Cum de prosoape de bucătărie albi?

Cum de prosoape de bucătărie albi?

Multe gospodine cred că prosoape de bucătărie pot fi zăpadă-alb doar câteva zile după cumpărături. Dar, în practică, acest aviz este ușor să infirme. Există multe modalități de a păstra preoția și culoarea țesăturilor, chiar dacă o perioadă lungă este folosită de un prosop.

Produse de albire fără fierbere la domiciliu

Metodele dedicate sunt oferite în primul rând pentru a scăpa de pete prin fierbere, deși această metodă are multe defecte.

În primul rând, peste tot apartamentul va transforma mirosul neplăcut de fierbere rezervoare tesatura, și în al doilea rând, textura suferea de material, din cauza căreia durata de viață a materiei este redus în mod semnificativ.

Există o mulțime de moduri de oameni de a albi prosopul fără utilizarea apei clocotite. Principalul lucru este să ne amintim că fiecare metodă este diferită în particularitățile sale. Pentru un tip de material, o metodă cu substanțe chimice de uz casnic va fi potrivit, pentru a doua, va fi necesar să se folosească sifon. WIND APA CU APĂ ȘI POLUAREA MATERIALULUI. Prin urmare, nu ar trebui să disperare imediat dacă opțiunea o curățare a ajutat, ar trebui să recurgă la o altă metodă sau chiar a treia.

În primul rând, hostesse moderne încearcă să albesc prosoapele cu ajutorul substanțelor chimice de uz casnic, dar numai prafuri de spălat utilizați. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a elimina pete îngroșate este detergentul pentru vase sub forma unui gel. Destul de calitativ cu activitatea înălbitor pulberea se descurcă destinată pentru curățarea conductei de scurgere. Pentru petele complexe tablete adecvate din mașina de spălat vase.

Vazand in stare proaspătă de grăsime, este necesar să efectueze o procedură de înmuiere imediată. Pentru aceasta, 50 ml de gel pentru curățarea vaselor este divorțată într-un mic recipient cu apă caldă. In lichidul rezultat, prosopul descinde de aproximativ treizeci de minute. După pânza stîngace, este necesar să se mute într-o soluție similară, dar în loc de gel, utilizați aspiratorul „Mole“. O zi mai târziu, textile de bucătărie trebuie să fie înfășurat într-o mașină de spălat de pulbere obișnuită.

De fapt, modalități de a reveni la aspectul prosoape alb-zăpadă atât de mult. retete populare oferite de multe ori au fost verificate timp de secole și a trecut din generație în generație. Cele mai multe produse neobișnuite, cum ar fi muștar sau oțet. Principalul lucru este că efectul nu face el însuși să aștepte.

Ulei de floarea soarelui

prosoape de bucătărie va ajuta în mod eficient albirea ulei vegetal. Desigur, aceasta sună metoda oarecum controversată, pentru că, practic, trebuie să te lupți cu precizie cu pete grase. Nu e de mirare ei spun că acest lucru este tratat ca aceasta. O altă caracteristică importantă a acestei metode – uleiul de floarea-soarelui ajută la scăderea nu numai de la contaminanți vizibili, ci și curăță țesătura fibrei.

Citește mai mult  Ce trebuie să faceți pentru a trandafiri de mult timp într-o vază?

Consiliul important, Uleiul trebuie achiziționat. În procesul de producție, trece mai multe niveluri de filtrare, datorită cărora este mai ușor să se ocupe de țesătura purificată.

Prima metodă de curățare este potrivită pentru tipurile standard de poluare. În cinci litri de apă caldă, este necesar să se toarnă o jumătate de masă de spălare a pulberii și să adauge mai multe linguri de înălbitor. Dacă pulberea de spălare are un efect de albire, cantitatea sa ar trebui să fie ușor mărită. Apoi adăugați trei linguri de ulei de floarea-soarelui. Se amestecă amestecul. Înmuiați prosoape murdare timp de cinci ore, apoi să le extindeți într-o mașină de spălat, apoi clătiți-o. După uscare va fi din nou nouă.

Cea de-a doua opțiune de purificare este utilizată pentru a elimina poluarea rezultată. Jumătatea-masa pulberii este luat trei litri de apă fierbinte, trei linguri de albire, este mai bine să utilizare uscat, linguri zece de otet, trei linguri de ulei de floarea soarelui. Înainte de gătit amestecul, prosoapele înșiși sunt necesare pentru a pre-stop și se usucă. Textile pregătite pentru curățare cade în soluție și minciuni acolo până ce lichidul se răcește complet. După o altă spălare care are loc, și deja de a alege gazda. Poate fi într-o mașină de spălat, și puteți. Apropo, atunci când spălarea manuală, curățenia perfectă a prosoapelor este luminos.

Muştar

Capacitățile muștar atunci când se ocupă cu pete grase sunt cunoscute de mai multe hostesse, dar datorită rarității utilizării lor ar putea uita pur și simplu. Moustache pulbere poate face față cu orice pete, precum și protejarea structurii fibrei.

Punerea unui loc proaspăt pe prosop, este necesar să se dizolve imediat pulberea de muștar la consistența terci gros și aplica zona înfrângere tisulară. O jumătate de oră, pentru petele proaspete corupte va fi suficient de. După aceea, prosopul este obligat să trimită la mașina de spălat.

A doua cale vine gospodinele ocupat. Se prepară o soluție de cinci linguri de pudră de muștar și trei litri de apă caldă. Ingredientele sunt amestecate, iar după ce amestecul este fixat. Un prosop este îmbibat în lichid pregătit timp de două ore. După care merge într-o mașină de spălat cu ajutorul unei pulberi convenționale.

Apă oxigenată

Un țesut foarte eficient de albire mijloace este considerat peroxid de hidrogen. Compoziția sa nu numai că elimină prosoapele de poluare, dar, de asemenea, oferă structura de protecție suplimentară materialului. Acest factor contribuie la prelungirea duratei de viață a țesăturii de bucătărie.

Soluția de albire în sine este foarte simplu. Două linguri de peroxid si o lingura de alcool ammonic se adaugă la șase litri de apă fierbinte. În caz de poluare severă, cantitatea de apă ar trebui să fie scurtcircuitat. Prosoape pentru albire predefinite pentru a fi utilizate și uscate. Treizeci de minute în soluție va fi de ajuns, atunci trebuie utilizat prosoape.

Citește mai mult  găleți de gunoi retractabil

Cum se albeasca într-o mașină de spălat?

Metode de prosoape de albire în mașina de spălat sunt cunoscute pentru fiecare amantă. Nici o dificultate în acest. În urma instrucțiunile, trebuie să se toarnă înălbitor într-o gaură specială și se toarnă praf de spălat. Pune programul și așteptați pentru sfârșitul spălării. Dar nu întotdeauna rezultatul este perfect. Toate acestea deoarece nu exista reguli de spălare nu sunt respectate.

 • Înainte de a începe de albire într-o mașină de spălat, trebuie să efectueze o lenjerie murdară. Cu o pânză albă în tamburul mașinii de spălat, numai lucruri albe sunt încărcate.
 • Că rezultatul a fost cât mai aproape posibil de ideal, este necesar să se instaleze modul presetat.

 • Pentru albirea prosoapelor, în plus față de înălbitorul în sine, trebuie să adăugați soda de alimente.
 • La spălarea prosoapelor de bucătărie albă, temperatura mașinii de spălat nu trebuie să fie sub șaptezeci de grade.
 • Astfel încât fibrele țesăturii să obțină un aspect primordial, trebuie să utilizați aparatul de aer condiționat pentru spălare. În plus față de sentimentele tactile de noutate, pânza va dobândi un miros plăcut.

„Spălare” în cuptorul cu microunde

În plus față de soluțiile standard pentru albirea prosoapelor de bucătărie, există modalități moderne de a elimina petele grase. În același timp, nu este chiar necesar să părăsiți teritoriul bucătăriei.

Prosoapele evaporate va trebui să se udă, după care este necesar să râdeți cu un săpun sau detergent de uz casnic pentru feluri de mâncare. Billetul este plasat în ambalaj și trimis la cuptorul cu microunde. Timpul de temporizator setat timp de cinci minute, puterea de patru sute cincizeci de wați. De îndată ce programul de lucru a terminat, prosopul trebuie să fie trimise la mașina de spălat.

Este demn de remarcat faptul că albirea în cuptorul cu microunde este mai potrivit pentru prosoape din bumbac și bumbac.

Fierberea norme

În cazul în care metodele populare nu ajuta la rezolvarea problemei cu albire, va trebui să recurgă la prosoape de fierbere. Această procedură este ideal pentru tesatura de bumbac și in. Doar aceste materiale sunt utilizate în principal pentru prosoape de bucătărie de cusut și cârpe. Procesul de fierbere se impune folosirea containerului emailată sau galvanizate. Dar tava de cupru sau fier pentru procedura de fierbere este interzisă. Se poate produce o reacție chimică, care va afecta în mod negativ materialul decolorat.

Așa că prosoapele nu sunt rasfatati timpul de fierbere, ci, dimpotrivă, a primit un aspect primordial, este necesar să se respecte cu strictețe planul de acțiune.

 • Chiar la partea de jos a capacității pregătită, este necesar să se pună o pânză albă.
 • În continuare divorțează de soluție de săpun. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza praf de spălat. Alternativa Pudră este un detergent de uz casnic. Apoi, în lichidul de săpun se adaugă alcool amoniac. Raportul dintre amoniac la apă este de 1: 10. Este uimitor că joacă un rol important al înălbitor în procedura de fierbere.
 • Prosoapele sunt coborâte în soluția finită. În cazul în care poluarea este veche și a intrat, pânza trebuie să fie pus în mână în mână.
 • timpul de fierbere Fabric durează până la o oră. Pentru penetrarea maximă în fibre, este necesar să se agite în mod regulat prosoapele folosind un băț de lemn.
 • După fierbere ustensile de bucătărie au nevoie de atenție și de clătire.
Citește mai mult  Suede artificiale pentru mobilier: argumente profesionale, minusuri și îngrijire

Procedura de fierbere pentru o persoană modernă nu este considerată un lucru obișnuit, astfel încât apariția unui miros neplăcut în apartament poate aduce de echilibru. Pentru a preveni momentele neplăcute, se propune utilizarea mai multor alte substanțe pentru curățarea țesutului.

 • În loc de pulbere și amoniacul, mangalls și săpun economic sunt perfecte. Numai timpul maxim de fierbere cu aceste elemente se reduce la o jumătate de oră.
 • „Albă“ și pulbere. Formula compus este următoarea: litri zece de apă, două capace „albe“ și un pahar de praf de spălat. Timpul maxim de digestie este de o oră și jumătate. După ce trebuie să clătiți prosoapele în apă caldă și rece.
 • Sifon. Destul de mai multe linguri. timpul de fierbere este de cel mult cincisprezece minute.

Sfaturi pentru conservarea produselor de prospețime

   Cu siguranță, fiecare amantă observă pentru gospodăriile sale că atunci când șterg mâinile, ei folosesc adesea prosoape albe. Și toate din cauza atracției albe de zăpadă. Pentru a păstra ustensile de bucătărie, vizualizarea primordială trebuie urmată de unele reguli.

   • Pentru lucrările de bucătărie, prosoapele cele mai potrivite, fabricate din in de in și bumbac. Ei absoarbe perfect umiditatea, ele sunt mai ușor de șters pe mâini și albire albirea.
   • Faceți o înlocuire a unui prosop de bucătărie la fiecare trei zile.
   • În nici un caz nu folosiți un prosop de bucătărie pentru ștergerea mesei. Spălarea buretelor sau a șervețelurilor de unică folosință vă va ajuta să scăpați de petele de grăsime.

   • De îndată ce plăcile de murdărie sau grăsime au apărut pe prosop, trebuie să fie înmuiate și înfășurate.
   • Temperatura din programul mașinii de spălat nu trebuie să fie sub șaptezeci de grade.
   • În plus față de înălbitor și pulbere, într-o gaură pentru mașină de spălat, este necesar să se toarnă aer conditionat pentru lenjerie. Din acest prosop va primi o textura moale si aroma placuta.
   • Cu clătire manuală, prosoape de bucătărie trebuie să utilizeze amidon. Din cauza aceasta, textile va fi în măsură să păstreze prospețimea aspectului.
   • Puțini oameni știu, dar prosoapele mîngîie după spălare sunt mult mai puțin expuse la poluare.

   Cu privire la modul de a albeasca prosoape de bucătărie, consultați următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: