Cum de a sifon de argint curat?

Cum de a sifon de argint curat?

Argint, ca orice alt material, necesită o îngrijire specială. Astăzi vom vorbi despre modul în care pentru a curăța acest metal nobil cu sifon.

Cauzele poluării

În prezent, nu există o singură casă în cazul în care nu ar exista nici un produs de argint. Acesta poate fi seturi elegante de luat masa, sfesnice, care au luat de la bunica, seturi de cuplu pentru cercei sau bratara. Silver are farmecul său modest și în timpul Egiptului Antic, a fost evaluată pe picior de egalitate cu aur, și, uneori, a depășit-o în preț. Acest metal este apreciat acum.

Silver tacâmurile nu-și pierd relevanța lor. Ele sunt frumoase, durabile și să dea nobletea orice setare de masă.

De-a lungul timpului, produsele de argint tind să-și piardă felul lor: ei sunt mai întunecate, și palele luminoase, uneori, verde sau albastru apare pe ele. De ce se intampla? Unul dintre factorii de întunecarea acestui metal poate fi crescută de umiditate, precum și un astfel de impact poate fi prevăzut cu un contact regulat cu pielea umană, Prin urmare, este posibil să se distingă trei factori care cresc plictisitorul de argint:

 • umezeală+
 • Cosmetice cu gri+
 • Sudoare umană.

Același produs nu poate fi întunecat de ani de zile la un proprietar, în timp ce celălalt își va schimba culoarea într-o chestiune de săptămâni și chiar zile. Întregul secret se află în compoziția specifică a transpirației omului. Deci, în corpul de a fi un conținut crescut de azot și sulf și este excesul lor care duce la oxidarea rapidă a argintului.

Un alt factor important este amplasarea medicamentelor sau a produselor cosmetice, în imediata vecinătate a produselor din argint.

Cum să curățați?

Curățați-vă decorațiunile întunecate și obiectele de uz casnic din argint la domiciliu este destul de simplu. Mai întâi trebuie să-ți dai seama, Ce anume sunt fabricate de produsele dvs.:

 • Monete+
 • Sterling+
 • Chernoye+
 • Matte+
 • Filigran.

Amintiți-vă că filigranul și argintul negru nu sunt curățate. Negrul lor le dă sofisticare și farmec, așa că nu ar trebui să încercați să le curățați – va strica numai produsul. În plus, verificați decorațiunile pentru aceste pietre ca:

 • coral+
 • chihlimbar+
 • perla.

Dacă decoratiuni sunt decorate cu ei, atunci nu este recomandat pentru a le curăța. Încredere în acest lucru un profesionist, deoarece există riscul de a ruina inserții decorative.

Destul de ușor de curățat produsele de argint cu ajutorul medicamentelor speciale achiziționate, dar este scump și opțional. Astăzi vom vorbi despre cum să curățați de argint la domiciliu, cu ajutorul sifon obișnuit, oțet, sare și folie. Acestea sunt metode destul de simple, și lucrează cu succes pentru o lungă perioadă de timp. Datorită capacității de a penetra sifon bucle și coturile de bijuterii complexe, precum și a elimina orice balon, metoda de curățare acasă este atât de iubit de multe stewardese. in afara de asta, Utilizarea de folie vă permite să se întoarcă la fosta strălucire de argint.

Pentru toate metodele, mănuși de cauciuc uz casnic, acestea vor elimina pe mâini, de la consecințe inutile. Luați în considerare câteva moduri de succes:

 • La 1 litru de apă trebuie să luați 2 mese de sodă și de amestecare, a pus această soluție pe foc. Când se fierbe, are nevoie pentru a pune o bucată de folie de aluminiu. Acolo ne-am pus produsele noastre de argint și să păstreze 15-20 de minute. In tot acest timp, ne amestecă ușor compoziția cu o lamă de lemn sau de băț lung, astfel încât argintul cucerit continuu folie. După ce ne-am scoate și clătiți-l sub jet de apă. Apoi, produsele trebuie să ștergeți și poloneză cu o cârpă moale+
 • La 1 litru de apă, se adaugă 1 l sodă, sare 1l, un pic de detergent și se toarnă această soluție în vase de aluminiu. Se aduce la fierbere si decoratiuni de argint pune acolo. Se fierbe la foc mic timp de 30 minute, în mod constant agitare. Uita-te la decoratiunile brightenily uniform. Apoi clătiți în apă curentă, ștergeți prosopul și lustruiți o cârpă moale. Decoratiunile noastre sunt pure si spumante+

 • Ia un container adânc în care decorațiile se pot potrivi. Va fi tot folia de aluminiu și puneți totul produse de argint acolo. Apoi se toarnă sifonul de alimente, astfel încât acesta acoperă complet argintul. Se fierbe separat apă și se toarnă această apă fierbinte cu decor de soda. Așteptați până când reacția sa terminat: Soda se va sparge și spuma. După 10-15 minute, obțineți decorațiuni și clătiți cu apă curată. Apoi ștergeți și lustruiți+
 • Dacă există o umbră verde sau albastră pe produsele dvs. de argint, cel mai probabil este mucegaiul. Pregătiți o bucată de materie și o oțet de 6%. Umeziți materialul prin oțet și ștergeți-l produsele. Dacă această metodă nu ajută, există o altă opțiune+

 • Luați recipientul de sticlă și acoperiți folia de aluminiu de fund și de perete. Se toarnă cu 100 ml de oțet, 1 ST L Soda și 1 sare HL. Se amestecă totul cu o lingură de lemn sau lama, astfel încât să nu existe niciun contact cu metalele. Apoi puneți elementele de argint acolo, închideți capacul și lăsați-l timp de 10 minute. Când vedeți cum apa devine întunecată, înseamnă că argintul curățat. Apoi scurgeți soluția, scoateți produsele și clătiți cu apă curată. Uscat și polonez+
 • Trebuie să gătești mănuși, perie, oțet și sifon. Într-o mică capacitate este necesară amestecarea oțetului și a sifonului până când se obține siclarul. Apoi, punerea mănușilor și luarea produsului într-o mână, al doilea, coborând peria în Kashitsa, curățați decorarea noastră. După curățare, clătiți obiectele sub apă curgătoare. Această metodă este potrivită pentru decorațiile de curățare care nu conțin pietre și suprafețe netede, deoarece pot părăsi cea mai mică zgârietură.

Metode non-standard

Coca Cola

Se toarnă această băutură în recipient și plasați-ți produsele de argint. Lăsați timp de 12 sau mai multe ore, apoi clătiți sub apă curgătoare. Acidul conținut în băutură va ajuta la curățarea întunericului pe metal.

Apă oxigenată

Atunci când utilizați această metodă, trebuie să fiți exact încrezători în compoziția produselor, deoarece este potrivit numai pentru produsele complet de argint care nu conțin impurități. În caz contrar, decorațiunile dvs. pot fi răsfățate. Pentru curățarea trebuie să amestecați în proporții egale Alcool etilic și 3% peroxid de hidrogen.

Apoi, în această soluție omite produsele noastre. Bijuterii trebuie să păstreze 15-20 de minute. Tacâmuri 60 de minute. După expunerea în această soluție, produsele sunt spălate și ștergeți uscate.

Pastă de dinţi

Aceasta este una dintre cele mai simple metode pentru care atât pulberea dentară este potrivită și pastă de dinți obișnuită. Este necesar să luați o periuță de dinți veche și să o amestecați cu apă, să omiteți în pulbere, apoi curățați produsul. O astfel de metodă este convenabilă Pentru curățarea doar bijuterii cu detaliile lor mici sau link-uri de lanț. Ca și în metodele anterioare, este necesar să se spele decorarea purificată și se șterge cu atenție.

Dacă nu exista nici o sodă de alimentare în casa dvs., sifonul este potrivit pentru spălare. Este mai concentrat, deoarece pentru pregătirea soluțiilor veți avea nevoie puțin mai puțin.

Este important să vă amintiți că este mai dornic și ar trebui să evite să obțină pielea.

Cum se păstrează?

Luați în considerare modul în care este necesar să stocați corect bijuterii de argint:

 • Acestea ar trebui să fie periaj 1 timp pe an, dacă este tacâmuri și 1 timp pe sfert dacă este decorațiuni+
 • Piciurile rămase pentru absorbția umidității pot fi plasate împreună cu produse de argint. Le va salva de la umezeală+
 • Nu țineți în apropierea parfumului de argint, produse cosmetice și medicamente+
 • Tacâmurile vor fi bine salvate și nu se va întuneca dacă le împachetați cu folie+
 • După fiecare contact cu apa, bijuteriile de argint trebuie îndepărtate și ștergeți bine uscarea+
 • Dacă decorarea dvs. de argint se întunecă foarte repede, se recomandă să o trageți peste noapte.

Dacă aceste sfaturi simple sunt îndeplinite, veți salva puritatea și sclipirea produselor dvs. de argint.

Despre cum să curățați argintul cu sifon, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: