Varietate de celule triol

Varietate de celule triol

Proprietarii unor tipuri interne se confruntă adesea cu situații când este necesar pentru a asigura un confort maxim pentru animalele preferate. Una dintre aceste soluții poate fi achiziționarea unei celule speciale în care animalul își va petrece timpul. În acest caz, animalul de companie va fi întotdeauna într-un singur loc, deci va fi mai ușor să-l hrănească și să-l urmărească. Producătorul acestor accesorii este Triol.

Avantaje și dezavantaje

Gama acestui producător este foarte renumită în mijlocul proprietarilor de case. Cumpărătorii aleg produse de tril datorită unui număr de avantaje care afectează decizia finală înainte de cumpărare. Cel mai important avantaj este în valoare de o varietate de domenii de model. Fiecare cumpărător poate ridica pentru animalul său de companie, cu trei etaje, care va îndeplini toate cerințele necesare. În plus față de numărul mare de opțiuni, este demn de remarcat faptul că fiecare dintre ele diferă în funcție de dimensiunea, aranjamentul intern, locația diferitelor elemente. Triol se concentrează, de asemenea, pe o varietate de scheme de culori, astfel încât o potențială achiziție să se potrivească într-o varietate de interioare de cameră.

În plus față de gama largă de gamă de modele, acest producător face produse la un preț foarte diferit, în funcție de design, de complexitatea acestuia și de prezența altor elemente care să permită animalelor de companie să fie într-o celulă mai activă. Consumatorul poate găsi opțiuni bune care au un cost destul de scăzut. Toate acestea fac ca bunurile să fie mai accesibile și mai atractive pentru cumpărare.

Este imposibil să nu rețineți calitatea care se realizează prin utilizarea unor tehnologii eficiente de producție moderne. Vopseaua continuă să păstreze pe loc, tijele din materiale durabile nu sunt deformate chiar sub influența daunelor fizice.

În cazul în care designul este realizat din material plastic, nu se fărâmițează și nu este supusă fisuri.

Dar, în plus față de avantaje, există dezavantaje. Acestea sunt asociate cu caracteristicile numai a modelelor specifice și nu întreaga gamă în general. Este demn de spus că, pe unele produse, nu există un sistem complet confortabil de locație sau de fixare a cremei, boluri sau alte părți ale designului. Cea mai frecventă problemă poate fi notată prin cazuri în care, datorită poziției oblice a accesoriilor, conținutul lor începe să cadă sau să se scurgă. Pentru a elimina acest dezavantaj, este necesar să aveți grijă să instalați în mod independent designul corect.

Citește mai mult  Cum de a da o mâncare uscată de pisică?

Prezentare generală a modelelor mari și medii

Triol C4-1 – una dintre cele mai mari celule ale acestui producător. Gradul ridicat de versatilitate vă permite să utilizați acest model pentru o varietate de specii de animale – Chinshill, Ferrete, șobolani mari și alte rozătoare, precum și proteine, degu, pisici mici, iepuri. În C4-1, un animal de companie se va simți întotdeauna liber și confortabil în detrimentul unui spațiu interior mare. În funcție de configurația selectată, această celulă poate avea 4 sau 5 etaje, ceea ce permite consumatorului înainte de a cumpăra pentru a alege numărul lor în funcție de dimensiunea animalului.

Acest model este foarte diversificat, deoarece include destul de multe componente diferite – 4 roți, un castron de plastic, o băutură cu o fixare fiabilă, precum și 4 sau 5 doamnelor și rafturilor, în funcție de configurația finală. Paletul este izolat, astfel încât resturile de alimente de animale de companie va rămâne în interiorul și nu va bloca suprafața pe care standuri de celule. Întregul Design-ul este mobil datorită prezenței unui sistem de telefonie mobilă, două uși sunt situate pe panoul frontal. Există o oportunitate de a găsi o versiune veche a modelului cu trei uși.

În ceea ce privește culorile, există doar două dintre ele – alb-negru. Destul de doamnelor confortabile sunt foarte potrivite pentru reținerea unui papagal ondulat. Această celulă-Aviary are o distanță între tije în 22 mm, grosimea de 2,3 mm pe verticală, orizontală 4.1 mm, adâncimea paletei este de 3,5 cm. Ușile închise în detrimentul blocare, care este o tijă metalică de pe lanțul. Dimensiuni 790x525x1400 mm, greutate 16 kg.

Triol YD-435 – Modelul mediu destinat pentru conținutul diferitelor tipuri de rozătoare mici. O caracteristică a proiectului este tava retractabil cu care puteți curăța rapid celula. Partea sa de jos este confecționat din plasă metalică, datorită faptului că produsele alimentare a scăzut, mâncarea nu va fi în măsură să fie mâncat de un animal de companie. Printre modele din interior este demn de remarcat o casă mică din plastic, o roata de rulare și un bol. Fața de 90 ml.

Două rafturi metalice și două doamne oferă spațiul necesar pentru animal, în timp ce nu ia prea mult greutatea YD-435 în comparație cu modelele mari. O trăsătură distinctivă a acestei celule poate fi numit un aspect divers, care este posibilă datorită celor mai diferite culori. Grila, de exemplu, are o opțiune de colorare verde, alb sau albastru, palet – verde, albastru sau roșu. Proprietarul animalului de companie le poate ridica într-o largă varietate de combinații.

Citește mai mult  Totul despre feedurile câinilor hrană nativă

Distanța dintre tija este de 1 cm, dimensiunile YD-435 350x280x480 mm. Doar 3 etaje, partea de sus este singura ușă. Având în vedere setul complet complet, această celulă are un preț foarte scăzut, și, prin urmare, consumatorii au o cerere considerabilă.

Triol Sun27 – o altă cușcă mare specializată pentru menținerea păsărilor mici și mijlocii. În plus, modelul poate fi echipat pentru rozătoare. Construcția durabilă și fiabilă este echipată cu roți pentru mișcare. Distanța dintre tijă este de 1 cm. Pe laturi sunt uși speciale de dimensiuni de 11×13 cm, destinate fixării alimentatorilor, cremelor, cuiburilor, cuplajului și a altor accesorii. Accesul la interiorul celulei este asigurat de două uși frontale convenabile, care închide mecanismul care nu va permite animalului să părăsească independent limitele voluitor.

Este imposibil să nu rețineți vopseaua aplicată designului. Acest tip de smalț este rezistent la expunerea fizică, astfel încât păsările nu vor putea disprețui stratul de pictură. Paletul retractabil are o adâncime de 4 cm, datorită cărora curățarea aviarului este simplificată considerabil, deoarece nu va fi nevoie să deschideți cusca și să vă deranjați animalul de companie. Designul este stabil, care este foarte important pentru proprietarii de animale deosebit de active. Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, VS27 va dura mult timp și fiabil. Lungimea picioarelor setate este de 25 cm, cu roți, acest indicator crește la 30 cm.

Echipamentul este alcătuit din patru alimente mari și două porridge din lemn care pot fi instalate în diferite locuri. Dimensiunile acestui model reprezintă 560x560x1250 mm. BC27 este una dintre cele mai mari celule, deoarece greutatea sa atinge 20 kg, dar nu este la fel de importantă datorită prezenței roților de transport.

Sortiment de celule rotunde

Triol 33a – model atractiv care va fi un loc bun pentru a păstra animalele de companie pennate. În această celulă, rezistența structurii și o formă atractivă combină cu succes, datorită cărora se realizează utilizarea generală a funcționării. Spatiul interior este suficient de complet pentru animalele de companie simțit confortabil.

Citește mai mult  Caracteristici ale conținutului Beagle în apartament

Este imposibil sa nu nota pachetul, care include două alimentatoare de plastic, o jergin din lemn și leagăn. Pentru a crește confortul de transport, 33a este echipat cu un mâner situat pe partea de sus a desenului sau modelului. Este furnizat un palet de plastic cu o metodă de instalare retractabil. Astfel, proprietarul poate scoate cu ușurință gunoiul, iar restul alimentelor.

Dimensiuni ale celulei 330x330x565 mm, culoarea smalțului violet. Distanța dintre tija este 12,92 mm. În general, acest model poate fi numit unul dintre cele mai practice în detrimentul capacității bune și locație convenabilă de accesorii. Printre alte celule rotunde, modelul 350G pot fi distinse, care este similar cu 33a cu pachetul său.

Principala diferență este forma prezentată sub forma unei bile. aspect atractiv și culoare emali luminoase perfect potrivite pentru orice design cameră.

Caracteristici de celule curioase

Acest tip de celule sunt cele mai potrivite pentru conținutul dihorilor, șoareci, cobai, hamsteri și alte animale mici. Datorită activității lor, producătorul a echipat produsele sale cu tranziții speciale, atât în ​​interiorul cât un etaj și câteva minute. Alimentatoare, roți de rulare și alte accesorii sunt situate la o distanță optimă unul de altul, astfel încât animalul de companie este confortabil de mișcare.

O altă trăsătură caracteristică a acestui tip de celule poate fi numit un aspect exprimat printr-un număr mare de culori diferite – roz, albastru, galben, roșu și alții. Acest lucru permite nu numai să alegeți un model de sub interiorul camerei, dar, de asemenea, face percepția mediului pentru animal mai diversă. Un sistem convenabil de curățare face posibilă golirea fundului fără nici un inconvenient.

Datorită dimensiunilor cele mai mari, transportul celulelor cifrei pare foarte simplu. Un rol important în acest lucru joacă, de asemenea, producția de materiale. Dacă pentru păsări, șobolani și alte animale mai mari ale celulelor fac tije metalice, atunci aceste modele sunt fabricate din plastic. Această opțiune este considerabil redusă și face funcționarea mai simplă.

Printre modelele din figura Triol merită remarcat cum ar fi 31003A, 31002A, 3305V-K, Monstropolis. Acesta din urmă este echipat cu un acoperiș detașabil, deoarece părțile superioare și inferioare sunt separate de tuneluri structurale speciale și alte accesorii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: