Wet Premium Class pentru câini

Wet Premium Class pentru câini

Unii crescători de câini cred că cea mai bună hrană pentru animalele de companie lor este de conserve. Acesta diferă de la uscat, prin aceea că acesta are un aspect apetisant și „naturală“. Este convenabil să-l aplice, nu ocupă mult spațiu în frigider și se păstrează pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, nu toate produsele expuse pe contoarele din magazinele de animale de companie, de înaltă calitate. Câinele nu va afecta în cazul în care aleg alimente, bazându-se pe rating-ul cel mai bun Fertilitate si super clasa premium.

Particularități

Multe branduri produce alimente câine uscat / umed. Umedă (sau umedă) fac parte din aceeași clasă ca și uscată. Lor trei tipuri sunt eliberate: fumuri Pahatyts și Conserve. Canning compoziția este mai bună decât pacy și pate – într-o cutie poate mai mult carne. Indiferent de tipul de hrană umedă, este în conformitate clasificate la trei criterii principale:

 • Scop: Medical, restaurarea, preventive și de zi cu zi+
 • Clasă: Premium, economie, premium holistică și super-+
 • Caracteristicile individuale ale câinelui: Activitate, rasa, dimensiunea, vârsta.

Pentru a alege alimente umede de înaltă calitate, să evalueze compoziția pe etichetă. Diferența dintre produsele fabricate sub diferite mărci este ca ingrediente folosite, procentul de carbohidrati si proteine, conformitatea cu minerale si vitamine Nevoile organismului de câine și prezența / absența aditivilor sintetici.

Cu producătorii de clasă eco conserve, spidths și pate de tot ceea ce este de înțeles – este Darling, Chappi, Pedigree și Happy Dog (au inundat contoare supermarket). Mai greu pentru a găsi o calitate de nutriție de calitate premium și super premium-clasă pentru câini.

Avantaje și dezavantaje

Furaj lichid – tip universal de alimentare. Ele se hrănesc câinele în plus față de dieta uscată, da ca aditiv la produse naturale sau ca tratament. Fiecare primă de alimentare umed și super premium are argumente pro și contra, dar sunt generale.

Citește mai mult  Prezentare generală a tipurilor populare de scalare și rasele lor

Următorii factori includ avantaje:

 • proteine ​​mai mult decat carbohidratii+
 • Absența conservanților și stabilizatoarelor în compoziție+
 • Nu numai că va mirosi ca alimente naturale, dar, de asemenea, gustul de același+
 • Nu este nevoie de a controla modul de băut de câine, pentru că alimentarea este umed+
 • Potrivit pentru ambele câini sănătoși și bolnavi, precum și căței, care sunt transferate la alimente solide+
 • Ambalaj ermetic convenabil în care este depozitat pentru o lungă perioadă de timp în mare+
 • Un P. Diddy – o singură porție.

Calitatea furajelor umede compoziție echilibrată de calorii, substanțe de utilitate și elemente nutritive. Ei au totul pentru a asigura nevoile fiziologice ale câinelui, indiferent de varsta ei.

  Ar trebui să existe două puncte semnificative între dezavantaje.

  • Preț mare. Din cauza costurilor ridicate, multi crescatori ignora alimentare cu lichid, granule de cumpărare ieftine uscate. Solutia va afecta starea de sănătate a animalului de companie: deși alimentele umede și costisitoare, dar este hrănitoare și în bulion.
  • Este imposibil să-l dea în mod constant. În caz contrar, câinele va înmuia gingiile, vor apărea probleme cu sistemul digestiv, iar boala dinților se va dezvolta.

  Nu comparați alimentele umede cu carne convențională. Comparația este ilogică, deoarece există și alte ingrediente în furajul industrial, cu excepția cărnii. Cu alimentație constantă cu carne la animale, intoxicarea se dezvoltă: toxinele sunt eliberate atunci când digestia proteinelor. Din cauza încărcăturii grave pe ficat, el va începe problemele de sănătate.

  Lista celor mai bune feeduri umede

  În plus față de feed-ul de clasă ecologică, există o hrană premium și super premium. Știind ce branduri au reușit în producție, puteți compila cu ușurință o dietă echilibrată pentru un câine.

   Citește mai mult  Cryptokorina: soiuri, îngrijirea și reproducerea

   Produse de clasă premium

   Aceste fluxuri au o calitate medie. Ele sunt un mare conținut de produse din carne (25-40%), există legume și vitamine, dar calorii.

   1. În ratingul conduce Liquid Food Hill’s Balans ideal. In aceasta, conținutul de proteină este de 35-40%, iar legumele si cerealele sunt prezente din carbohidrati. Sub acest brand produs de alimente cu gust de pui și. Compoziția include vitamine, semințe de in și minerale. Ea nu are aditivi artificiali și materiale de umplutură ieftine.
   2. Royal Canin cu minerale, cereale, vitamine, carne și sub-produse. Acesta este eliberat luând în considerare starea de caracteristici de sănătate, rasa și vârsta câinelui. Inclusiv o în dieta, urmați greutatea câinelui și pentru a trata boli ale tractului gastro-intestinal.
   3. Pe locul al treilea în rating Pro Plan alimentar, care este conceput ca Royal Canin, ținând cont de vârsta, caracteristicile de rasă și de sănătate de câini. Acesta conține cereale, uleiuri, ouă, carne și produse de prelucrare sale, minerale și vitamine. Ea are cel mai accesibil din prețul enumerate mai sus, cu constant de bună calitate.

   Super Premium Produse

   Ea are o calitate mai mare, dar prețul este mai mare. Veterinarii consideră că este potrivită pentru includerea în dieta unui câine pentru fiecare zi și fără pauze. În ea, carnea este mai mare de 50%, există minerale și vitamine. Nu există cereale și aditivi sintetici.

   1. Lider în producția de hrană umedă a clasei superioare PREMIUM – Brand Grandin. Nu există ingrediente suplimentare în produsele sale. Ca parte a cărnii mai mult de 65-70%. Este inundat cu bulion cu ulei de in și minerale. Producătorii respectă standardele recunoscute mondiale. Produsele de 4 arome sunt disponibile: Pui, Turcia, Miel și carne de vită.
   2. În al doilea rând, păstrează alimentele pentru câini de diferite vârste Ferma lui Duke, care include componente naturale. În plus față de carne, există spanac în bulion, ulei de somon, mere, afine – surse de minerale, vitamine și acizi grași. Fără cereale.
   3. Locul al treilea în hrană Natura Almo. Este produsă de 4 gusturi: carne de vită, carne de vită, pește marin și pui. Compoziția are orez de 3% și 50% din carne pur.
   Citește mai mult  Cursuri de feed Premium și Prima super

   nutritie echilibrata – Angajamentul de sănătate. Breeders va fi capabil de a evita multe probleme de sănătate cu starea de sănătate a animalelor de companie, în cazul în care sunt incluse în feed-uri umede dieta, de înaltă calitate, de la cei mai buni producători.

   Cu privire la modul de a alege conserve pentru câini, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: