Pături din togi

Pături din togi

La alegerea pături, este necesar să se abordeze în mod responsabil, deoarece calitatea restul de noapte va depinde de acest așternut. Gama de astfel de atribute pentru somnul este larg: o mulțime de modele sunt prezentate în piață, care diferă unul de altul cu materialul de fabricație, gama de culori, dimensiuni și alți parametri.

Producători imens și de alegere. Printre varietatea de branduri evidențiază produsele brandului togi. Producătorul oferă pături de iarnă și de vară: printre mărfurile prezentate, fiecare cumpărător va fi capabil să găsească o soluție adecvată pentru sine.

Particularități

Păturile Togas sunt prezentate de modelele cu umpluturi naturale și artificiale. Modele populare „naturale” – în jos și lână. Prima sa îndrăgostit de greutatea lor și de aerisire. În ciuda luminii, produsele sunt foarte calde: nu vor permite înghețate dacă camera este rece.

Păsările Pooh are următoarele avantaje:

 • Proprietăți excelente de reglare termică+
 • Ventilație bună a aerului+
 • Capacitatea de a forma un microclimat favorabil sub pătură, în ciuda temperaturii exterioare+
 • Abilitatea de a restabili rapid formularul+
 • durată lungă de viață (cel puțin 15 ani, sub rezerva recomandări de îngrijire).

Pasajul slab al vaporilor de umiditate, referințe ușoare și rapide, îngrijire complexă și preț ridicat – este de asemenea despre bătăile togas duish. Accesorii de lână pentru somn a fost de mult timp renumită pentru proprietățile vindecătoare. Ele elimină tensiunea musculară, contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui. Datorită excelent termoreglarea, păturile togi sub ele nu vor fi rece în ger și la cald în căldură.

Citește mai mult  Totul despre păturile moarte

Alte avantaje ale pături, ca material de umplutură, care folosește de oaie, capră și lână cămilă:

 • Ei bine elimina umezeala, contribuind la crearea unui microclimat favorabil+
 • Nu acumula statice+
 • renumit pentru schimbul de aer excelent.

Dezavantajele acestor produse includ faptul că acestea creează condiții favorabile pentru formarea și creșterea activă a lurps. Togi pături sunt de asemenea folosite umpluturi sintetice. Ele sunt ușoare și elastice, țineți perfect forma și sunt restaurate rapid după deformare. Ele sunt ușor de întreținut, ele pot fi spălate într-o mașină de scris, presa, produsele se usucă foarte repede.

Accesorii sintetice pentru somn durabil: viața lor de serviciu de cel puțin 10 ani. Modelele artificiale sunt mai ieftine decât opțiunile naturale.

Cu toate acestea, ei au deficiențe. Principalele minusuri includ capacitatea de a acumula energie electrică statică, absorbție slabă a umidității, abur slab și respirabilitate.

Prezentare generală a păturilor

Zeci de modele de modele cu animale artificiale, umpluturi de legume sau sintetice determină complexitatea alegerii produsului optim. Dăm cele mai populare soluții care se bucură de încrederea consumatorului.

„Bamboo dms”

Pătură, pentru producția care este utilizată de organic Filler – fibră de bambus. Cazul său este făcut din jacquard de bumbac cu design original. Perimetrul produsului clipește linii duble.

Pătură universală: poate fi utilizată, indiferent de sezonalitate.

„Maestru”

Făcut Bazat pe Tyayak – Sângerare blândă și subțire a cămilelor tinere. Aceasta este o versiune caldă care este ideală pentru iarnă. Modelul sa înșelat cu Classic Cool. Cazul său este făcut din bumbac Jacquard.

„Antistress Plus”

Pătură, fibră de poliester. microfibra Soft va oferi somn confortabil și vara, și iarna. Umplere elastic, nu este predispus la deformare.

Citește mai mult  Totul despre dimensiunile și selecția unuia și a jumătății păturilor

„YIN YANG”

Acest lucru este cu aer Patura cu un agent de umplere în jos. El este capabil să „respire“, oferind aerisirii. Cauza Produsul este fabricat din bumbac elastic, durabil și-Batista. produs All-sezon.

„Innotect”

Modelul All-sezon cu unic umplere climafiber. Este o fibră de celuloză cu particule zawax din ceară naturală, care sunt construite în structura moleculară a celulozei. Pătura asigură efectul de control al climei. O altă caracteristică de model – cusatura anatomice. Produsul este ușor de utilizat și practic, nu necesită îngrijire specială și își va păstra prezentarea externă pentru o lungă perioadă de timp.

Următoarele modele folosesc, de asemenea, în cerere, printre păturile togi: „Orbis”, „Selesta”, „Periov”, „Nobilis”, „Kaiser”, „Lira”.

Reguli de îngrijire

pături togi poate fi oprit timp de 10-20 de ani, dar durata de viață depinde în mod direct de îngrijirea adecvată. Dacă respectați toate recomandările de spălare, recoacere, uscare și alte manipulări, produsul va fi capabil de a servi mai mult. Neglijând Instrucțiunea poate reduce semnificativ durata de viață a accesoriilor pentru somn.

Notă! După ce a adus o pătură din magazin și despachetat-l, nu uitați să salvați tag-ul: acesta este dat informații importante de îngrijire.

Pentru diferite tipuri de pături necesită diferite de îngrijire.

 • Produse din lână naturală. Ei au nevoie de ventilație regulat în aer curat: nu mai rar de 1-2 ori pe an. Dacă nu se utilizează pătură, acesta trebuie să fie depozitate într-o încăpere ventilată, nu permite lumina directă a soarelui. Se spală produsul aveți nevoie de manual sau într-o mașină de scris pe un mod delicat, la o temperatură nu mai mult de 30 de grade. Adâncimea este posibilă, dar numai pe viraje slabe. Uscat produsul este necesar în suprafața orizontală.
 • Puneți pături Trebuie să se usuce în mod regulat și să ventilați deoarece au capacitatea de a acumula umiditate. Este imposibil să se păstreze produse în camere cu umiditate ridicată, altfel puful poate fi supus putrezitorului. Păturile de moarte nu sunt recomandate să se spală, este mai bine să le dea profesioniștii de curățare.
 • Produse cu umplutură de microfibră. Ele se disting prin ușurința îngrijirii. De exemplu, ele pot fi șterse într-o mașină de scris la o temperatură de 60 de grade, modul delicat nu este necesar. Astfel de produse nu au nevoie de călcat. Dacă au apărut pete pe ele, puteți utiliza orice îndepărtare a patului.
 • Pături de bambus nu necesită îngrijire specială. Pentru a menține prezentarea externă a produsului, trebuie să vă aventurați și să recurgeți în mod regulat la curățarea chimică (folosind un aspirator). Păstrați-le nevoia într-un loc ventilat uscat. Dacă spălați, puteți utiliza aparatul și setați orice mod, dar este imposibil să depășiți temperatura mai mare de 60 de grade.
 • Pături sintetice trebuie să strângeți și să bateți în mod regulat pentru a preveni formarea de bucăți. Ele sunt nedeterminate în îngrijire și depozitare, nu absoarbe și nu acumulează umiditate, nu se tem de lumina soarelui. De la suprafața lor, puteți șterge contaminarea cu orice pete de uz casnic.

Împingeți aceste reguli, iar păturile Togas, indiferent de tipul de umplutură, vă vor servi de mulți ani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: