Velsh Springer Spaniel: Descrierea rasei, Reguli de ingrijire

Velsh Springer Spaniel: Descrierea rasei, Reguli de ingrijire

Welsh Ramlerlers sunt unul dintre cele mai obediente, inteligente, legate de oamenii de câini, care includ cea mai veche rasă de spanioli, dar nu există informații exacte despre origine. Se crede că au rădăcini genetice comune cu rasa englezească Springer-Spaniel. Welsh Springers erau pe punctul de a dispune, dar datorită reproducerii lor în Țara Galilor, acest tip de câini au reușit să salveze. Ca rasa, Velsh Springers au fost înregistrate în 1902 de către Regatul reproducție de câine din Marea Britanie.

Descrierea rasei

Reprezentanții rasei Velsh Springer Spaniel-descriu câini cât de puternic, activ si jucaus. Ei sunt gata de lucru tensionate și lung. Animalele de companie dragoste lung și plimbări active,.

Din cauza activității excesive de câine, este nevoie de formare.

Welsh Springers au atașament puternic față de proprietar, sunt perfect legate de toți membrii familiei, indiferent de vârsta lor. Le place să se joace cu copii mici, mai ales dacă au crescut împreună cu ei și bine socializat. Cu oameni necunoscuți, câinii se comportă suficient de mult, ei nu au încredere în ei cu adevărat. De obicei, ei nu ataca străini, ci numai să le îndeplinească.

Springer-Spaniel au o formă dreptunghiulară de lungime mijlocie față, ochi negri. Veverițele de un ochi sănătos pentru animale de companie – cu un galben mic. Capul are o formă puțin dom. Câinii au o falca destul de puternic și un gât lung. Urechile au o formă de pară, nu foarte mult timp, adiacent la falca. Organismul are proporțiile corecte, destul de musculos. Picioare de câini de lungime medie, drept. Pe labe tampoane groase, cum ar fi felin, forma rotunjită. Pe partea din spate a picioarelor frumoase produse. Coada este scăzută, de obicei, cozi pentru aceasta rasa va fi oprit.

Lână Welsh Springlers de obicei, drept sau un pic ondulat. Câinii au o culoare alba, cu pete roșii strălucitoare, uneori, aceste pete pot fi negre sau maro închis. De asemenea, există persoane complet alb. Înălțimea de câine în greaban este de 46-48 cm, greutate – 16-20 kg. In ciuda dimensiuni mici, câinii sunt foarte rapid. În plus, este clar din numele rasei pe care ei încă mai știu cum să sară de bine: „Springer“, în traducere din engleză înseamnă „săritor“.

Îngrijirea animalelor de companie

Locul perfect pentru conținutul Velsh Springer este o casă privată, dar dacă se pot organiza plimbari lungi si activi, cainele se va simti bine in apartament. Ideal în cazul în care un animal de companie are un partener pentru jocuri – un caine cu un caracter similar. Principalul lucru în conținutul Welsh Springer este de a le oferi suficientă activitate fizică, altfel câinele poate fi nervos. Cainii din aceasta rasa apă iubesc foarte mult.

În sezonul cald pentru un animal de companie, aveți nevoie pentru a organiza un loc pentru jocuri de înot și de apă.

Pentru a menține o specie îngrijite, un câine este recomandat să pieptene de 1-2 ori pe săptămână. perie moale naturale este potrivit pentru acest lucru. Ghearele tăiat 1 dată pe lună. Complet scaldă câine este recomandată 1 dată pe lună, cu un sampon special cu pH neutru. După înot, animalul de companie trebuie să fie uscate cu atenție. Urechile sunt obligate să examineze în mod regulat și curat, dacă este necesar. Câine recomandat curățarea profilactică regulată a cavității orale.

Welsh Springer este cel mai bine alimentat de alimente premium uscate. Puteți hrăni câinele și alimentele naturale, dar în acest caz va fi dificil să faceți o rație echilibrată pentru aceasta. Baza pentru furajele naturale poate fi soiuri non-grăsime de carne, legume și produse fermentate. Este necesar ca castronul cu apă limpede să fie întotdeauna în acces liber pentru câine, în special în sezonul fierbinte.

Caracteristicile conținutului lui Puhnkov

Wales Puppy necesită o atenție deosebită și îngrijire, altfel îngrijirea copilului nu este deosebit de diferită de conținutul unui individ adult. Little Velsh Springer-Spaniel ar trebui să fie hrănită de 6 ori pe zi, de la vârsta de 8 luni poate fi tradusă în două ori. În general, dieta de pui trebuie să fie echilibrată – este foarte importantă în timpul dezvoltării sale active.

Puii sunt supuse unor diferite tipuri de infecții și boli, astfel încât acestea trebuie să facă toate vaccinurile necesare. Prima vaccinare se efectuează la 8-9 săptămâni, iar al doilea – pe 12-a săptămână de viață. Vaccinarea Următorul se efectuează anual. De obicei, după vaccinare în bogăție mici, există o creștere a temperaturii, lipsa poftei de mâncare, slăbiciune generală, care are loc în câteva zile. Țara Galilor catelus sunt supuse unor infectii ale urechii, de aceea este important să se verifice în mod regulat urechile sale, încercați să-l eliminați din proiecte și suprarăcire.

De asemenea, este important să se angajeze în educație catelus. Este necesar să se antreneze principalele sale echipe:

 • „minciună”+
 • „sta”+
 • „mie”+
 • „stand”+
 • „un loc”+
 • „Aport“ și altele.

Este important să se socializeze un mic animal de companie – să-l introducă cu toți membrii familiei, alte animale și rude.

Instruire

Educație Țara Galilor Câine ar trebui să fie necesară pentru a se asigura că instinctele de vânătoare au reușit un câine. Formarea poate fi efectuată independent sau de a oferi unui câine profesioniștilor profesioniști. Persoanele fizice ale acestei rase sunt ușor de învățat și de a obține rezultate ridicate. Nu opriți traversarea, dacă nu există rezultate rapide – formarea necesită suficient timp.

Pentru clase, zonele deschise deschise sunt potrivite. Nu pot cerceta animalele de companie. În procesul de învățare, metoda „Gingerbread” este cea mai potrivită – încurajați câinele cu delicatețe pentru executarea corectă a sarcinii. În cursul instruirii, nu numai că puteți învăța câinele principalele echipe necesare, ci și dezvoltarea abilităților de vânătoare, dacă este necesar. Este important să se trateze un antrenament de companie destul de serios, deoarece dressorul greșit își poate afecta negativ caracterul.

Speranța de viață și sănătatea

Câini de rasă Welsh Springer-Spaniel au o sănătate bună și trăiesc o medie de 13 ani. Pentru a menține sănătatea animalelor, efortul fizic zilnic, nutriția adecvată – altfel câinele poate avea obezitate, ceea ce provoacă dezvoltarea altor boli.

Cele mai frecvente boli dintre această rasă sunt:

 • Atrofie retină+
 • Boli infecțioase ale urechilor+
 • Ableții de displazie+
 • Boală de piele+
 • Fuchosidoză.

Boala epileptică este rară, care se manifestă prin clipă de agresiune bruscă. În astfel de momente, câinele este neangajat, poate ataca proprietarul. În acest caz, este important să consultați un medic veterinar cât mai curând posibil și să începeți tratamentul.

Este la fel de important să se supună în mod regulat inspecții planificate în clinica veterinară și să efectueze vaccinarea pe animale.

Reguli de alegere

  Înainte de a cumpăra un catelus, este necesar să studiezi informații despre rasa selectată, să evalueze capacitatea dvs. de a oferi un câine toate condițiile necesare. De asemenea, este important să vă evaluați disponibilitatea pentru apariția unui câine în familie, posibilitatea de a-și da timpul și puterea.

  Un catelus de rasă pură este mai bine să cumperi în pepiniere dovedite, unde vor furniza toate documentele necesare pentru câine – pașaport și pedigree. Când alegeți un animal de companie, trebuie să acordați atenție aspectului și comportamentului său. Wales Cuppy trebuie să fie activă, prietenoasă și jucăușă. Nasul de la copil ar trebui să fie umed, ochi și urechi – curat. Puppy nu ar trebui să miroase neplăcut. Asigurați-vă că întrebați despre starea de sănătate a catelului, indiferent dacă părinții săi au orice boli genetice care ar putea moșteni.

  Catelul trebuie să fie vaccinat în funcție de vârsta sa.

  Mai multe despre Welsh Spinger Spaniel Vedeți în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: