Cum să eliminați Katovka de la haine fără mașini la domiciliu?

Cum să eliminați Katovka de la haine fără mașini la domiciliu?

Chiar și cu cea mai atentă uzură și îngrijire constantă, poate apărea Katovy. Din această apariția materialului și presentability acestuia. Dar, chiar dacă un astfel de probleme sa întâmplat, nu ar trebui să disperare sau să abandoneze lucru iubita ta – există o mulțime de moduri, cu ajutorul cărora este posibil să se îndepărteze de la bobinele de haine fără mașini la domiciliu.

Cauze de apariție

Mulți oameni cred că katips apar doar pe lucruri care sunt cusute dintr-un material de calitate inferioară sau cu o compoziție neîmplinită, dar această opinie este greșită. De multe ori puteți face față apariția lor pe haine scumpe. Pentru principalele motive pentru apariția katoshkov includ mai mulți factori.

 1. Compoziția materialului. Apariția bulgărilor este adesea observată pe tricotaje și lână produse, precum și asupra țesuturilor cu compoziții mixte. Densitatea materialului în acest caz, joacă ultimul rol. Astfel, pe produsele slab dilatate, noduli neatractive sunt formate mai des decât pe suprafețe netede, dense.
 2. Caracteristici de utilizare. Bobinele pot apărea datorită frecării constante a materialului. De exemplu, bulgări pot fi găsite în locul în care detaliile garderobeului intră în contact cu centura, sacul, precum și sub șoarecele sau în zona centurii.
 3. Proces de spălare greșit. Cumpărarea acestui produs sau acel produs de țesut, haine, merită să acordăm atenție etichetei sale. Pe etichetă este adesea indicată cum să vă îngrijiți de lucru și să o spălați. Ignorarea unor astfel de recomandări poate duce la deteriorarea materialului și apariția unor noduli neplăcuți.
 4. Aplicarea detergenților care nu se potrivesc produsului. Conform regulilor general acceptate, lâna este șters de mijloace lichide, țesut de calitate delicată – cu ajutorul gelurilor. Dacă vom spăla hainele cu o substanță care nu este potrivit pentru acest material, atunci țesutul poate fi observat apariția de role, precum și contracție sau alte momente neplăcute.

Metode eficiente

După ce Katovka a apărut pe lenjerie de corp sau obiectele de garderobă, oamenii au o chestiune de a elimina problemele fără a distruge hainele. În prezent, există multe modalități de a elimina defectul, chiar și atunci când nu există o mașină specială la îndemână.

  Citește mai mult  Cum să se spele petele de vin roșu pe haine?

  Razor

  Puteți elimina Katos din haine cu un aparat de ras obișnuit. În acest scop, materialul ar trebui să fie înăsprit și aruncați bulgări.

   De asemenea, merită să ne amintim că este imposibil să folosiți o nouă razor. Și încă o subtilitate – „bărbierit” țesătura este necesară numai în direcția opusă din sat.

   scotch

   În ciuda faptului că această metodă este mai puțin eficientă în contrast cu cea precedentă, ei folosesc multe. Scotch este capabil să ajute la îndepărtarea tijelor mici. Această procedură este destul de simplă și constă în lipirea benzii de pe material și îndepărtarea rapidă printr-o mișcare ascuțită.

    Periuta de dinti

    Utilizarea unei periuțe de dinți pentru a elimina Katoshkov este potrivită numai cu materialul care are o grămadă lungă. Peria ar trebui să fie ținută de-a lungul grămezii, eliminând astfel bulgări neplăcute.

     Această procedură este destul de lungă, astfel încât metoda este mai bine să se aplice produselor scurte.

     Roller cu panglică lipicioasă

     Puteți elimina prezența nodulilor pe lucruri folosind o rolă pe care este fixată banda lipicioasă.

      Această metodă este considerată mai confortabilă, mai degrabă decât scotch. Eliminarea rolelor este efectuată prin efectuarea unui dispozitiv de-a lungul produsului.

      Pieptene

      Bulgări mari pe haine pot fi eliminate de pieptenele ei profunde, în timp ce este important să încercați să capturați cât mai multe katuels posibil.

       Uscat curat

       Utilizarea curățării chimice în lupta împotriva rolelor este considerată cea mai eficientă metodă. După finalizarea lucrării, viața vieții vieții poate fi obținută aproape un produs nou.

        Deoarece această opțiune se referă la costisitoare, folosesc rar.

        Adevărat Hleb

        Pentru a scapa de katuchkov, va trebui să stoc bucată mare de pâine uscată. Ei au nevoie să efectueze materialul de-a lungul fibrelor.

         Utilizarea acestei metode necesită o precizie deosebită, mai ales atunci când se lucrează cu lucruri mici.

         sandpaper

         Eliminarea noduli urâte asupra țesutului necesită utilizarea de pânză de șmirghel fin granulat-care se efectuează încet de lucruri.

          Această metodă este destul de eficient pentru haine de salon, de exemplu, denim.

          Burete pentru spălat vase

          Cu ajutorul unui nou washcloth cu o structură rigidă, destinată pentru spălat vase, puteți curăța țesăturile din katuchkov. Burete petrec de-a lungul fibrelor de produse.

           Citește mai mult  Cum să spălați lucrurile tricotate?

           Foarfece

           Aplicarea foarfece în lupta împotriva bulgări de pe suprafața țesăturilor este un exercițiu foarte lung. În acest caz, îndepărtarea katuchkov trebuie efectuată foarte atent, astfel încât să nu strice produsul.

            Această metodă nu este potrivită pentru lucruri mari, este mai bine să-l aplice pentru șosete sau mănuși.

            Gumă de mestecat

            bile Teanc cu ușurință sunt asamblate cu ajutorul unei ride de mestecat, care în forma artistică laminată conform materialului.

             Mai usoara

             Eficiente, dar mod periculos de a elimina tije de haine este utilizarea de brichete. Bucurați-vă de a le recomanda doar în cazuri extreme. Brichetei include și petrece-l de-a lungul locurilor „neîngrijite“.

             Această metodă este adecvată pentru întuneric, inclusiv negru, lucruri, dar nu este în valoare de produse luminoase, cu o brichetă.

             Caracteristici de îndepărtare din diferite tipuri de țesături

             Eliminarea bobine de haine sau lenjerie, aceasta este în valoare ținând cont de tipul de material din care sunt realizate. Întregul motiv este că Fiecare material este caracterizată de anumite caracteristici, iar acest lucru ar trebui să fie luate în considerare atunci când eliminarea bulgări. Cu tricotaje, este util să se comporte extrem de frumos, deoarece firele improprii de atac la întindere și pierderea calităților lor. În acest caz, puteți aplica un aparat de ras, un burete și o periuță de dinți.

             Dacă doriți să scape de Katkov pe lucruri de lână sau moogherovy, este mai bine să folosiți o perie sau piatră ponce. Costă aceste dispozitive în direcția gramada, astfel încât materialul nu se întinde și nu deformate. noduli mari pot fi eliminate prin foarfece de manichiură.

             Pe țesuturi dense, Getting scapă de tije nu este forței de muncă. În acest caz, se recomandă utilizarea de bandă, foarfece de manichiură, precum și un aparat de ras, o perie fină. Produsele Fleece pot lua o vedere atractivă inițial fără bulgări, dacă utilizați un aparat de ras sau scotch. Îndepărtați cocoloașe urât cu un strat, folosind un aparat de ras, scotch sau izolat, precum și șmirghel.

             Citește mai mult  Cum de a șterge lenjerie de corp termică?

             Prevenirea

             După motivele și opțiunile pentru eliminarea role pe diferite tipuri de țesuturi sunt determinate, vă puteți gândi la prevenirea acestei probleme. Pentru a proteja garderoba din punctul de vedere incompletă, puteți utiliza următoarele sfaturi:

             1. Luați în considerare informațiile de la producător, care este indicat pe eticheta produsului+
             2. Nu spălați lucrurile în apă cu temperaturi ridicate+
             3. Cumpara dreapta și de înaltă calitate, substanțe pentru spălare, nu folosiți detergenți universali+
             4. călcat și produse de uscare, de asemenea, sta strict în conformitate cu instrucțiunile care este pe etichetă+
             5. În timpul spălării produselor din materialul este mai bine să utilizați aer condiționat.

              Pentru a păstra prezentarea lucrurilor, expertii recomanda respectarea anumitor reguli.

              1. Ușor lucra cu tricotaje și lână. Aceste materiale dificile nu pot fi frecat în timpul spălării și deșurubați după. Uscați-i mai bine pe planuri orizontale, cu material tricotat atașat sub ele. Orice altceva este interzisă piureul țesăturile din această calitate.
              2. Pentru țesuturile de acest tip, este mai bine să cumpere Fonduri cu inscripția „Înmubirea fibrelor de țesături”, Care sunt destinate materialelor delicate.
              3. Purtați cu atenție. Dacă o tratăm cu o precizie specială, acesta își poate extinde durata de viață a serviciului.

              Recenzii de consum

              Problema apariției tijelor pe lucrurile preferate este destul de comună acum. Acest lucru este valabil mai ales pentru produsele din materiale naturale și dilatate. Potrivit recenziilor, oamenii au învățat deja cum să facă față acestei probleme la domiciliu. Efectul bun este observat la utilizarea unei rasori, foarfece de manichiură. În plus, recenziile de aici sunt informațiile pe care mașina le confruntă cu problema nu este mai rău decât o mașină specializată.

              A scăpa de Katuchkov este o problemă cu care, dacă se dorește, poate face față fiecăruia. Ajutor în acest caz va fi capabil să remedieze că sunt în casa fiecăruia. Cu toate acestea, dupa ce a cumparat lucruri nu este doar să-l transporta cu atenție, dar, de asemenea, să ia în mod corespunzător grijă de ea.

              Pentru a nu întâmpina astfel de probleme, este mai bine să nu salvați corect pe elemente de detergent de rufe și se spală.

              Pentru informații cu privire la modul de a elimina peletele de haine, a se vedea următorul videoclip.

              Evaluează articolul
              ( Încă nu există evaluări )
              Adaugă comentarii

              ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: