WatchHund: Foamete Caracteristici și condiții pentru conținutul Dog

WatchHund: Foamete Caracteristici și condiții pentru conținutul Dog

Wattelhund – un reprezentant luminos al câinilor de vânătoare. Rasa este îndepărtată în Germania, la sfârșitul secolului al XIX – începutul secolului XX. Acest caine va fi un bun ajutor la vânătoare: germană Watchfoon este renumit pentru abilitățile sale de lucru. În comun, PSA se numește un câine prepeliță sau un prepelicar german.

Istoria apariției și scopul

In anii 1850, principalii câini de vânătoare au fost engleza caini cu picioare, dar reprezentanții acestei rase au fost departe de a fi cei mai buni parteneri vanatorii. Oamenii nevoie de un caine care ar face bine într-un teritoriu deschis, în tufărișuri. Era important ca câinele ar putea căuta o pradă în pădure deasă.

A fost apoi ca vanatorii amintit spaniel-ul german. Principalele sarcini care au fost puse în fața reprezentanților rasei au fost prinderea prepelițe și de vânătoare pentru Falcons. Există o opinie că spaniel sunt rezultatul împerecherii câinii din rasa spaniolă și piesele cu par lung din Germania.

Cuvântul „apă“ tradus din germană înseamnă „prepeliță“, și „Hund“ – „câine“. Primerul de roca este considerată o pădure. Friză. El a fost pasionat de câini de vânătoare, a avut propria pepinieră în care spaniel crescute. Timp de mai mulți ani, a studiat calitățile de lucru ale reprezentanților rasei și a fost capabil de a scăpa de multe boli ereditare. Friza original împărțit câini de culoare.

Câinii lui Brown au mers lângă proprietar în timpul vânătorii, iar Negrul se confruntă perfect fără o persoană și putea găsi o urmă. Câinii moderni ai acestei rase sunt capabili să facă acest lucru și alte lucrări.

Toate Pțiunile de vânătoare din Germania sunt universale și pot efectua o varietate de sarcini, Watchhund nu este o excepție. Acest câine caută și aduce jocul, este în mod independent capabil să caute traseul de sânge al secccy, elk, cerb. Reprezentantul acestei rase este capabil să țină mistrețul înainte de sosirea gazdă. În Rusia, mulți vânători folosesc aceste animale pentru vânătoare de copite.

Avantajul imens al acestei rase este acela Câinele nu va interfera sub picioare în timpul vânătorii. Echipa realizată poate căuta cu ușurință pădurea, el lucrează fără probleme chiar și în cele mai groase păduri. Acești câini sunt capabili să fugă de mult timp fără să se oprească, să-și prindă prada și să o conducă pe săgeată. În cazul în care câinele nu găsește minerit, atunci în termen de 30 de minute, se va întoarce înapoi.

Citește mai mult  Purina Pro Plan Privare pentru animale pentru câinii sterilizați

Mai jos vor fi luate în considerare caracteristicile Watchund germane:

 • Câine Persistent cauta pradă+
 • poate merge cu ușurință la traseul+
 • și se prezintă ca un partener+
 • Dog este inerent fler excelent+
 • In timpul vanatorii, cainele este destul de agresiv, care este un mare plus+
 • bine dă pradă din apă.

În cazul în care PSA este antrenat din copilărie, este în măsură să Hunt și fără o gazdă. Un astfel de câine este utilă atât în ​​pădure și pe apă.

Descriere

WatchHund german are un fizic musculos, este un caine mic puternic cu lână lungă.PSA cap rotund și rănit, labe de dimensiuni mari. dimorfism sexual este pronunțat. Înălțimea medie a masculilor – 49-53 cm, iar femelele – 45-50 cm. reprezentanți tipici ai acestei rase o greutate 18-25 kg,.

Craniul are dimensiuni proporționale în raport cu corpul, se distinge printr-o forma larg răspândită. Baza nasului este largă, nu este îndreptată, este ușor rotunjită din partea de jos. Vârful nasului este mare, negru, nările sunt deschise. Buzele elastice și uscate constant, nu atârnă, potrivite maxilarului.

BILL DREAPTA, FIESOR. Dar există și reprezentanți ai rasei cu o mușcătură directă. În gura 42 dinte, pomeții nu beau. Rasa este inerentă unor ochi expresivi întunecați de o dimensiune mică, situată un pic de oblic. Partea în aer liber a pleoapelor este acoperită cu lână.

Gâtul reprezentanților acestei rase este destul de muscular, puternic. Sânii sunt puțin alungiți. Coatele sunt situate deasupra pieptului. RĂSPUNSURI INERENȚĂ Râuri curbate și strânse. Într-o stare de calm coada este situată în legătură cu nivelul din spate sau ușor dedesubt. Hunters experimentați recomandă tăierea unei treimi din întreaga lungime.

Pipele din față sunt netede, sunt situate în paralel, destul de puternice. Membrele posterioare se disting prin genunchii pronunțați. Labele de formă ovale, degetele sunt asamblate.

Rasa se distinge printr-o lână foarte groasă, care se potrivește strâns corpului. Uneori există indivizi cu lână netedă și subțire subțire. Pe partea occipitală a craniului și a urechilor sunt formate buclele. Pe fața și capul există, de asemenea, o lână groasă. Wattelhund este două culori: Maro cu pete roșii sau de cremă și cu părul roșu.

Indiferent de culorile de pe față, sub coadă și pe labe pot fi.

Caracter

Wahtelchunde se distinge printr-un personaj calm și prietenos. Un astfel de câine are încredere în proprietarul său și în stare calmă nu oferă semne de lașitate. Câinele nu are flashii de furie. De obicei, la forma străinilor, Vakhtukund dă bucuria vocii și vagă coada.

Citește mai mult  Cum este corect și cât de mult ai nevoie pentru a apăra apa pentru acvariu?

Acest animal de companie nu se coace niciodată. Hibrizii de date de la naștere este bine exprimată instinctul de vânătoare. Nu este recomandat să cumpărați un astfel de câine dacă locuiți în oraș. Faptul este că în condiții urbane va fi dificil să se implementeze talentul de vânătoare al prietenului tău cu patru picioare.

Wattelhund este Câine foarte loial. El devine mare nu numai cu proprietarul, ci și cu toți membrii familiei. Acesta este un câine foarte bun care contactează bine chiar și cu copiii mici. Poate fi ușor retras sau re-educat dacă este necesar.

PET se adaptează bine în orice condiții. În caracterul câinilor adulți, sunt văzute curajul și puterea.

Amintiți-vă că succesul vânătorii Spaniel depinde de supreditatea PSA, iar calitatea formării depinde de proprietar. Nu puteți doar să luați și să începeți să ridicați un câine de vânătoare, trebuie să aveți anumite cunoștințe în acest domeniu. WatchFund este considerat un câine destul de inteligent capabil să memoreze multe echipe.

Trebuie doar să fierbe și să laude PSA în caz de succes, precum și să încurajeze tratamentele. Nu este necesar să se arate puterea în ceea ce privește PSA, deoarece el poate lua infracțiune și la toate refuz de vânătoare cu tine. Dar, uneori, fără o îndoire de lumină nu este de a face.

Conținut și îngrijire

Dacă aveți nevoie de un câine decorativ pentru întreținere la domiciliu, atunci Wattelhund nu este cea mai bună alegere. Acesta este un caine de lucru cu instinct de vânătoare congenitală. Un astfel de animal de companie poate fi păstrată în curte, se simte minunat în aer curat. În timpul iernii, puteți ajunge acasă, în apartament se va comporta foarte calm și frumos. Câinele este aproape niciodată confundat sub picioarele lui, Preferă pașnic de odihnă în așteptare colț pentru următoarea vânătoare.

Dintre minusuri, se poate observa că câinii au tendința de a obține rapid de greutate corporală, în lipsa exercițiului. Unii proprietari de aceasta rasa in fiecare zi, du-te pe un jogging cu prietenul tau cu patru picioare. În timpul verii, puteți merge la râu împreună cu câinele și tren 12. Când apare timp liber la gazdă Este recomandabil de fiecare dată pentru a merge cu un câine la vânătoare, pentru a prinde cu priceperea și de a lucra pentru animale de companie un talent congenital.

Citește mai mult  Amadina Gulda: conținut și reproducere la domiciliu

Așa că lâna animal a avut întotdeauna un aspect îngrijit, aceasta trebuie să fie calculată periodic, astfel încât câinele poate evita molting. Pet spălate după necesități. Scăldat rezultă cu sampoane speciale 1 dată în 30-40 de zile.

În fiecare săptămână inspecta urechile de patru picioare prieten, care au nevoie să periodic curat. Ghearele tăiate pe măsură ce cresc. Vă rugăm să rețineți că cut-off gheara rădăcină este interzisă.

În lunile de iarnă, este recomandabil să se taie lâna între degete, în caz contrar vor fi stive de zăpadă și gheață, din cauza care a labelor pot fi rănite.

Probleme de sanatate

vahatechund german are imunitate ridicată. Puii sunt aproape întotdeauna născut puternic și sănătos. Speranța medie de viață la acești câini este în vârstă de 12-15 de ani În cazul în care animalul este păstrat în condiții bune și în prezența permanentă efort fizic.

Unii reprezentanți ai rasa tind să urmeze următoarele boli:

 • Probleme cu pielea+
 • În cazul în care câinele are o muscatura gresita, atunci pot apărea probleme dentare cu probabilitate mare+
 • Boli de ochi – probleme cu retina sau cataracta, care este tratat numai prin chirurgie+
 • Uneori, câinii sunt alergic+
 • Bolile coloanei vertebrale sub forma hernia discului intervertebral, ceea ce acesti caini au o înclinație genetică+
 • Melanomul si epilepsie sunt foarte rare.

Pentru a evita problemele de sănătate cu animalele de companie, medicii veterinari li se recomandă să respecte toate activitățile necesare: examinările medicale, vaccinări, tratament de la paraziți.

Preț

  Este recomandabil să pui dobāndi printre crescatori care sunt membri ai „Vatelklub“. Prețul câinilor variază de la 20.000 la 28.000 de ruble. Reprezentanții purebred rasele trebuie să respecte toate standardele sale, și în timpul achiziționarea, proprietarii potențiali să aibă loc un casting aparte pentru a obține posibilitatea de a cumpăra un astfel de PSA. Câinii achiziționate prin „Watelublub“ au toate documentele necesare și vaccinările.

  Nu este recomandat să cumpere pui care sunt vândute pe motive de cumpărături. Deși PSA fără documente pot fi achiziționate mult mai ieftin, dar nu există nici o garanție de origine lui de rasă pură. Câini înregistrate în alte comunități care nu sunt controlate, de obicei, prin urmare, nimeni nu poartă pentru calitatea rasei de responsabilitate.

  Următoarele video va spune despre particularitățile de.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: