Curatitor cu abur pentru mobila: caracteristicile, regulile de alegere și funcționare

Curatitor cu abur pentru mobila: caracteristicile, regulile de alegere și funcționare

canapea favorit a pierdut fosta sa frumusete. Pot exista o mulțime de motive – copilul vărsat pe el un pahar de suc, un soț în Sport Azart atunci când vizionează fotbalul a căzut la tapițeria unei tăieturi grase. O roșie sau o pulbere se trezește pe canapea. Toate acestea sunt neplăcute, dar nu este deloc un motiv pentru a merge la salonul de mobilier pentru o achiziție costisitoare, apelați pe maeștri pe tapițeria tapițeriei de mobilier și nici măcar motive să contacteze imediat curățarea chimică. Producătorii moderni de uz casnic de uz casnic au venit mult timp cu o mașină minunată pentru a combate astfel de spoturi – mașini de curățat cu abur.

Caracteristică

Farmecul curățătorilor cu aburi pentru mobilier este acela Ele sunt potrivite nu numai pentru mobilierul tapițat – canapele și scaunele. Majoritatea modelelor propuse fac cu ușurință poluarea pe suprafețele din plastic, ceramică, metalică. Textile pentru ei – cea mai simplă și ușoară sarcină.

Generatorul de abur pentru mobilier poate fi, de asemenea, utilizat pentru curățarea covoarelor, pernelor și saltelelor. Ferry Nu le va reveni doar la fosta puritatea, dar, de asemenea, a scăpa de paraziți posibile invizibile, camera de zi si praf căpușe, de multe ori stabilit sub capacele groase.

abur profesional aparate asigura penetrarea aburului în interiorul suprafeței la o adâncime de până la 10 centimetri. Ele pot elimina cu ușurință aproape orice contaminare: grăsime, urme de produse cosmetice, pete de fructe și chiar de păr.

Vizualizări

Există mai multe tipuri de soluții de curățare cu aburi de mobilier de uz casnic. Luați în considerare rețeaua de alimentare.

Manual

Acestea sunt compacte, plămânii și ușor de operat de curățare cu abur. Acestea vă permit să facă o curățare rapidă de aproape orice suprafețe fără eforturi semnificative. Un alt avantaj al acestor dispozitive – ieftinătate relativă și accesibilitate pentru orice buget.

Compact

Astfel de modele sunt ceva amintit de un aspirator. Rezervorul este situat mai jos. De aici asemănarea vizuală cu aspiratorul. aspirator cu abur compact echipat cu duze pentru diverse texturi și clădiri de mobilier.

Dar, amintiți-vă, atunci când aleg un astfel de model o, ar trebui să acorde o atenție la lungimea furtunului de legătură rezervorul de abur cu duza pentru a curăța suprafața pe care nu este nevoie de dificil de accesat. Același lucru este valabil și pentru cablul de rețea.

Aspiratoare

Astfel de modele sunt mai potrivite pentru uz profesional. Da, și prețul lor nu este pentru toată lumea să buzunar. Cu toate acestea, puterea aspiratorului și eficiența activității sale poate fi cu greu în comparație cu instrumentele descrise mai sus. Aspiratoare sunt mai durabile.

Modele moderne

Specialiștii de multe companii de curățare au făcut mult timp o alegere în favoarea agenților de curățare cu abur. Un astfel de dispozitiv este un universal. El are o mulțime de avantaje față de concurenții săi pentru dreptul de a fi numit cel mai bun luptator cu noroi. Aici sunt doar câteva dintre avantajele sale:

 • se descurcă cu cele mai multe tipuri de poluare+
 • pot fi utilizate pe suprafețe diferite+
 • ușor de folosit+
 • penetreaza greu accesibile locuri+
 • lupta cu mirosurile neplăcute+
 • produce dezinfectare moderată+
 • nu are nevoie de produse speciale de curățare, ceea ce înseamnă că mai ecologice+
 • Nu lasă divorțuri.

Caracteristicile de alegere

Primul lucru care trebuie să acorde atenție este – Aceasta este o putere mai curat cu abur. Decât este mai mare, cu atât mai mare eficiența utilizării sale. Aceasta variază de la 700 wați în curățare cu abur manual de până la 2300 de wați în aer liber. Următorul parametru este volumul cazanului de abur. Ce este mai mult, cu atât mai mult va funcționa dispozitiv fără „hrănire“.

Rețineți că un litru de apa este suficient pentru treizeci și patruzeci de minute de funcționare continuă.

Dacă alegeți pe un aspirator cu abur manual, apoi să acorde o atenție la greutatea sa. Și amintiți-vă – producătorii indică cel mai adesea masa dispozitivului de „gol“. Se adaugă apă la ea și a obține greutatea pe care trebuie să ridice atunci când curățare.

Următoarele circumstanțe care necesită o atenție este numărul de duze. Decât ele sunt mai multe, cu atât mai multe capacitățile mașinii. Ar trebui să existe trei lucruri pentru un minim, valoarea maximă este dificil de determinat. Producătorii oferă o varietate de duze pentru diferite tipuri de pardoseli, oglinzi și ferestre de curățare, textile.

Lungimea cablului electric și furtunul a fost menționat mai sus. Vom adăuga doar că flexibilitatea acestor elemente este de asemenea important pentru a elimina removely locurile greu accesibile.

Atunci când alegeți, fiți atenți la timpul de încălzire al dispozitivului. Unii vor fi gata de lucru în 10 secunde, altele vor „puff“ 10 minute.

Următorul punct este presiunea aburului. Totul este mai dificil aici. Producătorii declară ceea ce este creat în interiorul rezervorului, totul depinde de lungimea furtunului și configurația duză.

Deci, alegerea este făcută, este timpul pentru a începe curățarea, dar Anterior, vă recomandăm să exploreze instrucțiunea de instrucțiuni de instrucțiuni. Acest lucru va ajuta la eliminarea erorilor enervante în uz.

Recomandări de funcționare

Înainte de a începe procesarea canapelei preferate, încercați acțiunea dispozitivului într-o zonă inconspicuoasă, ascunsă de ochi și numai dacă nu schimbă structura, puteți curăța mobilierul în întregime.

Procedura poate fi astfel.

 • Îndepărtați tot felul de la suprafață. La domiciliu este ușor de făcut cu un aspirator. Și numai după aceea, lasă-mă să mă duc la curățenia noastră cu aburi.
 • Umpleți lichidul în rezervorul de apă. Producătorii recomandă utilizarea unui lichid purificat prin filtru.
 • Dacă petele de pe mobilier sunt complexe sau de a lucra dispozitivul, aveți nevoie de un detergent, adăugați-l în apă. Dar doar mai întâi citiți cu atenție instrucțiunile. Amintiți-vă: nu mai înseamnă mai bine, o cantitate excesivă de pulbere vă poate strica mobilierul.
 • În timpul lucrului Încercați să păstrați „ajutorul” în paralel Suprafață clementată.
 • Tesatura mai delicată pe mobilier, presiunea ar trebui să fie mai puțin.
 • zonele grase sau sărate în mod particular va fi mai ușor de curățat, Dacă trimiteți perechile de jos în sus, ca și în cazul în care suflă murdăria.

După terminarea curățării, verificați dacă nu există nici o umiditate stânga, în acest caz, este necesar pentru a intra în pânză din microfibră.

Parumer opinie Uită-te în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: