Seturi de curățare

Seturi de curățare

Starea de sănătate a oamenilor care trăiesc acolo trăiește în multe feluri în multe feluri, motiv pentru care este atât de important pentru a restabili ordinea. Ca un asistent bun astăzi, sunt utilizate seturi speciale de curățare, care include tot ce ai nevoie.

Curățarea opțiuni set

Un set de curățare – un produs, care include tot ce ai nevoie pentru a ghida ordinea în casă sau un apartament. Există ambele opțiuni scumpe și mai ieftine. În primul caz, kit-ul poate include un inventar mecanizată, în al doilea din set sunt doar șervețelele necesare sau cârpe și instrumente pentru curățarea diferitelor suprafețe.

Curatatorie

De la numele imediat devine clar că în această curățare nu se aplică apă. Aceste kituri pot include:

 • Perii+
 • mături+
 • Chiuretă+
 • servetele.

In versiuni mai scumpe, kitul poate include un aspirator și filtrul de aer.

După fiecare curățare, inventarul va fi în mod necesar curățate cu utilizarea de dezinfectanți.

curățare umedă

Cu o astfel de curățare a camerei, apa este folosită în mod necesar. Kit-ul include:

 • spray+
 • Ragged si servetele+
 • produse de curatat.

Într-o versiune scump, este folosit un generator de abur.

curățare umedă

Este ușor de ghicit că o mare cantitate de apă folosită este diferențiată de curățare umedă. Nu numai podea și mobilier, dar, de asemenea, pereți, sticlă pe ferestrele sunt supuse prelucrării.

În setul ca un inventar poate fi:

 • cârpă+
 • perie+
 • Urokalka+
 • găleată+
 • spray+
 • Conectați-vă pentru apă.

 curatenie profesionala

Acestea sunt cele mai multe seturi scumpe, pentru că o mulțime de cerințe impun o mulțime de calitatea de curățare. Principalele diferențe de astfel de set o va fi nu numai prețul său, dar, de asemenea, performanța.

Citește mai mult  Cum să spălați linoleumul din noroi murdar?

În căruciorul de recoltare, puteți vedea o varietate de detergenți, cârpe și perii. Există, de asemenea, mop și găleți. Un astfel de cărucior este echipat cu roți, astfel încât este mai ușor să se miște.

Există kituri mai ieftine, în care este inclus găleată, un mop echipat cu un mâner telescopic cu un sistem de auto-selecție, și diverse duze.

Uscătorul de suprafață este utilizat ca echipament suplimentar, generator de abur, aspirator, tavă.

Producatori populari

Pe piață, mulți producători reprezintă astăzi mărfurile din categoria în cauză. de brand italian Granchio-a dovedit de uz casnic nu-i rău. Acest set include un mop cu un mâner telescopic, mai multe duze, asigurați-vă că gătită. Toate mopuri au un sistem de auto-selectare cu o pedală. Duza poate fi schimbat rapid și ușor, dacă este necesar. Este fabricat din microfibră. La momentul muncii, duza este ușor de rotit cu 360 de grade.

Materialul absoarbe apa bine și nu lasă divorțuri. Praful și murdăria merg repede, zgârieturi nu părăsesc.

Există seturi nu numai pentru podele. Bunuri vândute și pentru ferestre și oglinzi. Pentru ei, țesătura specială pe duza pentru mopuri este selectată în mod specific. Elementul obligatoriu la MOP într-un astfel de set este un mâner telescopic. Creșterea lungimii acestuia vă permite să ajungeți rapid la colțul de la distanță.

De asemenea, merită atenție la seturi Sub marca Vileda Professional „Ultraspide Mini”. Acestea sunt potrivite atât pentru uz casnic și profesional.

În configurație:

 • găleată cu funcție de spin+
 • Flanta+
 • MOS-zgomot.

Mop are un mecanism de pivotare, datorită căruia este convenabil pentru a elimina suprafețele verticale. În proiectarea mopului există o pedală, cu ajutorul său, captura devine mai puternică.

Citește mai mult  Decât spălarea unei plăci în baie?

Mânerul este ușor de prelungit. Materiale de producție – aluminiu. Material Duză – Microfiber. Acesta este aplicat cu același succes, atât în ​​uscat și în stare umedă.

Sfaturi pentru alegerea

Pe tipul de instrumente de curățare incluse în setul va fi diferit. Prezența unor astfel de bunuri în mână face posibilă nu numai pentru a simplifica soluția de sarcini, dar, de asemenea, pentru a economisi timp.

Ridicarea kit de curățare, ar trebui să ia în considerare cu siguranță ambalajul său, în scopul de a înțelege este potrivit pentru viață sau pentru un loc de muncă profesionist făcut.

  În cazul în care producătorii de duze pentru a utiliza tesatura de slabă calitate, nu va absorbi umezeala pe deplin, ca urmare vor exista pete și murdărie.

  O atenție deosebită trebuie acordată mâner: cu cât este, mai convenabil pentru a efectua curățarea la înălțime. Duza în mod necesar trebuie să se rotească în jurul axei sale.

  Prezentare generală Mops Vileda Turbo Mop în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: