Panouri de fier: Cum de a alege și atașa?

Panouri de fier: Cum de a alege și atașa?

Fiecare gazda trebuie sa aiba un set minim de lucruri auxiliare, fără de care ea nu se poate face. În plus față de aparatele de uz casnic și tehnologie, acesta va fi un element destul de important. Nu toate apartamentele au dimensiunile necesare pentru a le păstra și a folosi, deoarece modelele de perete devin din ce în ce mai populare. Capacitatea de a alege placa de dreapta în mod corect, atașați-l și bucurați-vă posibilitatea de a salva locul și de a face zona de lucru cât mai confortabil.

Dispozitiv

mese de călcat, care sunt atașate la perete, cel mai adesea ascunde în dulap pentru a ascunde elementul necesar, nu departe și rațional distribui spațiul spațiu. Montat pe perete masă de călcat va fi convenabil pentru cei care nu au în apartamentul unui depozit sau spații speciale pentru nevoile casnice. Astfel, există posibilitatea de a plasa toate lucrurile necesare într-un singur loc: fier, izvoare de apă, fier accesorii de curățare, cotieră suplimentară pentru bord și multe altele. Un model este de obicei lipsit de astfel de avantaje și pot fi plasate în orice colț al apartamentului, chiar dacă nu este destul de convenabil pentru proprietarii.

În cazul în care pieile de călcat bord, în dulap, ea face de multe ori pliabil, și, prin urmare, dispozitivul este complicat în mod semnificativ. Puteți selecta principalele elemente, cum ar fi:

 • a sustine+
 • mecanismul de evacuare+
 • Suprafata pentru călcare.

Suportul este partea care este atașat direct la suprafața peretelui sau a dulapului. Este important să se fixeze bine fundație, astfel încât să poată rezista cu ușurință ambele lucruri atunci când călcat și placa în sine este pliat. Următorul detaliu important sunt elementele de fixare, care ar trebui să fie făcute numai de la de înaltă calitate și materiale durabile, astfel încât produsul să servească atâta timp cât posibil.

Ultima parte, și anume suprafața de călcat poate fi din lemn sau metal, în funcție de nevoile și dorințele.

Dimensiunile consiliului pot fi cele mai diverse, de la miniatura, în cazul în care elemente dulap mici vor fi plasate, pe o suprafață cu drepturi depline unu la un metru, pe care se poate transforma cu ușurință rochia de seara sau pelerina. Elementele de fixare vor fi diferite pentru fiecare dintre cazuri: designul mai puternic necesită sisteme durabile și fiabile, mai mici – face posibilă utilizarea unui diblu și șuruburi de auto-atingere, care înșurubează peretele din spate al dulapului, dacă este suficient de puternic , sau în perete.

Soiuri

Plăci de călcat montate pe perete, deci este important să știți despre toate soiurile existente înainte de a face alegerea finală.

Există astfel de opțiuni:

 • Otkidnaya+
 • Incorporat+
 • Pliabile și pliabile+
 • Suspendate și articulate.

Soiul de pliere este cel mai popular, datorită puterii maxime a produsului, precum și stabilității, permițându-vă să lăsați în liniște fierul de pe suprafață, fără teamă că va cădea. O astfel de opțiune poate dura mai mulți ani, vă dând hostess, fiind convenabil să utilizați și de încredere. Printre caracteristicile de proiectare ale acestei opțiuni, puteți aloca astfel:

 • Montarea de masă se face în cadrul metalului cu un mecanism de pliere, care, la rândul său, este atașat la perete+
 • Construcția pliată, care este plasată pe perete, poate avea diferite dimensiuni+
 • Găsiți tabla atașată în acest fel în cameră este dificilă, deoarece este pentru ea o locație potrivită+
 • Pentru a îmbunătăți sistemul, designul cabinetului este construit în jurul plăcii sau este cumpărat inițial, luând în considerare dimensiunile necesare.
Citește mai mult  Cum să faci o masă de călcat cu mâinile tale?

Placa de călcat pliabilă poate fi ascunsă în spatele oglinzii, care va permite o dată mai multe sarcini: un loc confortabil pentru bord, extinderea spațiului prin oglindă, capacitatea de a privi la toată creșterea, datorită dimensiunilor de suprafață corespunzătoare pentru călcarea.

Plăcile de călcat încorporate pot fi reprezentate de astfel de opțiuni:

 • Cabinet cu oglindă în care este plasată placa+
 • Cabinet sau dulap+
 • Case sau dulap suspendat cu rafturi, care pot fi plasate în orice cameră.

O opțiune foarte convenabil este de a încorpora o suprafață de călcat într-un dulap de alunecare sau un raft separat. În acest caz, un mecanism suplimentar de ridicare este montat suplimentar, care ridică placa superioară în timpul funcționării, și scade nivelul de raft, care vă permite să-l ascundă de a face un complet imperceptibil. Există, de asemenea, structuri încorporate, care au posibilitatea de a transforma pentru orice lucruri de călcat cu un confort maxim.

Placa de călcat pliere este un design, a cărei suprafață nu este o bucată de lemn sau metal, și de la mai multe. Adesea, există doar două. Această opțiune face posibilă reducerea suprafeței de bord, care facilitează premisele în vreun dulap, raft sau tumb. Procesul de călcare nu suferă în nici un fel, numai procedura de stabilire a plăcii și curățarea sa este complicată, datorită acțiunii suplimentare privind aspectul pieselor, fixarea acestora și acțiunea inversă.

Design de perete suspendat nu este întotdeauna încadrată de un dulap sau mobilier similare, în unele cazuri, placa este pur și simplu atașat la perete. Este convenabil dacă camera este destinată curățării și a altor evenimente similare. Datorită simplității, netezimea gestiona cu ușurință pentru a aduce în poziția de lucru și, de asemenea, elimina rapid. În acest caz, este important să se cumpere mecanisme de fixare fiabile și fixați placa de perete bine.

Suport din proiectare din suspensia nu este cu mult diferită, singura diferență este că suprafața de călcat în acest caz este autonom, este găzduit pe elemente de fixare care sunt deja în perete sau orice altă suprafață. Păstrați părți ale întregului ansamblu, puteți într-un singur loc și în diferite, funcționalitatea nu afectează.

Alegerea opțiunii va fi din cauza camerei în care nevoile de masă de călcat care urmează să fie instalat, dimensiunea camerei, în plus, este important cat de des gazda va folosi ceea ce dimensiune lucru pe care ea de obicei, accidente vasculare cerebrale si suprafata. Contabilitate pentru toți acești factori pot ajuta la alegerea celei mai potrivite opțiuni.

Pentru a face alegerea potrivită, este important să se cunoască nu numai soiurile ale dispozitivului, dar și cele mai populare modele de placi care există în prezent pe piață.

Citește mai mult  stații de abur (generatoare de abur): ce este și cum să aleagă?

Printre cele mai importante, următoarele.

 • Iron Slim – Este un transformator, deoarece acesta este încorporat în dulap, care este mascat în spatele caracteristica oglindă + a modelului este un socket care este deja construit în dulap, și pentru un aspect spectaculos, tot designul este realizat într-un metalic umbră.

 • Raftului FIER BOX ECO – Această opțiune este în multe privințe similar cu cel anterior, așa cum este construit în dulap, dar caracteristica distinctivă va fi de două rafturi, care sunt adăugate în interior pentru a putea haine locul sau trivia necesare.

 • Asko HI 115 T – reprezentat de un complet diferit de modificare, care este instalat în cutia de alunecare a dulapului, care vă permite să semnificativ salva loc în cameră, în plus, întreaga bord cu mecanismul este realizat din oțel, care permite distribuirea uniformă a sarcinii , care se extinde în mod semnificativ durata de viață a echipamentului.

Montat pe perete, built-in si modele de pliere sunt foarte mult, pentru că înainte de cumpărare, este în valoare de comparat principalele caracteristici, iar cel mai bun pentru a vedea mărfuri personal, încercați să-l și DECOMPOSE ori. Nu toate mărcile produc un astfel de conducător, unele preferință încă mai dau clasice, modelele care sunt instalate oriunde în cameră și sunt autonome + printre acestea, o companie bine-cunoscut și popular IKEA pot fi distinse.

Alegerea de călcat Gazda trebuie să facă, bazându-se pe cunoștințele și senzațiile sale subiective, astfel încât echipamentul dă bucuria de utilizare, și nu invers.

Ce să navigați la alegerea?

Pentru a alege o placă de perete de călcat a fost corect, merită atenție la unele lucruri care vă vor ajuta să evalueze calitatea produsului, performanțele sale și comoditatea în procesul de utilizare. Acestea includ următoarele caracteristici.

 • Verificarea calității mecanismului de pliere. Acest element este fundamental, așa că merită să acorde o atenție specială la ea. În cazul în care acest mecanism nu impresionează cea mai bună calitate, este ușor și cu un efort poate deforma, este absolut nu este ceva în valoare de cumpărare. metal de calitate și de asamblare a sistemului de pliere trebuie să fie la înălțimea, numai acest lucru asigură durata de lucru cu placa.
 • suport verificare a calității. Un punct foarte important este fixarea suportului de bord pe perete, un dulap sau raft, care garantează fiabilitatea tulpinii netezimea interior atât în ​​împăturite și în poziția de lucru. Cu un suport slab sau de calitate scăzută, placa poate cădea pur și simplu dintr-o nișă în care este situată.

 • În greutate, care are o masă de călcat. Cu prea mult în greutate, orice sprijin va fi dificil să reziste la sarcini și mai devreme sau mai târziu, elemente de fixare nu va sta. În plus față de acest factor, merită atenție la grosimea peretelui la care este atașată calcatul. Greutatea optimă a desenului și grosimea dorită a peretelui va permite în mod fiabil pentru a fixa placa și utilizați fără nici un risc.
 • Verificați add-urile care vin cu un bord și dulap. În plus față de caseta, în cazul în care este plasat calcatul, poate exista un alt număr de completări, care pot afecta în mod semnificativ costul bunurilor: interior poate fi cateva rafturi pentru lenjerie sau lucruri necesare, soclu, de reglare a înălțimii de bord. În loc de ușa obișnuită a dulapului, o oglindă poate fi instalată și. D.
 • Este demn de acordat o atenție deosebită stabilității consiliului în poziția de lucru. Acest lucru este important pentru cei care au copii mici sau animale de companie care pot lega din greșeală fierul neted, ceea ce va duce la căderea de fier și consecințe neplăcute. În plus, hosteasa în sine ar putea arde accidental, având o suprafață instabilă pentru călcare.
Citește mai mult  Polaris generatoare de abur și de curățare cu abur: caracteristici, modele, alegere

Mersul pe toate criteriile de mai sus, este ușor de a alege un produs de calitate pentru tine, care va servi pentru o lungă perioadă de timp și în mod fiabil. Așa că designul de perete este adecvat într-o anumită cameră, este în valoare de selectarea în conformitate cu dimensiunile. Pentru o cameră mică, este nevoie de un model compact, în cazul în care nu va fi doar cel mai necesar și pentru camera spațioasă există o oportunitate de a cumpărare ceea ce va fi cel mai convenabil pentru gazda.

Cum să atașați?

Pentru a pune o masă de călcat pe perete cu propriile mâini, trebuie să știți anumite reguli pentru care se desfășoară această activitate. Pornind de la faptul că este necesar să se ocupe de ce tip de placi pentru a face față cu. În cazul în care placa se află în sertarul extins, atunci este posibil să-l asigure, datorită structurii de susținere, care ar trebui să fie deja disponibile. Este important ca înălțimea raftului retractabil nu depășește un metru, în caz contrar acesta va complica în mod semnificativ procesul de călcare.

Grosimea plăcii pe care dispozitivul este atașat trebuie să fie de 16 mm, iar prinderea se produce cu șuruburi.

Dacă există o dorință de a închide o masă de călcat, plasându-l pe perete sau în dulap, atunci procesul va fi diferit. În acest caz, va fi nevoie de suportul și suportul, materiale care pot varia, dar cel mai adesea este simbioză din oțel și din material plastic. Este astfel un tandem care vă permite să creați un sistem fiabil de elemente de fixare, care vă va permite să eliminați rapid placa și se aduce în poziția de lucru, în timp ce fiabilitatea produsului va fi la cel mai înalt nivel.

   Fiecare dintre opțiunile de mai sus este convenabil pentru apartamente de mici dimensiuni, în cazul în care nu există nici un număr mare de spațiu pentru detalii de uz casnic. Cu ajutorul rafturi și cutii, este posibil nu numai pentru a ascunde netezimea, dar, de asemenea, face mai ușor de utilizat, echiparea mecanismului de cotitură în orice parte. În absența suportului de mai jos, este mult mai convenabil pentru pulovere de fier și alte lucruri care nu sunt capabile să dezactiveze. Perete și structuri integrate au multe avantaje și doar un singur dezavantaj, care este costul ridicat al produsului.

   Sfaturi pentru alegerea plăcilor din videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: