Varietate de Feed Farm Frain

Varietate de Feed Farm Frain

În Royal Farm, să se concentreze toate eforturile pe înțelegerea nevoilor unice pentru animale de companie. Tot ce se face Există ca scop crearea de formule de alimente exacte care ajută la susținerea pisicilor și câinilor sănătoși. Toate produsele sunt investigate și dezvoltate pe baza tendințelor existente în nutriția umană sau preferințele proprietarului de animale de companie și pe baza științei nutriționale moderne.

descriere generala

Producătorul fermei regale știe că nutrienții sunt valoarea de bază a alimentării finite pentru animalele de companie produse pentru animale de companie. Această abordare a producției de nutriție vă permite să evaluați nevoile unui animal de companie prin cercetări detaliate efectuate de experți și observații. Compoziția optimă a dietei este determinată, care se bazează atât pe recomandările veterinare adoptate, cât și pe comportamentele efectuate, luând în considerare nu numai rasa, ci și vârsta, stilul de viață, sensibilitatea și starea de sănătate a grupurilor individuale de animale de animale.

Toate produsele utilizează ingrediente de înaltă calitate, ușor de prietenos, care pot fi combinate între ele în conformitate cu dieta.

Pe baza unei abordări similare, tehnologii de producție au învățat să obțină substanțele nutritive necesare pentru hrana de înaltă calitate a produselor cu o cantitate mai mică de carbohidrați.

Împreună cu carbohidrații și grăsimile, proteina efectuează unul dintre elementele principale din dieta unui animal de companie. Ambele pisici și câini au nevoie de ea în cantități mari, deoarece proteina dă energia necesară, și este, de asemenea, cheia pentru o creștere rapidă, de recuperare și este extrem de necesară atunci când intră urmași.

Prin urmare, pentru cățeluși, pisoi, animalele însărcinate și cei care suferă anumite boli, se produce un hrană separată.

Nu contează dacă proteina dietetice este de la o singură sursă sau din mai multe ingrediente, până când proteina totală furnizată în dieta furnizează toți aminoacizii necesare în cantitate datorată.

Citește mai mult  subtilități de pește Cockerel și recomandări de îngrijire de bază

În plus față de proteine, exista carbohidrati in hrana. Acestea, la rândul lor, susțin starea de sănătate a tractului digestiv, da un sentiment de satietate.

Nici o componentă mai puțin importantă – lipide, care, în actul de cantitatea corectă ca o sursă importantă de energie pentru animalele de companie. Un acizi grași indispensabili joacă un rol important în metabolismul celular. Este lipidele care îmbunătățesc gustul calitățile de hrană pentru animale, animalele de ajutor pentru a absorbi vitaminele necesare și sprijin imunitatea.

Prezentare generală a alimentelor feline

Uscat

Iepure pentru un animal sterilizat – are o compoziție unică, datorită căreia puteți reduce riscul de probleme renale, în viitor,.

Turcia pentru pisici, care au trecut de sterilizare – Nu există soia și grâu în compoziție, astfel încât această hrană are toleranță bună la animale. Tehnologia de producție brevetat. Într-o măsură mai mare în producția de furaje se utilizează tocată. Este cererea sa care garantează păstrarea mai multor elemente urme.

Pui pentru pisici mai mari – are o reteta monoproteinous cu un conținut ridicat de carne, datorită căreia hrana este ușor absorbit. Nu există nici un OMG, conservanți și coloranți.

Umed

Turcia în sos pentru animale sterilizate – Super Premium Class Hrana pentru animale, a fost creat ținând cont de nevoile animalelor care au suferit operație.

Duck în sos – complet și hrană pentru animale bine echilibrat, după sterilizare.

Pui în sos pentru pisici în vârstă – conține carne 40%, datorită căreia sentimentul de saturație vine mai repede.

Pui în sos pentru pisici tinere – produs cu sos, care va aprecia chiar și pisica pick-up.

Citește mai mult  Lista de porecle pentru pisici britanice și pisici

Pui în sos de pisoi – 100% produs natural în care nu există coloranți și amplificatoare de gust.

Iepure în sos de pisoi – Este produsă cu un control strict al calității, care vă permite să creați un produs sigur pentru animale mici.

bovine Salmon – produs sub motto-ul „ca pentru oameni“. Conține vitamine și oligoelemente necesare pentru menținerea activității animalelor.

Câine de feed sortiment

Alimente uscate cu miel pentru specii de Super Pământ – ca parte a unui tip de proteine, astfel încât acest produs nu provoacă alergii, este ușor de prietenos.

curcan alimente uscate pentru rasele mici – raportul perfect de substanțe nutritive și vitamine. sprijină o activitate excelentă de zi cu zi a unui animal de companie.

Hrana de vițel umedă pentru puii – conține 58% ingrediente din carne. Hrana este absorbit rapid și dă un sentiment de saturație. Produs sub forma unei brevete cu o coerență moale și delicată. Ca parte a unui întreg complex de vitamine și minerale necesare pentru o bună dezvoltare fizică a unui animal de companie.

Alimente uscate pentru pui de rasă medie – compoziția și dimensiunea perfect selectată a granulelor. Are un gust excelent ca animalele cum ar fi.

Există, de asemenea, mâncăruri conservate cu miel aromă, rațe și curcan. Acestea sunt furnizate în recipiente de plastic pătrate 150 grame per pachet. Ideal pentru toate rasele, indiferent de vârstă. Compoziția acestui hrană este aleasă în așa fel încât să se apropie în mod optim fiecare animal de companie.

Pentru câinii vârstnici au vândut separat mâncarea conservată cu mâneci. Componența furajelor este posibilă să ia în considerare mai bine caracteristicile nutriției și sănătății animalelor mai vechi.

Citește mai mult  Artificiale de acvariu: Tipuri și aplicații

Există un produs uscat separat pentru puii mari de rasă cu gustul de pui și separat pentru piesele mai vechi. În fiecare caz, producătorul a încercat să ia în considerare nivelul de activitate, caracteristicile metabolismului, necesitatea unor substanțe nutritive.

Pentru cea mai exigentă, există o opțiune de hrană uscată cu aromă de somon. Acest produs are toate oligoelementele suplimentare necesare, omega-acizii și vitaminele.

Fiecare rețetă individuală a fost proiectată astfel încât să asigure nivelul adecvat al antioxidanților naturali, fibre, prebioticele și mineralele necesare pentru sănătatea animalului dvs. de companie.

Luați, de exemplu, păstorii germani, care au un stomac sensibil, astfel încât au nevoie de proteine ​​ușor digerabile.

Același lucru este valabil și pentru pisici și pisoi. Mâncarea pisoiului este concepută special în așa fel încât să puteți oferi un suport maxim animal pentru prima săptămână de viață. Dar nevoile pisicilor se schimbă cu vârsta. Când au deja 4-5 săptămâni, pot începe să dea alimente solide. După apariția celui de-al doilea set de dinți, substanțele nutritive necesare pentru a crește pisoiul rămân neschimbate la vârsta de un an. Având în vedere toate acestea, puteți alege o dietă complexă din intervalul existent care îndeplinește cerințele medicilor veterinari și nevoile unui corp în creștere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: