Caracteristicile de natsatrances Ormatek

Caracteristicile de natsatrances Ormatek

Ormatek este un popular producător rus de saltele, paturi, alte articole de mobilier și accesorii conexe. Brandul a fost fondat cu aproximativ 20 de ani în urmă, de atunci astăzi, acesta continuă să producă bunuri exclusiv de înaltă calitate sub brandul său, inclusiv capacele saltelelor de diferite specii. Cu descrierea lor și gama largă, veți citi mai departe, precum și luați în considerare sfaturile curente despre îngrijirea copertelor saltelei.

descriere generala

În lumea modernă este considerat foarte important atunci când cumpără o saltea pentru a dobândi o saltea pentru el, care protejează perfect salteaua de praf, murdărie și de fluid aleatoare a intra în ea.

 • Ormatek Mattricas Nu numai saltele fiabil protejari, Dar vă permit să ajustați parametrii, de exemplu, dacă este necesar, acestea pot face saltea mai moale sau un pic mai dur. Și ei sprijină igiena somnului.
 • Toate produsele de brand intern sunt realizate din materiale ecologice, care sunt, de asemenea, rezistente la uzură și durabil. Ormatek matages hipoalergenice, ele sunt sigure, nu numai pentru oameni și animale, ci și pentru mediul înconjurător în ansamblul său.
 • O gamă largă de networkers Vă permite să facă o alegere între modelele clasice și, de exemplu, opțiuni bilaterale.
 • bunuri de înaltă calitate datorită faptului că marca utilizează echipamente moderne și tehnologii inovatoare pentru a crea saltele. Numai lucrătorii cu înaltă calificare lucrează în producție.
 • Toate produsele othmatek corespund nu numai în rusă, dar, de asemenea, standarde internaționale de calitate. Există certificate de calitate corespunzătoare.
 • Capace de pe saltele de brand sunt reprezentate de o gamă largă din apropiere. Ele sunt ușor de întreținut. Le puteți alege pentru orice saltea nu numai de brand în sine, ci și de alte mărci. Și capacele de saltele sunt echipate cu elemente de fixare confortabile sau banda de cauciuc solid, astfel încât acestea să poată fi fixate în siguranță pe saltea.

Și, desigur, cumpărătorii vor mulțumi cu siguranță prețuri accesibile pentru produse de înaltă calitate. În regulile de brand prezentate, puteți găsi opțiuni de buget destul, și produse din categoria premium.

Privire de ansamblu de sortimente

Compania încearcă să vă mulțumească fiecărui cumpărător și, prin urmare, în intervalul său există mai multe linii cu capace de saltele. Modelele de protecție clasice sunt disponibile, impermeabile, precum și ortopedice. Fiecare model are propriile caracteristici și caracteristici. Citiți cele mai populare modele și mai populare din diferite colecții.

 • Capacul de protecție pe saltea elastică uscată, dimensiune 180×200 cm. Are o acoperire specială de protecție împotriva umezelii, realizată dintr-o panza specială, cu adăugarea de bumbac. Pentru fixare, gingiile speciale sunt utilizate în fiecare colț al produsului.
Citește mai mult  Caracteristici de companii saltea de cocos

 • Modelul rezistent la umiditate uscat mare. Fabricat din țesătură de înaltă calitate, din partea gresită există o acoperire specială impermeabilă. Pe laturile acestui model există o gumă specială care vă permite să atașați în siguranță o copertă a saltelei.

 • Saltea de saltea impermeabilă, De vârful căruia se face din Tensel, iar din partea greșită există o acoperire specială de protecție împotriva umezelii. Grosime doar 0,5 cm. Carcasă disponibilă în diferite diferite. Deci, modelul 80×200 cm va costa cumpărătorii în 5 mii de ruble și 180×190 cm – aproximativ 8 mii de ruble.

 • Saltea saltea de bază elastică, dimensiune 160×200 cm. Acest produs combină perfect eticheta de preț ridicată și la prețuri accesibile. Cazul este realizat dintr-un material special de terry, care din partea gresita a cauzat un strat special de acoperire de protectie de umiditate. Modelul de pe gumă este atașat.

 • Carcasă de protecție din volum de tricotat cu o dimensiune de 140×200 cm – Golf. Acest model este produs într-o nuanță de cremă ușoară, vă permite să mențineți o igienă optimă de dormit pentru o lungă perioadă de timp.

 • Mattressus Simple Plus, care constă imediat din două capace pentru a proteja saltea. Modelul este produs din țesătură de bumbac special albită, care este complet hipoalergenică. Acest caz va permite protejarea saltelei de uzura prematură și, desigur, va fi o prevenire excelentă cu posibilă poluare.

Este demn de remarcat faptul că toate modelele de la linia simplă plus sunt produse din țesături albite cu un strat special de material hipoalergenic pentru a îmbunătăți calitatea somnului. Astfel de capace sunt relevante pentru a alege pentru saltele ortopedice a căror poziție nu ar trebui schimbată.

 • Mattressus Verda Veil. Create special pentru saltele din colecția mărcii Ormatek. Caracteristica sa este că se închide nu doar partea de sus a saltelei, ci toate părțile laterale. Fabricat din tricotaje de înaltă calitate și rezistență la uzură.
Citește mai mult  Ce este o saltea rezistent la apă și cum să-l aleagă?

 • Una dintre cele mai moi saltele din gama de marcă este Perina. Are o rigiditate foarte scăzută. Acest caz are o umplere specială, care în timpul somnului și a timpului liber oferă unei persoane un sentiment de relaxare și confort maximă.

 • Saltea salteală premium prezentă model Ocean Duo. Cazul este multifuncțional, este fabricat din materiale moderne de înaltă calitate, folosind tehnologii avansate. Vă permite să oferiți elasticitate și un confort maxim în timpul somnului. Cu acest capac, puteți crește rigiditatea saltelei sau puteți reduce dacă este necesar. Acest model este echipat cu un sistem special de fixare convenabil.

 • Dintre modelele premium practice și respirabile, vă recomandăm să acorde o atenție la ocean blând, care va contribui la asigurarea igienei oricărui pat. Ca parte a suportului saltelei, există o componentă inovatoare specială cu un „efect de memorie”.

 • Găsiți consumabile de saltea pentru paturi rotunde și saltele în marca de sortiment, de asemenea, nu funcționează. Această opțiune este prezentată de model Rotund uscat De la țesături tricotate.Modelul este disponibil în dimensiune de la 200 la 230 cm. Acest caz este echipat cu un strat impermeabil de partea greșită.

În ceea ce privește magazinele de saltele pentru paturi de copii, acestea sunt reprezentate de modelele de capace COVS și copii de plus. Ambele modele sunt echipate cu un strat impermeabil de partea greșită.

Sfaturi pentru îngrijire

Mattrices brandului intern pot fi șterse într-o mașină de spălat ca să apară contaminarea pe ele sau în scopuri preventive de mai multe ori pe an. Rezistența la uzură a saltelei este estimată de mai mult de 100 de cicluri de spălare. În funcție de materialul capacului, acesta trebuie spălat la o anumită temperatură. Puteți afla exact temperatura recomandată pentru un anumit model, analizând o etichetă care este neapărat prezentă pe acest tip de lucruri. Și producătorul oferă adesea garnituri speciale cu recomandările privind spălat și călcat de acest tip de lucruri.

Citește mai mult  Totul despre dimensiunile copertelor saltelei

In medie, temperatura recomandată poate fi de 30 de grade (spălare delicată), 60 și 90 de grade. Totul depinde de tipul de saltea. Asigurați-vă că pentru a verifica aceste informații. Datorită compoziției speciale a unor modele de saltele, acestea sunt perfect îndreptate după spălare, astfel încât nu este necesar să le calci. De exemplu, aceasta se referă la modelul de bază elastic, dar capacul de golf poate fi calcate, dar la temperaturi de până la 110 de grade.

În conformitate cu toate recomandările pentru îngrijirea durata de viață a rețelei de matages poate fi mai mult de 5-7 ani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: