Variații ale culorilor Labrador

Variații ale culorilor Labrador

Labrador Retriever este o rasa foarte prietenos de caini, de mai mulți ani, servind credință și adevărata persoană. Originea exactă a speciei este necunoscută până în prezent. În timpul serviciului, omul rasei a suferit o mulțime de schimbări asociate cu aspectul său. Până în prezent, există mai multe opțiuni pentru culorile acestor animale.

Standard de rasa si genetica

Primii reprezentanți ai acestei rase a avut doar pictura negru, pentru care au primit numele actual. Labrador este o piatra semi-stented de o nuanță de culoare închisă, care este minat pe continentul nord-american. În secolul al XIX-lea, la nivel oficial, în mod excepțional o culoare neagră a rasei descrisă a fost recunoscută. Până la sfârșitul secolului, experții au putut să-și retragă indivizii de umbra maro si cafeniu. În prezent, culorile recunoscute de standardul rasei sunt după cum urmează:

 • negru – animale de companie cu această culoare au culori similare ale pleoapelor, buzelor si a nasului+
 • ciocolată – Animalele acestei umbre au o pigmentare a culorii maro+
 • galben pal – indivizii se disting prin lână ușoară (umbra poate varia de la aproape de alb la roșu), în timp ce buzele și nasul lor au negru.

  La reproducerea labradorilor, este imposibil să ghiciți ce culoare va fi pui. Culoarea părinților nu joacă nici un rol. Pentru a prezice cel puțin aproximativ culoarea puiilor, specialiștii ar trebui să examineze în detaliu pedigree în detaliu, Dar chiar și o astfel de abordare serioasă nu este un succes de garanție de 100%.

  Această rasă este imprevizibilă și studiată temeinic.

  Soiuri

  Negru

  Această culoare frumoasă cu mai mult de 100 de ani a provocat interesul europeanilor. Întuneric labrador mai degrabă decât excepție. Această culoare este recunoscută ca dominantă, deci dacă gena este prezentă pentru o culoare neagră, câinele va fi doar cu o culoare întunecată a capacului de lână. Animale similare arată spectaculoase. Nu există pete pe lâna lor lucioasă, cu excepția unui loc miniatural pe un piept alb al unei umbre albă de zăpadă, care nu este întotdeauna vizibilă din această specie.

  Ochii în astfel de animale de companie sunt de obicei maro, deși deformarea ciocolatei amare este considerată opțiunea perfectă.

  Ciocolată

  Aceasta este cea mai rară culoare a rasei descrise, astfel încât catelul cu această nuanță de acoperire din lână costă mult mai scumpe decât altele. Printre toate culorile, similare cu ciocolata, sunt considerate admise:

  • Ciocolată ușoară+
  • hepatică+
  • ciocolată amară.

  Astfel de pui ar trebui să aibă o lână monofonică. Cerințele pentru culoarea culorii exclud prezența petelor altor culori (cu excepția unei spații ușoare pe piept – este considerată a fi permisă). Când cumpărați un astfel de animal, trebuie să fiți foarte atenți. Straturile iresponsabile vor încerca să plătească la ignoranța cumpărătorului.

  Ochii prietenului cu trei picioare descrise trebuie să fie maro, deși sunt permise nuanțe apropiate de galben.

  Galben pal

  Puppies de culoare bej foarte lungi au fost considerate căsătoria. Această culoare a fost inclusă în standard numai în 1924. În zilele noastre, situația sa schimbat foarte mult: culoarea a devenit destul de populară, iar multe rampers încearcă în mod specific să obțină această culoare. În acest formular, sunt permise indivizii de astfel de culori:

  • De aur+
  • cremă+
  • Aproape roșu+
  • Sandy (lumină)+
  • gri.

  Este demn de remarcat faptul că Labrador Snow-White Culoare Necunoscut Genetică. Paley Young poate avea o culoare deschisă, cât mai aproape de alb, dar nu este alb pur. În cazul în care câinele palid este situat lângă negru, numai atunci pe un fundal întunecat, va părea albă (dar par părea). Culoarea ochilor acestei culori este maro, iar pigmentarea botului este întunecată.

  Culori neobișnuite

  Numărul de culori labrador nu este limitat la 3 opțiuni. Restul nu sunt listate în standard, câinii nu vor putea concura pentru primul loc la expoziții. Cu toate acestea, mulți crescătorii de câini sunt în căutarea pentru animale non-standard. Pentru aceste scopuri, culori netriviale va fi potrivit.

  • Dudley – Este, de obicei, cu labradorul cafeniu lipsa de pigmentare a nasului și în jurul ochilor. Ochii la astfel de animale sunt chiar verzi. Dar această opțiune nu este permisă pentru standardul.
  • Argint. persoane fizice de argint sunt derivate datorită muncii foarte mare de crescători. Culoarea nu este recunoscut ca standard, cu toate că printre crescătorii de câini obișnuiți este în cerere, deoarece animalele de companie au frumos lână gri. Conform legilor pieței, cererea dă naștere la o propunere, astfel încât foarte mulți crescători oferta de a dobândi culoarea argintie originală pentru bani considerabile.
  • Cu ochi albaștri – Ei sunt foarte greu să le găsească, dar mulți doresc să cumpere un caine doar cu o astfel de facilitate.
  • Galben pal Cu pigmentare ciocolată.
  • Pestriţ – negru și alb pui de această culoare arata foarte frumos. Câinii care au pe corp și pe labele de pete nu sunt permise de standardele de rocă, le face nepopular printre crescătorii de câini care doresc să achiziționeze un animal de companie pentru a participa în continuare la diverse expoziții și concursuri. Dar acest lucru neobișnuit de colorat astăzi este interesant de multi crescatori, astfel încât puii din această specie dezasambleze rapid.

  Ceea ce este influențată de?

  Mulți oameni se întreabă dacă culoarea afectează natura și comportamentul câinelui. La urma urmei, labradorii negru arata foarte impresionant (este mai bine să nu gluma cu asta), si arata luminos ca jucării de pluș. Prima impresie este înșelătoare, iar culoarea este afectată în mod absolut nimic.

  Totul depinde de modul în care cresc și ridica animalele de companie.

  Acesti caini sunt buni companioni și salvatori. Mulți le folosesc ca o opțiune de vânătoare. Și, de asemenea, ele sunt fragile de masă de toaletă. Câinele de orice culoare va fi vesel, mobil, dedicat proprietarului său.

  Ar trebui să ia în considerare acest lucru Labrador de culoare roșie arde puternic în soare, dar, având în vedere activitatea acestor animale, păstrați-le în mod constant în umbră nu este posibilă. Din acest motiv, vara animalului poate fi neuniformă. În timpul iernii, desigur, el va reveni la normal. Prin urmare, din cauza acest lucru nu ar trebui să vă faceți griji.

  Cum de a alege?

  Atunci când alegeți un catelus, trebuie să fie ghidate nu numai de sfaturi utile, dar, de asemenea, bun simț, Luând în considerare anumite detalii:

  • Pentru ce și modul în care va conține un anumit câine+
  • ia în considerare cât de activ este+
  • Evaluați capacitățile: Poți să-i dai dreptul de suma de timp+
  • Cât de mult spațiu va fi atribuit spațiu ei.

  Un caine mare are nevoie de o mulțime de spațiu, și, de asemenea, trebuie să decidă dacă să luați un catelus in continuare pentru reproducere sau ca prieten. După ce a studiat toate nuanțele acestei rase și adoptarea unei decizii ferme de a cumpăra un astfel de câine pentru el însuși, începem căutarea unui raid. Poate fi atât un club profesionist, cât și un crescător privat. Apoi, trebuie să întrebați despre prezența cățelurilor, dacă există puțini dintre ei, trebuie să fiți extrem de atenți, deoarece în primul rând dezasamblați cel mai puternic și activ.

  Și este, de asemenea, necesar să se ceară părinților pedigree și să vadă rezultatele studiului sănătății lor.

  Vârsta catelusului achiziționat ar trebui să fie de cel puțin 1,5 luni. El trebuie să fie făcut toate vaccinările. În timpul inspecției indivizilor care vă plac, trebuie să acordați atenție unor caracteristici:

  • Colorarea standard+
  • Colorarea completă a membranei mucoase și buze+
  • Copilul trebuie să fie activ și prietenos+
  • Nu arătați frică și atacuri de agresiune+
  • trebuie să fie proporțională pentru a vă deplasa cu încredere+
  • O atenție deosebită trebuie acordată mușcăturii potrivite.

  Sfat util.

  • Dacă porniți câinele Dudley, atunci ar trebui să considerați că uneori se poate demonstra cel mai bun comportament. Motivul pentru acest lucru va servi că animalele de companie din această culoare au adesea probleme cu viziunea și auzul.
  • Labradorii oricărei culori – fanii mari ai procedurilor de baie. Împingeți animalele în timp util, jucați cu el în apă.
  • Toate labradorii palid (galben) pot fi descalificați dacă nu au o caracteristică contrastantă cu o pigmentare obișnuită a ochilor în jurul ochilor, nasului și gingiilor, va exista o nuanță diferită de iris de ochi sau există pete pe lână (maro sau zăpadă alb).

  Despre variațiile în culoarea Labrador Uită-te în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: