Decât Linse Spuma de montare cu ușă?

Decât Linse Spuma de montare cu ușă?

Când lucrați cu spuma de montare pe instalarea ușilor, momentele nu sunt excluse atunci când materialul cade pe suprafața frunzei ușii. În acest caz, este important să știți și cum să plouă acest material fără deteriorarea ușii. Luați în considerare nuanțele importante, având în vedere particularitățile poluării și diferite tipuri de suprafețe.

Funcții de poluare

Baza spumei de montare este poliuretanică, care, sub presiunea amestecului de gaze de deplasare, este servită dintr-o duză cilindrică. Poliuretanul poate consta din una și două componente: poliuretan și întăritor. Spuma bună are o adeziune ridicată la aproape orice suprafață. Excepții sunt polietilen, teflon, ulei și silicon. Ca parte a oricărei spume, există agenți tensioactivi care afectează în mod direct capacitatea sa de a spuma uniformă. Dacă compoziția este incorectă, bulele mari și golurile vor fi vizibile în spuma înghețată.

Spuma profesională aplicată este, de obicei, caracterizată printr-o ieșire controlată, o mică modificare a volumului, a volumului mare de produs adecvat.

La repararea spațiilor, se utilizează în principal compoziția cu o componentă. Poate fi amortizat în formă lichidă în cilindri, care diferă în metoda de hrănire a spumei: pentru uz casnic și pentru muncă profesională. Luați în considerare caracteristicile fiecărui tip.

  • Izvoare de uz casnic echipat cu o duză sub formă de tub de plastic. Furnizarea de compoziții de astfel de dispozitive este extrem de inegală, presiunea nu este reglementată. De aceea, de multe ori spuma este labagii și este furnizat la mai mult decât este necesar.
  • cilindri profesionale echipat cu o compoziție dispozitiv duză care furnizează printr-un pistol de montare.

Când se folosește un pistol de înaltă calitate, consumul de spumă este mai controlată, este posibil să se stoarce exact atât de mult material cât este necesar pentru a fi efectuată operația.

Probabilitatea de ieșire de spumă în exces, după încheierea operațiunii este mare, în cazul în care lucrările se efectuează cu ajutorul cilindrilor de uz casnic. În butelii de uz casnic, consumul necontrolat de conduce compoziție la faptul că aceasta crește în mărime de până la 100%. În plus, gazul este aplicat inegal, balonul începe să „scuipat“. Ca rezultat al spumei, deplasate de umplere cusătură, poate fi mai mare decât jumătate din suprafața de-a lungul celor două părți. De obicei, pe de o parte, există un zid, pete care nu este atât de înfricoșător, pe de altă parte există un element al decorării camerei.

Deoarece compoziția spumei are o aderență ridicată la aproape orice suprafață, lovind elementele finisajului sub formă de uși MDF, pante, pardoseli și altele nu sunt recomandate. Ștergere sau spălați această clădire este extrem de dificil. Când utilizați un pistol profesionist, probabilitatea de a colora elementele de finisare a spumei este neglijabilă, dar există.

Citește mai mult  Cum să curățați mobilierul de acasă acasă?

Pentru a elimina poluarea accidentală în procesul de instalare a structurilor, este necesar să se protejeze suprafața lor decorativ. Pentru a proteja pelicula PVC sau lățimea de bandă necesară grase pot fi folosite.

Ușile sunt de obicei protejate prin acoperiri de protectie de transport, care se recomandă să fie mai târziu eliminat de două săptămâni după instalare. În cazul în care produsul nu are un strat protector, lucrarea este complicată.

Decât puteți scădea?

În procesul de funcționare, compoziția de asamblare poate ajunge în mâinile sau elementele de finisaj, care poate ruina. Compoziția compoziției nu este atât de catastrofic, ca și în cazul în care lovește ușa de la intrare sau interroom. Toate ușile au un strat diferit, prin urmare, algoritmul de acțiuni va depinde de materialul din stratul superior.

Există diferiți solvenți spumă că distruge. Acestea includ Acetonă, solvenți 646, 647, Dimekside (vândute în farmacii), White-spirit, mijloace gata făcute pentru pistoale de asamblare de spălare, precum și Cosmofen de activitate diferită.

Puteți utiliza diverse formulări pentru îndepărtarea eficientă a petelor de spumă. Scule profesionale includ PENOSIL Foam Cleaner, Waller, Ultima Professional, Oppa.

Atunci când alegeți, aveți nevoie pentru a naviga tipul de spumă, care a fost selectat pentru instalare.

De preferință, alegeți un mijloc de un producător, deoarece fiecare dintre ele are aditivi proprii secrete în spuma de montare.

  • Soudal Pu Remover. Una dintre pregătirile bune este pasta de removersă PU, destinată spumei de montare a aceluiași nume. Pentru a elimina pasta pe suprafetele decorative, acestea sunt aplicate cu pensula și se lasă timp de 15 la 20 de minute. Rămășițele sunt îndepărtate de pe suprafață cu o spatulă (de preferință nu dură). Dupa procedura, suprafața este ștearsă.
  • Acetonă. Ca orice solvent înmoaie materialul pete. În timpul lucrului necesită acuratețe. Este important să se asigure că compoziția nu distruge suprafața tratată.
  • Mijloace de curatare pistoale de montare. De obicei, ele sunt ușor de exort o spumă proaspătă, nu pentru a polimeriza complet (uscată). Pentru spumă înghețată, aceste compoziții pot fi inutile.
  • Droguri pentru spumă uscată. Aceste compoziții sunt destul de bune, dar înainte de a aplica un anumit medicament, este necesar să se verifice acțiunea într-un loc invizibil. Dacă suprafața decorativă nu distruge, nu turbulentă, compoziția poate fi aplicată pe zona deschisă a Web-ului ușii sau a cutiei.

  • Kosmofen. Cel mai puternic medicament pentru a îndepărta spuma de montare este considerat compoziția la numărul 5. Numărul 20 – Cel mai blând. Cosmofenul este un mijloc popular, în timp ce nr. 20 poate fi folosit pentru a curăța spuma de asamblare de la îmbrăcăminte fără deteriorarea fibrelor țesăturii.
  • Nappet de țesut. Îndepărtează spuma de spumă fără polimerizare. După îndepărtarea mecanică a defectului, trebuie să procesați locul într-un detergent convențional, sodă sau solvent convențional, fără a strica o suprafață curată în 20-30 de minute.
Citește mai mult  Procesul de fabricare baie cu ultrasunete

Cum să curățați: metode eficiente

Nu e de mirare pe piața construcțiilor pentru îndepărtarea spumei de montare prezentată într-o gamă largă. În fiecare caz, este necesar să se utilizeze un anumit mijloc. Luați în considerare mai multe opțiuni pentru îndepărtarea spumei de pe suprafețe de diferite materiale, luând în considerare diferitele acoperiri ale ușilor.

Metalică cu vopsea

Ușile de acoperire cu pulbere de metal sau emailul ciocanului copt pictat se caracterizează printr-o forță specială a stratului de vopsea. Solvenții nu o vor strica.

Doar în cazul în care trebuie să încercați mai întâi acțiunea de solvenți în colțul inferior al casetei, care va fi mai târziu închis cu pardoselul Plinth.

Spuma nu ar trebui să încerce să se îndepărteze în timp ce nu este într-o stare polimerizată. Acest lucru va duce la ușă la ușă va rămâne o zonă goală a zonei mai mari. Trebuie să așteptați până când întreaga suprafață a bucății va fi acoperită cu un film și se usucă puțin. Apoi ar trebui să fie luată cu precizie pentru mingea rezultată și să o spargă.

Dacă spuma nu a căzut o picătură, dar se încleșta cu un strat de blană, îl puteți tăia cu un cuțit ascuțit de vopsea. Zona defectuoasă merită curățarea cu mici abrazive, pentru a nu lăsa zgârieturi. Acesta va ajuta la curățarea resturilor de spumă.

Dacă rămâne pata, este mai bine să o procesați cu un solvent adecvat din listă. Dacă puteți cumpăra un mijloc de îndepărtare a spumei aceluiași producător, al cărui produs folosit la instalarea ușii, acesta va fi cel mai bun mod de ieșire. Este necesar să se citească cu atenție ce suprafețe nu pot fi procesate de compoziția propusă.

Lacquered

Este necesar să așteptați polimerizarea spumei la starea de aluat gros sau cauciuc moale. Trageți ușor peste partea superioară a mușchii, este necesar să se separe spuma de pe suprafața neclară. De obicei, cu o astfel de manipulare, nu există urme pe suprafața ușii. Stropi mici ușor de îndepărtat cu un șervețel uscat din microfibră. Dacă au rămas urme de la spumă, le puteți răsuci cu dimeksid (înmoaie spuma în 2-3 minute) și scoateți rămășițele șervețelului. Dacă tulbure lac, acesta poate fi lustruit cu ajutorul unui polyteroli mobilier convențional.

Shponated și ecosphon

Aceste materiale au o suprafață de relief. Dacă încercați să utilizați dimexide pentru a elimina spuma de montaj, se poate distruge desenul, imitând fibrele copacului. Prin urmare, mai întâi trebuie să încerce curățarea mecanică a suprafeței. Pentru a face acest lucru, puteți aplica un cutit sau o spatula de plastic. Puteți încerca să curățați ușor suprafața cu un abraziv bob mic.

După curățarea mecanică, suprafața trebuie clătită cu un burete umed, aplicând o latură aspră, după ce uscat șterge ștergeți uscat. Pentru a asigura rezultatul, suprafața este tratată cu soluție de sodă.

Citește mai mult  Ca acid citric curățați mașina de spălat de la scară?

baza de sticlă

expoziții decorative îmbunătăți aspectul de orice element de design. Dar când spuma stropire pe ele, își pierd atractivitatea lor decorativ și par ușor. Pentru a curăța geamul din spuma de montaj, metoda mecanică de tăiere defect este un cutit ascutit pictat.

Dacă pata din resturile de spumă pe suprafața sticlei, în măsura în care picăturile de ulei vegetal sunt aplicate acestuia. Din această spumă catifeleaza. Pata se șterge cu o față rigidă a buretelui economice, apoi suprafața cu un șterge uscat șervețel cârpă.

Cu ajutorul uleiurilor vegetale, puteți șterge spumă proaspătă. Dacă pata este pe suprafața pentru o lungă perioadă de timp, această metodă nu va da rezultatele necesare.

ușă de fier

Această suprafață este cel mai nepretențios. Spuma de la ea este considerat de obicei mecanic. Locul necurățat nu atinge până când compoziția de montare este complet de uscare. După aceea, particulele de spuma uscata elimina mâinile. Dacă petele rămân, în locuri intra spuma, acesta este îndepărtat prin șlefuire cu un mic solvent abraziv sau care nu afectează metalizare.

Suprafață din lemn

Recomandări pentru curățarea suprafeței de lemn sunt aceleași ca și purificarea suprafeței lăcuit. Sarcina este simplificată prin faptul că suprafața de lemn este de obicei mat. Dacă după curățare există un loc mic, care diferă de culoare de restul suprafeței, puteți utiliza superficial ceara pentru mobila de culoarea potrivita. Astfel de creioane sunt vândute în orice accesorii de mobilier de magazine specializate. Simplu de mică adâncime desen oferă o suprafață mată.

Aplicarea ceară de mobilă în formularul topit vă permite să obțineți un strălucit, cât mai aproape posibil de suprafața lacuită. După ce a aplicat-o, este posibil să se poloneze dacă acoperirea decorativă necesită acest lucru.

Sfat util

Încercați să nu folosiți cilindrii de uz casnic. Ele sunt adecvate numai în cazul reparațiilor mici, livrate de multe neplăceri, dacă trebuie să completați o cusătură destul de adâncă. Uneori, spuma de umplere găuri mari între perete și ușa rămasă după constructorii. În acest caz, este în valoare de a veni cu unele materiale de umplere suplimentare: carton, spumă, hârtie mototolită.

Toate spuma suplimentară după uscarea completă se taie cu un cuțit ascuțit pictură, fără a atinge suprafețele principale.

Nu te grăbi să se aplice de solvent, domexide sau soluție de heliu. Mai întâi trebuie să încerce să elimine defectele din compoziția stropite mecanic. Numai în cazul în care efectul acestei curățare este zero, este în valoare de mișcare pe metode chimice de curățare, fără a uita după spălarea suprafeței și ștergeți-l.

Montarea spumă pe partea decorativă a ușii – un caz corectat, dacă urmați instrucțiunile pas-cu-pas de profesioniști. Videoclipul atașat conține o schemă de etape pentru îndepărtarea materialului de construcție.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: