Cum să accentuați lucrurile fără fier?

Cum să accentuați lucrurile fără fier?

Fier – un lucru indispensabil în viața noastră de zi cu zi. Orice lucru va arăta curat, dacă este cartografiat, în timp ce cel mai bun lucru din starea înșelătoare va arăta ușor. Fierul inventat în secolul al XVIII-lea și la acel moment era complet fierul. Cuptorul a fost încălzit de o placă metalică, care a fost apoi introdusă în fier și a încălzit-o, astfel, călcându-le astfel. Și a existat acest miracol de tehnologie numai în case bogate bogate. În prezent, acest lucru este aparatul electric necesar și la prețuri accesibile.

Face toate lucrurile necesare pentru accident vascular cerebral?

Pentru cei care nu le place să fier, există o veste excelenta. elemente separate de îmbrăcăminte, având un număr mare de synthetics în compoziția sa, atunci când le agățat pe umerii după spălare în călcare nu au nevoie. Magazinele sunt pline de lucruri sintetice de moda, deoarece acestea sunt relativ ieftine și nu este necesară îngrijirea acestora. Dar nu toate lucrurile sintetice sunt bune și plăcute în ciorap. Prin urmare, un număr mare de lucruri sunt făcute acum cu procesarea specială de bumbac, după care aproape nu se produce lucru. Numit această tehnologie „fără fier“. Dar încă mai există materiale care au nevoie la fier și necesită îngrijire. Țesături naturale sunt mai mult motrice, au nevoie de timp pentru îngrijire, dar în ziua de azi mai apreciat.

Opțiuni pentru netezirea haine fără fier

Ei bine, atunci când suntem acasă, unde ne putem întări orice lucru și pentru a rezolva toate întrebările despre haine. Dar ce vom face dacă fierul rupt sau, de exemplu, o excursie la o călătorie de afaceri, iar fierul este un lucru prea greu să-l ia cu tine? Trăim în epoca internetului și pot folosi sfaturi dovedit de călători sau de oameni pur și simplu inventivi și inteligente.

Pentru salvarea va veni sfaturi cu privire la egalizarea tesatura fara fier. În funcție de tipul de material, timpul de aliniere și aveți în rezerva de timp, puteți alege modul adecvat de netezire haine.

Dacă fierul rupt la domiciliu sau du-te într-o călătorie de afaceri, dar ai un aburitor pentru haine, nu mai puteți citi. Este mai compact, ușor, și levets țesături sub influența unui cuplu, uneori, chiar mai bine de fier. Cutezător lua cu tine și utilizarea! La prețuri există atât opțiuni destul de bugetare, cât și mai scumpe, dar cu diverse adăugiri. Este ușor să netezească o cămașă și o bluză, o cămașă, rochie, pantaloni, cămașă și chiar un halat de baie medical. Sapperul casei poate înlocui fierul în totul, cu un avantaj uriaș, cu excepția, probabil, netezirea shooterilor.

Citește mai mult  Mașini de călcat: tipuri, de selecție și de aplicare

Dacă vaporul este fabricat dintr-o firmă bună, iar puterea, forța de alimentare cu aburi, confortul și dimensiunile compacte sunt selectate corect pentru așteptările specifice ale hostessului, va refuza cu bucurie fierul. La urma urmei, călcarea cu ea mai rapidă, mai ușoară și mai plăcută. În plus, cele mai recente tendințe de modă și publicitate oferă foarte activ un astfel de înlocuitor. Dimensiunile sale sunt compacte pentru majoritatea. Și după cum am cumpărat-o, nu este nevoie de o masă de călcat și un fier. Și aceasta este o economie semnificativă.

Odată ce citim, înseamnă că nu există nici un Excipar, atunci vom căuta un mod adecvat de a netezi hainele fără un fier acasă mai departe.

Dacă timpul permite și pregătiți hainele de seară, apoi puneți chestia pe umeri, luați-o cu dvs. în baie. Veți lua un duș cald sau fierbinte, iar lucrul va fi aliniat pe umăr sub influența aburului. Această metodă acționează fără probleme. Desigur, este puțin probabil să realizeze perfect, dar cu exactitate a scăpa de șansele. Dacă lucrul este, de asemenea, înfășurat anterior într-o mașină de spălat în modul drept, a declanșat bine și s-a grabit corect, efectul va fi doar excelent. Dacă lucrul după sorbindu este un pic umed, și trebuie să-l poarte acum, doar uscat câteva minute cu un uscător de păr.

În jurul aceluiași mod, că este, cu o pereche, puteți împărți șansele dacă întoarceți chestia peste gura de fierbere a fierului. Cuplu fierbinte hidratează și liniile de filament al țesăturii, va rămâne doar să o asteapta pe salturile ei pentru uscare. „Stroking” poate fi lucruri de bumbac, blugi, bluze, cămăși, tricouri, lenjerie, pantaloni. Metoda este foarte delicată, este potrivită chiar și pentru lucrurile din lână, dar distanța în acest caz din nasul fierului trebuie să fie mărită, astfel încât lâna să nu se așeze jos. Dacă nu există un ceainic, atunci puteți folosi o cratiță cu apă, punând apă clocotită la cel mai mic foc și menținând chestia peste feribot. Ca și în cazul precedent, uscătorul de păr va ajuta apoi să se usuce rapid.

Citește mai mult  Generatoare de aburi Loewe: caracteristici și reguli de alegere

De seara puteți profita și de. Pe masă pentru a descompune prosopul umed fierbinte presat de mână și a pus haine pe partea de sus a acestuia, este bine să-l dizolvați și să-i dați în jur de o oră și jumătate. Și apoi atârnă doar pe umeri până dimineața. Și toate – hainele vor arăta ca un neted și bine îngrijit! Dacă lucrul este din țesut foarte dens, puteți utiliza calea următoare. Este necesar să se amestece apa, oțetul și aerul condiționat pentru rufele de rufe în proporții egale și cu un pulverizator de spațiere pentru a fi descompus pe masă sau postat pe umăr. Și dați-i să se usuce. Acest lucru va funcționa cu exactitate.

În același mod, puteți „netezi” și reîmprospătați ușor tulul pe fereastră. Acesta va da prospețime ei și elimină mirosurile suplimentare, cum ar fi mirosul de țigări, produse alimentare prăjită și praf. Desigur, acest lucru nu se spală lucruri, ci doar dă-i prospețime ușoară.

Puteți folosi această metodă și după spălare Tulle. Târâind-o după spălarea în apă cu o clătire și o cantitate mică de oțet, atârnă pe uscare la ochelari excesiv de apă. Și după aceea stai imediat pe fereastră. Este recomandabil să-l îndreptați-o bine. 2-3 ore Tulle arată ca un ochi și proaspăt. modalitate foarte bună de a economisi timp. Și petrece ore lungi la netezirea multi-metru tul nu mai este nevoie.

Acestea sunt cele mai ușoare și rapide moduri de a netezi tesatura fără un fier de călcat. Dar multe altele sunt cunoscute. De exemplu, puteți utiliza o cană de metal sau o cratiță cu apă clocotită ca fier. Este foarte posibil să-i de fier, doar cu atenție pus pe masa de lucru. De fapt, acesta este un analog al fierului, trebuie doar să-l încălzească periodic și ștergeți partea de jos, astfel încât să nu se strice lucru dacă o cratiță sau o cana devine de foc. În acest fel, bunicile noastre și străbunicile folosite.

Pentru femei, se propune să se utilizeze un puf sau fier pentru a netezi șansele. Este, de asemenea, metal sau teflon și la cald, astfel încât un astfel de consiliu poate veni, de asemenea, la îndemână. Puteți încerca să netezi lucrurile din bumbac și sintetice, dar nu lână.

Pentru fanii de senzații ascuțite există o modalitate de a netezi lucru sablarea lumina fierbinte într-un material subțire. Se propune să se încălzească lampa în lampă și, ușor răsucire, înfășurați pânză și încercați lucrul. mod extrem, dar dacă nu este nimic mai la îndemână, puteți încerca. Dar pur și simplu nu cred să înșurubați becul în cartuș de a transporta și mângâind de iluminat în mod constant de ardere. Este periculos pentru viață!

Citește mai mult  Dimensiuni de mese de călcat

Elevii pot netezi tricouri și cămăși, ca mai întâi să le sapped la duș pe umeri. Și apoi, așezarea lor pe masă, pentru a da presei din cărți. Păstrați o noapte de. Puteți pulveriza un pic pe soluția tesatura „magic“ din oțet, apă și riffeller și a pus un lucru pentru noapte sub saltea. Ai nevoie de un lucru un pic întindere. Sub influența gravitației și după un lucru de udare foarte mic, lucru va netezi. Atunci când se utilizează diverse moduri, este necesar să se ia în considerare compoziția și culoarea țesăturii. Pentru lână mod perfect adecvat de stabilire lucruri pe un prosop umed cald si uscare in continuare pe umeri.

Lucruri cum ar fi un halat de baie medicală, tricouri, fuste sunt perfect netezite sub influența unui cuplu în suflet, fie deasupra ceainicului.

Sfaturi utile de îngrijire de îmbrăcăminte

În general, diversele materiale sunt ușor de accident vascular cerebral, Este necesar să se conformeze unor norme de spălare a acestora, transport și depozitare.

  • Multe mașini de spălat moderne au un mod de „călcare ușoară“, folosind care puteți preveni apariția sălilor de spălare atunci când.
  • Stai un lucru imediat după spălare într-o mașină de spălat.
  • Cel mai bine este de fier un lucru semi-mare.
  • După spălare un lucru pentru a se agită bine și ieftin, cât mai curând posibil. Camasi, tricouri și halate de baie sunt mai bine să stea după spălare imediat pe umeri.
  • Când călătoriți lucrurile să se plieze rola, și nu îndoiți de mai multe ori. Deci, puteți economisi mai mult spațiu și să aducă un lucru cu șanse minime.
  • Utilizați aparate de aer condiționat și atenuarea efectelor țesutului de fumat.

Există mai multe moduri, toată lumea se va potrivi și iubi un fel. Și acum, fiind, de regulă, dintr-o dată, fără un fier de călcat și fără lucruri glaked, vei sti exact ce să facă și cum. Un mijloc a avertizat – armat.

Despre cum se pare ca lucrurile accident vascular cerebral, fără un fier de călcat cu propriile mâini, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: