Cel mai bun aparat de curățare cu aburi pentru casă

Cel mai bun aparat de curățare cu aburi pentru casă

Dispozitive de curățare, îngrijire la domiciliu, obiecte care folosesc perechi ecologice în loc de chimie agresivă, câștigă din ce în ce mai popularitate. Înainte de a alege un curatator de aburi 2 în 1 sau cumpărați modelul obișnuit, merită studiat toate ofertele. Printre acestea se numără bugetar și elită, multifuncțională și cea mai simplă în circulație.

Să înțeleagă și să găsească cea mai bună opțiune va ajuta la evaluarea celor mai bune produse de curățare cu aburi pentru casă – calitatea calității și fiabilității, compilate, ținând cont de opinia consumatorilor și a experților.

Revizuirea mărcii

Printre companiile producătoare de curățare cu aburi pentru uz casnic, există câțiva producători cunoscuți dincolo de țările lor. Acestea sunt companii europene și firmele rusești, unii dintre ei preferă să efectueze producția în China. Liderii pieței de curățare cu abur de uz casnic includ mai multe mărci comerciale.

Kitfort

producător rus de curățare cu abur de la Sankt-Petersburg, colaborând cu cele mai mari rețele comerciale din Rusia și în străinătate. Compania preferă să lucreze în domeniul vânzărilor online, produce tehnica sa de pe teritoriul RPC. Compania este specializată în producția de curățare cu abur de uz casnic compacte în diferite categorii de preț. Printre populare aburul poate fi remarcat modele mai curate:

 • Portabil KT-930, KT-918, KT-906+
 • Mobile KT-904, KT-917, KT-908+
 • Professional KT-933, KT-903 Professional Series.

Tehnica este diferit Design recunoscut luminos, performanță bună, valoarea fiscală. Kitfort concurează cu succes cu mai multe branduri bine-cunoscute.

Karcher

Compania germană – liderul pieței de echipamente de curățare în Europa. Curatitor cu abur din germană Winnenden se disting printr-o gamă largă de funcționalitate, reprezentată de serii profesionale și de uz casnic. Printre cele mai populare modele – abur, Mops SC 1 Easyfix Premium, compact SC portabil 1 model, în aer liber SC 5 Easyfix.

Cea mai interesantă versiune a SC 5 Easyfix de fier este suplimentată cu o funcție de fier, caracterizat prin funcționalitate și fiabilitate excelentă.

Marele Maestru

Mark de curățare cu abur, în care sunt produse modele profesionale și de uz casnic de tehnici de înaltă clasă. GM a fost cu succes de operare din 2005, livrările de bunuri în toată Europa și țările din Asia. Printre modelele sunt predominant dispozitive multifuncționale în performanță în aer liber. Multi / R serie include mai multe versiuni ale echipamentelor cu funcții de curățare cu abur și excipation vertical.

MIE

Compania italiană echipamente de abur care produce high-tech. Marca produce atât echipamente profesionale cu o gamă largă de opțiuni și simplu model de bază pentru acasă. Printre cele mai renumite – Manual de Mie pentru totdeauna curat, Juno in Mie Performanță în aer liber cu curea de umăr.

Polaris

Compania rusă care produce o gama larga de electrocasnice pentru acasă. Producția este situată în China, marca este specializată în produse în cele mai mici și medii segmentele de preț. Printre modelele actuale sunt vehicule de mână de mică putere, convenabil de a folosi pentru curățare de zi cu zi. Modelul Polaris PSC 1101C pentru o lungă perioadă de timp a fost un real hit de vânzări.

Evaluați cele mai bune modele

Cele mai bune de curatare cu abur pentru acasă sunt produse de producătorilor europeni de frunte, Diferite cu eficiență ridicată și un set larg de opțiuni. Cele mai multe dintre ele sunt în gama de prețuri de la 9.000 la 12.000 de ruble. Echipamentele mai scumpe se referă la o clasă profesională.

Clasamentul celor mai bune de curatare cu aburi acasă ar trebui să includă un număr de următoarele modele.

 • Karcher SC 5 EasyFix. Model multifuncțional cu o platformă suplimentară sub forma unui singur fier. Incalzeste tehnica aproape instantaneu ai apei – în 3 minute, puteți turna lichid fierbinte dintr-o dată, există un boiler separat de 0,5 litri și principalul rezervor de 1,5 litri. Datorită presiunii ridicate a perechii, dispozitivul va distruge aproape instantaneu, chiar și cei mai persistenți contaminanți, curăță și dezinfectează suprafața.
Citește mai mult  Totul despre curățătorie chimică

 • Karcher SC 2 Deluxe Easyfix Premium. Germană 1800 W cu Steam Cleaner primește cel mai bun feedback de la cumpărători. Are un rezervor de 1 litru, un regulator de alimentare cu abur convenabil pe mâner, țeavă de extensie și un set complet de duze.

Pentru a muta incluse, sunt videoclipuri convenabile, lungimea cablului este de 4 m, sistemul de protecție prevede blocarea de la copii, oprire atunci când supraîncălzire.

 • Mie Juno. Modelul compact și practic abur curat cu tip exterior de design și pantof curea. Este imposibil să-l numim foarte mobil – cu o greutate de 5 kg dincolo de umeri, nu este cu siguranță posibil să se muta. Configurația prevede un rezervor de 1 litru, un generator de abur cu o capacitate de 1500 W, tuburi de extensie și duze. Durata de funcționare continuă ajunge la 25 de minute, modelul are o funcție grevă de aburi și reglarea intensității dispozitivului, apa poate fi fascinat fără a întrerupe.

 • Kitfort KT-933. Modelul cu cel mai lung timp de încălzire, de putere mică, greutate mare. Dar un aspirator cu abur are o mulțime de avantaje – sprijin pentru poziții verticale și orizontale, un cazan încăpător de 1,8 litri, un cordon de 5,5 m lungime și un furtun pentru abur în 2 m. Modelul este produs în China, calitatea plasticului este adecvată, dar nu există nici o varietate de accesorii primite.

Printre Curatitor cu abur puse în aplicare în intervalul de preț mediu, există doar modele în aer liber, care au role pentru mișcare sau o curea de umar. Aceasta este o tehnică cu o cantitate mică de rezervor destinat să lucreze pentru 40-60 minute, fără pauză.

Luați în considerare cele mai bune modele în aer liber din categoria medie a prețurilor.

 • Clatronic Dr Z280. Modelul de îngrijire la domiciliu de succes este echipat cu un rezervor de apă încăpător timp de 1,5 litri, asigură o presiune de lucru la 4 bari. Steam Cleaner este capabil să funcționeze fără o pauză la 40 de minute. Potrivit pentru spălarea ferestrelor, fiabilitatea depășește omologii bugetului. Modelul are un design modern, un furtun confortabil pentru muncă, duze și o echipă Barbell, măsurând sticlă. Controlul manual, carcasa este confecționată din plastic, prevăzut cu un mâner pentru transport, cu un cablu de 2,6 m.

 • Gorenje SC 1800 R. Unul dintre cele mai bune produse de curățare cu aburi în calitate, intră pe bună dreptate cele mai bune modele, dar prețul său este considerabil superior unor modele similare de concurenți. La avantajele evidente ale tehnologiei includ mediu de înaltă presiune – până la 5 atmosfere, rezervor din oțel inoxidabil cu un volum de 1 l, lungimea cordonului 13 m, design futurist. Tehnica este concepută pentru o funcționare continuă timp de 45 de ore, nedemontandu-se la calitatea apei, echipată cu o indicație ușoară convenabilă asupra carcasei.

Inclus există duze pentru ferestre de spălat și podea, perie, pistolul are taste de control, fără roți, dar este prevăzută o curea de umăr de umăr.

 • Kitfort KT-908. Modelul elegant și funcțional de la producător bine-cunoscut. Un aspirator cu abur are un design cu un atacator pentru duze și un rezervor de apă de aluminiu de 1,5 litri, carcasa din plastic în sine. Puterea dispozitivului podelei este de 1500 W, presiunea aburului este de 4 bari, există o reglare a intensității fluxului său. Inclus furtun de 1,5 m lungime, 1,5 m cablu de rețea. Modelul a stabilit un bun destul de opțiuni, indicatori de încălzire, supraîncălzire a sistemului de protecție.
Citește mai mult  Caracteristici Mop Hausmann

Primele poziții ale filtrului de rating de aburi Kitfort KT-908 nu ocupă din cauza unor deficiențe. Nu este foarte convenabil în lupta împotriva calcarului și a poluării extrem de afectată, destul de greoaie și nerușinat, face zgomot vizibile atunci când se lucrează.

Toate de curățare cu abur buget aparțin clasei de tehnologie manual, cu un design portabil și un compartiment de apă mică – până la 270 ml. Ele sunt ușor de operat, compact, dar nu sta de lucru continuu timp de mai mult de 15 minute într-un rând.

Imaginați-vă cele mai bune modele ieftine.

 • Marele Maestru GM-VSC38. Lista de curățare cu aburi compact lansat în China, se încadrează în liderii listă. Această tehnică are o putere de până la 1050 W, echipat cu un indicator de încălzire și control mecanic, cântărește aproximativ 1 kg. Un agent de curatare in miniatura cu abur de lumină are o temperatură de lucru de 135 de grade, care permite curățarea, dezinfectarea suprafeței. Incluse sunt multe duze, o măsură dozatoare și tot ce ai nevoie pentru a curăța cu succes suprafețele de diferite tipuri – din țesături și tapițerie de mobilier pentru pahare, oglinzi.

 • Polaris PSC 1101C. Multifuncțional curat dimensiune abur compact, cu un compartiment de apă pentru 270 ml. Modelul compact încălziri cu abur la 105 de grade, la o presiune de 3,5 bari, este capabil de a lucra până la 15 de minute, fără pauză, într-un set de cablu de 3 m și 10 accesorii suplimentare. Astăzi, acest model este considerat de arhivă, a schimbat opțiunea sa Polaris PSC 1102C Steam Multidrive cu caracteristici similare și design îmbunătățit. Modelul are o duză de curbă și drepte, duze textile, oglinzi și ferestre de spălat, mini-mop, perie rotunda, furtun prelungitor.

 • Vitesse VS-330. Tip mână abur curat buget cu o capacitate rezervor de aproape 0,5 litri și cu o capacitate de 1200 W. Acest model are o limită de timp, fără o pauză – nu mai mult de 12 minute, după care tehnica va trebui să se răcească. Pentru încălzire va trebui să-și petreacă 4 minute, în prezența indicației de încălzire și de putere, protecție integrată supraîncălzire.

Modelul nu este prea funcțional, dar este potrivit pentru utilizarea ca dispozitiv de casă pentru curățarea unei bucătării sau a unei băi.

Cum de a alege?

Alertele de curățare cu aburi sunt folosite în domeniul curățării, cu ajutorul lor, ei se ocupă de haine, mobilier tapițat, spălarea podelelor și ferestrelor. Acest aparat de uz casnic poate avea duze interschimbabile și accesorii suplimentare care își extind funcționalitatea. În plus, există modele care se pot efectua cu ușurință cele mai multe sarcini dificile. De exemplu, Steam Cleaner 2 în 1 capabil să înlocuiască fierul și ajută la menținerea în ordine nu numai pantaloni sau cămăși, dar, de asemenea, haine, jachete, jachete, alte articole de garderobă.

Pentru a lua decizia corectă atunci când alegeți un model adecvat de astfel de echipamente, merită să tratați cu atenție nu numai funcționalitatea echipamentului. Alte caracteristici sunt importante pentru un dispozitiv de curățare cu aburi.

 1. Tipul de construcție. Curății cu aburi de tip MANUAL COMPACT sunt considerate locuințe, potrivite pentru cantități mici de lucru. În aer liber, cu sarcini mai complexe, sunt mai puternice și mai eficiente în curățenie. Modele 2 în 1 vă permit să aducă rapid haine pentru a obține, fără fierul de călcat. Tehnica profesională este proiectată pentru curățarea în volume mari, concepute pentru o funcționare continuă continuă.
 2. Putere. Modelele manuale sunt cele mai mici, concepute pentru a efectua sarcini simple. Cele mai multe modele au indicatori nu mai mult de 700-900 W. Elementele de curățare cu abur sunt mai versatile, oferă cel mai înalt nivel de eficiență atunci când lucrați cu poluare complexă. În această categorie merită acordată atenție modelelor cu indicatori de putere de la 1300 la 2500 W.
 3. Volumul compartimentului pentru abur. Capacitatea minimă începe cu 0,5 litri, dar acest volum este suficient timp de 15 minute de funcționare continuă – un recipient mic va trebui să fie umplut în mod regulat cu apă. Mai multe tancuri încăpătoare sunt mult mai convenabil de a utiliza cu cantități semnificative de curățare: puteți face, fără a întrerupe, curățenie generală, se spală geamuri.
 4. Greutatea propriuzise agregat. Dacă vorbim despre modele manuale, acest parametru este esențial. În funcție de echipamentul funcțional, modelul de abur curat poate avea o greutate de 1 până la 6 kg cu un rezervor gol. Țineți un aparat greu de greutate va fi dificil pentru o lungă perioadă de timp, este mai bine să mergeți pentru o mulțime de 2-2,5 kg.
 5. Echipamente. duze suplimentare azi sunt incluse în toate modelele de echipamente premium. opțiuni obligatorii includ elemente pentru ferestre de curățare, gresie și dale, curățare podea, punctul duza, perie. Numărul de componente este indicată de producător în instrucțiunile. Este de remarcat faptul că achiziționarea de duze corporative suplimentare poate crește considerabil costul total al dispozitivului.
 6. Lungimea cablului de alimentare. Pentru modelul manual, cifra este de 3 m, este suficientă pentru a avea grijă de haine, spălați ferestrele, curățați tapițeria de mobilier. Elementele de curățare cu abur sunt folosite pentru a rezolva sarcini mai globale. Cablurile de care au nevoie mai mult, 4-6 m, mai bine cu reglarea și compartimentul de depozitare internă în cazul dispozitivului.
 7. Metoda de generare a unui para. Încălzirea poate fi curgerea directă sau pentru a forma evaporarea în interiorul cazanului. A doua opțiune este mai relevantă, asigură temperaturi ridicate, putere.
 8. Prezența unui furtun flexibil. Este în principal în modelele în aer liber și profesionale. Duze flexibile manuale nu sunt pur și simplu necesare. Dacă există un furtun, nu trebuie să alegeți modelele cu cele mai mari perechi de lungimi vor fi destul de repede răcirea, ceea ce va afecta negativ eficiența dispozitivului.
 9. Temperatura de încălzire. Ce este mai mare, cu atât mai eficient și de înaltă calitate, tratarea cu abur are loc. Modele moderne, limita este considerată a fi de 140 de grade. Este important ca presiunea perechii să fie în același timp cu cel puțin 3,5 bari, apoi dispozitivul va asigura dezinfecția completă în plus față de dizolvarea murdăriei.
 10. Timp de încălzire completă. Acesta variază de la 10 secunde la 10 minute, unele opțiuni suportă funcția de umplere a rezervorului de apă caldă.
 11. Materiale pentru fabricare. În modelele de înaltă clasă, se utilizează plastic rezistent la căldură, care nu se deformează atunci când este încălzit. Capacitatea de a crea un cuplu este mai bine să alegi aluminiu. O astfel de tehnică a cântărește mai puțin, aburul este format mai repede, nu sunt supuse formarea zgurii.
Citește mai mult  Mopuri din Topohome

Având în vedere toate aceste momente, puteți alege un aspirator cu abur fără dificultăți inutile, care pot face față în mod eficient cu sarcinile.

  Despre cum să alegeți un dispozitiv de curățare cu aburi, să căutați în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: