fiare de călcat cu aburi pentru o călcare verticală: caracteristici, finețe de alegere și utilizare

fiare de călcat cu aburi pentru o călcare verticală: caracteristici, finețe de alegere și utilizare

Unii cred că pentru a aduce un costum de sex masculin și haine superioare în ordine, un timp mare și o mulțime de eforturi sunt necesare și netezi bladge-ul având multe garnici – incredibil de greu și lung. Într-adevăr, obișnuința de fier este destul de dificilă.

Dar iroanele verticale cu abur – ceea ce va ajuta o persoană să fie întotdeauna ordonată, fără să-și petreacă timpul. El este capabil să facă față lucrurilor de orice complexitate extrem de rapid și ușor, nu va părăsi petele glorificării și va fi un asistent credincios de mult timp.

Caracteristicile principale

În proiectarea dispozitivului există un recipient încorporat sau separat având un element de încălzire. Ar trebui să fie umplut cu apă, care va fierbe cu ajutorul energiei electrice și va deveni în curând în abur. În talpa dispozitivului există găuri mici care permit unui cuplu să iasă și pătrunde în fibrele țesăturii, făcându-l.

Dacă călcri obișnuiți funcționează numai pe o suprafață orizontală și depune eforturi pentru a netezi ideal unul sau alt lucru, dispozitivul vertical poate fi utilizat chiar dacă suportul lipsește. Hainele trebuie plasate pe umeri speciale și se ocupă în mai multe etape. Pentru a fi bine dezvăluită de săli, nu ar trebui să schimbați chestia de două sau trei ori – doar pentru ao procesa pe o parte.

Conducerea unei descrieri a acestor instrumente, este imposibil să nu spunem despre calitățile lor pozitive.

 • Acest fier este supus absolut oricăror țesături. Poate netezi bumbacul, suede, mătase, cașmir și alte materiale. Pentru fier este de înaltă calitate, ar trebui să activați modul de vaporizarea necesar.
 • Hainele nu va fi deteriorat, deoarece metoda de prelucrare este non-contact. Gazda poate fi siguri că materialul textil nu va funcționa, nu va fi nici o urmă, cârlige sau alte surprize neplăcute.
 • Chiar dacă hainele au multe elemente decorative în formă de butoane, paiete sau margele, fier cu usurinta de ea va fuma.
 • Nu cheltui bani și de a dobândi o masă de călcat, deoarece dispozitivul este capabil să lucreze la greutate.
 • Aveți posibilitatea să savurați cea mai mare lenjerie, de exemplu, perdele și lenjerie de pat.
 • Țesătura este excelent dezinfectat de abur fierbinte. Ea nu permite căpușelor și a microbilor să se înmulțească pe textile.
 • Este posibil să se curețe nu numai lucruri, dar, de asemenea, mobilier, a scăpa de un miros puternic.

Inclus cu dispozitivul există multe accesorii utile și necesare, care ajuta călcat lucrurile mai bine.

 • Perie care trebuie să fie periaj haine în timpul călcării. Acesta vă permite să scapi de porcelines mici, fire și poluare mică. Cu acesta, este extrem de ușor să aibă grijă de haine sau produse care au o gramada lung.
 • Prin clema se pot face săgeți elegante și falduri.
 • Clip-perie – accesoriu înlocuirea unei perii și clemă.
 • Rack-cuier – un lucru extrem de convenabil pentru a fi tratate cu îmbrăcăminte, astfel încât prelucrarea este confortabil. rafturi duble sunt mai durabile, ele sunt destinate pentru lucruri care au o mulțime de greutate.
 • mitten protectoare care rulează de țesut dens sau teflon. Acesta este pus în cazul în care este necesar pentru a proteja mâinile în utilizare verticală.
 • Nevoia placă rezistentă la căldură care urmează să fie pus sub materialul textil când plânsul manșete, gulere, buzunare și alte elemente având mai multe straturi de material.

Un dispozitiv care are un generator de abur este extrem de ușor și pur și simplu se descurcă cu un număr mare de haine, are o durată de viață destul de lungă și place proprietarii săi cu înaltă calitate și de lucru curat. Este convenabil, cel mai des folosit pentru a netezi țesături delicate. Puteți pune în ordine perdele și textile.

Soiuri

Există trei tipuri de astfel de fiare de călcat, asa ca alege dreapta nu prea complicat. La achiziționarea dispozitivului, trebuie să vă familiarizați cu caracteristicile fiecărui tip.

 • Dispozitivul pentru o călcare orizontală având o funcție matura verticală. Design-ul este o carcasă în care există un rezervor de lichid. Apa intră în TEN face un cuplu de ea, care va ieși cu găuri. Dispozitiv excelent pentru cei care au nevoie de un simplu, dar dispozitiv convenabil și de înaltă calitate.

 • Dispozitivul cu generatorul de abur are un design simplu. Are trei elemente principale: un rezervor cu o capacitate volumetrică pentru un lichid, fierul (care este similar cu dispozitivul clasic obișnuit) și un furtun care transmite abur.

 • Earbers – cel mai căutat. Inclus, există un generator de abur, un furtun, cupluri de alimentare și o duză de fier. Destul de deseori dobândite cu o varietate de perii. Astfel de fiare sunt folosite pentru a netezi hainele sau pentru a curăța textilele. Nu există funcții de călcat orizontale în astfel de modele. Cu ajutorul lor, vă puteți pune în ordine de zile.

Cum de a alege un instrument?

Astfel încât dispozitivul să fie de înaltă calitate și ușor de operat, la cumpărarea acestuia, este necesar să se țină cont de anumite sfaturi și recomandări, capabil să ajute la o alegere atât de dificilă.

 • Luați în considerare cu atenție cablul dispozitivului. Cea mai confortabilă lungime a firului este de două metri. Este modele alegand variante de valoare, care au un sistem de rotație care nu permite cablului să se răsucească. În acest caz, firul se va aprinde de trei sute șaizeci de grade, iar gazda nu va trebui să-și petreacă o mulțime de timp să-l îndreptați.
 • Este mai bine să cumpere dispozitive care au un sistem anti-kapl. Unele dispozitive vor picura apă dacă este utilizată o temperatură scăzută de încălzire termică. Atunci când fluidul cade pe lucruri ușoare, urme rămân din el. bun sistem antipple poate salva gazda de la astfel de probleme.
 • Este necesar să se determine imediat ce lichid este necesar pentru un anumit model. Ar trebui să fie învățate cu atenție instrucțiunile pentru dispozitiv. În cazul în care dispozitivul este simplu, puteți umple doar lichidul distilat în ea. În dispozitivele mai scumpe sunt filtre care apa purifica. Ei pot chiar să umple în versiunea de curgere.

Cum să-l folosească în mod corect?

Pentru a utiliza acest fier este ușor, orice persoană poate face față acestui lucru. În primul rând, este necesar să se toarnă lichid rece într-un rezervor special. Apoi, dispozitivul trebuie conectat la rețeaua de alimentare. Are un regulator pe care este instalat modul de alimentare cu abur necesar. Lichidul din recipient este încălzit după unul sau două minute și apoi începe să se evapore. Cursul va ieși cu găuri mici situate pe talpa dispozitivului. Când butonul este apăsat, lovitura de abur începe să fie produsă.

Pentru a efectua o călcare verticală, trebuie să puneți haine pe umeri. Țesătura ar trebui să fie reglată manual, ținând în același timp un dispozitiv în cealaltă mână și se deplasează în jos de sus în jos. Aburul este capabil să pătrundă adânc în țesătură, astfel încât să puteți netezi hainele numai pe de o parte, fără ao întoarce de mai multe ori.

Pentru a netezi pantaloni sau blugi de înaltă calitate, ar trebui să utilizați un cuier pe care există cleme speciale. Perdelele mai întâi atârnă și apoi netedă.

Evaluați cele mai bune modele

Printre varietatea diferitelor dispozitive este destul de dificil de a alege ceva unul. În primul rând, este necesar să explorați caracteristicile diferitelor modele pentru a le compara și a dobândi exact ceea ce este necesar.

 • Polaris Pir 2465AK – dispozitivul bugetar având o putere bună. Cu ușurință de-a lungul diferitelor tipuri de materiale, ca echipate cu o talpă ceramică. Netezește chiar și faldurile cele mai adânci. Există o opțiune care vă permite să dispariți haine pe umăr. Dacă lucrurile sunt tăiate, le vor salva funcția de stropire, care perfect copices cu umiditate. Rezervorul este destul de spațios – nu este nevoie să adăugați prea des lichidul. Dispozitiv de calitate, sigur. În cazul în care aparatul se află pe partea de treizeci de secunde, se va opri automat. Cu o poziție verticală, închiderea are loc după opt minute.

 • Braun TexStyle 7 TS765A – un dispozitiv eficient capabil de a deveni un prieten adevarat pentru orice, chiar și cele mai exigente, hostess. Are un nas îngust, cordon de fixare mingii. Ușor de operat în detrimentul de control convenabil și cel mai confortabil mâner cu o inserție de cauciuc. lucrări puternice, extrem de rapid. unic modern, protejate de diverse daune, permite un fier ușor de diapozitive pe tesatura. Funcția Stropirea va ajuta la îmbrăcăminte hidrateaza crescut.

 • Maxwell MW-3055 – un model practic și la prețuri accesibile având o valoare adecvată. design placut, de design în ton alb și albastru. Nu există suprapuneri de alunecare pe mâner, dar este confortabil și confortabil. Este ușor de controlat, deoarece butoanele și regulatorul de control sunt destul de mari și de înțeles chiar și la cea mai insacabilă persoană. Dispozitivul este puternic, cu o talpă ceramică netedă și o sursă de abur constantă, care poate fi reglată. Reglarea este manuală, fără a utiliza automatizarea. Fier ușor de manevrat hainele pe umeri (procesare verticală). Stropire – ceea ce se ocupă cu o cârpă tubată.

 • Philips GC4595 40 Azur FreeMotion – O opțiune minunată pentru cei care au nevoie de cea mai înaltă calitate și lucru convenabil. Furajele puternice de abur garantează lucruri perfect adaptate. Dispozitivul funcționează împreună cu baza de încărcare, care îl hrănește extrem de repede, pe care îl puteți afla, văzând indicarea luminii. Dacă luminează galben, înseamnă că dispozitivul are nevoie de o încărcare completă sau parțială, dacă albastru – poate fi utilizat. Modelul extrem de puternic. Poate salva haine de la falduri complexe și alte probleme.

 • Bosch TDI 902836A – opțiune nu prea scump, cu un design estetic și frumos. Rapid, ușor și bine netezește o varietate de materiale, talpa este bună alunecare pe tesatura. Cuplul este alimentat automat. Cablu de dispozitiv lung, gura de scurgere – îngust. Rezervorul de lichid adăpostește o cantitate suficientă. Există un sistem extrem de confortabil antiflower care protejează materialul de umiditate. Dar există contra: un pic mai zgomotos si utilaje grele.

 • Philips GC3582 / 20 smoothcare – abur de fier, cu un imens rezervor (patru sute de mililitri). În legătură cu aceasta, gazda nu trebuie să lichide frecvente, care va face mai ușor pentru munca ei. În modelul, este posibil să se umple cu apă apă obișnuită, deoarece are o funcție specială, care nu va permite scara pentru a forma. gaura de turnare lichid destul de larg. „Drop-Stop“ – o funcție convenabilă care împiedică apa care curge. Modificări cu falduri grave, acesta va aluneca cu ușurință datorită talpa ceramica. Protejat de daune mici și ușor de curățat.

 • STIRO 1100 MIE – modelul al cărui preț este adecvat. Dispozitiv în condiții de siguranță, de înaltă calitate, este ușor de utilizat. Ușor de folosit. În mod ideal netezi orice material textil, servește în mod constant abur. Carcasa este confecționată din metal, exclusiv de înaltă calitate are o duză de teflon. Rezervorul de lichid de este destul de mare, generator de abur – puternic.

Unii raportează că dispozitivul este severă și are un design dur. În general, fierul este bun și util în viața de zi cu zi.

opinii

Înainte de o astfel de achiziție importantă ar trebui să examineze comentarii și de a determina care calități ar trebui să aibă un aparat de abur pentru călcare verticală. Numai după aceea puteți cumpăra un model potrivit. Mulți notă că Tefal și Bosh au cea mai mare gama de preț convenabil și calitate decentă. Cele mai scumpe opțiuni – Philips și Braun. Varietatea modelelor vă permite să alegeți ceea ce este cel mai potrivit pentru una sau altă persoană.

Proprietarii unor astfel de dispozitive raportează că utilizarea fierului cu un abover vă permite să economisiți cea mai mare parte a timpului și efortului. Orice model este destul de ușor de a face față oricăror pliuri, netezându-le în câteva secunde. Pentru a aduce un lucru în ordine, nu este nevoie să faceți o mulțime de efort. Această opțiune este mulțumită de mulți iubiți de confort.

Fierul va fi capabil să devină un asistent indispensabil. El elimină cu ușurință țesătura de la poluare minoră și porcheline. Un dispozitiv deosebit de convenabil cu aburire este pentru proprietarii casnici, care, uneori, lenjerie: Fier de aburi îndepărtează perfect lâna din diferite lucruri.

În următorul videoclip veți găsi o imagine de ansamblu a fierului vertical Hilton HG 2862.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: