Se află sub buretele mâncărurilor

Se află sub buretele mâncărurilor

Se află sub bureți pentru spălarea mâncărurilor, cum arată viața modernă, acest lucru nu este un capriciu, ci un lucru bun. Prin urmare, mulți oameni vor fi foarte interesant să se familiarizeze cu revizuirea titularilor pentru bucătărie pentru burete și detergent. Pe piața rusă, sunt prezentate „broaște” și alte modele, dar dacă nu există dorință de a cumpăra ceva deloc, puteți face un astfel de lucru singur.

Avantaje și dezavantaje

Achiziționați (sau faceți-vă singur) Stați sub un burete pentru spălarea mâncărurilor pe bucătărie este foarte utilă. Acest dispozitiv face ca spațiul mult mai atent și mai atractiv decât de obicei. Este imediat văzut că în casă există oameni decent și responsabili care cunosc un sens în organizarea spațiului lor.

dar În cazul achiziției, va trebui să cheltui bani, și în timpul auto-montaj – timpul și puterea. Cu toate acestea, este de minus atât de nesemnificativ încât este demn de menționat numai pentru comanda. Un aspect plăcut al organizatorului vă permite să compenseze pentru toate problemele care apar.

Revizuirea speciilor

Mai ieftin toate costurile pentru a macaralei (mai precis, pe mixer este mixerul) modelul. Ele sunt suficient de confortabile și practice. Dar pentru detergentului locului nu este localizat, și este imposibil să-l monta. Versiunile staționare va costa mult. Cu toate acestea, această problemă este justificată:

  • aspect mai atractiv+
  • Suspensie Prezență sub zdrențe uscare+
  • Prezența unui cuib sub amestecul de curățare.

Trebuie subliniat faptul că astfel de produse ei înșiși au nevoie de curățare sistematică. Modificările privind ventuze pot fi atașate la pereții chiuvetele. Acest lucru le permite „vizual freca“.

Frumos se uită la variante cu dozator și baie. Vorbim despre utilizarea accesoriilor care dobândesc în mod tradițional baia – și aparent, partea principală a consumatorilor nu este nimic rău despre o astfel de decizie nu poate spune. Este chiar mai bine pentru a optimiza aspectul ajută la utilizarea dispozitivelor din materiale naturale.

Suport pentru bureți de bucătărie este, uneori, din oțel inoxidabil. Costul acestor modele este de cel puțin 200 de ruble, de obicei atașat la scotch bilateral. Faptul că acestea sunt grele tangibile, mai degrabă un avantaj, nu un defect. Extrem de important în selecția pentru a viziona, astfel încât nimic nu trebuie să astfel încât toate unghiurile sa dovedit a fi. Pentru a lipi banda este necesară pentru a pre-degresați suprafața cu benzină sau construirea de solvent.

O bună alegere a experților consideră modelul „Frog”. Un astfel de dispozitiv destul de frumos este fabricat din ceramică de înaltă calitate. Specificații:

  • Masa brută – 0,228 kg+
  • Înălțime – 95 mm+
  • Lățime – 80 mm+
  • Stați în kit+
  • Țara de producție – RPC.

Un alt brand chinez Berossi este decorat în amestecuri. Înălțimea sa este de 115 mm. În același timp, lățimea este de 88 mm. Mass în stare ambalată – 0,045 kg. Plastic (categoria alimentară din polipropilenă) se aplică pentru fabricarea standului).

Cum să-l faci singur?

Un suport de tort (sau mai degrabă, suportul) pentru detergent și burete de bucătărie se face cu propriile mâini foarte ușor. Un astfel de produs este potrivit pentru săpunul obișnuit. Ca o piesă de lucru, ei recomanda sa ia un recipient de plastic de sub șampon. O altă opțiune – utilizarea unei perechi de canistră de plastic + le este tăiat în părți și să formeze o cutie cu încuietoare, în cazul în care bureți și produse chimice de uz casnic, chiar și cârpe. Dar, în afară de idei comune, este util să ne dăm seama cât de mult pas cu pas pentru a obține un lucru bun.

Ca bază să ia din nou sticle de șampoane. Sticla va trebui să se spele și să se clătească cu atenție. Capacitatea tăiată de sus. Important: Despre materialele plastice cu manipulare fără griji este ușor de tăiat.

Folosind un marker regulat, o palmă sau chiar pur și simplu prin petrecerea unei linii groase cu un creion, marcați înălțimea necesară – aplicați un burete și urmăriți cât de mult aveți nevoie.

Următorul taie de pe partea superioară a rezervorului. În spatele cercului tăiat. Capetele locului în care acest cerc efectuează, este tăiat sub forma unui semicerc. Hârtia de emery va netezi claritatea marginii. În pumnul inferior (sau sunt permise încălzite pe placă cu un cui, fixate în clești sau o săniuță de orificiile de fier) ​​pentru ieșirea apei. Rămâne doar pentru a pune arma de spălare în buzunar, iar suportul se blochează.

Cum de a face un suport pentru un burete cu propriile mâini, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: