adidasi corespunzătoare și șterse cu blândețe

adidasi corespunzătoare și șterse cu blândețe

Adidași sunt foarte confortabile, universale și pantofi durabile. Iar pentru sport sau pentru activități în aer liber, ele sunt, probabil, cea mai bună opțiune. Dar utilizarea extremă activă și de multe ori chiar de acest tip de pantofi duce la contaminarea lor intensivă. Desigur, toată lumea vrea să se întoarcă la adidași lor un aspect curat, fără a deteriora materialul și forma de reținere și caracterul lor practic.

Care sunt poluarea?

Ca și alte tipuri de pantofi, de multe ori utilizate pentru șosete în diferite condiții, adidași get Cel mai tipic poluare:

 • Destul de des necesitatea de a curăța acest pantofi din noroi. Multe modele de adiker au un dop și tălpi încălzit, astfel încât pot fi folosite în sezonul rece, când curtea este suspensie și umedă. De asemenea, atunci când sunt utilizate pentru runde în pădure sau parc, adidașii sunt adesea în contact cu solul, ceea ce duce la eliberarea acestuia din urmă în material și talpa pantofilor.
 • Cu purtarea frecventă sau constantă, puteți întâlni necesitatea de a scăpa de De la mirosul de sudoare. Adidatorii sunt fabricați în principal din materiale dense durabile, au un bloc închis. Este necesar ca o bună fixare la picior și pentru posibilitatea șosetelor intensive, dar picioarele din acest pantof nu sunt practic ventilate. Un șosete din materialul sintetic va exacerba problema.
 • Cu spălare și uscare incorectă Pe adidași pot rămâne divorțuri de săpun, care sunt greu de scăpat de. Pentru a evita acest lucru, este necesar să se curățească și să se usuce un astfel de pantof, respectând toate regulile necesare.

Decât spălarea?

În unele cazuri, pantofii nu se spală neapărat în întregime. Stilurile frecvente și nejustificate trebuie evitate deloc, mai ales dacă partea interioară a blocului nu este contaminată și nu are un miros neplăcut. Spoturile separate de murdărie sau divorț din apa de ploaie pot fi prinse pur și simplu:

 • Dacă contaminarea este proaspătă și nu prea mult în materialul pantofilor, atunci cel mai simplu și mai accesibil mod de a scăpa de ea la domiciliu poate fi sapun de rufe. Luați orice perie rigidă, puteți folosi periuța de dinți veche. Ape și se spală cu o bucată de săpun de uz casnic. Curățați zona contaminată înainte de a formula o spumă de săpun pe ea. Spălați ușor spuma cu apă caldă.
 • Dacă numai tălpile adidaților sunt murdare, este posibil să o spălați sub un jet cald Apă de macara. În mod obișnuit, materialul unic este destul de durabil și poluarea nu este de intrare adânc în structura sa. Luați o perie sau un burete, înlocuiți talpa pantofilor sub jetul de apă caldă și cu un nisip de spălare a periei și alți contaminanți. Cu contaminare intensivă, puteți utiliza, de asemenea, săpun sau pulbere de spălare.
 • Talpa ușoară poate fi curățată Pastă de dinţi. Această compoziție nu numai că va ajuta să eliminați murdăria, ci și să clarificați ușor materialul unic. Cu ajutorul pastă de dinți, puteți, de asemenea, să frecați contaminanți nobili pe adidași de lumină.
 • Pentru a elimina uleiul solar și adânc în materialul de pantofi pot fi utilizate Strigă chimică. Astfel de mijloace sunt în vânzare în produse chimice de uz casnic. Înainte de a aplica, verificați instrucțiunile și asigurați-vă că verificați pentru care țesuturile și materialele pe care această compoziție este potrivită.
Citește mai mult  Cum să alegeți accesul la gheață și să le utilizați?

Clar cum să curăț rapid rapid?

Cu uzură prelungită și intensă, spălați sport, alergând, baschet sau adidași de iarnă va trebui să fie din interior. Algoritmul de acțiune va fi:

 • Scoateți șireturile cu adidași și scoateți tălpi interioare. Ele sunt mai bine să se scurgă separat, pre-izolator în soluția de pulbere sau în soluție de săpun.
 • Pentru a spăla manual interiorul pantofilor, umeziți blocul sub jetul de apă. perie Mașină sau un burete și ei petrec suprafața interioară a adidașii.
 • Lasă pantofii timp de 10-15 minute. În acest timp, compoziția de săpun va pătrunde bine în materialul.
 • Se toarnă în pelvis apă caldă și se clătește cu grijă adidașii în apă. Este foarte important să se spele corect pantofi sport, după curățare, apoi, după uscare, pantofii vor rămâne în aceeași formă, fără divorț.
 • Se clătește este de dorit să se repete de mai multe ori, până când apa din bazin devine transparent și spumă de săpun va înceta să se formeze pe ea.
 • Pentru a îndepărta petele care au intrat extrem de grila pe adidași, puteți utiliza stagnarea preliminară folosind săpun sau pete pentru îndepărtarea, și apoi se spală pantofi sport complet manual sau într-o mașină de spălat. Pentru spălarea în mașină, trebuie să selectați un mod delicat, în unele modele există un program special pentru pantofi de sport de spălat. Spin – numai la viraje minime.
 • Pentru uscare, nu ar trebui să lăsați adidași pe baterie sau în raze de soare directe. Impactul termic intensiv pentru astfel de produse este contraindicată. adidași uscate au nevoie, plasându-le pe grătar sau ascunzându-se după șireturi în aer liber sau într-o cameră uscată.

Cu uscare de căldură, pantofi și pierde forma, pantoful poate reduce în mod semnificativ și deformează.

Produse din materiale diferite

Diferite modele de pantofi sport reacționează diferit la spălare și contactul cu apa. Prin urmare, detergenți, temperatura apei și metoda de spălare trebuie să fie adecvate pentru un anumit tip de material.

Unele dintre cele mai nepretențioase țesături și de cârpă teniși sunt. De obicei, acestea sunt realizate pe o talpă de cauciuc. Astfel de pantofi sunt bine tolerate și mașină, și spălare manuală.

În cazul în care teniși au o culoare închisă, este în valoare de acordând o atenție deosebită pentru a evita clătirea divorțuri binecuvântate pe material după uscare. În cazul în care mașina de spălat este selectat în mașină, ar trebui să puneți modul de clătire suplimentară.

piele spală adidași numai după ce vă familiarizați cu eticheta de pe acest pantof. Faptul este că tipurile de piele sunt destul de mult. Unele dintre ele sunt foarte delicată și sensibilă. Deci, atunci când curățare și spălare astfel de pantofi ar trebui să urmeze cu strictețe instrucțiunile și precauțiile de pe etichetă.

Citește mai mult  Cum să spălați adidașii albi?

Dacă eticheta a căzut și nu se pot afla care pielea este facut din crossboard dvs, Este mai bine să le șterge numai manual, la o temperatură de 30-40 de grade detergenți non-agresivi, cum ar fi săpunul economice.

Inserțiile de plasă pe pantofi sunt ușor de susceptibil de slăbirea manuală. Dacă produsul are o culoare albă, puteți utiliza o îndepărtare a petelor sau o înălbitoare.

Pantofii Nubook trebuie să fie expuși numai la curățarea manuală delicată. Spălare în mașina de scris poate strica pentru totdeauna forma unui astfel de pantof. Curățarea suprafeței adidaților nubucă trebuie să fie efectuată cu un burete sau o cârpă moale umezită într-o soluție de săpun sau un punct moale.

adidași velur slab transporta orice contact cu apa. curățare chimică este de preferat pentru ei. Curățați astfel de pantofi pot fi moale periat sau piele de căprioară. hostesse observat că, de asemenea, rezultate bine elimină poluarea de pantofi de velur. O gumă de creion obișnuit.

Pentru a evita contaminarea intensivă de pantofi din velur, ar trebui să fie manipulate în mod periodic prin compozițiile sale speciale umiditate respingător de protecție.

adidași de iarnă cu blană au o talpă groasă grea, care poate deteriora mașina de spălat cu tambur. Deci, se spală și de curățare pentru astfel de produse este adecvat numai manual. Elemente de blană necesită deosebit de delicată, ca de curățare uscată. Pentru aceasta, blana trebuie sa fie acoperite cu amidon și a lansat cu atenție în grămada pe toată lungimea. După aceea, amidon deplasarea cu o perie uscată.

Luați în considerare culoarea produsului

Alegerea metodei de spălare și detergenți, de asemenea, depinde de culoarea adidasii.

adidași de lumină au o bine tolera expunerea la pete și albire cu conținut de clor. Cu toate acestea, aceste mijloace destul de agresive nu ar trebui să fie aplicate prea des, deoarece acestea afectează în mod semnificativ fibrele materialului. O proprietate de albire slabă are o soluție de acid citric. 40-50 de grame de pulbere de lămâie trebuie să fie diluate cu 1 litru de apă. Compoziția rezultată pe care o puteți ocupa de zonele contaminate individuale sau puteți înmuia în pantofi IT timp de 10-15 minute. O soluție de acid citric are, de asemenea, un bun efect răcoritor, astfel încât să puteți scăpa de mirosul neplăcut de sudoare pentru o lungă perioadă de timp.

Citește mai mult  Totul despre Timson pantofi uscătoare

Adidatorii de țesături sunt bine tolerați aproape toți detergenții. Pentru materialul colorat KED, este preferabil să se aplice pulbere de spălare pentru materiale colorate cu o funcție de stocare a culorilor luminoase. De asemenea, puteți utiliza pete blânde pentru țesături colorate.

Adidași colorați și întunecați mai bine rochie separat de pantofi de lumină sau de alte lucruri. Acest lucru vă va ajuta să evitați colorarea nedorită a produselor luminoase în timpul spălării.

Sfaturi și recomandări

Recomandările de mai jos vă vor ajuta să vă îngrijiți mai bine pantofii Și pentru o lungă perioadă de timp pentru a salva aspectul curat al adidaților dvs .:

 • Fabric și de cârpă adidași forma de multe ori pierde după spălare și uscare. Așa că acest lucru nu se întâmplă, să câștige adidași umede cu șervețele uscate, bucăți de ziare și prosoape de bumbac. Procesul de uscare se va accelera în cazul în pantofi de pus pe aer liber.
 • Nu fi prea des pentru a spăla adidași de orice tip. Surf pentru a spăla pantofii în întregime atunci când este cu adevărat necesar, de exemplu, în cazul în care partea interioară a pastilei este contaminat în mod semnificativ și un miros neplăcut a apărut. Multe tipuri de poluare sunt ușor de îndepărtat prin umplutura parțială, dacă nu le executați și să ia măsuri cât mai curând posibil, în timp ce murdăria nu a intrat în materialul.
 • Temperatura maximă a apei la care sneakers pot fi spălate nu trebuie să depășească 50 de grade. Pentru materiale delicate, acest prag este de 30-40 de grade.

 • Pentru a accelera pereche de uscare, puteți utiliza uscător de păr în modul de alimentare cu aer rece. uscare Căldura intensă de pantofi este categoric inacceptabilă.
 • Pentru pantofi de rufe într-o mașină de spălat Profită de un sac special pentru spălarea. Înlocuiți-l cu fata de perna vechi inutile.
 • Înainte de spălare, se scoate cu pantofii cu șireturi și eliminați tălpi interioare în cazul în care acestea nu sunt lipite. Este cel mai convenabil să se spele separat cu mâna, adăugând simultan săpun sau în soluția de spălare praf.
 • Nu puteți spăla în mașină mai mult de două perechi de pantofi. Acest lucru poate deteriora sau dezechilibrat tamburul. Adidași cu tălpi groase și severe sunt mai bine să nu se spele într-o mașină de scris.
 • Pentru pantofii nu atât de des poluarea și nu a suferit necesită spălare frecventă sau curățare, încercați să-l proceseze regulat cu o compoziție de protecție la umiditate repellent. La alegerea unei compoziții, citiți instrucțiunile pentru a alege un instrument adecvat pentru adidași.

Chiar mai multe sfaturi despre cum să spălați manual adidași, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Florina

  Întrebarea mea pentru cititor este: Care este cea mai bună metodă de a curăța și dezinfecta corect și în siguranță adidașii potriviți pentru a-i menține într-o stare bună?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: