Generatoare de abur și aparate de curățat cu aburi: descriere, MIE argumente pro și contra, alegere

Generatoare de abur și aparate de curățat cu aburi: descriere, MIE argumente pro și contra, alegere

marcă comercială specializată în MIE producția de echipamente de călcat cu abur multifuncțional. Ea are o calitate excelentă și un design modern, în conformitate cu standardele mondiale. Produsele sunt disponibile nu numai în Italia, ci și în alte țări factorii de. Caracteristici, argumente pro și contra a generatoarelor de abur și a curățătorilor cu abur MIE, precum și nuanțele de alegere, ia în considerare în articol.

Particularități

Pentru a menține puritatea și călcarea perfectă a lucrurilor, femeile moderne sunt adesea recurs la utilizarea de curatare cu aburi și generatoare de abur MIE. Ei reprezintă dispozitive care transformă apa încălzită la par. Sub influența temperaturii ridicate, aburul achiziționează o proprietate specială de evaporare, care netezește lucrurile perfect, ucide microbi. utilaje de abur de la Ministerul Integrarii Europene perfect cu lenjerie descurcă călcat. Datorită ofertei de abur sub presiune ridicată, țesuturi de diverse dificultăți în timpul minim.

Cazul tuturor modelelor este realizat De oțel inoxidabil de înaltă calitate, care îmbunătățește semnificativ durata de viață. Conectorul încorporat pe generatorul de abur vă permite să conectați furtunul din alte accesorii, extindând astfel funcționalitatea modelului. De exemplu, dacă conectați fierul la evaporare, îl puteți folosi ca o simplă mătură.

Generatoarele de abur brand diferă în tipul de alimentare cu aburi, la putere, precum și în versatilitatea sa. Cel mai potrivit pentru utilizare este capacitatea de 800 W – este suficient pentru a netezi orice sau haine. Dacă aveți grijă de un model universal pentru casă, atunci puterea sa trebuie să fie de la 2500 W. Un astfel de dispozitiv este capabil să purifice poluarea de la covor, de la țiglă și instalații sanitare. Și, de asemenea, se confruntă perfect cu purificarea grăsimii aparatelor de uz casnic și a mobilierului în bucătărie, conduc dezinfecția în casă împotriva dăunătorilor.

Amiștanții cu aburi au aceleași calități ca generatorul de abur.

Modelele de mână, sistemele de abur în aer liber și multifuncționale diferă. Manualul sunt concepute pentru curățarea mobilierului și a instalațiilor sanitare, precum și a zonelor mici de acoperiri de covoare.

Citește mai mult  Panouri de fier: Cum de a alege și atașa?

Opțiunile în aer liber se confruntă cu curățarea întregului apartament. Datorită prezenței duzelor detașabile, curățarea este posibilă chiar și în locuri nu foarte accesibile. Aburul cu temperatură ridicată promovează dezinfectarea și dezinfectarea suprafețelor.

Modele de revizuire

Luați în considerare modelele populare de mașini de călcat cu abur MIE.

Steam Cleaner-Generator de abur Mie Bello Cu o capacitate totală de 1700 W efectuează mai multe funcții în același timp. Calitatea oricărei călcări depinde de adâncimea penetrării aburului. Acest model oferă abur sub presiune de 5,5 bar. Flux puternic de flux fierbinte dezinfectează și curăță suprafața. Ele sunt tratate cu diferite tipuri de podele, precum și mobilier și bucătărie. Pentru utilizare confortabilă și curățenie perfectă, MIA a oferit o varietate de duze.

Pentru curățarea podelei cu acoperire cu gresie, laminat și linoleum se aplică Nazadku-Swaber. Datorită unui caz înlocuibil, care poate fi pus pe acesta la curățarea acestuia, suprafața îndepărtată va rămâne uscată și fără divorț.

Kitul include, de asemenea, dispozitive pentru curățarea verticală. Furtunul alungit de 2,5 metri va face curățarea pereților și a tavanului, ajung la partea superioară a grădinii și a baghetei, fără a vă rupe întregul dispozitiv.

Pentru îmbrăcăminte de măturat și pentru a preveni picăturile de curgere aleatorie Iron Mie Bello are un sistem anti-KAPL. Acesta este situat în modelul unic Teflon. Încălzirea suplimentară contribuie la ieșirea cu abur care nu este condensată. Toate perechile intră în țesătură și măresc eficiența procesului de netezire.

Datorită regulatorului, temperatura de încărcare se schimbă. Indicatorul arată gradul de încălzire.

Duza sub formă de triunghi va permite curățarea în colțurile de mobilier tapițat, în cabina mașinii și acoperitoarele de podea. Duza dreptunghiulară este proiectată pentru a curăța ochelarii și suprafețele oglinzii.

Puterea generatorului de abur este de 1.450 W, fier – 850 W, călcat-saparizator – doar 550 W. Forța de impact cu abur este de 6,5 bar. Boyer Volum 1,2 L. Talpa bine este făcută din aliaj de aluminiu și are o suprafață de 20×11 cm.

Citește mai mult  Generatoare de aburi Loewe: caracteristici și reguli de alegere

MIE MEXIMA Sistem multifuncțional, după cum rezultă din nume, are posibilitățile maxime pe care le poate avea sistemul de călcat. Acest model include placa de călcat cu o varietate de funcții suplimentare, un generator puternic de abur și un fier cu un swap vertical. Placa unică a formei are pe o parte a conturului, asemănător cu forma umărului. Deci, netezirea cămășilor a devenit mult mai ușoară și mai confortabilă.

Designul se îndoaie și se mișcă ușor. Controlul senzorial pe acesta facilitează gestionarea și modificarea funcțiilor de funcționare a modelului. Adăugire funcțiilor de comutare de sistem prin solicitările de sunet și lumină. Roți mici de ajutor muta lin stația de aburi la locul dorit.

Pentru localizarea armonioasă a mașinii cu abur în proiectarea de cameră există 2 soluții de culori – albastru și culoarea de șampanie de aur.

Sistemul de călcat în sine este situat în partea de sus. Placa are o funcție de eliminare a aburului și de formare a imaginii sale – oferă unele avantaje atunci când se lucrează cu materiale delicate. Platforma Maieuri vă permite să lucrați cu mici detalii. Cazul pe bord este detașabilă și are 3 culori diferite: albastru, albastru sau argintiu. Pe placa există o pedală, cu care înălțimea structurii este reglată între 70 și 100 cm.

Acest model al stației de abur este echipat cu sistem automat de oprire la scară. Rezolvă sarcinile de orice nivel de complexitate, potrivite pentru volume mari de lucru.

Modelul are o capacitate de 2200 W. Puterea generatorului de abur 1500 W, iar fierul este de 700 W. Presiune cuplu 6 bar și șoc abur putere 7 bar.

talpa fierului este realizat din aluminiu, iar fierul este din otel inoxidabil. Munca este posibilă la temperaturi de la 140 la 185 ° C. Există un sistem anti-kapl. oprire automată furnizate și un kit pentru excipation verticală. Călcat dimensiunea placii 130×40 cm, greutate 23.5 kg. Producătorul oferă o garanție de 36 de luni.

Citește mai mult  Lelit generatoare de abur: caracteristic, sortimentala Choice

Cum de a alege?

Printre gama larga de produse oferite pentru evaporarea este dificil de a alege un model adecvat pentru utilizare. Când cumpărare, trebuie să ia în considerare astfel de factor de ca Funcționalitate. În multe modele există duze suplimentare, care pot fi utilizate la curățare și spălare geamuri, gen, netezirea de textile și dezinfectarea sanitare.

Dimensiuni și greutate, de asemenea, au o semnificație importantă atunci când este utilizat. Opțiuni manuale, de regulă, se cântărește până la 3 kg și ocupă puțin spațiu. Modelele compacte aspect se aseamănă cu aspiratorul obișnuit în vid și se cântărește până la 8 kg. Mai multe opțiuni puternice au dimensiuni și greutate mare, dar echipat cu un număr mare de caracteristici și capabilități.

Putere. Pentru utilizarea la domiciliu este în valoare de modele, alegand variante cu acest indicator, cel puțin 1000 W.

presiune cuplu în toate modelele variază de la 1 la 4 bari. Optimul va fi achiziționat cu un semn de la 3 bari.

Pentru munca, oferit furtunuri extra lungi. Lungimea optimă pentru utilizare ar trebui să fie de cel puțin 2 metri.

Lungimea cablului de rețea trebuie să fie maximă.

Și cel mai interesant indicator atunci când cumpără un sistem de călcat este prețul. Cele mai multe modele de buget au o mică putere și minime de funcții suplimentare. Ei face față cu sarcina lor, pe o scară mică: netezirea haine și dispărând materiale simple și suprafețe disponibile. Ei, de obicei, nu au duze suplimentare.

modele mai scumpe au indicatori foarte grave, cum ar fi puterea, caracteristici suplimentare și seturi de diferite duze. Ele pot face față cu ușurință sarcini complexe.

Trecerea în revistă a Stiro Generator Pro Mie abur Uita-te la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: