Toy terrieri Îngrijire și reguli de conținut

Toy terrieri Îngrijire și reguli de conținut

Fiecare câine este unic în felul său, astfel încât proprietarul poate cumpăra rasa pe care el sufletul. Având în vedere că durata de viață a unei persoane moderne este foarte intensă, și există foarte puțin timp liber, încă mai avem câini mici, cu care este convenabil să meargă, și, dacă este necesar, puteți lăsa acasă și pentru toată ziua. Jucărie Terrierii sunt doar în urma unor astfel de pietre. Pentru cei care doresc să aibă un astfel de patru picioare prieten, trebuie să învețe cât mai mult posibil cu privire la caracteristicile naturii, ingrijirea si cresterea a acestui caine

Ceea ce este necesar pentru a menține câinii?

Terrier Toy se referă la reprezentanții celor mai mici rase de câini, care este un factor important în alegerea pentru animale de companie pentru păstrarea în apartament. Acest tip este cunoscut inca din cele mai vechi timpuri și este încă populară, datorită externe interesante, natura prietenoasă și de sănătate bună. Caracteristica terrier-ului arata ca acest lucru:

 • Dimensiunile mici și greutatea corporală, de cel mult 3 kg, soiuri miniaturale se cântărește 1.5-2 kg+
 • Înălțimea – la 18 la 15 cm+
 • Traiesc aproximativ 10 ani+
 • Comportamentul diferitelor sexe este foarte diferit+
 • Prin natura rasei de oameni buni, prietenos și alte animale de companie+
 • Stand de la 200 la 700 de dolari.

Rasa Rusul Terrier Terrier Bucurați-vă de cea mai mare popularitate. Este adesea stabilit în familii cu copii sau cei care doresc să meargă cu animalele de companie peste tot, inclusiv magazine și alte zone publice.

La viața unui mic animal de companie a fost confortabil într-o casă nouă, este important să cumpărați totul necesar înainte de a rezulta.

Casa trebuie să aibă următoarele accesorii:

 • Casa pentru terrier ales sub dimensiunile viitorului PET + este cel mai bine pentru a cumpăra un model pliabil sau cel care poate transforma dacă este necesar+
 • Pillow de bumbac pentru un sejur confortabil și câine de somn+
 • Castron pentru mese, de preferință din ceramică + în plus, merită să cumpărați un covor în zona alimentară+
 • Scallops: Trebuie să aveți un dinți lungi și un mâner ridicat, al doilea trebuie să fie metalic+
 • Perie de masaj și foarfece cu capete stupide+
 • Pinzet pentru îngrijirea părului în urechi+
 • Toy terrier de îngrijire șampon+
 • Urechile de curățare fluid+
 • uscător de păr pentru animale de companie în vreme rece și după procedurile de apă+
 • Set de jucării din cauciuc+
 • Tava de mici dimensiuni+
 • periuță de dinți din latex și pastă de mentă, precum și oase, care permit prevenirea apariției unei dentare+
 • mâncare uscată+
 • Haine pentru rece și rece sezoane realizate din țesături naturale+
 • gulerul lungimea și lățimea dorită, este de dorit ca acesta să fie antibacterian+
 • Medicamente de paraziți.

Planificarea achiziționarea de un catelus, trebuie să aveți acasă toate aceste lucruri, care sunt de ajuns pentru aproximativ 2 luni. îngrijire ulterioară va fi ușor diferite, dar pot fi necesare dispozitive suplimentare. Reflectând asupra a ceea ce fel de individ, este necesară achiziționarea, trebuie să știți trăsăturile caracteristice ale băiatului și pentru fata pentru a face alegerea în mod conștient. Descrierea arată individuale de sex masculin, cum ar fi acest lucru:

 • mai ruginit și de câine de ansamblu+
 • Foarte activ și prim-+
 • Loves plimbări lungi.

Caracteristici distinctive ale fetelor vor fi după cum urmează:

 • cel mai adesea cumpara pentru reproducere aceasta rasa+
 • Mai credincios, devotat și ascultător+
 • Ei bine, se duce la contact, perfect devine cu copii+
 • În timpul scule de pui și a fluxurilor, este imposibil de a participa la expoziții.

Cumpără băieți mai profitabile, deoarece acestea sunt un pic mai ieftine, acestea nu sunt neapărat în căutarea unui cuplu, ei pot sta singuri. Din contra. Jucărie fete terrier din rasa sunt cumpărate pentru familiile cu copii sau în cazul în care doriți să aveți un devot, câine credincios și ascultător.

Dintre minusuri, puteți nota necesitatea unei tricotat, care trece în timpul pompelor de 1-2 ori pe an. Fetele preț mai mare decât băieții.

îngrijire externă

Să aibă grijă în mod corespunzător pentru un catelus, trebuie să fie capabil să efectueze toate următoarele activități:

 • Purificarea ochiului cu ajutorul discurilor de bumbac, în caz de selecție+
 • Curățarea urechilor pentru care este, de asemenea, mai bine să discuri folosi în loc de bastoane+
 • manichiură în cazul în care ghearele au acționat sau au început să-și încheie+
 • Purificarea glandelor anale.

La jucărie Terier trăit în apartament confortabil, este în valoare de evidențierea un loc pentru ea pentru jocuri, precum și o zonă de recreere și mese. Deoarece aceste animale de companie sunt foarte activi, apoi executați și zbengui ei vor fi mult că trebuie să ia în considerare. Este important să se plimbe cu un al doilea pe stradă, așa cum este util pentru sănătatea lui. Cel mai bine este să vină într-o localitate spațioasă liniștită, în cazul în care un animal de companie poate rula, nu temându-se în jurul valorii de nimic. Mersul pe jos în lesă cu aceasta rasa este imposibil, ca terrieri iubesc libertatea.

Pentru a promova sănătatea Este important să-și petreacă timpul cu un caine activ, a aruncat un băț, o minge, set tot felul de sarcini. Buna formare va fi o cruce pentru o bicicletă. Viteza trebuie să fie moderată, iar distanța de pornire a până la 1-2 km și crește treptat la 5-7 km. Cel mai bine este să împărțiți o plimbare în bucăți, cu transferuri obligatorii și schimbarea activităților.

O caracteristică a îngrijirii terrierilor este esențială. Această rasă are oase fragile, deci este important să jucați cu atenție cu el, să interziceți sărituri de la elevații, să urcați pe canapea și alte obiecte înalte. Îngrijirea pentru această rasă va fi în baie, care este adesea produsă de două ori pe săptămână dacă rasa este cu părul scurt. Pentru persoanele care participă la expoziții și sunt supuse procedurilor cosmetice, înotul devine procedură zilnică. Fără a fi nevoie, nu este necesar să se implice în procedurile de apă, deoarece afectează negativ calitatea și starea lânii, care devine de rupere, decolorată și eczema poate să apară.

Este foarte important să aveți grijă de sănătatea animalului de companie, protejându-l cu vaccinări. vaccin PSAM Adult face pui 1 timp de un an, este nevoie de o prevenire mai frecvente. Prima vaccinare are loc în 2 luni, urmând în 7 luni, iar ultima – un an. În cazul în care animalul este foarte slab, foarte slab și de multe ori bolnav, acesta poate fi introdus ser special care crește rezistența organismului și ajută la combaterea oricăror infecții și situații periculoase care amenință sănătatea. Nu se vor vaccina numai persoane gravide sau bolnave, în alte cazuri, ea desfășoară numai beneficii.

Grija terrier-ului este simplu, dar are nevoie de timp, pentru că este în valoare de a avea grija de starea de lână, dacă este vorba despre o rasa cu parul lung, verificați starea unghiilor și a urechilor. După fiecare plimbare, este necesar să ștergeți lână animală la praf și de eliminare microorganisme care pot deteriora. Rapid și calitativ cu această sarcină puteți face față cu ajutorul unor servetele umede care curat lână câine. Așa că câinele nu castiga purici, atunci când scăldat ar trebui să fie utilizat de sampon anti-flacără, și pe stradă purtând un colier antiparazitar.

Așa că lâna arată sănătos și mătăsos, este important în mod corect și complet hrănire un animal de companie.

Grija pentru minciunile terrier în grija ochii câinilor, care pot obține, uneori, a început să se. Această problemă apare din cauza oricărei boli: conjunctivita, probleme cu creșterea genelor, poluarea ochilor, leziuni. Ajuta animalele de companie într-o situație similară poate fi utilizat cu un agent specializat, care este vândut în farmacii veterinare, sau cu ajutorul ceaiului puternic, în cazul în care medicamentul este necesar nu se dovedesc a fi. In caz de contaminare a ochilor, praful sau gunoiul nevoie să fie simplă spălare cu apă. În cazul proceselor inflamatorii frecvente, merită să consultați un medic.

Preocuparea pentru prietenul cu patru side va fi incompletă dacă urechile sale rămân murdare. Terrierul de jucărie trebuie să elimine toate excesul de sulf și să urmeze aisterele de auz de igienă. Opțiunea optimă va fi discuri de bumbac care vor permite toate procedurile necesare și nu vor fi cauza rănirii urechilor animalului. Experții pot profita de betisoarele de bumbac, dar în mâinile unei reproduceri de câini neexperimentați, acest lucru este un echipament necorespunzător, deoarece poate deteriora urechile animalului de companie. Un alt punct important este masaj, care face din baza urechilor la vârful lor, ceea ce ajută la menținerea formei corecte și protejează împotriva alpinismului.

Nasul PET merită, de asemenea, atenție, merită să ne uităm de mai multe ori pe zi pentru a vă asigura că este curată. Dacă acest lucru nu este făcut, o grămadă mică și o gunoi va cădea prin nas în tractul respirator, care va agrava în mod semnificativ sănătatea animalului de companie. Chiar mai important este îngrijirea dinților, care trebuie efectuată tot timpul. La un câine adult, este necesar să scoateți flaconul dentar, cu doar veterinarul, puii au nevoie de ajutor în rularea dinților de lapte, deoarece nu cad.

Ultimul accident vascular cerebral în îngrijirea terrierilor este tăierea unghiilor pe care trebuie să le faceți dacă încep să se încheie, altfel eflocul animalului începe să fie curbată.

Cum se hrănesc?

Toy Terrier este un subiect special, deoarece, în ciuda dimensiunilor modeste ale acestui PSA, mâncarea este slăbiciunea sa. Pentru a nu dăuneca sănătății câinelui, este important să puteți compune corect o dietă și să o hrăniți cu un număr strict definit de ori. Puppy până la vârsta de două luni este recomandată să hrănească nu mai mult de 6 ori pe zi. Procesul de creștere necesită o reducere a cantității de hrănire, astfel încât doar trei mese sunt lăsate la patru luni, iar într-un an, manânca pentru animale de companie numai de două ori pe zi. După un an, puteți merge la feed-o singură dată în cazul în care câinele este capabil să reziste la astfel de program de.

Ca aliment, aceasta rasa trebuie acordată hranei pentru animale, și nu să se pregătească independent, Deci, cum de a alege produse optime, proteine ​​echilibru, grăsimi și carbohidrați, vitamine și minerale în proporție și cantitatea dorită – este extrem de dificil. Pentru hrănire cel mai bine este de a cumpăra feed-uri de calitate premium, care sunt preparate din materii prime naturale și sunt îmbogățite cu toate elementele necesare pentru dezvoltarea de câine sănătos și cu drepturi depline. Hrana uscată poate fi administrat atât persoanelor adulte și căței. În cazul în care catelul este achiziționat de la ameliorator sau dintr-o altă familie, este important pentru a afla ce anume a fost alimentat acolo să continue să dea aceeași mâncare.

Dacă există o dorință de a vă mulțumi preferatului, îl puteți da Legume fierte, pește fiert sau carne cu conținut scăzut de grăsimi gătite pentru un cuplu. Delicioase și utile vor fi oase și cârnați specializate care îi vor ajuta să-și consolideze dinții și să încânte animalele de companie. Este imposibil să aruncați câinele și să-i dați mâncarea la prima cerință, de asemenea, nu merită, Deoarece acest lucru va duce la obezitate și probleme de sănătate. Baza dietei trebuie să fie proteină, astfel încât câinele să crească în mod activ în dimensiune și să se dezvolte, nu a dureros și nu au avut probleme de sănătate. Merită să-i dau carne, cu excepția mielului și carnei de porc.

Produsele de egaliferă pot fi adăugate la dieta principală, precum și ouăle fierte. Nu hrăniți PSA cu leguminoase, precum și tratați alimentele ascuțite.

Instruire

Astfel încât coabitarea cu terrierul a fost plăcută și confortabilă, este foarte important să-l învățați corect, altfel un câine obraznic poate deveni un coșmar real pentru proprietarul său. Procesul de antrenament ar trebui să înceapă de la prima zi când câinele a ajuns într-o casă nouă. Inițial, este necesar să-i dau porecla și în câteva săptămâni, iar apoi luni să-i învețe animalele de companie. Astfel încât procesul nu se oprește numai în nume, treptat merită să conectați astfel de echipe de bază ca:

 • „Mie”+
 • „Sta”+
 • „Voce”+
 • „Dă-i lap”+
 • „Un loc”+
 • „Dormi”.

Pentru fiecare pas de succes în învățarea este foarte important să îl laudeți și să tratați pe Tyu Terrier pentru a-și consolida dorința în obținerea de noi cunoștințe. Conduce lecții la domiciliu într-o atmosferă relaxată, când câinele nu va distrage nimic.

Este foarte important să contactați un animal de companie afectiv, să nu strigați și să nu ridicați vocea, altfel catelul este frică, va fi doar frică de proprietar.

De îndată ce anumite comenzi începe pentru a obține, este necesar să le rezolvați cu repetarea de către o astfel de tehnică de ca:

 • Depărtează-te de câine+
 • da o echipă+
 • Când se efectuează pentru a lăuda un animal de companie sau de a trata-l+
 • În cazul în care sarcina nu este rezolvată, încercați din nou sau de a reveni la formarea+
 • Acțiunile de succes trebuie să fie stabilită de mai multe ori, iar atunci când se studiază fiecare echipă nouă, aveți nevoie pentru a începe și a termina ocupația, ai nevoie deja efecte familiare și am aflat că frunzele de câini de formare într-o stare bună.

Procesul de învățare al Terrier Toy este, de asemenea, în clarificarea regulilor de comportament câinelui pe stradă, precum și locațiile în toaletă în interiorul apartamentului. Aceasta rasa va refuza să meargă la o plimbare, dacă plouă ploaie în afara ferestrei, sau este foarte frig, astfel încât acestea vor fi nevoiți să facă față în casă. Astfel încât acest proces nu oferă inconveniente, este important să înveți un catel la o tavă sau un scutec, unde va goli corpul. Lucrul cu un câine trebuie efectuat în mod constant, deoarece soiurile miniaturale nu pot să-i pasă de ei înșiși, ceea ce înseamnă că este important să le pregătiți în lumea din jurul lor.

câini de talie mare sunt de multe ori de mers pe jos pe stradă, copiii alerga, biciclete și mașini de acționare, o mulțime de zgomot și tam-tam, un caine nepregătit poate fi frică și de evacuare, care excomms foarte mult proprietarul. Pentru a proteja animalele de companie, este important să se plimbe cu el numai în lesă, este în valoare de creșterea duratei ieșirilor treptat, pentru a pregăti psihologic animalului la o nouă setare.

Din când în când, merită să introduceți catelul dvs. cu animalele învecinate, asigurându-vă că sunt sănătoși și au toate vaccinările necesare. Membrii familiei și rudele ar trebui să comunice în mod activ cu un animal de companie, să se joace cu el, coaja, accident vascular cerebral, care dă un câine să înțeleagă că oamenii nu sunt periculoși și reacționează la ei nu sunt necesare.

Dacă catelul începe să muște, atunci este necesar să se oprească imediat. Pentru instruire utilizează astfel de comenzi ca:

 • „Taci”+
 • „Este interzis”.

Instruirea nevoilor de companie pe mâna ei, arătând degetele și hrănirea echipei. Dacă câinele a ascultat și a închis gura, atunci este necesar să o sărbătorească și să laude animalul. Dacă procesul de învățare nu este foarte rapid, atunci merită să luați o jucărie de cauciuc, care dă un PS împreună mâini să facă fără rănire. Echipa ar trebui să se dovedească clar și cu voce tare, astfel încât câinele să înțeleagă gravitatea intonării și nici măcar nu a încercat să facă o concepută.

Următoarea echipă, care este mai bine de învățat, va fi controlată. Dacă câinele este prea zgomotos prea mult sau de multe ori, atunci trebuie să abandonați „închiderea închiderii”. În cazul în care animalul a făcut față, trebuie să-l laude, dacă nu, cheltuielile de formare din nou. Această rasă poate fi în burbogic pentru a răspunde oricăror minciuni și harbore fără nici un motiv. Lay poate reacționa diferit, dar este mai bine să o controlați. În prezența unei case de câine există riscul de tapet zgâriat și mobilier rasfatat, Prin urmare, comenzile „nu pot fi imposibile” și „fu” ar trebui să fie după cum urmează în procesul de învățare. De îndată ce animalul încearcă să facă ceea ce el nu poate, este necesar să-și petreacă tare și clar-l. Pentru fiecare reacție credincios pentru a recompensa câine, iar în cazul unei erori – pentru a repeta procesul de învățare.

Un alt factor important în formarea jucătorilor este Aprobarea autorității proprietarului. Câinele ar trebui să înțeleagă că proprietarul este doar unul în casă și nu este el. Revenind la o casă de mers pe jos, pragul traversează primul proprietar, iar apoi câinele vine deja. Pentru a obține respectul și iubirea animalelor de companie, trebuie să încercați să vă hrăniți singur. Același principiu este declanșată de formare, Proprietarul trebuie să stabilească contactul cu câinele și învață-l la toate echipele necesare.

Mers pe jos

terrieri de jucării au mici de date antropometrice, in comparatie cu alti caini, dar esența lor de rutină a zilei rămâne aceeași. Aceasta rasa are nevoie, de asemenea, plimbari zilnice, deoarece acestea contribuie la următoarele:

 • sarcini regulate, care vă permite să se dezvolte în mod corespunzător scheletul și mușchii animalelor+
 • energia de emisie care a acumulat în timpul șederii în casă+
 • Comunicarea cu reprezentanții altor rase și animale, care se pot întâlni pe drum+
 • Descărcarea de gestiune pentru animale asupra nivelurilor emoționale și mentale+
 • metabolismul îmbunătățit în corpul PSA+
 • saturația de oxigen din sânge.

Bine și de lungă durată, merge de ajutor simt mai bine pentru animale de companie, veselă și mai confortabil. Cu această rutină a zilei, animalele sunt mai bine instruite, iar procesul de antrenament este mult mai rapid decât acei câini care sunt mai des așezați acasă. Deoarece terrierul este mic și nu-i place vremea rea, merită să cumpărați costume adecvate pentru ei și să încercați să ieșiți chiar în condiții nefavorabile.

Dacă câinele percepe în mod normal mediul, nu are sens să o păstrați în cameră. Dacă animalul de companie solicită în mod clar să se întoarcă acasă, atunci este mai bine să o lăsați acolo înainte de a îmbunătăți condițiile meteorologice. După fiecare plimbare, merită să spălați cu atenție picioarele câinelui, după care le șterg bine, astfel încât animalul să nu fie prins.

Procedurile igienice sunt importante pentru terrieri, deoarece acestea sunt garanția sănătății și longevității acestor animale miniaturale.

În următorul videoclip, așteptați reguli detaliate pentru îngrijirea jucăriilor rusești.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: