Caracteristici de vinil fețe de masă pe masă

Caracteristici de vinil fețe de masă pe masă

blat de bucătărie acoperite cu față de masă, întotdeauna place ochiului. Camera pare confortabilă și familiară. opțiune excelentă pentru cantine și bucătării moderne sunt fețe de masă vinil.

Ce este?

Vinil fata de masa pe masa este mare pentru orice bucătărie. Acesta este diferit de produsele din bumbac sau in, care nu are nevoie de îngrijire complexă. Gazda economisește timp și efort de spălare și atent accident vascular cerebral cu accesorii de bucătărie de fier. Vinil nu absoarbe lichid și grăsime. Pentru a elimina orice contaminanți, este suficient pentru a șterge lucru cu o cârpă umedă.

Față de masă din vinil protejează masa de lustruit de daune nedorite și diferite tipuri de deformare. Prea suprafața de alunecare poate provoca o cădere de la masa de feluri de mâncare, care are o proprietate de pauză. Vinil față de masă reduce plăci de alunecare.

În plus, îndeplinește funcția de izolare fonică, deoarece volumul butonului instrumentului despre blatul mesei este redus semnificativ.

Acest material textil de bucătărie dă frumusețea în întreaga cameră. Datorită tehnologiilor moderne de desen, cele mai diverse ornamente sunt plasate pe lama de vinil. patina texturat, decorat cu dantelă și franjuri decorative, oferă o bucătărie sau o sală de mese confort deosebit acasă. Beautiful față de masă poate revigora orice atmosferă.

Astfel, fata de masa din vinil are următoarele avantaje:

  • aspectul atractiv+
  • Ușor de îngrijit+
  • Forța de aderență, durabilitate.

Dezavantajele sunt numărate Un miros neplăcut emanat din materialul după despachetarea mărfurilor cumpărate doar. De-a lungul timpului, el va dispărea. Durată lungă de viață se reflectă în aspectul panza, deoarece stratul superior de accesorii de bucătărie este frecat treptat.

Soiuri

scutters de vinil diferă în densitate, gradul de protecție și frumusețe. Ele se potrivesc bine la masa, oferind o suprafață frumoasă și netedă. Materialul are proprietăți de umiditate hidrofug, astfel încât afilierea poate fi în condiții de siguranță la masa din bucătărie de vară sau în aer liber. Ploaia nu va uda un produs textil din vinil.

Citește mai mult  Caracteristici fețe de masă rotunde

Față de masă pe phlizelin (precum și pe flanel) bază sunt un film de vinil, care se aplică pe substrat din materiale naturale sau artificiale. De multe ori, lucru pe care decora o frontieră ajurata, similar cu banda de dantelă amidon. Produsul textil pe baza fliseline cu screenity de mătase a ridicat rezistent la uzură. Suprafața netedă și densă a feței de masă cu screening-ul de mătase are o stralucire aparte.

modificări rezistente la căldură pe bază de țesut rezista la impactul temperaturilor ridicate. Ele nu sunt deformate, ele nu se tem de mâncăruri calde și sunt rezistente la factorii externi. O astfel de ustensile de bucătărie frumos și durabil.

Produsele pot avea diferite densitate. Modelele moderne imita tesatura si arata foarte rafinat. Ele pot semăna luna dens, mătase lumina, bumbac moale, tesatura ajurata tricotate. Ajurată față de masă este o dantelă, model în relief pe cel mai bun mod transparent.

Accesoriu dublu față-verso Pe părțile frontale și greșite are un ornament. Mistress în orice moment se poate schimba desenul. textile vinil alb este comod si practic. Se pare ca o cârpă, dar în același timp, cleales rapid și ușor.

Model „cameleon” Produse folosind tehnologia de imprimare 3D care creează efectul de cameleon. La schimbarea de colorat afectează de iluminat în clădire.

fețe de masă vinil sunt, de asemenea, clasificate în formă și numire.

Informa

Soiurile de tabele au contribuit la crearea forme dreptunghiulare, pătrate, ovale și rotunde de fețe de masă, Fiecare dintre care este proiectat pentru tăblia de tipul corespunzător. Cele mai multe accesorii dreptunghiulare comune. Masa pătrată are loc puțin. Masa elipsă acoperită cu o masă ovală, se uită în bucătărie din bucătărie din bucătărie și original.

Mese rotunde utilizate cel mai adesea în casele de țară, în timp ce se potrivesc bine într-o cameră de dimensiuni mici. Skatele rotunde albe arată foarte estetică, deci este recomandat să se folosească atunci când conduceți diferite sărbători.

Citește mai mult  Descrierea în Ningo și utilizarea acestuia

De destinație

Cărți de masă casual sunt utilizate pentru a proteja masa de zgârieturi, precum și pentru a masca defectele existente. Mistele preferă produsele din plămâni durabile și plămâni în menținerea materialelor cu culori prea luminoase.

Feellurile de masă sunt folosite în cazuri speciale. Este conceput pentru recepția oaspeților. Produsul este diferit de versiunea de zi cu zi a unor solemnitate. Hostess, de obicei, alege stilul neutru.

Textile de bucătărie, produse din materiale scumpe, este destinată sărbătorilor. Se pare elegant, frumos, solemn.

Nuanțele pentru copii

La selectarea scutoarelor, este necesar să se determine pentru ce scop are nevoie de ea. Viața de viață depinde de calitatea materialului din care se face. Materialul nu trebuie distins prin substanțe nocive și provoacă reacții alergice.

Vinilul de masă poate fi cumpărat nu numai ca un produs al piesei, ci și sub forma unei pânze cu un contor necesar. Produse scumpe decorate cu modele foarte frumoase, ideale pentru evenimente solemne. Cel mai bun dintre toate pe o masă festivă cântând skatell portocaliu, galben sau roșu flori.

În fiecare zi față de masă ar trebui să arate neutru. La fel de importantă este practica sa. Puteți alege o cârpă cu un model. Pentru trapele de zi cu zi, motive florale, celule sau dungi. bej potrivite Ideal, de aur, ciocolată și orice alte tonuri neutre.

Skatron trebuie să fie bine combinat cu mobilierul. La selectarea nuanțelor, ar trebui să vă concentrați și pe textile în interior: perdele, șervețele, tapițeria obiectelor. Culoarea de defilare trebuie să se potrivească elementele de decor în apartament.

Organic și armonie sunt aspecte foarte importante.

Inainte de a merge la magazin, asigurați-vă că pentru a măsura setările din tabel. Când selectați bucătărie de vinii, trebuie să oferiți spațiu gratuit. Casual acoperire nu trebuie să stea mai mult de 25 cm pe fiecare parte. Partea minimă de coborâre este de 15 cm. Opțiunea festivă sugerează agățată mai mult. Reglați la dimensiunea tabelului rezultat de la 50 la 80 cm. Aceasta depinde de numirea dispersiei. De exemplu, pentru masă pătrată Top 1×1 m Cumpărați cârpa 150×150 cm.

Citește mai mult  Tipuri de lenjerie de pe masă și alegerea lor

Fata de masa nu trebuie să repete blatul. Puteți aborda masa de acoperire creativ. De exemplu, pentru mobilier rotund, achiziționați o acoperire pătrată, dar numai unghiurile nu ar trebui să stea până la podea. La o masă ovală, încercați să alegeți un lucru dreptunghiular.

Sfaturi pentru îngrijire

În spatele feței de masă cu proprietăți de apă-repellent pentru a avea grijă de ușor. Este suficient să frecați o cârpă umedă. În acest scop, puteți utiliza spongiile de spumă fără inserții grele. Suprafața cu poluare severă trebuie tratată cu geluri și soluții lichide blânde. Aveți grijă de articole de bucătărie va salva o imprimare strălucitoare și să nu strică impregnarea.

Deși lama de la vinil este ușor de curățat cu apă cu săpun, poate fi înfășurat într-o mașină de mașini utilizând un program delicat de spălare. Lucrurile de vinil nu sunt deformate și nu pierd. Înainte de uscare pentru uscare Nu este necesar să strângeți.

A deblocat fier de fier din partea greșită printr-o țesătură de bumbac umed. încălzire fier trebuie să fie minimă. Nu pune pe material și să nu întârzie mult timp pe un singur site.

spălarea manuală este realizată într-un bazin cu apă nu mai mare de 40 de grade Celsius. Mai întâi trebuie să se dizolve în pulbere lichidă, apoi imersarea lucru acolo. Erase fata de masa frumos, de prelucrare perii speciale. Poluare Toate. Apoi, ar trebui să se spală în apă rece. Aceste lucruri sunt uscate numai într-un mod natural, la temperatura camerei. Ai nevoie pentru a îndrepta toate pliurile și șansele. fier față de masă uscată din dreapta nu este necesar.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: