Bork Generatoare de aburi și curățători cu aburi: avantaje și dezavantaje, gamă

Bork Generatoare de aburi și curățători cu aburi: avantaje și dezavantaje, gamă

Aparatele de uz casnic selectate corect pot facilita curățarea la domiciliu și îngrijesc lucrurile. Și nu numai siguranța lucrurilor și eficiența curățării, dar și siguranța utilizatorului depinde de calitatea sa. Prin urmare, merită să luați în considerare gama de modele de generatoare de abur și de curățăminte cu aburi ale companiei Bork și să afle principalele avantaje și dezavantaje ale acestei tehnici.

Particularități

Bork Elektronik GmbH a fost creat în Germania în 2001. Principalul investitor a fost tehnopark-ul companiei ruse. Majoritatea facilităților de producție ale preocupării germano-rusești sunt situate în China. O astfel de distribuție a resurselor companiei permite tehnica BORK să combine german de calitate de marcă, cu un preț relativ scăzut.

Ca principalele avantaje ale produselor de curățare cu aburi și a generatoarelor de aburi Bork, merită evidențiază:

 • Prețul este mai mic decât cel al analogilor de producție Germania și Elveția+
 • asamblare de înaltă calitate+
 • Design ergonomic modern+
 • Ajustare lină a puterii fluxului de abur+
 • Utilizarea materialelor de înaltă calitate ale corpului navei și tălpi (în sistemele de călcat), care crește semnificativ fiabilitatea lor+
 • Suport pentru modul permanent cu abur+
 • Protecție eficientă din știință+
 • curățare de înaltă calitate+
 • Abilitatea de a lucra cu orice materiale (aspiratorul este completat cu duze pentru diferite acoperiri, fiare de călcat susțin nivelul de călcat de tipuri de țesături delicate).

Cel mai important avantaj al tehnologiei BORK în fața majorității analogilor este sistemul de securitate Intelligent Touch, care în mod automat se oprește alimentarea cu abur, în cazurile în care este fixat fierul sau mâna utilizatorului nu este pe mâner. Aceasta ajută la lucruri proteja de Sublistele și urme umede.

Principalele deficiențe ale sistemelor de călcat:

 • mare în comparație cu masa analogi+
 • Boiler de încălzire relativ lentă+
 • Volumul mic de rezervor de apă+
 • Prețul este mai mare decât analogii chinezi+
 • ~ 10% dintre utilizatori Generatorul de abur de fier eșuează după 1-2 ani de funcționare.
Citește mai mult  Grize pentru călcat: Caracteristici, Sfaturi pentru alegerea și utilizarea

Principalele dezavantaje ale produselor de curățare cu aburi Bork:

 • Volumul insuficient al rezervorului de apă+
 • Lucrări neprelucrate în modul de excitare verticală (trebuie să întrerupeți, deoarece presiunea perechii este insuficientă pentru funcționarea stabilă)+
 • Lipsa bateriei – Necesitatea de a lucra din rețea limitează domeniul de aplicare al aplicării agentului de curățare+
 • Formatul de inspecție și carcasa largă fac dificilă utilizarea în locuri greu accesibile (de exemplu, pentru curățarea bateriilor).

Modele populare

Actualul sortiment al produselor de curățare cu aburi Bork este reprezentat de un singur model, și anume Steam Mop V602. Acest dispozitiv arată în exterior ca un aspirator vertical de aspirator cu roți largi și are o capacitate de 1,4 kW. Greutatea produsului este de numai 1,5 kg, ceea ce face ușor să funcționeze. Înălțimea mânerului este de 102 cm, ceea ce face posibilă utilizarea în mod eficient mop pentru oamenii de orice înălțime. Timp de încălzire Cazan – 30 de secunde.

Kit-ul include 11 duze, inclusiv role universale, cauciuc, deflector și duze speciale pentru covoare și diferite tipuri de pardoseli de curățare. Smooth de reglare digitală a puterii fluxului de abur în intervalul 15-35 g / min Vă permite să selectați modul de curățare adecvat pentru aproape orice material. Mops V602 suporta vaporizarea în mod continuu, ceea ce permite apei în sus până la rezervor, fără a opri dispozitivul.

Printre sistemele de excavarea pentru casa sunt mai populare astfel de produse.

 • I603 – Buget (aproximativ 11.000 de ruble) Fier cu vapor, puterea dispozitivului – 2,4 kW. Greutate -1,7 kg, rezervor de apă cu un volum de 0,35 litri. Netezește reglarea vitezei de alimentare cu aburi până la 60 g / min, indicatori ai nivelului apei de încălzire și în rezervor. Suporta modul de tratare cu abur vertical.
Citește mai mult  generatoare de abur verticale și aparate de curățat cu aburi: argumente pro și contra, și soiuri de alegere

 • i604 – versiune imbunatatita a modelului anterior echipat cu un display touchscreen.

 • i780 – Modelul Premium, cu o capacitate de până la 2,6 kW, cu control senzorial, display LCD și funcție de impact cu abur cu o capacitate de 235 grame per minut.

 • I800 – stație de călcat puternică constând din fier și generator de abur portabil. Volumul rezervorului de apă – 1,2 l, putere sistem – 2,2 kW. Oferă o presiune de abur la 3,5 bari, care pot fi utilizate nu numai pentru călcare, dar, de asemenea, pentru dezinfecție și curățare. Dubla încălzire în generatorul promovează formarea unui abur „uscat“, care este mai sigur decât de obicei și nu conduce la formarea de pete umede pe haine.

 • i810 – Sistem de călcare format din fier și masă activă cu built-in generator de abur. 2.2 kW putere asigură o presiune a aburului de până la 3,5 bari. Volumul rezervorului de apă – 1,2 litri. Funcția SenStream oferă alimentare cu abur numai în timpul conducerii autovehiculului fierul înainte pe bord, astfel că, odată cu mișcarea inversă a fibrei fiind prelucrate tesut reușesc să se răcească și îndreptare.

Instructiuni de folosire

   Iar pentru mopuri cu aburi, și pentru sistemele de călcat, este recomandabil să se utilizeze purificat sau cel puțin apă de la robinet – în caz contrar, filtrele se pot înscrie și necesită înlocuirea.

   Cu toate că Aparatele de uz casnic Bork sunt echipate cu sisteme de protecție moderne și îndeplinește toate cerințele de siguranță, Zona de apă cu un încălzitor electric este destul de periculos. Prin urmare, atunci când se produce orice scurgeri, dispozitivul trebuie să fie deconectat imediat de la rețeaua electrică. funcționarea în continuare va fi posibilă numai după repararea și eliminarea scurgerilor.

   Citește mai mult  Cum de a alege un generator de abur pentru acasă?

   Dupa ce a pus apă într-un rezervor mop sau fier, așteaptă semnalul de pregătire a tehnicii înainte de începerea lucrului. După finalizarea curățare sau de călcat, resturile de apă trebuie să fuzioneze din rezervor.

   Înainte de a folosi un aspirator cu abur, este de dorit să se adauge sau să măture podelele la educație a evita divorț. Nu uitați să curățați în mod regulat talpa fierului.

   Bork recenzie abur curat vezi mai multe.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: