generatoare de abur verticale și aparate de curățat cu aburi: argumente pro și contra, și soiuri de alegere

generatoare de abur verticale și aparate de curățat cu aburi: argumente pro și contra, și soiuri de alegere

În fiecare zi, noi dispozitive apar pe piață modernă pentru aparate electrocasnice mici, scopul principal al care este de a simplifica viața unei persoane. Astăzi, producătorii sunt implicați foarte activ în îmbunătățirea ironicii – dispozitive fără de care este imposibil să se supună. poziții de conducere ocupă generatoare de abur verticale și aparate de curățat cu aburi, precum și ăsteia.

În acest articol, să vorbim despre aceste aparate de uz casnic, avantajele și dezavantajele lor, definim cele mai înalte modele de calitate de la diferiți producători.

Particularități

Având în vedere faptul că multe gospodine aleg pentru articole de acasă cu funcția Ferry de călcat, trebuie să se ocupe de fiecare dintre ele separat. Acest lucru vă va permite să înțeleagă diferența dintre generatorul de abur vertical, aburi și abur curat, principiul muncii lor, domeniul de aplicare, caracteristicile fiecăreia dintre ele.

Generator de aburi

Acesta este un aparat de uz casnic, care este capabil să formeze abur într-un rezervor special și servi în fierul de călcat. Generatorul de abur are următoarele avantaje și caracteristici:

 • Furnizare de perechi uscate+
 • Temperatura maximă de încălzire – 160ºС+
 • Se încălzește timp de 2 minute+
 • Potrivit pentru călcat lucruri delicate.

Acest dispozitiv este opțiunea perfectă pentru cei care se confruntă constant cu o mulțime de lenjerie și lucruri pentru călcare.

Roi

O altă inovație în rândul aparatelor de uz casnic pentru casă. Se compune dintr-o locuință, furtun de abur, rezervoare de apă, inele, tuburi telescopice, perii. Aburirea verticală este soluția perfectă pentru perdele, mobilier, haine și covoare. Este cu ajutorul acestui dispozitiv care nu numai că nu numai că se îmbracă, ci și curățați atât lucrurile, cât și diferite suprafețe.

Citește mai mult  Panouri de călcat - Steplate: Caracteristici și sfaturi pentru alegerea

Astfel încât puteți obține un rezultat mult mai bun pentru zile. Toate acestea se referă la particularitățile produsului, dar merită remarcat dezavantajul – vaporul are o mulțime de spațiu, este destul de general.

Curatator cu aburi

Acest dispozitiv și producătorii și utilizatorii experimentați numesc „carcasa de puritate”. Dispozitivul este conceput pentru a dezinfecta, deglase, flush și fier. Aspiratorul de podea se încălzește timp de 8 minute, manual – după 3 minute este gata de utilizare. Un jet de abur fierbinte Este capabil să curețe de murdărie și microorganisme orice suprafețe – și moale și solide. În ceea ce privește călcarea lucrurilor, apoi după prelucrare, ei vor arăta perfect.

Fiecare dintre aparatele de uz casnic de mai sus este multifuncțională și este un asistent indispensabil în casă.

Vizualizări

Sortiment de produse similare, care este creat pentru curățarea la domiciliu și de călcare a lucrurilor, mai mult decât diverse și mari. Mai devreme în articol, am vorbit despre cele trei cele mai noi și mai eficiente aparate de uz casnic, cu care puteți fier și efectuați o curățare excelentă.

Fiecare dintre ele este împărțită în mai multe specii care pot fi diferite în funcționalitate, set complet, eficiență.

Generator de aburi

 • Pentru haine – capabil să înlocuiască complet fierul. În plus față de călcat haine, dispozitivul poate face față perfect cu îndepărtarea murdăriei de pe fereastra.
 • Pentru curățenie – vizual foarte similar cu aspirator. Costul aparatului este destul de mare, dar este asociată cu o eficiență ridicată, calitatea muncii și a multifuncționalitate.
 • Profesional – Acesta este asistentul perfect în casă. Desigur, achiziționarea unui astfel de „prieten“ – plăcerea nu este ieftin, dar este în valoare de ea.

Generatoare de abur, în funcție de specie, pot diferi în putere, materialul din care se face timpul de încălzire.

Roi

 • Manual – Simplu și dispozitiv convenabil. Destul de compact, iar acest lucru este mare avantaj, pentru că este mulțumită de mărimea dispozitivului poate fi luat cu tine într-o călătorie sau o excursie. Lucrări de baterii. Proiectat pentru călcat o cantitate mică de lenjerie nu foarte strans.
 • Vertical – Se întâmplă atât de ieftin și scump. înghițituri ieftine sunt destul de primitive. Ele sunt ușor de gestionat și sunt potrivite pentru utilizare la domiciliu. Dar scump destul de un alt lucru – pentru ei este caracterizat prin putere mare, de înaltă eficiență și performanță.
 • Profesional – Utilizarea companii de curățenie pentru recoltare camere mari.
 • 2 în 1 – Acesta este un dispozitiv care include funcțiile de gătit cu aburi și abur curat. Acesta este un mecanism universal, cu care se poate efectua și curat, și masă.
Citește mai mult  Panouri de fier: Cum de a alege și atașa?

Având în vedere experiența, recenzii ale clientilor, putem concluziona că stație de aburi este o achiziție ideală pe care nu vei regreta, pentru că într-un dispozitiv de uz casnic combină cel puțin 4 mecanisme.

Curatator cu aburi

 • Manual – aparat confortabil și ieftin de uz casnic. Potrivit pentru curățarea tuturor suprafețelor.
 • Compact – caracterizată prin prezența unui rezervor de apă destul volumetric, care stă pe podea. Bine potrivite pentru perdele de călcat, lucruri delicate.
 • Sub forma unui aspirator – putere și eficiență înaltă. plăcere scump destul, dar productiv.

Alegerea unui aparat de uz casnic de astfel de plan a, trebuie să ia în considerare tipul de activitate care va fi efectuată, puterea dispozitivului, dimensiunile sale.

Producătorii

Există mai mulți producători care sunt fabricate de fabricarea și vânzarea de aparate electrocasnice mici pentru casa, și fiecare dintre ele susține că este produsele sale celor mai bune. Dorim să vă oferim un rating de cele mai bune mărci și modele lor, cu excipation verticale pentru haine, cămăși și perdele.

Printre producătorii de soluții de curățare cu abur, aș dori să rețineți:

 • Karcher – În ciuda faptului că gama companiei este mare, o atenție specială este meritat de modelul IS 4 Easyfix Premium+
 • Mie – utilizări LUXE STIIRO PRO în rândul consumatorilor cu cea mai mare cerere+
 • GRANT MASTER – Este demn de remarcat și să acorde o atenție la modelul GM S205 Professional cu un cuier vertical.

aburitoare verticale ale acestor branduri sunt cele mai populare:

 • Tefal+
 • Marele Maestru+
 • Philips+
 • KITSOFT.

Fiecare dintre producătorii de mai sus – maestru al cazului său. Produse de înaltă calitate, fiabile și durabile. Ar dori să nota TEFAL IXEO QT 1020EO, GM – A900 de la compania Mare Maestru, GC 557/30 Comfort tuch de la producător Philips și KITSOFT KT 915.

Citește mai mult  Cum de lenjerie de corp accident vascular cerebral și îmbrăcăminte?

Cele mai eficiente sunt generatoare de abur de la companii:

 • Rowenta+
 • Bosch+
 • Tefal+
 • Mie Vapore.

În cererea utilizează modele de generatoare de abur Silence DG8985 Steam de la Rowenta. producătorul Bosch interesat de modelul de consum TDS 4070 EASYCOMFORT, Tefal – LIBERTY SV 7020.

Cum se utilizează?

În ceea ce privește normele de aplicare și de un fel de instruire generală, acest lucru nu se întâmplă. Fiecare dispozitiv de uz casnic unic. Tehnologia sa de lucru, parametrii tehnici sunt diferiți unul de celălalt. Dacă doriți ca „asistent acasă“ ta pentru a servi cât mai mult posibil, asigurați-vă că pentru a citi instrucțiunile sau atunci când achiziționați consultement cu vânzătorul consultant.

Informații Un producător bun Specifică privind modul de utilizare a dispozitivului. Chiar dacă ați fost deja, de exemplu, generatorul de abur, și îl puteți folosi, dar a cumparat un nou model, nu va grabiti – citiți instrucțiunile. Si amintesteti: În cazul în care dispozitivul nu pentru că a fost operat în mod incorect, nici o garanție de vorbire poate fi.

În videoclipul următor veți găsi o scurtă trecere în revistă a palaris verticale POLARIS 2230VA PGS.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: