Care sunt ambalatori de vid și cum să le aleagă?

Care sunt ambalatori de vid și cum să le aleagă?

packer vacuum – un dispozitiv care ajută la creșterea perioadei de depozitare a alimentelor, menținând în același timp vitamina lor și compoziția utilă. Vacuumators sunt utilizate în mod activ atât în ​​viața de zi cu zi cât și în sfera industrială. Pe caracteristicile, soiurile și normele de utilizare și vor fi discutate în articolul nostru.

  Ce este?

  Ambalarea vacuumului – echipamente care sunt utilizate în scopuri interne și industriale pentru depozitarea alimentelor și pentru a crește durata de valabilitate. În acest proces, produsele încetează să contacteze cu oxigenul, motiv pentru care procesul de reproducere a bacteriilor în interiorul containerului încetinește. Acest lucru duce la faptul că alimentele pentru o lungă perioadă de timp își păstrează caracteristicile gustului și compoziția utilă. Cu utilizarea corectă a echipamentelor, este posibilă creșterea duratei de valabilitate a produselor cu 2-3 ori.

  Produsele ambalate își păstrează, de asemenea, caracteristicile externe, nu putrezind și nu fuss. În procesul de depozitare, ei nu se usucă, își salvează mirosul. Prin urmare, această opțiune este excelentă pentru produsele din carne, cârnați și tăieturi. Listează principalele caracteristici ale ambalatorului de vacuum.

  • Amestecarea protecției pătrate. Echipamentul permite produselor să mențină mirosuri naturale, care este mare pentru ceai, cafea, tot felul de condimente.
  • Protecție ridicată umiditate. Pachetul vacuum protejează mesele de la umiditate ridicată și creștere activă a bacteriilor rău intenționate. Astfel, hrana pentru o lungă perioadă de timp păstrează gustul și calitățile lor utile.
  • îngheț atentă. Compresia vacuum vă permite să înghețe cu atenție produse (de exemplu, fructe de pădure sau fructe), fără a dăuna ei. Atunci când decongelarea alimentelor nu va avea o vedere moale și mirosul inacceptabil pentru ea.
  • Protecția împotriva insectelor. În detrimentul unui tăvălug bun de etanșare vid permite păstrarea integrității crupei, condimentele, făină, fructe uscate. Pe parcursul procesului de stocare, microorganisme străine nu va cădea în ele, astfel încât termenul de valabilitate al produselor va fi crescut în mod semnificativ.

  depozitarea alimentelor vacuum este utilizat atât în ​​condiții casnice și industriale. Astfel de echipamente pot fi aplicate în restaurante, supermarket-uri, în producția de alimente.

  În scopuri industriale, sunt folosite dispozitive mai scumpe și puternice, care se disting printr-un nivel ridicat de performanță.

  Descrierea speciilor

  Dispozitivele de ambalare la domiciliu condițiile de alimentare sunt împărțite în două tipuri: Camera și tubeless. În viața de zi cu zi, în camera de a pune întregul pachet cu alimente. În cazul echipamentelor tubeless, numai partea este procesată, care au fost sechestrate cu ajutorul unui pachet de etanșare specială. Aceste dispozitive profesionale sunt utilizate atât în ​​sectorul gospodăresc și industrial. Packers poate fi atât pentru desktop și încorporate. A doua se potrivesc perfect în interiorul oricărei bucătărie.

  Există, de asemenea, mașini de mână pentru depozitarea produselor lichide, pentru carne, crup, fructe și legume. Aceste dispozitive sunt mai compacte, acestea diferă de la putere redusă. Pentru bucătărie și utilizarea pe deplin acestea sunt puțin probabile. Cel mai adesea ele sunt folosite în afara casei atunci când aveți nevoie pentru a păstra produsele alimentare pentru câteva zile (de exemplu, în drumeții sau excursii).

  Cameră

  Diferența principală dintre ambalatorului camerei din boxless – are un rezervor special, în cazul în care aerul de pompare din pachet cu alimente. Acest dispozitiv este capabil de a lucra în modul automat, este, de asemenea, echipat cu un panou de control, care este foarte convenabil pentru viața de zi cu zi. Camera packere bucatarie costa mai mult, dar costul ridicat este pe deplin justificată de calitatea dispozitivului. Dispozitivul funcționează în primul rând cu cantități mari de alimente. Acesta oferă posibilitatea:

  • Salvați Caracteristicile produsului Gust+
  • Salvați de culoare și de calitate alimentară+
  • Preveni formarea terenurilor, putrezire, mucegai.

  vacuumators camerale staționare sunt utilizate pentru produse lichide, condimente, mirodenii, eboșe de carne, fructe de pădure și fructe. Acestea pot fi, de asemenea, echipat cu un regim de gaz, care vă permite să introduceți un gaz de conservare într-un pachet.

  Citește mai mult  Toate tipurile de carne despre într-un ambalaj de vacuum

  Belessaless

  Mai multe produse alimentare dispozitiv de stocare a bugetului. Principiul de funcționare în acest caz este mai simplu. Aparatul nu este echipat cu un aparat de fotografiat în cazul în care aveți nevoie pentru a pune alimente, de cotitură din aer aici se întâmplă cu ajutorul unui pachet special. Datorită acestui fapt, aparatul vă permite să ambalaj nu numai alimente, dar și alte subiecte. packere Delicious pot fi manuale si semi-automate. Ambele aceste dispozitive pot fi utilizate pentru produsele din carne magazin, cârnați, fructe și legume, precum și pentru orice articole de uz casnic care necesită etanșeitatea.

  packere Delicious – o opțiune excelentă, dar aceasta nu a costat fără defecte. Unul dintre ei – procent redus de energie. Din acest motiv, aparatul nu poate oferi condițiile dorite pentru stocarea produselor alimentare pentru o lungă perioadă de timp. Aparate delicate sunt utilizate în principal pentru depozitarea alimentelor pe termen scurt într-o cantitate mică.

  Dacă aveți nevoie de o mulțime de performanță, este necesar să se uite la instrumente de cameră profesională.

  Evaluați cele mai bune modele

  Mai jos este top 5 cele mai bune modele de ambalatori de vid pentru acasă.

  • GOCHU VAC-470 Vacuum Packer. model de uz casnic coreeană, ceea ce face posibilă menținerea alimente proaspete pentru o lungă perioadă de timp. Datorită puternice pompa, aerul din recipient este pompat în doar 10 secunde. Dispozitivul este destul de rapid, acesta este caracterizat printr-o bună performanță. Pe minut el poate pompa pana la 18 de litri de aer. În acest caz, de pompare are loc în modul automat. Aparatul este destinat pentru volumul minim în 1000 de cicluri digest. Principalele caracteristici de ambalare – dimensiuni compacte, aspect atractiv. Dispozitivul se va potrivi armonios în orice bucătărie. El este gata să facă față sarcinilor de dificultate diferite.

  • Besservacuum Diva. Elegant și vid multifuncțional pacher, care se caracterizează printr-o bună performanță ergonomic, ridicată. Aparatul este echipat cu o pompă puternică, care pompele de aer și etanșează pachetul pentru câteva secunde. Pomparea poate fi efectuată în mod automat. Ca consumabile, puteți utiliza thermopholes care pot fi necesare în bucătăria moleculară. Vacuumator are dimensiuni medii, se va potrivi bine, atât în ​​bucătărie mică și mare.

  • Oberhof leere T-15. Compresia de vid convenabil care face posibila pompa de aer nu numai din pachete, dar, de asemenea, de la containere. Acesta este un model german, care se caracterizează printr-o ergonomie bună, de înaltă performanță și putere suficientă. Inclus cu dispozitivul există mai multe furtunuri care sunt potrivite pentru o varietate de supape. Există, de asemenea, un blocaj de trafic. Când se utilizează, puteți stoca vinuri. În acest caz, aroma și gustul lor va fi menținut pentru o lungă perioadă de timp. Aparatul poate funcționa în două moduri: umed și uscat. Astfel, utilizatorii pot stoca preparate lichide. De exemplu, pește delicatese cu murături. Utilizatorii pot alege, de asemenea, modul optim de presiune atunci când ambalarea produselor. Există un mod blând, care vă permite să aspirați cele mai multe produse fragile.

  • Lava V100 Premium. vacuumator de uz casnic puternic de tip non-cameră, ceea ce face posibilă pachet nu numai alimente, dar, de asemenea, orice alte trivia de uz casnic. Aparatul se distinge printr-un nivel demn de performanță pentru categoria sa de preț – 2100 pachete sigilate pe oră. Vacuumator funcționează automat. Are o dimensiune destul de compactă, astfel încât să puteți păstra pe masa de bucătărie. Aparatul nu va lua o mulțime de spațiu pe ea.

  Acesta permite ambalarea produselor, atât cu role și pachete dense.

  • DZ 260-D. Dispozitiv de puternic, care este utilizat atât în ​​industrie cât și în sfera de uz casnic. Aceasta este o mașină de ambalat care pompele instantaneu de aer de la pachete cu alimente. Acesta este echipat cu o pompă de înaltă performanță puternică, din cauza căreia acesta poate fi utilizat nu numai în viața de zi cu zi, dar, de asemenea, în producția de bine. Într-un minut, este posibil să sigileze până la 3 pachete de volum mediu. Dispozitivul are o carcasă din oțel, care se caracterizează printr-un nivel ridicat de rezistent la uzură. Trebuie avut în vedere faptul că vacuumator are dimensiuni destul de mari, deci este mai bine să nu-l instalați în bucătării mici.
  Citește mai mult  Soiuri de pachete de vid pentru produse și aplicația lor

  Clasamentul include vacuumatori de preț mediu.

  Materiale de consum

  Deoarece sunt utilizate consumabile pentru ambalatorii de vid Pachete tipice sau film. Pachetele sunt considerate mai economice. Ei nu sunt întotdeauna cheltuiți complet, în timp ce adesea stau liber. Filmul este bun deoarece poate fi anulat sub volumul dorit de produse. Este destul de economic în planul material. În acest caz, filmul se poate transforma cu ușurință într-un pachet regulat. Pentru aceasta, este necesar să se integreze una dintre marginile libere.

  Pachetele au densitate diferită. Toate datele sunt, de obicei, indicat pe ambalaj. Este important să luați în considerare faptul că pentru depozitarea produselor variate de care aveți nevoie de densitate diferită. De exemplu, pentru carne de pui, optimul va fi de 60 μm, pentru o cantitate mai mare de grăsimi – 120 μm. Pentru condimente aromate și fixate de produse alimentare, precum și ulei, produse lichide – 150 pm.

  Dimensiunea mânecilor și pachetelor este selectat în funcție de volumul de produse vor fi stocate în ele. Din punct de vedere practic, este mai bine pentru a naviga media. Cu toate acestea, în rezervă ar trebui să existe o peliculă de diferiți parametri pentru toate cazurile. Trebuie avut în vedere faptul că lățimea capacității de stocare nu ar trebui să fie mai mare decât lungimea părții de încălzire a apei a planului. Dacă este vorba despre un program de compresie intern, atunci optimul va fi lățimea de 30 cm.

  În cazul dispozitivelor industriale, lățimea containerului de stocare poate ajunge până la 60 cm.

  Ce vacuumator de a alege?

  Atunci când alegeți un vacuumator pentru o casa, aveți nevoie pentru a înțelege scopul achiziției: dacă dispozitivul are nevoie doar pentru stocarea produselor sau, de asemenea, va avea nevoie de ambalaje aparate de uz casnic + ce volume de produse vor fi ambalate și depozitate. Dacă un dispozitiv puternic de stocare a alimentelor este necesar într-o cantitate mare, este recomandabil să se facă o alegere în favoarea unui ambalator de vacuum de cameră, care ajută la extinderea duratei de valabilitate a alimentelor și menține calitățile sale utile. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv de o dimensiune mai compactă, care poate fi utilizată și pentru ambalarea lucrurilor de uz casnic, este mai bine să achiziționați un ambalator cu vid fără vid. Există și alți indicatori pentru care doriți să navigați la alegerea unui dispozitiv.

  • Putere. Indicatori de putere acceptabili pentru depozitarea alimentelor pe termen lung – 100-200 W. Pentru cantități mari de produse, este mai bine să faceți o alegere în favoarea dispozitivelor cu o capacitate de peste 200 W.
  • FORMULAR FACTORULUI. Partea covârșitoare a instrumentelor este produsă cu un factor de formă orizontală. Astfel de ambalaje iau mai mult spațiu în bucătărie. Dacă spațiul de bucătărie este mic, este mai bine să faceți o alegere în favoarea echipamentului cu un factor de formă verticală.
  • Moduri de lucru. Ambalajele de vid ieftine standard funcționează numai în modul 1, în care astfel de opțiuni sunt disponibile ca pompare a aerului din pachet și articole. Astfel de dispozitive sunt potrivite pentru depozitarea alimentelor în volume mici. Există mai multe modele multifuncționale ale ambalatorilor care vă permit să faceți o etanșare dublă, pompă de aer din pachete în modul manual (funcția convenabilă pentru produsele lichide). Dacă un mod nu este suficient, atunci merită să faceți o alegere în favoarea mai multor ambalatori de vid multifuncțional.
  • Performanţă. productivitate mare a dispozitivului este importantă numai în producție, în cazul în care sunt utilizate volume impresionante de produse. Pentru uz casnic, va exista o medie suficientă. De asemenea, este în valoare de având în vedere că la putere mare de muncă consumă mult mai multă energie electrică. Prin urmare, în unele cazuri, astfel de dispozitive de cumpărare inoportun.
  • nivelul Pubra. Acesta este un indicator care determină presiunea din interiorul filmului sau pachetul. Decât este mai mică, cu atât mai mic aerul din interiorul rezervorului. Astfel, puteți salva produse într-o stare optimă pentru o lungă perioadă de timp. Indicatorii de presiune standard – 0,8 bari. Ei fac posibilă pentru a stoca carne, cârnați, pește timp de 1-12 zile, fără a utiliza frigider. Dacă vă păstrați produsele în congelator, atunci termenul de valabilitate poate fi crescută până la 6 luni.
  • Lăţime. Lungimea mașinilor de ambalat cu vid de uz casnic este de obicei variată în 30 cm. Acest lucru înseamnă că dispozitivele sunt sigilarea pachetelor și un film lățime nu mai mare de 30 cm. Pentru utilizarea neprofesional acest lucru, suficient.
  Citește mai mult  Care sunt pachetele de vid pentru stocarea lucrurilor și cum să le utilizați?

  Atunci când alegeți un dispozitiv, acesta este, de asemenea, merită luat în considerare tipul de control al.

  Acesta poate fi realizat prin butoanele de atingere sau membrană. Primele sunt mai confortabile și protejate de umiditate. Butoanele cu membrană sunt mai strânse, sunt acoperite cu o coajă dens specială și, de asemenea, protejate de umiditate.

  Cum să-l folosească?

  Algoritmul muncii vacuummanului este destul de simplu. Pentru a împacheta produse, trebuie mai întâi să puneți partea dorită a pachetelor, selectată în funcție de volum, în interiorul aparatului foto, închideți capacul aparatului și fixați-l folosind un zăvor. Apoi, utilizatorul trebuie să selecteze funcția de funcția dorită și să activeze cheia de start. Primul lucru va începe să lucreze pompa dispozitivului, va contribui la pomparea excesului de aer din ambalaj, astfel încât produsele să își păstreze calitățile pentru o perioadă lungă de depozitare. Apoi nava va începe să funcționeze. Vă permite să sigilați recipientul de stocare, astfel încât excesul de aer să nu cadă în ea.

  Sigilantul poate fi utilizat separat, adică, nu inclusiv pompa. Această caracteristică poate fi utilă în cazul în care o persoană care are nevoie pentru a face o altă cusătură pe un film sau pachet. Pentru o mai mare performanță, trebuie să utilizați pachete din carton ondulat, care fac moleculele de aer nu dor și nu perturbă procesul de etanșare. Înainte de a aplica dispozitivul, nu uita citiți instrucțiunile.

  Examinați recenzii

  Potrivit utilizatorilor recenzii vacuumators de uz casnic sunt aparatele necesare pentru stocarea diverse alimente: pește, carne, mezeluri, legume, fructe, fructe de pădure. Mulți proprietari de astfel de dispozitive rețineți că acestea vă permit să crească durata de depozitare a produselor alimentare de 2 ori, fără a utiliza congelator. Dacă vă păstrați recipiente ermetice în frigider, atunci acești indicatori pot fi majorat cu 3-4 ori. Din principalele avantaje ale vacuumators, utilizatorii marcate ergonomie, fiabilitate, capacitatea de a menține produsele alimentare, fără pierderea gustului, culori, calitati utile.

  Încă avantaje explicite ale acestor dispozitive – Dimensiuni mici, management simplu, care vă permite să le stocați în bucătărie, fără a pierde spațiu liber. Utilizatorii remarcat costul ridicat al unor modele multifuncționale de vacuumators. Dacă utilizarea internă necesită un dispozitiv care funcționează în mai multe moduri, poate costa de 2 ori mai scump decât un program de compresie de vid convențional. Un alt dezavantaj – Necesitatea de a ridica pachete pentru stocarea produselor alimentare în densitatea și mărimea. Lățimea lor trebuie să fie de maximum 30 cm. Densitatea depinde, de obicei, pentru produsele care trebuie să fie ambalate. Cel mai material durabil va fi necesar pentru depozitarea alimentelor, cu o abundenta de condimente, precum și uleiuri, legume, fructe de pădure.

  Carnea și cârnații non-grăsimi pot fi păstrate în ambalaje din polietilenă de dimensiuni medii sau în rulouri.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: