Cum de a elimina peletele de haine și lenjerie de?

Cum de a elimina peletele de haine și lenjerie de?

Schimbarea și actualizarea garderoba – nu este doar o experiență interesantă, dar, de asemenea exercițiu financiar costisitoare, pentru care familia poate petrece o mare parte din bugetul familiei. În selectarea experților garderoba recomanda să acorde prioritate calității și modele ieftine, care sunt, atâta timp cât posibil, să mențină atractivitatea acestora. Folositorii de începători ar trebui să înțeleagă că lucrurile bune pot intra rapid în dezordine, dacă nu respectați regulile de purtare și îngrijire pentru ei. Cea mai frecventă problemă atunci când purtați lucrurile este apariția de noduli și katips. Este relevant pentru toate tipurile de țesături.

Hostess cu experiență au venit cu un număr mare de trucuri pentru curățarea hainelor, iar producătorii au dezvoltat o mașină electrică specială.

Ceea ce este și de ce apar pe țesătură?

Robble pe haine se numesc fibre orb, care sunt formate ca urmare a frecării suprafeței pânzei pentru obiecte străine. Rolele mari sunt supuse unor îmbrăcăminte din țesuturi sintetice, dar există și alte motive pentru apariția acestui fenomen:

 • Tricotaje de calitate scăzută și căsătorie+
 • Caracteristicile șosestelor+
 • structura structurii+
 • Selectarea greșită a detergenților+
 • Nerespectarea modului de temperatură la spălarea într-o mașină de spălat+
 • Efectuarea de presiune asupra turatii.

utilaje Prezentare generală

Pentru a returna produsul un aspect frumos și bine întreținute, experții recomandăm să eliminați periodic kat. Având în vedere relevanța problemei, producătorii de aparate de uz casnic au dezvoltat un dispozitiv special cu care vă puteți întoarce cu ușurință și rapid finețea tesatura si curata tot felul de haine. Eliberarea cele mai populare și în cerere tipuri de tehnologie sunt angajate în următorii producători.

 • „Moment” marcă comercială populară care este angajată în vânzarea de bunuri din țările est -. În ciuda gama de prețuri disponibile de produse, calitatea lor rămâne întotdeauna la un nivel ridicat. Caracteristica distinctivă mașini – prezența unor lame de oțel și plastic superproof.

 • „Mickma” – producător rus care este angajat în eliberarea de înaltă calitate și produse fiabile. Trasatura distinctiva – o mare suprafață a suprafeței de lucru, un rezervor de gunoi mare și convenabil. Dezavantaje – un număr mic de produse cu baterii și acumulatori.

 • Xiaomi – renumit producator de aparate de uz casnic. Cele mai multe modele interesante de trimmere pentru îndepărtarea rolelor sunt dispozitive reîncărcabile care au de mare viteză, formă compactă și mâner confortabil.

 • Philips – Brand, ale căror produse au un nivel maxim de fiabilitate înaltă calitate și. Caracteristica distinctivă îmbrăcăminte mașini de curățare – prezența unor duze avansate, care fac posibilă îngrijirea cât mai mult posibil pentru a avea grijă de haine.

 • Maxwell – fabricant care este implicat în eliberarea de aparate de uz casnic la prețuri accesibile. Principalele avantaje ale instrumentelor este ușurința de operare, fiabilitate, siguranță și eficiență. Toate mașinile sunt echipate cu cuțite ascuțite, plase metalice de protecție, și au, de asemenea, un nivel ridicat de putere, design elegant și dimensiunile compacte.

 • Scarlett – marca comercială, care a apărut ca urmare a fuziunii producătorului rus și chinez. Caracteristici distinctive ale tehnicilor lor pentru îndepărtarea role – prezența unui încăpător și recipient transparent, precum și instrumente speciale pentru curățare.

Criterii pentru selectarea mașini pentru îndepărtarea bobine:

 • Tip alimentare (rețea, baterie, Baterii)+
 • Material de fabricație+
 • lama Sharpen+
 • Greutate, forma și dimensiunile+
 • Culoare gamma și design+
 • Intensitatea oscilațiilor de zgomot+
 • putere+
 • Viteza de rotație a elementelor de tăiere+
 • Capacitatea bateriei dispozitivului+
 • Lungime cablu de rețea.

În funcție de tipul de putere, expertii recomanda acordând o atenție la următoarele modele mașini.

 • De operare de la rețea.
  • „MIG 6011” – dispozitiv eficient, care este capabil de a elimina chiar și cele mai mici noduli. Avantaje – prezența unui container spatios, un nivel de zgomot redus, posibilitatea de a curăța toate tipurile de țesături, oferind materialul de netezime și specii bine întreținute, prezența unei suprafețe de lucru mare, de intensitate mare de curățare, prezența unui limitator înălțime. Dezavantaje – imposibilitatea de a lucra de la dispozitivele bateriei, lungimea firului nu mai mult de 130 cm.
  • „Mikma IP1002” – un dispozitiv cu o formă ușoară și confortabilă, care permite curățarea fără mișcări și jerks ascuțite. Avantaje – prezența unei perii speciale pentru curățarea rezervorului, scopul universal, montarea unei plase de protecție specială, intensitate scăzută cordon, lungime cordon 180 cm, greutate maximum 300 g. Dezavantaje – Low Power Level (4 W).

 • Cu baterie.
  • Xiami Deerma Dem-MQ811- produs premium, care are o gamă de mare preț. Avantaje – Mobilitate, scop universal, eficiență, securitate, confort, îndepărtare a lânii animale, dimensiune compactă, viteză mare de lame de rotație, abilitatea de a curăța pantofii și pungile, prezența elementelor de protecție. Dezavantaje – Gama de prețuri ridicate, nu mai mult de 90 de zile de garanție.

 • Pe baterii.
  • Philips GC026 / 00 – Dispozitiv eficient, după aplicarea lucrurilor devin ca noi. Avantaje – Mobilitate, Curățare de înaltă calitate, Prezența balelor deblocate, Consumul economic al bateriei, scop universal, suprafața de lucru mare, oportunitatea pentru controlul unei singure mâini, prezența duzelor speciale pentru materiale delicate. Dezavantaje – Caz masiv.
  • Maxwell MW-3101 – un dispozitiv îmbunătățit care face ca suprafața lucrurilor să fie netedă și perfect netedă. Avantaje – lipsa deteriorării mecanice, îndepărtarea gramada mici, prezența lame de oțel ascuțite, de siguranță, prezența unui container vrac, ușurința de operare și de curățare, de formă confortabilă, locuințe fiabile și durabile, zgomot redus, scopul universal. Dezavantaje – imposibilitatea utilizării continue a mai mult de 15 minute.
  • Scarlett SC-920 – un dispozitiv care combină armonios de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Avantaje – prezența unor lame ascuțite și de protecție din metal ochiurilor, dimensiunea și forma convenabilă, prezența unui recipient transparent, oprire automată la nivelul maxim de umplere al colectorului de gunoi, neted accident vascular cerebral, ușurința de operare și de îngrijire. Dezavantaje – Nu există baterii de rezervă.

În ciuda diversității modelului, principiul funcționării tuturor dispozitivelor este identic, iar tehnologia de utilizare este foarte simplă și nu va provoca dificultăți chiar și de la novice gazde. Pentru a curăța calitatea calitativ, este necesar să se descompună pe o suprafață plană și netedă și mișcări netede fără presiune pentru a petrece pe ea. O caracteristică distinctivă a lucrării mașinii – atitudinea atentă față de țesătură, precum și nu tragerea bobinelor și tăierea lor.

Principalul avantaj al dispozitivelor este ajustarea înălțimii lamei, ceea ce face posibilă curățarea chiar a lucrurilor cu broderie, aplicații și modele decorative.

Cum să eliminați cu cămășile?

În cazul în care nu există posibilitatea de a achiziționa o mașină de scris special, puteți elimina bobinele cu mijloace adecvate la domiciliu. Cele mai populare mijloace principale sunt următoarele adaptări.

 • Razor Machine Blade – cel mai popular remediu care vă permite să eliminați rapid bucățile tricotate. Datorită prezenței a probabilității de deteriorare a produsului, lama experimentat hostesii nu recomanda acest mod de a curăța hainele din lână naturală, poliester, mohair si angora, precum și lucruri cu un model decorativ, dar șosete, colanți și capace pot fi curățate în condiții de siguranță de la elemente care nu sunt necesare. Tehnologia de procesare Fabric constă în următoarele etape:
  • Plasarea lucrurilor pe o suprafață plană, cu întindere ușoară simultană+
  • Îndepărtarea de bucăți cu ajutorul unei mașini de lin se deplasează în jurul produsului+
  • Curățarea suprafeței de particule tăiate+
  • Repetate productwork dacă este necesar.

 • Construcție bandă adezivă sau un adeziv medical. Tehnologia de lucru este foarte simplu și constă în lipirea panglica la haine pentru câteva secunde și tăierea-l. Pentru a efectua cea mai eficientă curățare, este necesar să se utilizeze numai panglici foarte lipicioase care pot furniza nivelul maxim de ambreiaj cu o cârpă.

 • Foarfece – metodă ineficientă și foarte periculoasă, care poate duce la apariția deteriorării țesutului mecanic. Această metodă poate fi utilizată numai pentru curățarea zonelor mici, dar este aproape imposibil să livrați complet produsul de la rulare. Înainte de a trece cu munca, trebuie să puneți un lucru pe o suprafață plană, combinându-l cu o perie care vă va permite să vedeți mai clar toate bucățile și să le eliminați efectiv. Dacă este necesar, este necesar să se repete procedura.

Foarfece vor ajuta la curățarea stratului, jacheta și blugi, dar pentru a realiza prelucrarea tricotajelor, tricourile și rochii sunt mai bune nu sunt necesare.

 • Periuță de dinți Rigiditate medie Cel mai simplu și mai sigur instrument cu care puteți curăța toate tipurile de țesături și chiar lenjerie de pat. Procesul de combinare este în pieptănarea metodologică și treptată a îmbrăcămintei, începând de la foarte sus și la Niza. Dezavantaj – Durata procedurii. Pentru a asigura rezultatul după curățare, hainele trebuie înfășurate în apă caldă cu oțet. Înlocuiți periuța de dinți poate fi combinată cu dinți frecvenți.

 • Șaibă – Instrument periculos care poate fi rupt integritatea țesăturii. Sfăcana categoric imposibilă pentru a curăța toate tipurile de țesuturi delicate, dar curățarea contoriei de semințe și bumbac va fi eficientă. Curățarea trebuie efectuată cu mișcări netede, fără presiune, strict de-a lungul fibrelor.

 • Sponge pentru spălarea vesela – Instrumentul ineficient prin care puteți curăța zonele mici. Pentru muncă este necesar să se utilizeze numai partea rigidă a produsului.

Prevenirea apariției

Pentru ca iubitul să-l placă pe proprietarul unei perioade lungi de timp, este necesar nu numai să o alegeți să alegeți și să purtați cu atenție, dar, de asemenea, să respectați toate recomandările privind spălarea. Pentru a nu fi pe produsul katips, este necesar să o spălați în strictă conformitate cu recomandările producătorului specificate pe etichetă. Este strict interzis să mă măriți regimul de temperatură sau să utilizați rotirea automată pe revoluții mari.

Produse din țesături delicate Trebuie să spălăm numai manual și să folosim detergenți speciali și pentru clătirea aplicării aerului condiționat. Este strict interzisă utilizarea agenților de albire și a formulărilor agresive. Unele hostess în fața spălării în mașină de scris automat au pus un lucru în saci speciale care reduc intensitatea lucrurilor de frecare.

Experții recomandă acordarea atenției la următoarele măsuri suplimentare pentru a evita spațiile:

 • Purtând saci pe diferite umeri+
 • Uscarea hainelor într-un loc însorit protejat+
 • Aplicarea singură clătire în mașină de spălat automată+
 • călcat haine numai prin tifon+
 • lucruri de spalat numai cu mijloace speciale care au grijă grijă de ei+
 • Utilizați filare numai manual pentru produse din lână.

Pentru a menține forma de lucruri tricotate, trebuie să le usuce, nu pe verticală, dar într-o poziție orizontală, cu atenție și plasarea pe o suprafață netedă.

hostesses cu experiență pentru spălare costume delicate recomandăm utilizarea nu o pulbere granulară, ci un gel lichid, și în apă pentru clătire, asigurați-vă că pentru a adăuga emoliere de aer condiționat, care oferă de asemenea lucruri un miros plăcut.

Dacă vorbim despre modele scumpe și exclusiviste de marcă, este mai bine să renunțe la auto-curățare, Și să încredințeze acest eveniment specialiștilor care lucrează în curățătorie chimică. Aceste instituții nu numai că vă vor ajuta să scăpați de noduli necorespunzători, dar și să scapi și să scoată lucrurile și chiar să ștergă petele vechi. Costul serviciilor de curățare uscată este suficient de mare, dar dacă vine vorba de lucruri scumpe, este destul de justificată.

Hostesele cu experiență recomandăm să efectuați o inspecție regulată a lucrurilor și să eliminați nodulii atunci când apar mai întâi. Curățarea ignorată pe termen lung poate duce la masacru și defecte de role, ceea ce va complica ulterior procesul de îndepărtare.

Apariția lucrurilor este reflectarea stării interne a proprietarului și a statutului său social. Pentru a vă bucura de respect în echipă și pentru a avea întotdeauna un aspect îngrijit, experții recomandă o atenție deosebită să plătească nu numai selecția de garderobă, ci și de îngrijire. Cea mai frecventă problemă a lucrurilor vechi – Kat. Este noduli mici care spun despre uzura uzului și nevoia de ao înlocui.

hostesse cu experiență nu recomandă de a dispune de obiectul preferat de dulap, și încercați să utilizați instrumentele sănătoase sau dispozitive speciale pentru a le aduce în ordine. Și, bineînțeles, nu ar trebui să uităm de respectarea regulilor de spălare, călcării și șosetelor.

Despre cum să eliminați Katovka de la haine, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: