Cum se curata o haină de lână la domiciliu?

Cum se curata o haină de lână la domiciliu?

De când acum, iarna, un subiect foarte relevant este cum să curățați o haină de lână. În acest articol vom încerca să spunem și să dăm un răspuns clar, să împărtășesc câteva sfaturi, cum să curățați bine haina acasă.

Mult depinde de calitatea materialului din care haina cusută. Există destul de multe moduri. În acest text vom încerca să vă spunem cele mai dovedite metode care sunt cu adevărat eficiente în curățarea unei haine de lână.

Lână și îngrijire de acoperire cu jumătate de perete

Mulți dintre noi în dulap există un astfel de model de lână, care, după un timp din cauza bobinelor sau a murdăriei își pierde prezentarea.

Conform regulilor, se recomandă o dată de două ori pe an haină de lână bobinat.

Dacă ați observat accidental pete, Imediat ce trebuie să-l eliminați. Katovka, păr, fire care se vor cocoloașe, este recomandabil să se curețe de mai multe ori pe săptămână.

Metode uscate de curățare

La acasă, de curățare se întâmplă cel mai adesea uscat, așa cum este convenabil și mai rapid. Puteți folosi o pensula sau rola cu scai. Peria trebuie să fie economisesc astfel încât să nu deteriora suprafața materialului.

Cu toate acestea, dacă încă decideți să se spele, Asigurați-vă că pentru a studia eticheta. Deci, imediat, va fi clar dacă este posibil pentru a curăța cel umed cu acest strat sau nu. Dacă nu, este mai bine să-l treacă într-o curățătorie chimică, iar problema va fi rezolvată.

Pentru curățarea convenabilă a produsului, îl atârnă pe umeraș și să treacă prin ea cu o perie. Instantaneu toate firele și rolele vor fi pe Velcro. Opțional, înainte de curățare, puteți uda pensula sau rola apa, se va îmbunătăți procesul de a scăpa de murdărie asamblate.

Citește mai mult  Cum să curățați haina de drapei la domiciliu fără spălare?

Uită-te la haina – în cazul în care există pete, este de dorit să-i aducă imediat, pentru că în timp, va fi mai dificil sau imposibil. Petele descoperite trebuie să fie periat de la marginile spre centru, astfel încât nu va fi nici piese de ștergere.

După curățare, vom lăsa un strat pe umăr, astfel încât să se usuce de material textil și dobândește prospețimea. haine curate superior păstrează, de preferință, în huse speciale. Astfel, ceea ce va dura mai mult și va arăta întotdeauna mare.

Nu există nici un moment să se spele produsul, dar există posibilitatea de a haine curate, cu moduri uscate. Pentru asta aveți nevoie:

  • Aranjați produsul vertical pe umeri+
  • Curățați rola cu Velcro, după mersul pe jos pensula spre sat+
  • Pata poate fi tratată cu o soluție de săpun. Săpunul poate fi lichid sau solid dacă este solid, sifonul pe grater și se diluează cu apă curată. Proporțiile sunt după cum urmează: amestecul lingurii de săpun într-un litru de apă și se agită bine până când se obține spuma. După aplicarea acestei soluții la fața locului, dacă este dificil să ieșiți, lăsați timp de 5-10 minute și după ras+

  • Petele de grăsime pot fi îndepărtate prin amidon, benzină sau talc+
  • Spot proaspăt de la alimente ușor eliminate prin oțet și alcool+
  • Coat alb va economisi sare și alcool amoniac+
  • Spotul de nesuportat poate fi îndepărtat prin mijloace speciale pentru lână, care pot fi ușor achiziționate în magazin+
  • Ventilația de aer va ajuta la curățarea produsului. De exemplu, puteți scăpa de mirosul neplăcut de sudoare. Atârnă o haină pe cuier și ia pe balcon, este de dorit ca soarele să strălucească.

Cea mai bună opțiune va fi făcută dintr-o haină în aerul rece, dacă aveți o casă privată sau la balcon și lăsați-o acolo pentru câteva zile. Se crede că aerul rece elimină toate mirosurile.

  • Solutia perfecta – limpede strat aburitor, foarte ușor și rapid. O pereche de mișcări – nici un miros și pete. Desigur, dacă există acest loc vechi, mai întâi trebuie să le procesați și apoi să mergeți cu abur fierbinte.
Citește mai mult  Cum să se spele verde de la haine?

Întotdeauna fiți atenți atunci când se utilizează detergent de rufe, comportamentul materialului, este de dorit să efectueze experimente pe partea din spate a lucrurilor, astfel încât să nu deteriora partea frontală.

Cum se spală?

Produsul poate fi spălat, dacă nu este compus din lână 100%, altfel este interzisă. Asigurați-vă că ați citit înainte de spălare, care este scris pe etichetă, pentru a nu face o greșeală și nu stricați nimic.

Spălătorie Există instrumente speciale, care îndepărtează cu atenție toate petele și murdăria. Puteți utiliza clătire balsam, astfel încât apa va deveni mai moale, iar materialul este, de asemenea,.

Într-o mașină de spălat Asigurați-vă că spălați la o temperatură de 30 de grade, în modul „Spălare delicată”. Înainte de spălare, chestia este pusă într-un pachet special pentru spălare să deterioreze orice. Datorită spălării delicate, haina va fi proaspătă și plăcută mirositoare. Perfect puteți spăla produsul și manual. O va lua, desigur, mai mult timp și putere. Puteți spăla în apă rece sub jetul mare, este mai ușor să spălați pulberea de spălare. Clătiți de preferință două sau trei ori până când apa devine curată. Apăsând puternic imposibil, totul ar trebui să fie în mod moderat.

Procesul de uscare este, de asemenea, foarte important. Produsele trebuie să fie atârnate pe verticale pe umeri și îndreptați, lăsând uscate. Nu puteți utiliza un uscător de păr sau un uscător, țesătura se va deteriora.

Cum să curățați haina albă sau strălucitoare?

Blana albă și bruscă va avea aceeași procedură cât mai colorată, singura diferență, trebuie să fie sunătoare mai atent decât produsele altor culori, ca urme galbene pot rămâne, ceea ce va strica atractivitatea produsului produs.

Citește mai mult  Cum de a lovi lucrurile din poliester?

Uscat curat

Cea mai ușoară modalitate de a curăța haina este să o înmânați în curățarea chimică. Acolo aduce rapid și eficient orice pată și a pus haina de comandă. Datorită cunoștințelor dorite și având în vedere toate fondurile necesare, pot avea cu ușurință îngrijirea produsului. După curățarea chimică, lucrul cel mai adesea devine o viață nouă, apare sentimentul că tocmai ați cumpărat-o. Plus o astfel de soluție – economisirea timpului și lipsa de experiențe pe strat.

Minus – prețuri ridicate care uneori mușcă.

Și încă un sfat

Există o modalitate vicleană și ușoară de a pune ușor haina de comandă. Lăsați apa caldă în baie și închideți ușa, astfel încât să existe un anumit vapor. Ia-o haină, atârnă-l pe umeraș și să aducă la baie, în cazul în care există deja o mulțime de cuplu.

Lasă-l acolo timp de aproximativ 20 de minute, după care ne-am trata materialul textil cu o perie de licitație pentru haine, curățare toate petele murdare. Deschideți ușa scării, astfel încât totul este aventurat, dar nu iau o haină, ar trebui să se răcească și îndreptați. Opțional, mai târziu, atunci când se usuca produse, puteți accident vascular cerebral, dar foarte curat – printr-un tifon sau subțire de țesătură de bumbac.

Purtați o haină de lână, este cald și frumos. Moda în loc nu este în valoare de ea și în magazin, puteți găsi multe modele neobișnuite și atractive, culori diferite și stiluri. Nu-ți fie teamă să le cumpere, după cum acum știi cum să aibă grijă de ei.

Despre cum să accident vascular cerebral un strat la domiciliu, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: