Descrierea în Ningo și utilizarea acestuia

Descrierea în Ningo și utilizarea acestuia

Cel mai des folosit în restaurante, dar ele sunt bune și pentru uz casnic. Acestea sunt mici, tabele de acoperire pânză pe partea de sus a textilelor obișnuite. Ce astfel de produse arata ca, si pentru ceea ce au nevoie, spune-mi în acest articol.

Ce este?

Îngust este un mini-față de masă care acoperă peste blatul de lucru fata de masa principala. Produsul este utilizat în site-uri de alimentație publică (în restaurante, cafenele), cu un Crossway mare, în cazul în care este necesar un cadru frumos, un bun design de mobilier și a mediului înconjurător și o punere în aplicare clară a standardelor de igienă. Mici, dar produs textil foarte util ajută la menținerea curată și creează un aspect spectaculos al restaurantului. Schimbarea de top canvate după fiecare vizitator, în timp ce fata de masa poate fi inamovibilă timp de mai multe zile.

Nantry este realizată din material mai ieftin decât textilele de bază. Materialul este selectat de practic, capabil de a freca cu ușurință, curat, de închidere și vizual arata foarte bine. Industria modernă oferă un număr mare de sintetice și a amestecurilor cu proprietăți enumerate. Pânza de acoperire protejează scump fata de masa de pete și de uzură.

În plus față de caracterul practic, Natros decorează impecabil de design de masă de textile. De multe ori este vorba într-un set cu șervețele și huse pentru scaune, crearea unui grup de mese spectaculos.

Ce se întâmplă?

Furtuni nu pot fi supuse clasificării simple, acestea sunt foarte diverse. Acestea pot fi împărțite prin tesatura structura, culoarea, forma, dimensiuni.

Citește mai mult  Totul despre lenjerie de masă

Pe tesatura

Pentru fabricarea de inethridge, materiale diferite sunt folosite, dar toate complet sau pe jumătate sintetic, așa cum este dificil să aibă grijă de țesături naturale, iar acestea nu sunt ieftine.

Cel mai adesea poliester, mătase artificială, atlas, picamach, materiale moderne Biflex și alte.

La dimensiune

Înainte de cusut pânză de sus, măsurați parametrii blatului. Unele țesături dau o contracție, trebuie luate în considerare atunci când coaserea produsului. Lungimea matura nu are standarde general acceptate – materialul poate acoperi doar suprafața mesei sau atarna aproape la podea, permițându-vă să pătrundă fețe de masă între colțuri. Opțiunea clasică poate fi considerată lungimea chiuvetei – 10-20 cm. Dimensiune produs este în mod clar vizibil pe exemple.

 • intenno scurt, abia acoperă suprafața, cu un aspect foarte elegant corespunzătoare de alimentare.

 • Uneori, stratul superior contrast cu broderie sau dantela arată față de masă mai bogată.

 • Cel mai adesea apare panza de sus a dimensiunilor medii. Este nevoie de ceva material, și funcționalitatea și proprietăți decorative rămân la înălțimea.

 • Pentru mese de banchet lungi nu sunt cusute în toate lungimile, produsele pătrată sau dreptunghiulară standard de utilizat, care acoperă partea de sus tabel 2-3 pînzele. În cursele VIP, mesele de banchet nu folosesc deloc fetița de masă, numai opțiunea principală se aplică.

Informa

Într-un minut, puteți acoperi masa de orice formă, dar ea însăși are o varietate de geometrie. Nu neapărat fețe de masă superioară pentru a fi o copie redusă a inferior. De exemplu, un strat rotund și pătrat arată chiar mai spectaculos decât produsele cu forme identice.

În culoare și decorative posibilități

Soluția de culoare poate fi contrastante sau alb-negru, totul depinde de gustul proprietarului. Uită-te la exemple ca culoarea în designul tabelului este utilizat.

 • Profesional a făcut o decorare monocromă rafinată a holului atrage nici o opțiune de accent mai puțin decât accentul.

Citește mai mult  Față de masă de la Rogozhka

 • Un exemplu de contrastanță a mesei festive.

 • Soluție incredibil de frumoasă de designer în alb și negru. Grupul de mese și chiar tacâmuri, realizate sub formă de COB subțire.

 • Tabelul este decorat cu textile întunecate și ușor de liliac peste o masă de masă albă. Și deși nu se recomandă utilizarea a mai mult de două nuanțe, armonia în acest caz este observată.

 • În proiectarea setului de mobilier prezentat, se face o condiție pentru a aplica doar două culori. O varietate de design este construită în detrimentul desenului pe capace și fiice.

 • Frumos set de textile constă în fețe de masă de sus și de jos, precum și din tablouri de tablă. Totul este făcut din aceeași țesătură cu un model.

Datorită dantelă și a diferitelor forme de produse de pe masă, un design multi-nivel este clar vizibil.

 • Solemn și arată solide, cum ar fi decorarea mesei în nuanțe roșii suculente.

 • tesatura alb Neobișnuit folosi inethridge, îl scoate în evidență pe o față de masă albă.

Caracteristici de utilizare

Nantry este pe partea de sus a feței de masă, este primul frapant și este un element important al decorului mesei. Prin urmare, ridica pânza, ținând cont de designul camerei. De exemplu, țara cannite pot fi confiscate în interiorul Provence, o pânză cu un imprimeu floral este potrivit, pentru Shebbi-chic trebuie să alegeți țesături pastel sau în mod deliberat singur.

Având în vedere formele inegale blaturi pentru mese, lavetelor superioare sunt stabilite în diferite moduri.

 • mediu alternativ Rotundă de dimensiuni acoperit pe o față de masă rotundă, repetând cu exactitate geometria.

 • Opțiunea canvase pătrat de pe o masă rotundă. Frumos utilizate două tipuri de material pentru întreaga casca de mobilier.

Citește mai mult  Prezentare generală a feței de masă ovale

 • În același mod, o masă ovală este decorat, în cazul în care fața de masă inferioară are forma unui oval, si de sus – dreptunghi.

 • Un exemplu de instalare diagonală de intenno peste masă pătrată.

 • În acest exemplu de realizare, două fețe de masă pătrate de dimensiuni diferite sunt identice instalate – una peste alta.

 • În același mod, blaturi dreptunghiulare pot fi acoperite în același mod.

 • Cel mai adesea pentru mese dreptunghiulare, o acoperire superioară diagonală este utilizat, iar mai mult suprafața, lavetelor mai standard pe ea poate fi amânată.

Ridicarea unui set de textile pe masă (fete de masa, servetele, intente), puteți lua în considerare proiectarea de capace pentru scaune. Nu-i rău în cazul în care perdele sau cuverturi de pat pe mobila tapitata va, de asemenea, coincide cu designul grupului de mese.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: