Ce trebuie să faceți pentru a trandafiri de mult timp într-o vază?

Ce trebuie să faceți pentru a trandafiri de mult timp într-o vază?

Trandafirii sunt una dintre cele mai căutate flori preferate, cu mulți reprezentanți ai sexului frumos. Buchete care includ astfel de flori, dau în diverse motive. După ce a primit un astfel de buchet uimitor, multe fete se întreabă ce trebuie să luați Rosets cât mai mult posibil într-o nebunie, vă place cu aspectul dvs. sofisticat. Merită să luați în considerare regulile de bază pentru pregătirea apei, precum și recomandări și sfaturi privind îngrijirea unui buchet frumos de trandafiri proaspeți.

Pregătirea apei

Accentul principal pentru a salva culorile pentru o lungă perioadă de timp în forma proaspătă, trebuie să faceți pregătirea apei în vază. Se pare că aici este liniștitor: deschideți macara și vărsați o vază, puneți flori acolo și vă bucurați de flori frumoase. Opinie similară eronată. Este necesar să se abordeze în mod serios prepararea apei pentru ca un buchet de trandafiri pentru o lungă perioadă de timp într-o vază.

 • În primul rând, ar trebui să existe măsuri de flori resusciteze. În primul rând, trebuie să plasați un buchet într-o mare capacitate, astfel încât acesta din urmă este pe deplin situat în apă. Acesta trebuie să fie făcut chiar și pentru cele mai proaspete trandafiri, deoarece cele mai multe dintre ele din momentul de tăiere dintr-o grădină de flori Depășește sute și mii de kilometri înainte de a intra pe piață sau în culorile magazin de vânzare.
 • Apa ar trebui să fie selectate în funcție de porilor anului – astfel încât florile vor fi mai bine aclimatizare. Dacă cumperi un buchet în timpul iernii, trebuie să-l pună în temperatura camerei apei. Pentru culori achiziționate de o vară fierbinte, este necesar să se pregătească un driver rece.
 • Opțiunea optimă este de a lăsa florile să se întindă în apă în termen de câteva ore, dar nu mai mult. De la înființarea pe termen lung a întregii instalații în mediul acvatic poate provoca procesul de putrezire și distrugerii atât tulpini și muguri.
 • Nu se recomandă utilizarea apei cu clor, Deoarece florile nu le place acest tip de apă. Dacă o altă sursă (de îndată ce apa de apel de la robinet) nu este, atunci încercați să stea timp de câteva zile, până la evaporarea conținut maxim de clor. O fracție mică de clor în apă Estate va acționa ca un dezinfectant, perfect lupta cu bacteriile care apar în apă, atunci când florile sunt acolo.
 • Schimbarea conducătorul auto ar trebui să fie în fiecare dimineață, Inclusiv aditivi speciali care vor ajuta florile pentru a păstra pentru o perioadă lungă de timp. Prospețime naturală. În noaptea în care sunt, de asemenea, recomandat să fie amplasat într-un bazin umplut cu apă sau într-o baie, încercând să protejeze mugurii de intrarea lichidului pompat.

Selectarea aditivilor efectivi

Indicatori calitativi de apă în care o grămadă cu haine vor avea un impact grav asupra prospețului său. Pentru a schimba structura apei, trebuie să adăugați o varietate de componente active. În acest scop, poate fi utilizat atât special dezvoltat de florarii substanței, cât și mijloacele obișnuite care sunt utilizate în viața de zi cu zi. Alegerea unui astfel de fond va depinde de diferitele scopuri.

 • Pentru a efectua prevenirea antibacteriană, astfel încât trandafirii să fie mai lungi în vază, adăugați aspirină. Rețineți că 1 litru de lichid ar trebui să vină 1 comprimat aspirină. Dacă o cantitate mai mare de apă este plasată într-o vază, atunci numărul de comprimate de aspirină este necesar pentru a crește proporțional.
 • În loc de aspirină, se recomandă utilizarea unui agent obișnuit de albire sau de spălat vase lichide. La 1 litru de conducătorul auto, va trebui să adăugați sau câteva picături de înălbitor sau o picătură de detergent. instrumente similare vor ajuta pentru a opri dezvoltarea procesului de rotație. In plus, aspirina, de asemenea, vă permite să salvați culoarea mugurii rozeta, care este foarte relevant pentru plante cu petale luminoase.
 • Pentru a obține un efect antibacterian, o soluție de Boos, glicerină și alcool este adesea adăugat.

IMPORTANT: Pentru a accelera procesul de dizolvare aspirina in apa, acesta ar trebui să fie tăiat în miez.

  • Dacă doriți un buchet pentru a te ochi pentru mai mult de 10 zile, atunci aceasta trebuie să fie pus în apă acidă. Pentru aceasta, se adaugă 2 linguri de desert de oțet de masă în 1 litru de apă (concentrația acestuia ar trebui să fie de 9%). Otetul poate fi înlocuit cu mortar de acid citric. Aceasta va necesita o jumatate de lingurita pentru o cantitate similară de apă.
  • Pentru a obține un rezultat conservant, se utilizează alcoolul amoniac. Această substanță va avea nevoie doar de câteva picături. În plus față de alcoolul amoniac din apă, specialiștii sunt sfătuiți să se toarnă 1 lingură de vodcă de la calcularea a 1 litru de fluid.

  • Pentru a extinde existența înfloritilor, merită adăugarea lemnului sau a carbonului activat la pilule, care este vândut în tablete. Unele hostess utilizează mai multe cristale de mangarge sau un vârf al alumului.
  • Puteți hrăni trandafirii folosind zahăr convențional. Pentru a face acest lucru, se toarnă 2 linguri de zahăr în 1 litru de apă.
  • Dacă doriți să obțineți un buchet luxuriante și accelerați procesul de dizolvare a mugurilor, atunci se toarnă 2 linguri de ulei de camfor în proporții la 1 litru de apă.
  • Din mijloace speciale care sunt aplicate de florarii pentru a prelungi durata de viață a buchetelor, puteți opri alegerea dvs. asupra unor astfel de preparate ca „Trandafir live”, „buchet”, „flori vii”.

  Important! Specialiștii nu recomandă compoziții multicomponente. Este mai bine de a alege din rețetele de mai sus doar unul și să-l utilizați. În același timp, nu trebuie să uitați să schimbați apa într-un vas de zi cu zi. Capacitatea în cazul în care sunt situate flori, costa de fiecare dată când este destul de înmuiat și actualizat la plante.

  Reguli de îngrijire zilnică

  Un rol important pentru a păstra buchet de trandafiri în formă proaspătă joacă de îngrijire de zi cu zi. Respectarea normelor necomplicate va crește în mod semnificativ durata de viață a culorilor tale.

  • Încercați să-și petreacă zilnic pulverizare de Boutons și codițe cu ajutorul unui pistol de pulverizare. Utilizare pentru aceste scopuri doar apa straluceau. În fiecare zi, se clătește cu apă stem 1 dată pe zi, care va ajuta pentru a salva planta din bacteriile formate in apa, reducerea riscului de detașare. O astfel de procedură de trebuie făcută înainte de a înlocui driver-ul într-o vază.
  • Încercați în fiecare zi pentru a avea trandafiri în baie sau în pelvis, care au fost umplute cu apă. Lăsați-l pe flori nevoie de 12 ore, este mai bine să o faceți pentru noapte. Având trandafiri într-o apă, să fie extrem de elegant, cu bootons alb. Petalele lor sunt mult mai blânde decât mai multe daune. În plus, orice defecte devin imediat vizibile pe astfel de petale.
  • Nu uitați să actualizați periodic secțiunile din instalație, ceea ce va îmbunătăți procesele de schimb. Este necesar să o faceți la o distanță de 1-2 centimetri mai mare decât cea anterioară a fost. Dacă nu efectuați tăierea regulată a culorilor, datorită cantității insuficiente de umiditate și substanțe cele mai utile, se vor trezi rapid și se vor usca.
  • La note, este necesar să tăiați tulpinile într-un mod special utilizând un instrument ascuțit în aceste scopuri: foarfece sau un secumber. Inciziile sunt produse în diagonală, în timp ce slicer tăiat trebuie să fie sub apă. Datorită acestui fapt, aerul nu va cădea la tăiat, nu vor exista blocaje de trafic în patul vascular al tulpinii, iar planta va trai mai mult. De asemenea, este recomandat să taie secțiunile în sine pentru mai multe părți pentru a oferi o mai bună absorbție a apei a plantelor.
  • Nu așezați un buchet aproape de fructe si legume proaspete, deoarece acestea produc etilena, care afectează în mod negativ florile. Și, de asemenea, nu vă sfătuiesc să pună trandafiri într-un vas cu alte culori. Opțiunea optimă este o locație similară de plante câțiva metri unul de altul.

  consiliere florar

  Multe florării sunt recomandate Să respecte următoarele reguli simple pentru a prelungi buchetul de viata al casei:

  • Înainte de scufundare a plantelor într-un vas pentru a sparge toate frunzele, care va fi la nivelul apei, ceea ce va ajuta la minimizarea riscului de a face patogeni și păstrează floarea de la prematură postuniversitar+
  • Este mai bine să utilizați un vas de mare, astfel încât conducătorul auto ajunge la un nivel care nu mai mic decât mijlocul tijei plantei de opțiunea + optim este de a plasa un buchet într-un vas ceramic, din moment ce un astfel de material nu este în măsură să treacă radiația solară, în urma cărora se va permite să se extindă de viață un buchet de casa+
  • Nu plasați trandafiri pre-uncaped in vaza, deoarece acestea vor odihni în partea de jos a rezervorului și nu va fi capabil de a obține nutrienți+
  • Pentru trandafiri prelungit o lungă perioadă de timp, vaza ar trebui să fie plasat în umbră, astfel încât razele directe ale soarelui nu sunt trimise la ea, și nu se recomandă plante loc în apropierea sursei de căldură, de exemplu, cu o baterie în timpul iernii+
  • trandafiri, cum ar fi răceala, dar în același timp, ei nu tolerează proiecte, astfel încât să nu trebuie să le-a pus cu o parte+
  • Astfel încât florile tăiate au fost puțin mai lungi, unii experți recomandă filtrarea vârfului tijei + că trebuie să fie înmuiat la 5 minute în apă clocotită și apoi pusă în lichidul răcit+
  • Dacă ți-ai dat un buchet în timpul iernii și l-ai adus din îngheț, nu trebuie să-l plasezi imediat cu apă, să lasi astfel de flori câteva minute, dându-le un pic cald.

  Dacă observați că florile voastre au început să fie decolorate, atunci este necesar să se efectueze măsuri pentru resuscitarea lor.

  • Trebuie să prelungiți plantele prin metoda obișnuită. Dar trandafirii nu sunt plasați în apă rece, ci, dimpotrivă, într-o foarte caldă (temperatura sa trebuie să ajungă la +90 de grade). Pentru a salva o instalație de la posibile arsuri, pliante și butăoni sunt recomandate pentru a împacheta cu atenție în hârtie. Este necesar să așteptați până când șoferul este răcit și temperatura sa vine cu mediul. Fiind în apă fierbinte, trandafirul se va transforma treptat, devenind din nou frumos și proaspăt.
  • Pentru noapte, împachetați fiecare bouon în sacul Celofan. Este important ca el a fost un pic umed. Sacul celofan trebuie să fie fixat, observând etanșeitatea, încercând să nu deterioreze tulpina. Astfel încât veți crea un efect de seră pentru plante ca într-o seră, datorită căreia îi va ridica bouonul.

    În unele cazuri, a provocat ofilirea prematură poate fi crestături pe tija. Dacă vedeți astfel de daune, atunci trebuie să tăiați cilindrul plantei deasupra acestui loc. Aripa trebuie încălzite la o temperatură de + 38- + 39 grade. Acesta este transfuzat într-un recipient ceramic nu foarte adâncă, care are un gât larg, și trandafiri deteriorate sunt plasate acolo.

    Dacă ați achiziționat un trandafir în avans pentru a da la un moment solemn și am observat că ea a fost un pic confuz, să facă o nouă tăietură și puneți flori în apă. După câteva ore, planta este scos din apă, tulpina ei se transformă într-un material textil umed, iar întregul trandafir trebuie să fie înfășurat în hârtie de ziar sau. În această formă, florile sunt plasate în frigider, care va asigura prospețimea pentru o perioadă lungă de timp.

    După cum puteți vedea, salva un buchet de trandafiri proaspete pentru o lungă perioadă de timp nu este foarte dificil. Principalul lucru este de a se conforma normelor și recomandări simple cu privire la îngrijirea de zi cu zi, atunci puteți admira culori rafinate pentru o lungă perioadă de timp.

    Despre cum să păstreze trandafiri intr-o vaza este mult mai mult, uita-te următor.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: