Mopuri de aburi din negru + decker

Mopuri de aburi din negru + decker

Extrem de popularitate începe să achiziționeze mopuri speciale de aburi. Astfel de modele de curățare sunt un produs multifuncțional care vă permite să eliminați chiar și cea mai mică gunoi. Astăzi vom vorbi despre astfel de dispozitive fabricate de negru + decker.

Particularități

Negru + decker produce mop de aburi care sunt livrate cu un recipient sapar. Eșantionul are un compartiment special de apă – de regulă, volumul său nu depășește un litru.

Fluidul în procesul de exploatare începe să se încălzească în interiorul rezervorului, și apoi fierbe și este evacuată în mediu sub formă de abur din duză. Acesta este fixat la diferite duze tesatura pentru sticlă de spălat și materiale de exterior.

Baza desenului poate fi triunghiulară sau formă dreptunghiulară. În același timp, în orice caz, ar trebui să se rotească liber în jurul axei sale, pe care o va face ușor de praf curat și alte gunoaie, chiar și în zonele cele mai greu accesibile ale camerei. Butonul dispozitivului este cel mai adesea fixat în înălțime.

Mopbers de acest tip sunt considerate comod și ușor de utilizat. Și ei, de regulă, au o greutate ușoară.

Intr-un set cu astfel de dispozitive de curățare există diverse cârpe pentru țesături și duze înlocuibile. În același timp, dispozitivele marca Black + Decker fac parte din categoria de preț mediu.

Multe copii moderne sunt echipate cu un sistem dublu de alimentare: principalul și auxiliarul. Al doilea este utilizat pentru pre-procesare. O astfel de opțiune este potrivită în primul rând pentru îndepărtarea contaminanților puternici și a petelor cu acoperiri.

Modele de revizuire

Apoi, ne vom familiariza cu câteva modele separate de mop de abur al acestui producător.

  • Negru + decker FSM1616, 1600 W. Acest produs cu un detergent cu aburi are un tip de control electromecanic. De asemenea, este furnizat cu un sistem de protecție convenabil și fiabil, un indicator de incluziune, un rezervor detașabil. Volumul rezervorului destinat lichidului este de 0,46 litri. Încălzirea apei durează o jumătate de minut. Modelul are o singură viteză de muncă.

Citește mai mult  Curățenie profesională acasă

  • Negru + decker FSM1630, 1600 W. Modelul are un tip de control electronic convenabil. Rezervorul durabil al mopului este creat din materiale plastice de înaltă calitate. Eșantionul este de asemenea echipat cu un sistem special care previne formarea de scară, sistemul automat de închidere, indicatorul de nivel de lichid, iluminarea compartimentului de apă, rezervor detașabil, o mică gaură pentru agățat. Volumul rezervorului este de asemenea de 0,46 litri. Modelul are o viteză de lucru. Timpul de încălzire a apei este de 15 secunde.

  • Lipsa + Decker FSMH13151SM. Astfel de mop de aburi are cel mai recent control digital. Acesta este produs cu un generator de abur detașabil de tip manual. Eșantionul este echipat cu un sistem împotriva scalei. Acest dispozitiv de curățare are o capacitate de 0,5 litri. Timpul total pentru lichidul de încălzire este de 18 secunde.

  • Black + Decker FSMH1300FX. Mobab cu generator de abur detașabil manual. Produsul este produs cu un rezervor convenabil cu un volum de 0,5 litri. timpul de încălzire a apei este de 18 secunde. Într-un set, împreună cu acest model merge, de asemenea, două duze suplimentare, o racleta de cauciuc mic pentru curățarea suprafețelor de sticlă, un furtun flexibil, o duză cu moduri de variabile, precum și o duză separată pentru îmbrăcăminte de prelucrare.

  • Black + Decker FSM13E1, 1300 W. Acest mop pentru podea este echipat cu un rezervor transparent durabil, cu un volum de 0,38 litri. Consumul de energie al modelului este de 1300 W. Timpul de încălzire a fluidului este o jumătate de minut. Într-un set cu un astfel de produs, există și o duză rectangulară convenabilă cu microfibră. Greutatea totală a design atinge 2 kilograme.
Citește mai mult  Care sunt tipurile de curățare?

  • Negru + Decker FSM1620. Modelul standard de design în aer liber are un caz de plastic durabil. Volumul rezervorului de apă este de 0,46 litri. Timpul de încălzire al fluidului ajunge la numai 15 secunde. Eșantionul are o ajustare convenabilă a alimentării cu aburi, a sistemului de închidere automată, protecția împotriva scalei. Masa totală a proiectului este de 2.6 kilogram. Într-un set cu mopul în sine du-te, de asemenea, două duze detașabile, duza-planor, destinat pentru curățarea covoarelor.

  • Negru + Decker FSMH13E5. Această construcție de abur are o capacitate de 1300 W. Produsul este echipat cu un rezervor de apă durabil și fiabil, cu o capacitate totală de 0,38 litri. Temperatura maximă a perechii produs este de 120 de grade. timpul de încălzire lichid este de doar 30 de secunde. Modelul are un cablu de rețea durabilă, a cărei lungime este egală cu methms a 4-. Intr-un set cu un mop merge, de asemenea, și o duză perie confortabilă.

  • Negru + Decker FSMH1300FX-QS. Acest design exterior este echipat cu un recipient pentru apă, cu un volum total de 0,5 litri. Timpul de care aveți nevoie pentru a încălzi fluidul este de numai 15 secunde. Lungimea cablului de rețea este egală cu 6 metri. Modelul este livrat, de asemenea, cu un mic mâner de transport confortabil.

Cum se utilizează?

Înainte de a aplica construcția de abur, va fi necesar să se potrivească pardoselii sau să utilizeze aspiratorul. După aceasta, într-un rezervor separat pe dispozitivul a turnat apă curată. Dispozitivul este apoi pornit la rețea, iar butonul este apăsat pentru includere.

Când totul va fi pornit, ar trebui să așteptați primele perechi. Apoi, puteți începe deja să lucrați. Dacă în timpul procesului de curățare toată apa sa terminat, atunci trebuie să opriți imediat dispozitivul și să o dați să se răcească complet. După aceea, cantitatea necesară de apă este turnată în rezervor. Dar se va referi doar la acele modele în care nu este posibilă umplerea compartimentului direct în timpul procesului de curățare fără a închide.

Citește mai mult  Cum de a curăța vasul de prăjire din fontă de la Nagara acasă?

După curățare, este complet depășit, va fi necesar să se scurgă toate rămășițele de apă. Compartimentul detașabil a spălat cu grijă de murdăria acumulată. Apoi este trimis să se usuce. Când departamentul este complet uscat, va fi posibilă colectarea designului din nou.

Examinați recenzii

Mulți consumatori au lăsat feedback pozitiv cu privire la aceste mop de aburi. Separat se spune despre calitatea acestor dispozitive. Ele permit chiar și cele mai mici gunoi din acoperirea podelei. În același timp, astfel de modele vor putea aborda diferite tipuri de podele.

Soiurile de aburi ale acestei companii sunt considerate destul de durabile. Ei vor putea servi cea mai lungă perioadă posibilă și nu se vor rupe și nu se deformează. Mopul acestui producător în procesul de lucru este practic nici un zgomot și nu oferă disconfort utilizatorului.

Și, de asemenea, potrivit multor cumpărători, aceste modele de curățare în aer liber sunt echipate cu generatoare puternice de abur. Modelele de aburi fac posibilă petrecerea unei curățări aprofundate cât mai repede posibil. Toate acestea sunt destul de ușor de utilizat, nu necesită îngrijire complexă.

Dar există câteva comentarii negative despre produsele Black + Decker. Sa observat că nu toate modelele sunt echipate cu un rezervor de volum suficient, astfel încât adaptarea în timpul funcționării trebuie să se oprească și să adauge un lichid nou. Pe lângă faptul că utilizatorii au vorbit și nu există un compartiment separat de detergent.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: