Transporotrului MERA Privire de ansamblu asupra

Transporotrului MERA Privire de ansamblu asupra

MERA alimentare este foarte popular în rândul proprietarilor de câini acasă. Toate acestea au caracteristici bune de gust si aroma placuta. Astăzi vom vorbi despre particularitățile acestor fluxuri, compoziția lor, pro și contra.

Avantaje și dezavantaje

MERA de alimentare câine au un număr mare de avantaje semnificative.

 • Compoziţie. Ele se disting printr-un procent destul de ridicat de produse din carne. coloranți artificiali și arome care nu sunt utilizate la crearea de alimente.
 • Preț. Aproape toți câinii de alimente pot fi achiziționate la un preț relativ scăzut.
 • Un sortiment mare. Compania produce hrana separată pentru câini de dimensiuni diferite. În plus, acest produs este furnizat în ambalaje cu diferite volume, cele mai multe ori puteți găsi pachete de 1, 3, 5, 10 și 15 kg.
 • granule confortabile. Toate acestea au dimensiuni mici și o suprafață netedă, astfel încât acestea se vor potrivi aproape pentru orice animal.

Minusuri o astfel de dieta, practic, nu au. Printre dezavantajele pot fi observate doar că, în funcție de cumpărători, unele formulări sunt vândute în pachete incomode, care sunt slab apropiate.

hrana de bază

Pentru început, vom face cunoștință cu principalele feed-uri de câini de la acest producător.

 • Exklusiv PUPPY Sensitive Truthahn & REIS. Acest compus full-time ar trebui să fie achiziționate pentru catei mici. El va fi, de asemenea, se apropie perfect animalele de companie adulte gravide și celor care alăptează. Următoarele ingrediente sunt incluse într-un astfel de furaj uscat: file de curcan, produse din orez, prebiotice, glucozamina, uleiuri de somon, aditivi de zinc, omega-3 și omega-6. Puterea de acest tip este considerat a fi extrem de respectat. Acesta este adesea folosit pentru dieta.
Citește mai mult  segmente comune ale pisicilor Siberian

 • Naturi Efectul Rind äpfeln Mit. Astfel de alimente pentru animalele au crescut fără grâu, include carne naturală, legume, morcovi, mere, precum și diverse suplimente cu iod, potasiu, fier și fluor. Alimentele sunt bogate în toate vitaminele majore, elemente (seleniu, cupru, mangan, fier).

 • PURE SENSIBILI MINI ADULT LAMM & REIS. Tipul de nutriție a fost creat pentru dimensiuni mici. Acesta va putea să se apropie de animalele cu activitate normală. Este adesea dobândit pentru animalele de companie care suferă de boli ale sistemului digestiv, diverse alergii. Compoziția are carne de miel proaspăt, cereale de orez. Dieta este absolut sigură și gluten.

 • Pure sensibil pentru adulți proaspăt Trufhahn & Kartoffel. Alimentele sunt bine potrivite pentru animalele adulte de rase medii și mari. Feedul este un murdar și plin. Alimentarea cu energie include următoarele componente: curcan file, proteine ​​de cartofi, amidon de cartofi, semințe de in, ficat de pui, sfeclă roșie, ulei de floarea soarelui, de inulină din, ulei de somon, grăsime pasăre cicoare. antioxidanți tehnologici speciale sunt utilizate, complexe cu fier, zinc si vitaminele A si E.

 • PURE ADULT SENSITIVE Lachs & REIS. Acest paca caine este de asemenea potrivit pentru animalele de companie pentru adulți de dimensiuni mari și medii. Se compune din file de somon naturale, sfecla, cereale orez, carbonat de calciu, ulei de floarea soarelui, inulină, drojdie de bere și semințe de seminte de in. Alimentarea este potrivit pentru dieta cu o cantitate limitată de ingrediente utilizate. Acesta nu conține gluten.

 • Naturi Efectul Ente Rosmarin Mit, Karotten & Kartoffeln. O astfel de hrană pentru persoanele în creștere include următoarele componente: file de rață, cartofi, bucăți de morcov, pasăre, grăsime de pasăre, extract de rozmarin, ulei de pește, carbonat de calciu, anason, pătrunjel zdrobit, și diverse aditivi nutritive cu minerale și vitamine. Alimentele sunt caracterizate printr-un conținut ridicat de fosfor, sodiu și calciu.
Citește mai mult  Cichlide africane: descriere, tipuri, conținut și îngrijire

 • Natures Effect Wildschwein & Kartoffel. Hrana este potrivit pentru animalele adulte. Formularea include bucăți de mistreț proaspăt, cartofi, parsnipuri, carbonat de calciu, telina zdrobită tratată, rozmarin, ulei de pește, păsări, patrunste și coriandru. Produse alimentare este format din granule mici, confortabile, netede în formă de pătrate. Acesta nu conține grâu și alte produse din cereale care pot provoca o reacție alergică.

 • Esențial brocken moale. Acest hrană pentru câini este semi-lumină. Are un procent ridicat de proteine ​​(aproximativ 22%), în plus, este bogat în grăsimile utile necesare, omega-6 și omega-3. Compoziția are biotină, care participă la formarea hemoglobinei, saturat corpul cu vitamine din grupa B, drojdie de bere, care au un efect pozitiv asupra sistemului nervos și digestia câinelui, beta glucani, consolidarea sistemului imunitar de animalul. Carne de curte, organe de carne, organe de legume, grăsimi și uleiuri naturale, semințe de lenjerie și suplimente minerale sunt servite ca principalele componente nutritive.

 • Pure de proteine ​​de insecte sensibile. Această hrană specială pentru animalele adulte sunt realizate prin extracția tehnologică a nutrienților din insecte. O astfel de compoziție este saturată cu stimularea chitină a celulelor imunității congenitale, un acid lauryic care are efecte antibacteriene, peptide speciale care asigură o ușoară absorbție a alimentelor, precum și melanina care are efecte antimicrobiene.

Delicateţe

În prezent, marca produce diverse delicatese suplimentare care pot fi combinate cu nutriția principală.

 • Biscuit. Acest aliment este bucăți mici de biscuiți, vă permit să curățați dinții în câine. Să le producă cu bucăți de carne, cereale, uleiuri, grăsimi și subproduse, antioxidanți naturali. Utilizarea frecventă a acestei delicatețe va contribui la consolidarea dinților, menținând igiena orală, va împiedica, de asemenea, apariția și dezvoltarea diferitelor boli ale cavității bucale orale.
Citește mai mult  Varietate de feed Brandul nostru

 • Lachschnitte. Acești biscuiți sunt făcuți pe baza fileurilor proaspete de somon, cerealelor, legumelor și legumelor, uleiurilor, grăsimilor și mineralelor. Toate tampoane au dimensiuni mici și o formă convenabilă, astfel încât acestea vor fi în măsură să devină realitate pentru orice individ. De vânzare astfel de biscuiți nutriționali în pachete convenabile. Cel mai adesea într-unu 2,5 kilograme de granule.

Examinați recenzii

Feedback-ul pozitiv a meritat compoziția acestor furaje de câine. Multe soiuri sunt leneșe, astfel încât acestea pot fi folosite chiar și pentru animalele care suferă de alergii, probleme ale sistemului digestiv. De asemenea, aproape toate furajele se pot lăuda cu un procent ridicat de produse din carne, compoziția lor are o varietate de aditivi nutritivi saturați cu vitamine și elemente importante de urmărire.

Potrivit cumpărătorilor, produsele acestui producător este format din granule convenabile, care sunt potrivite pentru orice câine. Mulți au vorbit separat cu privire la costul disponibil al acestor furaje, aromă plăcută și gust bun calități ale Puterii în cauză.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: