Prezentare generală a feței de masă ovale

Prezentare generală a feței de masă ovale

Tabelul acoperă atât mese mari de luat masa în bucătărie, cât și mese de cafea miniatură sau modele elegante concepute pentru decor. Astăzi, produsele sunt realizate din materiale frumoase, practice, moderne, și în aparență nu le vor numi o rămășiță. În articol, să vorbim despre soiurile, proiectarea și alegerea de fețe de masă ovale, să acord cu ceea ce tabelele în care sunt destinate.

Soiuri

Ovală de masă ovală aplică doar o masă ovală. Tabletul unei astfel de forme poate fi acoperit cu un produs dreptunghiular, dar este liniile moi ale pânzei derulante pe care mobilierul le oferă un farmec special.

față de masă Oval nu tolerează distorsiuni, este necesar să se acopere uniform suprafața, ceea ce face SKES la fel pe toate părțile, doar astfel încât reușește să realizeze un aspect armonios.

fețe de masă ovală sunt împărțite pe bază de programare, dimensiuni și materiale,

De destinație

 • Dining produse ocazionale. mese extra lungi cu colțuri rotunjite sunt adesea instalate în sala de mese.

Pentru ei, să alegeți fețe de masă practice pe care apa și murdăria Repel, șterse cu ușurință, nu necesită călcare. Țesăturile sunt fabricate cu impregnărilo speciale.

 • Dining modele festive. Acestea includ opțiuni de banchet. Decât evenimentul solemn, inferior se duce în jos la marginea feței de masă. Pânza este folosit mai scump.

Pentru a-l proteja, de multe ori pe textile bogate, o fiică ovală sau dreptunghiulară este instalat – o mică față de masă de top, care își asumă toate poluarea.

 • specii tematice. Produsele au un desen pe un anumit subiect, prin care puteți înțelege de ce acoperirea este destinat, de exemplu, de Anul Nou, Craciun, Paste sau copii.
Citește mai mult  Care sunt fețele de masă roșii și cum să le alegeți?

 • produse decorative. Acest tip de fata de masa este o bijuterie a mesei în camera de zi sau de orice altă cameră. Pe aceste acoperiri nu mananca, dar instalați decor. Fata de masa poate fi dantelă, tricotate, cu broderie, din mătase naturală sau atlas.

Prin material

În funcție de destinația pentru capacul de masă, sunt utilizate materiale diferite. Ele pot fi naturale, sintetice sau amestecate.

 • Natural. Acestea includ scumpe, plăcut la atingere, dar materiale nepractice – in, bumbac, mătase. Ei ușor absorb lichide, cu greu mulțumit de conținut și greu calcate. Este practic să le folosească într-un set cu internalone.

 • Sintetic. Produse teflon și acoperiri adezive din poliester intră în această categorie. Modelele sintetice împins de umiditate, poluare poate fi pur și simplu fir cu o cârpă umedă.

 • Amestecat. Compoziția acestui tip de acoperiri a folosit fibre de bumbac și filamente de poliester. Astfel de produse păstrează frumusețea pânzelor naturale, dar în același timp, să dobândească proprietăți protectoare.

Proiecta

Beautiful față de masă, în special realizate manual (ajurata, ananas sau alte împerechere), este un decor interior spectaculos. Frumos arata ca un bej de silicon transparent sau de fata alba, decorate cu dantela.

Selectarea modelului de masă ovală pentru orice cameră, designerii folosesc una din cele trei direcții principale.

 1. Acoperirea completă a tabelului integrat în mediul înconjurător, observarea stilului, gama de culori, textura texturii.

 2. Se amestecăm de lucru sub forma unei pete de accent luminoase. Dinamica vopselelor saturate ale feței de masă ajută la revigorarea monotonicității interiorului.

 3. Elegant, o masă pentru un anumit eveniment solemn – nunti, reuniuni an noi, Ziua Îndrăgostiților.

Citește mai mult  Față de masă de la Rogozhka

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea o față de masă, în primul rând se concentreze pe scopul său. Dar dimensiunea produsului joacă un rol important. Aceasta depinde nu numai de parametrii din tabel, dar, de asemenea, cu privire la metoda de aplicare. De exemplu, pentru tabelul de dimensiuni medii (100×150 cm) mărimea feței de masă ar trebui să fie:

 • Pentru utilizarea de zi cu zi – 145×185 cm+

 • Pentru oaspeții de întâlnire – 165×245 cm+

 • Pentru cazurile solemne – până la 350 cm.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: