Decât vârful mirosului de la lucruri?

Decât vârful mirosului de la lucruri?

Pete pe lucruri de la Putty – situația este destul de comună. Mai ales se referă adesea la elevii, studenții și angajații de birou – acele categorii care sunt foarte des scrise sau completează tot felul de documentație. Indiferent cât de convenabil acest agent, se întâmplă că lasă amprentele pe haine, ceea ce este destul de greu să plouă.

În acest articol vom face în detaliu modul în care să eliminăm în mod corespunzător urmele de la corector pe diverse lucruri.

Tipuri de topire

Dacă sa întâmplat o astfel de necaz, primul lucru va fi necesar pentru a determina tipul de topire și deja în funcție de acest lucru pentru a lua pași suplimentari. Prin urmare, în primul rând este necesar să luați o sticlă de topire și să se familiarizeze cu compoziția substanței. Fiți atenți la baza mijloacelor, poate fi:

 • unu+
 • alcoolic+
 • Emulsie.

Masca poate avea, de asemenea, o consistență uscată.

Cum să curățați?

După determinarea bazei cursei, dacă este posibil, continuați imediat îndepărtarea locului, deoarece, cu atât mai puțin timp, agentul afectează cârpa, cu atât este mai mare șansa de ao elimina fără o urmă.

Bazat pe apa

Dacă puneți o pată cu o bază impermeabilă pe bază de apă, puteți presupune că sunteți foarte norocos. Laările urme de chit de acest tip este cel mai simplu:. Înțelegerea cu o astfel de poluare va ajuta la spălarea obișnuită a mașinii de spălat.Cu toate acestea, înainte de aceasta, este necesar să se toarne apă rece în bază, adăugați săpun acolo, și dip îmbrăcăminte evaporată. Se înmoaie lucrul în soluția de săpun ar trebui să fie de aproximativ o jumătate de oră.

În continuare, este necesar să se spele lucrul în mașină. Mod de spalat Alege una care se va potrivi materialul. Această metodă simplă este foarte eficient, dar cel mai important – pentru a începe de economisire lucrurile cât mai curând posibil.

Citește mai mult  Cum să curățați gulerul de blană acasă?

Pe bază de emulsie sau alcool

Cu pete de a face față la corectorii unor astfel de tipuri vor fi mult mai dificil. Cu toate acestea, dacă faci o mulțime de efort, puteți face față cu o astfel de poluare a forței de muncă libere.

Spre deosebire de prima metodă cu limbricii pe bază de apă, în această situație, nu trebuie să se grăbească. Pata de emulsie sau alcool corectorul trebuie să se usuce. După uscare, topirea poate fi căptușită cu o metodă mecanică. Dar a face față pe deplin cu pata în acest fel nu va funcționa.

reziduuri de poluare pe bază de alcool ar trebui să fie frecat cu un burete de bumbac, care este umezit cu alcool, vodca sau Koln.

Dacă pata este proiectat de o revista pe bază de emulsie, alcoolul amoniac va ajuta să facă față cu ea mai bine. Este necesar să se amestece alcoolul amoniac și apă în raport de 1: 2. Apoi, trebuie să ștergeți pata și după 20 de minute, de bun ca să-l urce cu apă.

Și numai după aceea, lucrul poate fi înfășurat într-o mașină de spălat, modul de spălare alege materialul adecvat.

În cele mai extrem lansat cazuri, puteți recurge la utilizarea unor substanțe chimice, cum ar fi acetona, solvent, kerosen, și așa mai departe. Cu toate acestea, să fie foarte atenți atunci când le folosesc, deoarece aceste fonduri pot strica în cele din urmă lucru. Înainte de a începe producția cu ajutorul lor, se aplică un mijloc de un teren mic de lucruri care este immeasured atunci când ciorap. Și dacă sub influența unor mijloace chimice cu materialul totul este în regulă, puteți trece la îndepărtarea de la fața locului corectorul.

Citește mai mult  Cum să se spele petele de grăsime?

Nu uita, de asemenea, că Aceste fonduri sunt autoturisme, Prin urmare, atunci când utilizarea lor, trebuie să respecte tehnicile de siguranță împotriva incendiilor. După îndepărtarea poluării cu substanțe chimice, ceea ce are nevoie, de asemenea, să fie înfășurat în mașină.

Bazat pe solvent

Această variație a corectorul este estompată cel mai dificil. Pe bază de solvent corectorului trebuie îndepărtate folosind aceleași substanțe chimice puternice – acetonă, kerosen, benzină, și așa mai departe.

Aceasta metoda Aplică departe de toate materialele. Nu poate fi folosit pentru lână, mătase și produse din catifea. Astfel de lucruri bune pentru a da în curățătorie chimică. Pentru alte materiale, este necesar de a pre-testare conduită mijloace de zona non-produs invizibil.

Pentru a afișa o pată, aveți nevoie pentru a umezi un disc de bumbac în solventul selectat și a pus-o pe o zonă contaminată de lucruri. După o jumătate de oră, un disc curat de bumbac are nevoie pentru a îndepărta substanța. Este important să nu apăsat un disc de bumbac pe o pata: asa ca va fi doar mai adânc pentru a frotiu freca în pânză. Dacă prima dată nu este șters din prima dată, procedura poate fi repetată.

După ce ai scăpat de pete, ceea ce trebuie să fie înfășurat într-o mașină de spălat, adăugând aer condiționat și fier în jurul produsului de mai multe ori – astfel, se dovedește a elimina mirosul neplăcut din solventul.

Dintr-un solid corector

În cazurile în care lucrul este colorat cu un corector solid sub forma unei panglici, pentru a face față poluării va funcționa fără prea mult efort.

Pata de banda se va dizolva complet și dispar, dacă ai dunk lucru în soluția de săpun și lăsați-o jumătate de oră în ea. După aceea, produsul poate fi înfășurat într-o mașină de spălat sau manual.

Citește mai mult  Cum de a alege o masă de călcat?

Cum să eliminați din mobilier?

Uneori există situații în care chit-ul cade pe mobilier:

 1. Pentru a renunța la urmele editorului cu mobilier tapițat – de la canapea sau scaune – utilizați aceleași metode ca și pentru a elimina petele de la chinezi.
 2. Dacă urme de topire este lăsată pe mobilierul lustruit, opțiunea optimă va îndepărta locul cu un burete și de mașini de spălat vase, care dizolvă grăsimea.
 3. Scoateți urmele corectorului din tabel pot fi încercate folosind amoniacul diluat în apă.
 4. Amintiți-vă că solvenții nu pot fi utilizați pentru mobilierul lacuit. A permis utilizarea fondurilor care conțin alcool, dar numai după pre-testarea.
 5. Dacă aveți nevoie să renunțați la corector de pe suprafețele unui alt tip – de la plăci, plăci, de pe suprafețele plasticului – utilizați aceleași principii.
 6. Correctorul pe bază de apă este îndepărtat cu un burete umed și o soluție de săpun. Pentru corecțiile altor tipuri, trebuie să utilizați solvenți. Încercați să eliminați mai întâi poluarea cu substanțe mai puțin agresive – alcool, benzină, spirit alb.

Dacă nu se confruntă cu pata din smelar, încercați solvenți mai puternici – acetonă, kerosen și așa mai departe.

Sfaturi și recomandări utile

În cele din urmă, câteva sfaturi utile sunt comune pentru poluarea de la toate tipurile de topire:

 • De îndată ce pata este pusă pe lucru de la corector, pus pe vârful șervețelului obișnuit – va absorbi o parte din substanță și va ieși la fața locului, atunci va fi mai ușor+
 • Îndepărtarea petelor de la haine cu solvenți este mai bună din partea greșită+
 • Astfel încât solventul nu crește pe hainele din afara petelor – pentru a pune orice cârpă curată sub ea și pentru a umezi zona din jurul petelor cu apă obișnuită.

Modalități suplimentare de îndepărtare a crawl de la haine vezi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: