Mopuri din Topohome

Mopuri din Topohome

Topohome Mopohome merită chiar și cei mai exigenți consumatori. Ai nevoie să vă familiarizați cu revizuirea modelelor cu o găleată și de spin. Și, de asemenea, ar trebui să exploreze recenzii ale clientilor.

Descriere Swabr

Există doar două modele Topohome cu o găleată și cu un spin, cu toate acestea, ele satisfac pe deplin toate nevoile clienților. Versiunea ProcleanSystem este echipat cu un 1,38 m mâner lung. Acest mâner în sine are execuție telescopic. metalic ei de suprafață. În starea de extindere, dimensiunile produsului sunt 21×18.5×37 cm.

Alternativa – plat Moba Produs. Este realizat din metal și plastic. Duza este format din microfibră. Lățimea sa este de 32 cm. Mânerul lungime ajunge la 1,36 m, masa design – 2 kg.

Acest mop este vopsit într-un ton bej. Producătorul indică utilizarea de tehnologii inovatoare. Se afirmă că durata de curățare este redusă la jumătate. 8,5 litri de apă amplasate în găleată. Mânerul poate fi reglat (reduce înălțimea până la 1,14 m).

Cum se utilizează?

Este categoric inacceptabil pentru a trage microfibră buzunarul din mijloc pe clemă. În acest caz, clipuri este foarte dificil. Duza în sine se va descuraja rapid. Buzunarele ar trebui să se grăbească pe petalul situat sub clipul în sine. Apoi apăsând duza de detergent este realizată foarte ușor o pârghie specială + rotire este posibilă în modul ușor și aproape de uscare.

Mopuri cu rotire, spre deosebire de mopul cu cilindru de burete, nu trebuie să reziste în apă fierbinte. Ei au deja o parte destul de moale.

Presa prea activă nu ar trebui să fie pentru că mecanismul se poate rupe. În caz contrar, nu există secrete speciale. Pentru a face față acestui dispozitiv, va fi capabil să fie interesați de temă.

Spălarea podelei se întâmplă de obicei ca aceasta:

 • umpleți găleata cu apă la o anumită marcă+
 • puneți mopuri în partea alocată+
 • presat pe structuri de manipulare+
 • Apăsați mopul prin plasarea duzei în centrifugă+
 • Apăsați din nou mânerul+
 • Cum trebuie repetată această procedură.

Examinați recenzii

Produsele de acest brand, într-adevăr, atunci când dă plăcere spălare. Modelele arata foarte mici, dar face pe deplin cu sarcinile lor. Dezasamblarea a dispozitivului nu reprezintă probleme. Mop este ușor de ori în găleată. Design-ul este convenabil + implicit are o lungime mare, dar poate fi scurtat la dimensiunea dorită, iar capul oriunde pătrunde piesa.

Spalarea colțuri și zona de sub ușa frigiderului nu cauzează probleme. Paturi si noptiere, dulapuri și alte locuri greu sunt ușor de spălat. Strângeți cârpa fără probleme. Umiditatea de ajustare este foarte bun. Constată, de asemenea:

 • Nu este nevoie să se aplece+
 • ușurința de spălare cu o singură mână+
 • Puritate după spălare+
 • Elegant vedere frumoasă+
 • curățarea eficientă a puf și păr+
 • manevrabilitate ridicată+
 • lungime mâner relativ mici – Uneori.

Consumatorii sunt aprobator răspund cu privire la protejarea pielii sensibile. Curățarea este mult mai mult și mai plăcută. Curățarea murdăriei cu cârpele făcute foarte simple și imediat după aceea că produsul este gata de utilizare. Designul este destul de simplu, și înțelege ca toți să poată fi toți. Podelele se usucă repede după spălare, nu este nevoie de utilizarea substanțelor chimice de uz casnic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: