Cum să se spele lână strat?

Cum să se spele lână strat?

Lavabil strat de lână nu îndrăznești fiecare femeie. Ca o regulă, toate aceste elemente trec la curățătorii. Cu toate acestea, există situații în care spălarea este singurul mod posibil de a salva produsul preferat. În orice caz – este un pas îndrăzneț. La urma urmei, blana poate da o contracție, stretch, pierde forma sau să fie acoperite cu divorțuri. Pentru a evita acest lucru, recomandări clare ar trebui să fie urmată de condițiile de etichetare corecte și uscare.

Caracteristici de îngrijire

Mai întâi trebuie să se clarifice dacă există posibilitatea teoretică de spălare a unei strat de lână, și care una: mașină de spălat sau manual. În primul rând aveți nevoie pentru a determina compoziția materialului, pentru aceasta, să vă familiarizați cu eticheta de pe stratul: nu este întotdeauna indicat, din care produsul și cum să aibă grijă de ea. În cazul în care întregul strat este de lână, Se spală nu este recomandat, doar o curățare chimică.

Pregătirea

Se pune haina pe umeraș și verificați cu atenție. În primul rând, trebuie doar să curățați de praf, fir sau altă poluare mici, precum și de rulare. Pentru a face acest lucru, utilizați o rolă pentru haine.

Apoi, curățați pânza cu o perie moale, umezită într-o soluție apoasă cu săpun pentru a îndepărta petele vizibile individuale. Această procedură ar trebui să fie efectuată cu atenție, de-a lungul dispunerea gramada, nu freca lână, astfel încât materialul nu suferă. Dacă pe guler și manșete alte materiale sau blană, trebuie să le disimula. Lucruri de contact cu piese metalice de apă pot fi ruginite, iar pe materialul pete roșii vor rămâne.

Pentru spălare, produsul trebuie să fie întors pe dos, fixați toate fermoarele, butoane, dacă este cazul, butoane. Apoi este plasat într-un sac special, care este proiectat pentru spălarea.

Dacă modelul conține butoane sau alte accesorii metalice, acestea trebuie să fie eliminate.

produs de spălat

Mașinărie

Principalul lucru în mașină de spălat este pictograma de reglementare corect selectat. Cea mai bună opțiune va fi modul „Lână”, care este prezent în aproape fiecare mașină de scris a modelului moderne. În modelele anterioare, acest mod a fost înlocuit „Spălare delicată“ sau „spălare de mână“. Apa în mașină trebuie să se încălzească nu mai mult de +30 de grade. Temperaturile ridicate pot strica produsul. În același timp, este mai bine să nu apăsați tunica, Dezactivând modul „rotire“.

Nu pudra nu prime granule, mult mai bine aplica gel, șampon sau alt agent lichid special pentru lână. Când totul este postulat, aveți nevoie pentru a salva complet un strat dintr-o soluție de săpun. Pentru a face acest lucru, trebuie să clătiți produsul pentru cel puțin două ori, și mai bine 2-3. În timpul clătirii, este mai bine pentru a adăuga aer conditionat la apa si tesatura ATENUEZE.

Manual

șterse manual strat, astfel încât procedura devine mai ușoară. Strat de spălat implică o cantitate mare de apă, care nu este încălzit, cu o temperatură maximă de 20-25 de grade. Produsul este mai întâi înmuiat, șters cu atenție, apoi fulgeră în mai multe ape.

Materialele

Coat pot fi realizate din diferite tipuri de lână. Din ce material se face produsul, tipul de spălare selectat va depinde de.

  lână Wallary

  Astăzi, o mare popularitate a cumpărat un strat de lână împâslită. Ele sunt foarte calde, plămânii și, cel mai important, frumos. Desigur, acest lucru este un produs scump, iar în cazul în care a pierdut brusc aspectul original, vreau să-l întoarcă.

  Destul de ciudat, astfel de produse Rezistent la sarcini impresionante și influențe. De exemplu, contracția în acest caz nu se observă, deoarece este exact sensul unei metode împâslire. produs bine-afumate – este aproape un lucru înfricoșător. În acest sens, stratul de lână de vin pot fi spălate în condiții de siguranță și cu încredere.

  Singurul lucru pe care îl poate opri este de a opri: orice decor pe modelul (Appliqué, autocolant, pietre și alte). Apoi se aplică numai spălare îngrijite cu mâinile.

  Iată câteva recomandări:

  • Se spală doar cu un agent de specialitate, mai bine de lichid, cu lanolina+
  • Se înmoaie strat în apă utilizând instrumentul selectat timp de două ore, după care este necesar să se clătește bine. Temperatura apei nu trebuie să depășească 40 de grade, în principal, aceasta se referă la produse colorate+
  • Este categoric imposibil să apăsați și deșurubați produsul. Puteți să vă uscați în forma desfășurată și într-o poziție orizontală și la o distanță de tot felul de surse de căldură și de lumina soarelui.

  Dacă este necesară călcarea, este mai bine să se fierbe, nu până la sfârșitul unui produs uscat de fier non-fum.

   Caşmir

   Aceasta este o țesătură costisitoare de lână, caracterizată printr-o structură delicată. În fabricarea acestui material minunat folosește lâna de capre de munte Kashmir. Acest cașmir este foarte moale și blând, precum și o îngrijire și șosete capricioase.

   Din acest motiv, este mai bine acasă într-o mașină de spălat. Opțiunea ideală – mâna peste un strat scump în curățarea chimică. Dacă totuși nu este acordată spălării acasă, este posibil să faceți doar mâinile.

   Dacă există o mică pată pe produs, întregul strat nu este de dorit să se spele din nou. Acesta poate fi limitată la eliminarea acestei singure contaminare cu un burete înmuiat în soluție de săpun. În același timp, apa nu ar trebui să fie mult, astfel încât să nu se răspândească în toată suprafața produsului.

   Cașmir algoritm strat de mână de spălare:

   • Ea trebuie să aibă loc în volumul maxim de apă: puteți obține o baie întreg, în timp ce apa nu trebuie să fie fierbinte, nu mai mult de 25-30 ° C+
   • Gel sau șampon pentru produsele din lână trebuie să fie bine agitat în apă până la dizolvarea completă și apariția spumei abundente+
   • Noi gratuit buzunarele de afară și se scufundă haina pentru înmuierea în baia de umplut, vom pleca pentru o perioadă scurtă de timp+
   • mișcări de lumină trebuie să fie dat peste cap în apă, nu freca+
   • Apoi clătirii într-o cantitate mare de apă, apa este schimbat de mai multe ori pentru a elimina complet spuma de săpun de pe suprafața țesăturii+
   • produs categoric imposibil de desurubat+
   • Blana este apoi pliat orizontal pe un prosop sau o foaie pentru a îndepărta resturile de apă, în timp ce prosopul umed schimbă să se usuce mai mult de o dată+
   • Când toată apa iese din tesatura, și va fi aproape uscat, produsul este mîngîie printr-o tăietură subțire moale din tesatura de fier nu foarte fierbinte.

    La sfârșitul haina de călcat, puteți pune pe un umeraș pentru uscare finală. Ei bine, în cazul în care este în exterior sau în interior cu bună circulație a aerului.

    lână fierte

    Loden materiale, practic și durabil. Un strat de Lodan este extrem de lungă, aceasta servește amanta sa de mai mulți ani la rând, păstrarea perfectă, specii aproape inițiale.

    Dar timpul trece, și necesită curățare sau spălare. Nu există nici o dorință și posibilitatea de a contacta serviciile de curățare chimică. Când aveți nevoie pentru a elimina contaminarea din produsele din lână fierte, aceasta poate fi făcută populară neobișnuită, dar un mod foarte eficient, posibilă numai în cazul acestui material.

    Veți avea nevoie de o perie specială și breadfall. Pentru a începe așezarea stratului orizontal, apoi se presara cu pesmet. Brokes din chifle în mănunchiuri, luând cu mine murdărie, gramada, praf, atunci trebuie să-l eliminați toate.

    Este suficient pentru a șterge haina cu o perie sau chiar o palma umedă, pre-înmuiată în apă, pe suprafața pentru a îndepărta reziduurile de tije. După aceea, puteți începe să purta din nou aproape nou strat.

    Lână de cămilă

    Coat având umplutură din lână de cămilă, de asemenea, puteți spăla cu ușurință într-o mașină. Nu te teme, procedura este foarte simplu, deși are Unele restricții inerente în spălare lână naturală:

    1. Este imposibil de a șterge astfel de produse cu o pulbere de simplu, pentru aceasta trebuie doar sa gel de utilizare sau șampon pentru lână+
    2. Este posibil să se încălzească apă până la +30 grade+
    3. spin nu este mai bine să se facă în mod automat la toate, produsul nu ar trebui să fie foarte strâns cu mâinile.

    Lână și poliester

    strat de țesătură în amestec cu curaj și încredere șterge, mai ales că o fac foarte repede și doar. Încărcați topwear în mașină, împreună cu instrumentele lichide pentru spălarea lânii, puneți programul corespunzător: „Sintetice”, „Fast Wash”. Apa nu mai mare de încălzire decât + 40 de grade, în caz contrar va exista o contracție, iar haina dintr-o dată poate fi o altă dimensiune.

    Sfat util

    Iată câteva trucuri care vă vor ajuta să se spele produsul din lână și aduc haina ta preferata la „senzație“, Ceea ce te va multumi pentru o lungă perioadă de timp:

    • Eliminați zonele mărunțite pot fi, dacă încercați să le accident vascular cerebral, cu un fier de călcat printr-un tifon, umezit într-o soluție slabă de oțet+
    • Finețea țesăturii și absența tijelor se poate realiza dacă ne clătiți produsul cu apă, cu adaos de glicerină, în proporție de 1 lingura la 10 litri de apă+
    • Culoarea primordială va salva oțet de masă, dacă adăugați 1 lingura de 10 litri de apă+
    • Dacă utilizați în continuare benzină pentru a îndepărta petele, este necesar să o fac extrem de ușor, astfel încât să nu dăuneze țesătură de lână+
    • Lucrurile din lână șterge numai în apă rece+
    • Produse categoric imposibil de desurubat, precum și macerat, întindere sau freca+
    • Hainele sunt superioare de lîna mîngîie dintr-o parte invalible printr-un tifon umezit în apă.

    Cum să aibă grijă de haine, curate și magazin, uita-te în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: