesul de învățare este foarte important să se încerce să se întoarcă de formare în joc, deoarece clasele monotone sunt plictisitoare pentru că focister. Animalele pot refuza să execute echipe și trucuri. De aceea, este necesar Găsiți abordarea corectă a formării animalelor. Dacă este posibil, încredințați această sarcină la focalizarea profesională.

De asemenea, merită remarcat faptul că Amerto instruit corespunzător poate participa la concursuri și expoziții, ocupă premii și primește premii.

Sănătate

Animalele aparținând rasei Terrierului Fox, au tendința la o serie de boli diferite. Printre acestea, puteți selecta următoarele:

 • hypothyerio+
 • Dislocare+
 • Patologia sistemului de sange+
 • Alergii de natură diferită+
 • Demodecoză și T. D.

Nivelul de predispoziție la aceste boli nu pot fi prezise în avans. Cu toate acestea, un studiu mai completă a stării de sănătate a Fox Terrier pot fi puse în aplicare Teste genetice speciale. In plus fata de aceste boli genetice, animalele pot fi supuse altor maladii. Cu toate acestea, ele sunt cel mai adesea asociate cu plecarea necorespunzătoare și nerespectarea recomandărilor specialiștilor. Dar, dacă urmați toate instrucțiunile, apoi prietenul tau cu patru picioare va fi capabil de a trăi la 13 ani.

Astfel, am devenit familiari cu descrierea generală, precum și trăsăturile distinctive ale câinii din rasa Fox Terrier. Cum ai putea să vă asigurați că animalul poate fi păstrat aproape în orice condiții climatice și.

Cu toate acestea, pentru a menține starea de sănătate a animalului tau de companie ar trebui să respecte toate recomandările specialiștilor.

În videoclipul următor vă așteaptă fapte interesante despre rasa Fox Terrier.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: