Pături cu fibre siliconizate

Pături cu fibre siliconizate

Poziția de lider între materialele de origine sintetică ocupă fibrele poliesterice. Are proprietăți unice și este utilizat pe scară largă nu numai pentru croitorie, ci în alte zone. Fibre este obținut din poliester din cauza diferitelor tehnologii. Poate fi o fibră volumetrică răsucite în bile. Datorită faptului că materialul este obținut prin vrac și aer, este de asemenea utilizat pentru păturile de cusut.

Avantaje și dezavantaje

Unul dintre principalele avantaje ale materialului siliconizat este Abilitatea de a ține căldură. Datorită structurii aerului, acesta deține temperatura pentru o lungă perioadă de timp, iar pătură poate fi utilizată în orice vreme. În timpul funcționării nu apare fragmentare sau sunete neplăcute. Materialul primește rapid forma inițială. Păturile de la o astfel de fibră nu provoacă alergii și nu acumulează praf și, de asemenea, nu contribuie la reproducerea microorganismelor dăunătoare și formarea mucegaiului. Ei cântăresc puțin, nu mirosi, nu absorbi arome străine, și, cel mai important, au costuri accesibile și ușor de operat. Se poate observa din dezavantaje că oamenii cu o transpirație puternică nu sunt recomandați să doarmă pe produse dintr-o astfel de fibră, deoarece nu lasă umiditatea.

Astfel de pături sunt repede bătut de bucăți, așa că nu servesc de mult timp. Dar valoarea lor este o calitate egală.

Tipuri de umplutură

În funcție de metoda de producție, fibra siliconizată în păturile poate fi de diferite specii.

  • Syntheluch. Este considerat un material de umplutură artificială și unul dintre tipurile de fibre siliconizate. Este un analog al unui puf adevărat și în caracteristicile sale cât mai aproape posibil de acesta. Unele caracteristici operaționale sunt superioare materialelor naturale. Acum este folosit mult mai des decât puful real.
Citește mai mult  Dimensiunile păturilor

  • Hollofiber este un material destul de subtil, iar firele sale (în secțiune) sunt mult mai subțiri decât părul omului. Cu toate acestea, este foarte ușoară, nu ratează umiditatea și, cel mai important, se încălzește. Se utilizează atât pentru umplerea păturilor, cât și pentru croitorie.

  • Cele mai ieftine și mai scurte materii prime sunt Sinteton. Se compune din diferite tipuri de materiale de umplutură și izolație artificială, care diferă între ele nu numai compoziția, ci și proprietățile. Nu există un document unic de stat care să reglementeze caracteristicile sale de calitate și de performanță.

  • Fibre de acoperire cu silicon – Aceasta este o aparență mai modernizată a sintezelor. Ele sunt mai subțiri la atingere datorită carcasei de silicon, perioada lor operațională este mult mai lungă decât cea a siliconului obișnuit.

Dimensiunile și designul păturii

Pături cu fibre siliconizate, ca oricare dintre analogii săi, pot fi unică, dublă și unică.

Dublu sunt considerate pături standard în dimensiune 200×220 cm. Astfel de produse sunt aproape fiecare producător.

Dimensiunea „Euro” este de 195×215 cm. Proprietarii de paturi mari preferă pături „regale” cu o lățime de 240 cm și o lungime de 220 cm.

Păturile obișnuite de unică și jumătate au o dimensiune de 140×205 cm, Euroranianții unui astfel de produs au o lungime de 155 m, iar lățimea – 215 cm.

Păturile diferă de ele nu numai cu dimensiuni, ci și design, în principal – tip de firmware. Cea mai practică este o pătură de casete. Este asamblat din pătrate separate, cu o dimensiune de 10×10 sau 10×15 cm, care nu sunt lăsate să se blocheze umplutura.

Citește mai mult  Pături naturale de lână

Stew cusute rânduri verticale (în paralel, într-o singură direcție). Datorită distribuției inegale a umpluturii, ele pot pierde forma.

Corsetul este fotografiile modelate prin care umplutura poate fi saturată de-a lungul timpului.

Sfaturi pentru îngrijire

Se spală pătură aveți nevoie de o dată la fiecare 3-4 luni, puteți în mașină de spălat la un mod delicat, și o fac fără alte produse. Pentru spălarea, trebuie să utilizați agenți de spălare moale care pot pătrunde în mijlocul fibrei. Climatizatoare, Bleach și alte mijloace agresive. Prescripția este necesară numai pe mici rânduri.

De asemenea, puteți spăla manual în apă caldă. Ca agent de spălare, trebuie să utilizați o soluție de săpun

Uscarea pătură este necesară în mod natural într-o poziție orizontală, înainte ca acest lucru este necesar să se îndrepte.

După dormit, pătură trebuie să venită puțin. După ce poate fi agitat pentru a distribui uniform umplutura. Periodic, aceasta trebuie să fie luate la aer liber. Este necesar să se păstreze într-un loc ventilat într-o pungă de țesătură naturală sau într-o foaie obișnuită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: