Cum să spălați adidașii albi?

Cum să spălați adidașii albi?

Adidasii sunt considerați a fi pantofi universali: sunt purtați și adulți. Mai ales popular sunt adidași albi, deoarece reîmprospătează orice imagine și potrivită pentru șosetele de zi cu zi. Dar astfel de pantofi necesită îngrijire atentă și competentă.

Particularități

Adidasii albi trebuie să fie protejați nu numai de murdărie și praf, ci și de zgârieturi și alte defecte. În plus, pantofii albi fără îngrijire adecvată devine gri sau chiar gălbuie. Curățați adidașii pot fi utilizați de metode populare și puteți cu ajutorul produselor de curățare profesionale achiziționate în magazin. Dacă monitorizați în mod regulat încălțămintea, nu veți face multă dificultate să le spălați de la poluare.

De asemenea, este important să alocați adidași albi un raft separat în dulapul pentru încălțăminte, precum și o perie individuală și burete.

Înainte de a elimina adidașii pentru depozitare în dulap, ele trebuie să fie uscate cu atenție. Și să le mențineți mai bine ambalate într-un pachet separat.

Opțiuni

Pregătirea pentru a spăla adidașii albi la domiciliu, trebuie să decideți pe drum. Spălați adidașii cu mâini, cu siguranță, opțiune economică și sigură pentru încălțăminte. Spălarea mâinilor Protejează mașina de mașină și tambur de la posibile daune.

Mulți producători susțin că dăunează spălare mașină adidași, dar în realitate nu este chiar așa. Dacă respectați cu strictețe toate instrucțiunile, nu se întâmplă nimic cu pantofi.

Vom analiza mai mult în ambele sensuri.

Manual

Baza de spălare bună – utilizați instrumentul potrivit. Puteți aplica Pulbere cu o „spălare manuală pentru“ sau „pentru spălarea unui alb“, De asemenea, I. adecvat sapun de rufe.

Pantofii trebuie să fie slăbiți de poluare vizibilă, apoi îndepărtați șireturi și branțuri. Loc în apă cu săpun timp de 30 minute. Apoi, ambalaj, pete bine frecarea. Pentru comoditate, puteți utiliza o periuta de dinti. După aceea clătire divorțurilor evita săpun pe adidași.

Într-o mașină de spălat

Cel mai simplu mod este de a adidași de spălare într-o mașină. Dar această metodă nu este întotdeauna mulțumit cu rezultatul pozitiv, și, uneori, este capabil de pantofi rasfatul. Există, de asemenea, riscul ca adidași va pierde forma și talpa poate începe să Spike.

Dar dacă totuși alegeți o mașină de spălat, este important să se respecte regulile de bază:

 • În primul rând, la fel ca în cazul de spălare de mână, trebuie să eliminați branțuri și șireturi.
 • Îndepărtați murdăria lipicios cu o soluție perie și săpun, apoi uscat. Este deosebit de important pentru a curăța talpa de pietre și nisip, deoarece acestea pot deteriora aparatul.
 • În nici un caz nu poate absorbi pantofi. În timpul uscării, ea poate deforma.
 • Selectați modul de spălare delicată, set de viteză minimă. Mod de temperatură maximă – 40 grade. După terminarea spălării principale clătire suplimentar.

 • Spin, cum ar fi uscare, asigurați-vă că pentru a dezactiva.
 • Adidași li se recomandă să se spele în sac, și în mașina plasa suplimentar un prosop sau foi de vechi pentru a proteja toba de daune.
 • pantofi uscat la temperatura camerei prin plasarea de hârtie în ea. Hârtia va absorbi excesul de apă și să păstreze forma produsului. Nu puteți usca pantofii cu un uscător de păr, precum și pe un radiator sau baterie.
 • După uscare, se aplica un repelent special apa.
Citește mai mult  Cum de a picta pantofi de piele la domiciliu?

nuanțe importante de îngrijire pentru diferite materiale

În prezent, puteți achiziționa adidași realizate din diverse materiale. Prin urmare, de îngrijire pentru fiecare produs în parte ar trebui să fie. Luați în considerare unele tipuri de adidași și recomandări de îngrijire.

Piele

Alb Skin Adidași – Acesta este un accesoriu de moda permanent. Dar ei pierd foarte repede aspectul inițial, mai ales cu un ciorap de zi cu zi. Următoarele acțiuni vor ajuta să se întoarcă luciul inițial de pantofi de piele:

 1. Scoateți șireturile și branțuri. Ei trebuie să fie dimensionate separat manual.
 2. Wet murdărie burete de eliminare a prafului și a.
 3. Se aplică o soluție de săpun pe un burete și ștergeți ușor întreaga suprafață. În loc de un burete, puteți folosi o periuta de dinti.
 4. După toate procedurile, ștergeți pantofii se usuce.

Chiar și pentru produse de curățare alb-zăpadă din piele, puteți face un amestec de amidon și lapte. Amestecul este tratat cu pantofi, și inutile îndepărtate cu un șervețel moale. spoturi excelente mijloace profesionale pentru produse de curățare pantofi din piele pantofi. Ele pot fi găsite în departamentele de pantofi.

După curățare, acoperite cu spray-uri incolore sau smântână și cu atenție poloneză. Dacă dețineți aceste activități, puteți uita despre pantofi sport pentru o lungă perioadă evaporați mult timp.

Pentru pantofi de piele potrivite Numai curățare atentă umed. Este strict interzis să se înmoaie și să șteargă astfel de produse, pentru a evita deteriorarea acestora.

Din țesături

Conversează – adidași de înaltă calitate sunt fragile, atât mașină de spălat și manuală.

Pentru a adidași curățate, trebuie să încercați să aplicați următoarea tehnologie:

 1. Dantelă.
 2. Se clătește cu apă din macara de praf.
 3. Pe locurile evaporate pentru a aplica o soluție de sodă, oțet hachered, apoi ștergeți pensula.
 4. 20-25 de minute mai târziu, convertiți pentru a pune într-o pungă pentru spălare.
 5. În mașină-mașină unealtă se toarnă lichid pentru spălare.
 6. Include modul de spălare delicată, deconectați de spin.

adidași uscate, de preferință, astfel încât acestea le-a lovit razele de soare drepte. Astfel, conversiile se usucă mai repede și devin fierte alb. Sub rezerva acestor recomandări simple adidași rag va servi nu după un an.

De multe ori, pete verzi de iarbă proaspătă sau urme de noroi gol, din care este imposibil de a scăpa de spălare de obicei apar pe canale de lumina din tesatura. În această situație, puteți utiliza o presiune pata sau praf de spălat cu un semn „pentru a îndepărta petele“.

Petele de iarba pot fi eliminate folosind sodiu amestecat cu suc de lămâie. Această compoziție se aplică urmelor murdare nu mai puțin de 30 de minute. După aceea pantofi de spălare.

Pentru a scoate din tălpi tenta gălbuie tesatura, folosiți înălbitor cu clor. Acesta este picurată în apă curată și în soluția finită omită talpa de pantofi. După o jumătate de oră, pantofii sunt dumping manual și uscate într-o poziție verticală.

Citește mai mult  Cum să se spele adidași într-o mașină de spălat?

Se întâmplă adesea că, după spălare sau uscare neregulate pe intepaturi, sunt formate divorțuri galbene. Poti scapa de divorțuri galbene, folosind un Talca, praf de spălat cu bicarbonat de sodiu sau peroxid. Înainte de a face adidași alb-zăpadă într-o mașină de spălat, trebuie să vă asigurați calitatea lor de bună, Pentru a evita faptul că talpa se va rupe în jos, iar materialul se va rupe.

Înainte de a începe pantofi sport, este necesar să se curețe de murdărie. Acest lucru va ajuta scobitoare sau periuta de dinti. Apoi pantofii sunt spălate. Dacă nu respectă aceste reguli, atunci materialul de pantofi va deveni o culoare gri.

Pentru a adidași spele cu o grilă, veți avea nevoie de un săpun obișnuit de cumpărături. Se curăță perfect suprafața ochiului de plasă. Atunci când spălarea eșantionului în aparat, se recomandă să se includă modul blând, la o temperatură de 20-30 grade. Răsucirea trebuie să fie complet oprit.

Ștergerea adidasi tesatura într-o mașină de scris, este mai bine să concentrate de utilizare care au substanțe lichide în compoziția lor, deoarece pulberea de obicei este slab străfulgerat și capabil să lase divorțurilor gălbui pe materialul. Dacă decideți să ștergeți pulberea, trebuie să clătiți suplimentar produsul. Pentru a atinge albeață maximă, puteți adăuga Bleachul de oxigen.

Cauciuc

Pentru a elimina dungi negre și curățați murdăria de pantofi de cauciuc, puteți utiliza un burete moale sau o cârpă. pantofi de cauciuc curate albe sunt strict interzise de perii dure sau bureți, deoarece acestea pot zgâria din cauciuc.

Dacă spălați pantofi de cauciuc în container, este important să apă schimbarea cât mai des posibil. În caz contrar, pantofii vor rămâne divorțuri. bucăți mari de murdărie pre-eliminare cu tălpi, astfel încât să nu contamineze apa în care se spală produsul.

Spălat pantofi albi sudate în apă cu săpun.

Nu folosiți chimie pentru acest lucru, în caz contrar există o șansă de a ruina material alb. De asemenea, nu se aplică în acetonă și benzină. Eliminați dungi negre din cauciuc folosind un elasty alb papetărie. Când pantofii vor fi spălate departe, este necesar să se freca o bucată de țesut de bumbac.

Decât spălarea tălpii?

Se spală talpa de cauciuc dreptul de adidasi albi posibile în mai multe moduri:

 • Folosind radiera de papetărie, puteți înclina cu ușurință poluarea de pe suprafața tălpii. pipe Eraser umezită cu talpă de apă, iar după frecarea cârpă.
 • Lemon elimină perfect urme și divorțuri. Se taie în mai multe poli și ștergeți talpa. Dupa un sfert de oră, adidași sunt variind sub apă sau pur și simplu ștergeți cârpă uscată.
 • Un alt remediu pentru îndepărtarea contaminanților cu talpa este acetona. O cantitate mică de acest instrument este aplicat un disc de bumbac, fie tampon și ștergeți petele. Este de asemenea posibil să se utilizeze lichid pentru a elimina un lac în loc.

 • dungi murdare perfect Hotting vaselina. Ele lubrifia suprafața tălpii și, după 15 minute, ștergeți șervețel uscat.
 • Folosind alcool medicale, puteți obține cu ușurință scăpa de contaminare.
 • Pentru a elimina petele vechi, puteți utiliza un disc de bumbac, umezit în benzină. Acestea sunt prelucrate de către talpă și după un timp ștergeți scos petele.
 • Pentru pete deghizare, care sunt dificil de îndepărtat din talpă, este recomandat să cumpere vopsea de pantofi de culoare albă. Se întâmplă sub formă de spray-uri si creme. Dar lipsa acestui fond – costul său ridicat.
Citește mai mult  Cum să alegeți accesul la gheață și să le utilizați?

remedii populare împotriva praf

Pe lângă utilizarea unei pulberi de spălare pentru spălarea tenisi, există metode populare, testate de timp, care a revenit rapid la albeața pantofi:

 • Una dintre cele mai populare metode este considerat de a folosi pasta de dinti sau pulbere dentară. Ele sunt aplicate la o periuță de dinți cu peri rigide și freca uniform talpă. Nu În același timp, aveți nevoie să uitați să acorde o atenție la adidași. Pentru a obține cel mai bun efect, este în valoare de a alege o pasta de albire. Ar trebui să nu utilizați pasta cu aditivi de diferite culori.
 • După aplicarea pastei de dinți sau de pulbere, trebuie să așteptați 20-25 de minute, apoi spălați-le de pe resturile de sub apă. De asemenea, puteți amesteca pasta si pudra.
 • O altă metodă excelentă poate fi considerată utilizarea unui amestec de lapte și pui ouă. Bate albusul la starea spumei, se adaugă o jumătate de ceașcă de lapte cald. Compoziția rezultată șterge tenisi piele albă, în special mâner cu atenție zonele contaminate.

 • Refresh culoarea albă ca zăpada de pantofi sport favorite poate suc de lamaie proaspat. Acesta este crescut în apă și se freacă suprafața produsului. După aceea, flash-uri cu atenție și pantofi, astfel încât acidul nu are un material de piele.
 • De asemenea, ajuta la îngrijirea perfect și freca adidași alb peroxid de hidrogen și de albire săpun feliere.
 • Destul de des șterse adidași într-o soluție de sodă, acid acetic, lămâie sau șampon. Această compoziție se aplică pe zonele murdare ale produsului, după care se spală sub jet de apă de pe. Apoi ștergeți cu atenție cârpă uscată. De asemenea, această metodă populară este utilizată pentru proba.

 • adidasi clare și adidași pot fi sodă și peroxid. Pentru aceasta, o lingura de suc este combinat cu o linguriță de peroxid și o linguriță de ceai de apă la temperatura camerei. Conform materialului și talpa, și, după o perioadă de timp, se spală cu apă.
 • Când procesul de spălare este finalizată, pantofi li se recomandă să acopere glicerol și cremă nutritivă convențională. Astfel, materialul va fi protejat de uscare. Pentru a scapa de zgârieturi, vopsea utilizarea cu compoziția adezivă.
 • adidași alb moderne purta uneori o desculț, din cauza acestui fapt, pantofi dobândi o tentă gălbuie, nu numai in afara, ci și în interior. Este important să ne amintim, albire adidași, în caz contrar eforturile vor fi în zadar. Prin urmare, folosind mijloace, de exemplu, pasta de dinți, fie pudră, le aplică în interiorul materialului. Apoi, după 30-40 de minute, îndepărtați cu atenție resturile mijloacelor cu un burete umed sau șervețel.

Pe alte mijloace și metode de curățare pantofi sport albe pot fi găsite din video următorul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Bianca

  Cum pot fi spălați adidașii albi pentru a-i păstra curați și strălucitori? Aveți vreo recomandare pentru un detergent sau metodă eficientă?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: