Cum să spălați lucrurile tricotate?

Cum să spălați lucrurile tricotate?

Lucrurile tricotate din bumbac și alte materiale sunt întotdeauna la modă, sunt purtate nu numai în timpul iernii, ci și în alte momente ale anului. Haine deosebit de frumoase cu blană. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum să ștergă în mod corespunzător astfel de produse, astfel încât acestea să arate mereu frumos și îngrijit.

Particularități

Dacă vă pasă de haine tricotate, ea va pierde forma, încetează să fie frumoasă. La spălare, trebuie să luați în considerare anumite recomandări, altfel puteți strica lucrurile foarte mult. Unii preferă să caute ajutor de la specialiști și să transporte haine în curățarea chimică.

Cu toate acestea, să o spălați astfel încât să nu se așeze, este foarte posibil.

Spalat pe maini

Produsele delicate (în special manual) Se recomandă ștergerea manuală. Deci, puteți salva tipul de pulovere, pulovere, capace sau alte lucruri tricotate pentru o lungă perioadă de timp. Amintiți-vă următoarele recomandări:

  • Pentru spălarea este mai bine să utilizați apă rece sau caldă. Dacă spălați în apă fierbinte, produsul va arăta mai rău și se extinde mai repede. Opțiunea optimă se spală la 40 de grade.
  • Lucrurile similare trebuie, de asemenea, să se clătească într-un mod special. Clătiți produsele de mai multe ori, iar la final se adaugă oțet la apă (o lingură). Deci, puteți restaura fire care au fost utilizate pentru tricotat, la fel restabili culoarea hainelor.
  • Imbracaminte de tricotaj nu se disting printr-o rezistență la efectele mecanice. Dacă decideți să curățați produsul manual, face totul foarte atent, nu-l încercați prea mult. Se înmoaie ei, așteptați și cu atenție stoarce, deșurubați această haine nu se poate.
  • Se recomandă să se oprească alegerea pe instrumente speciale moi. Astăzi, în magazine au o gamă largă de produse similare. Pentru produsele delicate de spălare este în valoare de cumpărare detergenți moi – nu sunt suficient de ei pentru o lungă perioadă de timp, acestea vă permit să obțină rezultate remarcabile cu suficientă apă rece.
  • Multe sunt adăugate la săpun copil de apă, și, mai precis, chips-uri sale. Unii folosesc de obicei sampon de par lichid. Nu uitați că agentul lichid trebuie să se dizolve complet în apă.
Citește mai mult  Cum să se spele o haină cearșaf la domiciliu?

Procedura de operare

Nu șterge haine tricotate prea des, este recomandat să facă acest lucru nu mai mult de o dată la câteva luni. Procedura ar trebui să fie:

  • Se dizolvă remediul adecvat în apă caldă și se agită pentru a obține spumă.
  • Puneți produsul în pelvis (acesta ar trebui să se ascundă sub apă), așteptați un timp, suficient de cincisprezece minute.
  • amintiți-vă ușor produsul. Amintiți-vă că nu este necesar să se facă prea mult, hainele pot fi deformate.
  • În cazul în care se înnegrește apa, se toarnă unul nou (nu uitați să dizolve detergentul în ea).

Detergentul este necesar grăbi bine din tricot. În cazul în care rămâne, structura materialului se poate rupe. Puteți folosi aer conditionat – acest instrument va face un lucru foarte placut la atingere, moale.

Pentru a da de scurgere a apei, după spălare, așezați produsul în chiuvetă. Apoi, a pus hainele pe prosop (ar trebui să fie destul de mare), de a crea o rolă de ea. Apoi va trebui să stoarce cu atenție. După aceea, pentru a primi un lucru și a pus-o pe un prosop uscat.

Lăsați să se usuce produse pentru a accelera procesul, uneori, întoarceți-l.

Lucrurile care sunt create din puful, mohair sau angora, delicate. Necesitatea de a le contacta maximă curat.

Despre ceea ce înseamnă de uz casnic pentru lucruri de spălat cald, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: