Cum se curata toaleta?

Cum se curata toaleta?

baie spumante și toaletă sunt un indicator al principalilor proprietari. Dar, din păcate, nu poți întotdeauna lăuda strălucitoare instalații sanitare, și motivul pentru care acest lucru poate fi o circumstanță diferită. Cineva pur și simplu nu elimina, și cineva nu poate face față cu poluare complexă. În articolul nostru vă vom spune în detaliu modul de a curăța în mod corect toaletă, care remedii moderne și populare pot fi folosite pentru a elimina cele mai complexe murdăria.

Fluide de toaletă gata

Produsele de curățare În prezent, sunt capabile de spălarea de la toaletă la aproape orice fel de poluare. În plus, ele ajuta la combaterea un miros neplăcut și nu permit creșterea diferitelor microorganisme care îmbolnăviri umane. De regulă, aceste fonduri sunt produse sub formă de cremă sau gel. În compoziția sa, au cel mai adesea substanțe, cum ar fi acidul clorhidric și ortofosforic, acidul oxalic, precum clorul alcaline și (alți acizi și arome aromatice sunt posibile). Aceste componente de ajutor pentru a face față cu următoarele probleme:

 • Un calcar, care provoacă depunerea pietrei urinare – Poluarea apare ca urmare a depunerilor de săruri conținute în apă și urină+
 • Rust – De asemenea, o consecință a calității slabe a apei, a rezervorului de scurgere murdară și defectă+
 • Poluarea suprafeței din produsele de viață+
 • Mirosul neplăcut și bacteriile – sunt consecințele problemelor enumerate.

Luați în considerare cele mai populare fluide care vor ajuta rapid cureaua toaletei din aceste tipuri de poluare:

 • Domestos 100% – gel care conține acid clorhidric. Ajută rugina Scoateți și lama. Costul mediu – 180 de ruble. Comentariile clienților sugerează că instrumentul se ocupă cu sarcina sa. Din minusuri remarcat faptul că limestick este, practic, nu a fost eliminat și nu există un miros foarte caustică.
 • Comet „7 zile de puritate” – Gel cu acid sulfuric. La lucrul cu acesta, este necesar să se respecte măsurile de securitate! Ajută la curățarea toaletei de la toate tipurile de poluare, inclusiv lupta cu o calcar. Prețul mediu – de la 150 de ruble. Consumatorii răspund la acest instrument ca fiind cel mai eficient și mai economic. Printre minusurile indică prea mult miros.
 • Sarma 7V 1 – un mijloc sub forma unui gel, conține acid oxalic. Curăță efectiv toate tipurile de poluare, inclusiv raidul galben. Prețul mediu este de aproximativ 100 de ruble. Cumpărătorii sunt mulțumiți de rezultatul, precum și raportul de preț și calitate. În plus, cele mai multe au remarcat că instrumentul are o aromă plăcută de lamaie, care va păstra prospețimea în apartament pentru o lungă perioadă de timp.

 • Cilit – gel cu acid clorhidric. La lucrul cu acesta, este necesar să se respecte măsurile de securitate! Gelul îndepărtează tot felul de contaminanți pentru numărarea minutelor, economisesc de la calcar și rugină. Prețul mediu – de la 280 de ruble. Cumpărători, să răspundă despre acest instrument ca fiind cel mai eficient. Când utilizați-l, toaleta devine mai strălucitoare, rezultatul obținut este conservat pentru o lungă perioadă de timp.
 • sanfor universal – instrument care conține clor. Ajută albesc toaletă, lupte de mucegai, se dizolvă grăsime, perfect dezinfecta. Prețul mediu – de la 80 ruble. Cumpărători remarcat faptul că acesta este un bun instrument care poate fi folosit nu numai pentru vas WC, dar, de asemenea, pentru curățarea băii și podea. Printre minusuri, se distinge prin faptul că gelul este slab face fata cu calcarul si rugina, si de asemenea, cu miros neplăcut de clor.

Unele gazda curata toaleta „Alb”. După cum știți, acest instrument are un miros de clor pronunțat, dar perfect ajută să facă față cu tot noroiul, calcar, rugina, ucide microbii și albește suprafața.

Pentru a obține un rezultat eficient, ai nevoie de un litru de „albului“ pentru a se toarnă în toaletă pentru noapte. Dimineața, cu ajutorul eroului, curățați pereții și marginea toaletă, apoi spălați cu multă apă.

Remedii populare

Dar nu numai achiziționate de lichid poate face față cu poluarea în toaletă. Există mai multe agenți populare eficiente în valoare de un ban, iar rezultatul de la utilizarea lor te va surprinde doar.

Citește mai mult  Decât ștergeți suprafețele, astfel încât praful să stea mai puțin?

Scapa de rugina si var placa sifon de alimente și oțet. Pentru a face acest lucru, este necesar să se aplice abundent sifon la suprafața toaletei, se lasă timp de o expunere mai lung timp de treizeci de minute. Apoi, pe partea de sus a turna aproximativ 50-100 de grame de oțet, după care se formează spuma abundenta, care trebuie să fie intens credibil cu o perie sau erupții cutanate, apoi se spală cu apă.

Multe curăță suprafața de toaletă electrolit pentru baterii. Poate că acest lucru va părea ciudat pentru tine, dar acest remediu este un acid care este capabil de a lupta cu un raid și rugina. Pentru a face acest lucru, este necesar să se aplice electrolit pe suprafață, așteptați în jurul valorii de un sfert de oră și bogat nituită cu apă folosind eroul.

Amintiți-vă că acest lucru este un fluid foarte caustica, astfel încât atunci când se lucrează cu ea, măsurile de securitate trebuie să fie respectate. Rețineți că electrolitul nu este potrivit pentru țevi din plastic.

Toată lumea a cunoscut de mult timp că o băutură populară Coca Cola capabil de a elimina punctele cele mai alinat. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că există acid citric în sifon, care este capabilă să facă față rapid cu depozite. Pentru aceasta, se toarnă un an și jumătate sau băutură de doi litri la toaletă, așteptați timp de aproximativ 20 de minute, frecați suprafața cu o perie sau o perie și bogat să se spele cu apă.

Curate diverse depozite pot fi folosite de acid clorhidric. Aceasta este una dintre cele mai eficiente, dar periculoase. Prin urmare, atunci când se lucrează, respectați întotdeauna măsuri de precauție! Acidul este aplicat pe suprafata literalmente timp de 3 minute, după care se spală minuțios cu multă apă. Nu lăsați unealta pentru mai mult timp, pe măsură ce se poate deteriora emailul toaletă.

semnal luminos de ploaie și a scăpa de rugină posibil Acid de lamaie. Pentru aceasta, 2-3 pachete sunt distribuite pe suprafața toaletei, se lasă timp de două ore, după care locurile contaminate extermină cu berbeci și sunt rebobinate cu apă.

La utilizarea acestor metode, trebuie să acorde o atenție la zona din interiorul jantei și „patul“ de curgere a apei. Acestea trebuie să fie cerut pentru a elimina posibilele mucegai, microbi și urme de rugină. Datorită curățare completă, aveți posibilitatea să salvați la toaletă proaspete pentru un timp mai îndelungat.

suprafață curată

Desigur, atunci când curățați toaleta, ar trebui să acordați atenție nu numai starea sale, ci și pe camera de toaletă de suprafață. Ei ar trebui să fie în stare perfectă, astfel încât în ​​toaletă a fost frumos să fie. În primul rând, aceasta este o toaletă scaun. Foarte des există urme, pete, care sunt ulterior greu de șters. Perfect Fiecare membru al familiei trebuie să elimine imediat. Din păcate, nu se întâmplă întotdeauna, în plus, în familiile, de exemplu, există copii care adesea nu acordă atenție poluării.

Spălați șervețele umede și umede în lateral din urină Lichid de spălat vase concentrat. Destul de ștergeți scaunul și țipați cu multă apă. Cu pete defectuoase, veți ajuta să faceți oțet. Apelați discul de bumbac și ștergeți-vă bine suprafața. Concediu pentru o expunere mai lungă timp de 5-10 minute, după care clătiți scaunul cu apă. De asemenea, încercați să utilizați Food Soda. Este necesar să-l aplice cu un burete umed la suprafață și să piardă intens poluanți, apoi se clătește bine cu apă.

Citește mai mult  Cum să spălați rapid mâncărurile?

Foarte des capacul scaunului devine galben. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, cu materiale de calitate slabă sau pur și simplu cu o epuizare dintr-o lungă perioadă de timp de utilizare. Curățați capacul din gel de ajutor va îngălbenire Domestos. Această metodă a încercat mai multe amante, și fiecare dintre ele marchează un rezultat foarte bun. Atunci când este utilizat, este necesar să se aplice un mijloc de pe capac și se lasă timp de o influență de aproximativ un sfert de oră. Apoi, este mai frumos să-și piardă locurile poluate cu o perie și spălați cu multă apă.

De multe ori sub buză, toaletă a rămas, care pot fi curățate cu ajutorul unor instrumente lichide sau metode ale oamenilor pe care am descris mai sus. Numai atunci când de curățare ar trebui să acorde o atenție la aceste locuri. Puteți folosi în plus, periuțe de dinți vechi – capetele lor mici sunt mai bine pătruns în locuri greu accesibile decât, de exemplu, erupția. De asemenea, poate fi căptușit cu sifon de alimente sau pudre moi, cum ar fi PEMOLUX, cometă sau BREF. Ele nu conțin substanțe abrazive, astfel încât suprafața de toaletă nu zgârie suprafața, dar rapid și eficient a face față cu pete neplăcute.

Când curățarea toaletă, nu uita două lucruri – este o mătură și un capac rezervor de scurgere. Ele se acumulează adesea praf, microbi de spălare rare apar. Pentru curățarea aveți nevoie doar de un șervețel umed. Dacă există contaminanți mai intense, utilizarea pulberilor și instrumente lichide pentru spălarea acestora.

Decât se spală rezervorul de scurgere?

Din interiorul rezervorului de evacuare poate fi, de asemenea, foarte murdar. Este acoperită cu rugină sau var depozite. Aceste poluare sunt asociate în mod direct cu calitatea apei. Rezervorul vechi trebuie să fie curățat mai intens, deoarece este adesea Este există o murdărie foarte apărut, care este chiar și de două ori spălat foarte tare.

Înainte de a continua cu curățarea directă, este necesar să evacuați apa din rezervor și să o blocați în așa fel încât să nu fie umplută de ceva timp. Pentru o curățare temeinică, puteți scoate float și sifon și clătiți-le într-o soluție de săpun din rugină și placă. Pentru a curăța rezervorul din interior, puteți să vărsați aproximativ patru litri de apă fierbinte în ea, adăugând-o în ea 50 de grame de orice pulbere de spălare. Acest lichid este lăsat pentru o expunere lungă timp de aproximativ 20-30 de minute. Apoi, apa trebuie să fie fuzionată.

Pentru a scăpa de poluanți mai puternici, utilizați pulberi de curățare blândă Pemolux, „cometă” sau „BREF”. Acestea trebuie să fie aplicate la suprafață și să frecați bine peria. De asemenea, puteți utiliza orice instrumente lichide pe care le-am scris. Cele mai bune dintre ele ajută gelurile Cilit și Sarma. Aceste fonduri trebuie să fie aplicate la poluare, lăsați timp de 15-20 de minute și curățați cu atenție peria. Apoi apăsați apă în rezervor și îmbinați-o în mod obișnuit.

Pentru a preveni formarea plăcii și ruginii, puteți achiziționa pastile speciale. Ele sunt plasate pe fundul rezervorului și sunt acolo de mult timp până la dizolvarea completă. Aceste fonduri ajută la combaterea nu numai cu var și rugină, ci și dezinfectați toaleta.

Astfel de pilule pot fi de diferite culori (albastru, verde, roz), ele posedă arome plăcute, deoarece sentimentul de puritate va rămâne în camera de toaletă pentru o lungă perioadă de timp.

Scapa de stațișuri

În procesul de exploatare a echipamentului sanitar, toaleta poate apărea, care în sine este o situație extrem de neplăcută și poate duce la inundațiile vecinilor. Puteți scăpa de o astfel de problemă la domiciliu, dar dacă ceva nu funcționează cu dvs, Mai bine contactați profesioniști.

Citește mai mult  Spălați în mod eficient și rapid cratiul ars

Una dintre cele mai comune modalități de a combate norii este de a utiliza Vantuza. Acesta trebuie instalat în locul de scurgere a apei, atunci trebuie să faceți mișcări progresive în sus și în jos la eliminarea problemei. Această metodă poate fi utilizată cu contaminanți simpli când, de exemplu, apa este rău. În cazuri mai complexe, va trebui să profite de cablul de metal instalate. Pentru a scăpa de depozitele în genunchiul toaletei și a țevii, este necesar să introduceți un cablu în orificiul de scurgere și să îl mutați înapoi. Acest lucru vă va permite să ștergeți locul înfundat și să eliminați blocajul. În cazuri dificile, va trebui să introduceți cablul de mai multe ori și eliminarea poluării în etape.

Dacă nu aveți un cantuze, puteți utiliza sticla de plastic obișnuit. Această metodă este foarte popular în rândul proprietarilor. Ai nevoie de o sticla de doi litri. Este nevoie să tăiați partea de jos și acest design care urmează să fie instalat într-o gaură de scurgere. Apoi împingeți gâtul sticlei ușor sub, astfel încât în ​​detrimentul presiunii zoom împins.

Din minusurile acestei metode, este demn de remarcat prezența unui număr foarte mare de stropi. Prin urmare, în prealabil, de stabilire a zdrențe și șervețele pentru a elimina problema imediat.

De multe ori cauza blocării în toaletă este de a introduce diverse elemente, cum ar fi prosoape de hârtie, jucării pentru copii și t. D. Pentru a elimina această problemă, trebuie să pompeze mai întâi cu apă cât mai mult posibil (de exemplu, o găleată mică), după care, mănuși de Nadev economice, de mână pentru a trage subiectul.

În acest caz, trebuie să fii îngrijit, deoarece o mână poate fi blocată foarte ușor în gâtul toaletei, iar cu această problemă va face deja mai dificilă.

De asemenea, pentru a elimina blocarea pot fi utilizate lichide speciale care sunt fabricate special în aceste scopuri. De exemplu, gel Anvelt, Sanfor și domestos perfect cupla cu astfel de sarcini. Pentru aceasta, lichidul este turnat în toaletă, se lasă timp de 15-20 de minute, după care este spălat temeinic cu apă fierbinte. Apoi este necesar să curățați bine toaleta, astfel încât nu numai să scăpați de murdărie, dar, de asemenea, dezinfectați suprafața. Aplicând această metodă, este necesar să se observe măsurile de precauție, deoarece compoziția de lichide conține acizi caustici care pot părăsi arderea pe piele.

Sfat util

Pentru a spăla toaleta pentru a nu vă oferi probleme, este necesar să efectuați o curățare preventivă o dată sau de două ori pe săptămână. Pentru a face acest lucru, pentru a alege lichidele potrivite și pudre pentru curățarea necesară pentru a elimina problemele specifice. Amintiți-vă de gama de reguli, astfel încât Instalatori vă rugăm întotdeauna ochi:

 • Uita-te la faptul că apa din rezervor nu a condus (deci va fi mai puțin format de placa si rugina de pe suprafata)+
 • Nu aruncați de toaleta la alimentele de toaletă, care pot forma un blocaj+
 • folosesc în mod regulat peria pentru a curăța vasul+
 • Nu uitați să îndepărtați suprafața de instalații sanitare și de a face curățarea preventivă în interiorul rezervorului.

Este mai bine să se mențină curățenia în mod constant decât în ​​mod repetat, apoi utilizați lichide puternice pentru a scapa de poluare, petrece timpul și starea de spirit.

La cum să se spele toaleta din placa si rugina, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: