Toate păturile despre

Toate păturile despre

Blanket – subiectul interior solicitat de fiecare casă. Astăzi, produsul este reprezentat de diferite tipuri, forme și umplere. El își poate permite să obține orice persoană, indiferent de statutul social. Alegerea corectă a pătură va oferi un somn sanatos si puternic, de asemenea, și garantează o protecție împotriva frigului și supraîncălzire. Există mai multe tipuri de pături de diferiți producători, ceea ce va permite să alegeți un model de dorințe speciale.

Ce este?

Blanket – acesta este un loc de muncă la somn. Acesta poate fi diferite forme, materiale și materiale de umplutură. Astăzi vă puteți întâlni atât pentru produse gratuit și într-un caz special. Differ nu numai pe materialul de umplutură (lână, bumbac, satin, bambus, puf), dar și de proprietăți. Soluția perfectă este produsul de toate anotimpurile pe butoane sau fulgere (economisește spațiu, se descurcă cu funcțiile în căldură și frig).

Elemente separate – subțiri sau cald, materiale care nu sunt alergene (în special în cazul în care copilul este în casă).

Vizualizări

Pături sunt ambele specii clasice și îmbunătățite.

 • Transformator – bilateral. Partea exterioară trebuie să fie rezistentă la uzură (lână, pluș, lână). Internă – moale și cald (șoim, satin). Produsul are o umplutură specială, care deține în interiorul căldură – aceasta este lână, puf, syntheps.

 • Pe butoanele – Pături pentru toate anotimpurile. Aceasta este opțiunea perfectă economie de spațiu. Butoanele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care crește durata de viață. Acesta poate fi deconectat și de a folosi doar un singur (vară sau de iarnă opțiune). Ușor este șters și uscat.

 • Hooded – arata ca un sac de dormit. Din exterior, materialul (lână) este ales, iar din interior (lână, satin, syntheps). Caracteristică – Blanket Puteți lua drumeții, izoleaza din toate părțile datorită dormitor individuale.

Diversitatea produsului vă permite să alegeți un model potrivit pentru orice persoană, indiferent de avere.

Liniște

Metoda practică de produse de cusut. Cusaturi face dungi, și o mică distanță se formează între ele. Dar în timp, materialul de umplutură este bătut în bulgări, care este motivul pentru care aspectul produsului se va deteriora.

Casetă

Produsele sunt intermitent din material solid, iar cusăturile merg casete (sectorul). Ei arata ca pungi mici de diferite magnitudine. Filler din sectoarele nu cad, nu a bătut în jos, păstrează forma. Produsul poate fi șters.

Fillers

Material de umplere pentru pături constau din fibre naturale și sintetice.

 • Natural – din lână și puf. Face cu Woollen adaos de lână de oaie și de cămilă. Miros specific. Cămilă și lână de oaie arata ca. Lumina pătură simțită, cu o ventilație bună, dar costuri ridicate. Magnifică în jos – de la gâscă, lebădă și pene de rață. Aerul de pene de gâscă, dar poate provoca alergii. Lână este mai bine să dețină căldură, iar moartea trece aerul.
 • Silk – Malbury și tux. Materialul produce viermi de mătase și fluturi. Produsele absorb umiditatea.
 • Sintetic – Singrytepsum, Ecofiber și Hollofiber. Produsele absorb și se evaporă umiditate. Sub ea, deși de căldură, dar fierbinte (respirabilitatea rău).
 • Pickyys – Bumbac de umplere principală. De asemenea, ca parte a Capron, viscoză, lână și fibre semi lână. Materialul are un ornament special: pătrat, romb. Produsul nu se pierde forma, rezistent la uzura, cald, nu minte, absoarbe umezeala. Contra – spalat pe turatii joase, uscare într-o mașină specială.
 • Jacquard – Lână de cămilă, de ovine și caprine. Plusuri de umplere: usurinta, caldura păstrarea, absoarbe umezeala, durabil.
 • Blană – naturale și artificiale. -Rezistent la uzură, cald, ușor de întreținut.
 • Microfibră – țesătură artificială de poliester și poliamidă. Este ușor, bine trece aerul și absoarbe umezeala. Materialul este folosit ca parte dintr-o pătură de pluș (din pluș), recomandat pentru copii – moale și nu provoacă alergii. Spălare în curățătorie chimică, îngrijire specială.
 • Tensel – material textil, oamenii sensibili adecvați pentru somn confortabil. Textile trece aer, se spală atent este posibil.
 • Antistres – Bamboo Fiber, Rice și pleavă hrișcă. Acesta este un produs cu densitate medie pentru toate anotimpurile. Aceasta ajută cu depresie, insomnie, stare de anxietate.

Versiunea ușoară a produsului – modele All-sezon. Aceasta este o pătură dublă, versiunile de vară și de iarnă sunt conectate la butoanele. Este important ca materialul a fost hipoalergenic – acesta este un puf artificial, mătase, bumbac, fibre de bambus, in și tensel.

Pasăre de pasăre

Bird Pooh – popular Filler de origine animală.

Citește mai mult  Pături cu umplutură de mătase

PROS.

 • Se încălzește cu întârziere în interiorul produsului, oferind termoreglare.
 • Este posibil să se dezvolte o reacție alergică, deoarece cleștele și bacteriile se acumulează în puful.
 • Umplutura este bine ventilat prin stabilirea unui microclimat favorabil.
 • ventilație încălcat. Absorbirea, aproape 50% umiditate, reutilizări umplere.
 • Uşura.

Minusuri.

 • Costuri ridicate – din cauza naturii naturală a materialului.
 • Jos produse nu își pierd forma lor pentru o lungă perioadă de timp, ușor de pliat.
 • Complex de îngrijire – produse în jos necesită timp de prelucrare de microbi și de buna.
 • Umplutura nu electrifica.
 • Durată lungă de viață – până la 20 de ani.

Calitatea produselor a fost mult timp studiată, și numai îmbunătățite îmbunătățiri îmbunătățite. Deși costul și mare, dar durabilitatea utilizării acoperă toate cheltuielile.

Lână

producerea de materiale din piele de oaie, alpaca, de la Cashmere (Mountain Goat Puff). Pături din cămilă și lână de oaie strâns decât cașmir. Umplerea cald, este utilizat de obicei în perioada rece. Dintre avantajele: absorb umezeala, respirabilitate bun, efectul terapeutic (Îndepărtează articulare, durere), durabilitate. Minus – Alergia este posibil.

Fibră de poliester

Unul dintre materiale de umplutură pentru somn confortabil. Avantajul materialelor este hipoalergenicitatea, elasticitate, ușurință, durabilitate. Dar umplutura absoarbe umezeala și nu permite aerului.

Fibră de bambus

Acest material de umplutură este nou. Este făcută din frunze și tulpini de bambus. Ele sunt ușoare, bine trece aerul, absorbi umezeala, hipoalergenic, produsul este utilizat în sezonul cald. De-a lungul timpului, de umplere naturale poartă, dar cu aditivi de viață mai lungă – syntheps (aproximativ 2 ani), ecoiber (4 ani).

fibre de eucalipt

Ca parte umplutură – celuloză. Materialul trece aerul bine, elastic, nu provoacă alergii, reglează temperatura, lumina, nu electrificate. Dar fibra de eucalipt are un cost ridicat, trebuie să existe o grijă deosebită. Puțini producători folosesc uleiurile sintetice, de la acest preț de mai jos și mai ușor de îngrijire. Asta e doar conținutul de fibre vegetale ar trebui să fie de aproximativ 50%.

Bumbac

Acesta este fabricat din bumbac. Acest material natural nu provoacă alergii, absoarbe umezeala, respirabil, cald, moale. Durata de viață a produselor din bumbac este de 5 ani, dar fibrele naturale sunt apoi în gol bulgări. Aceasta este o pătură toate-sezon, oferă un somn confortabil la orice temperatură. Asta e doar pentru produsul este dificil de ingrijit, are o greutate de până la câteva kg. Fabricate din bumbac produce o pătură luslin – este mai ușor decât un produs de bumbac, ușor de întreținut. Aceasta este singura diferență în pătură de bumbac muselină lui.

Lenjerie

fibre de lenjerie elastică și durabilă (până la 7 ani). Nu a fost bătut în bucăți, păstrează forma. În ciuda absorbției umidității, rămâne uscat. Produsul păstrează căldura, dar, de asemenea, trece aer. Aceasta este o pătură de toate anotimpurile. Asta costa doar supraestimate, grijă deosebită este necesară (spălare delicată și uscare).

Mătase

Aparține modelul de elită. produse de umplere de la viermii de mătase tute. fibra de lumină, nu electrificate, există de vară și de iarnă. Durabil, nu alergene, respirabil. Pretul produsului este ridicat, este nevoie de îngrijire specială.

Citește mai mult  Pături naturale de lână

Fabric pentru Cehia

Prelungi durata de viață de lenjerie de pat capace capabile. Acestea sunt realizate din materiale naturale și artificiale. Artificial fabricat din poliester, microfibră. Dar materialul se distinge prin aspectul – nu atât de plăcut la atingere. Materialele naturale sunt realizate din bumbac, satin, satin si matase, in. Capace din aceste materiale sunt potrivite pentru pături:

 • Poliester – Bamboo+
 • Microfibră – Lenjerie+
 • in – în jos, lână, poliester+
 • Atlas – două fețe, în jos, lână+
 • Satin – Silk, lânii, poliester+
 • Silk – mătase, satin, lână+
 • Bumbac – satin, flanel, în jos, lână, poliester.

Materialele naturale sunt alese în producție. Fabricarea acoperă și păturile însele implicate în producția de mașini, astfel încât cusături și cusături sunt întotdeauna netede.

Dimensiuni

Există o varietate de dimensiuni de lenjerie de pat pentru pături. Depinde de mărimea patului, creșterea și greutatea persoanei, standardele.

 • Pachetul Single este destinat unui adult de până la 90 kg. Dimensiunile produsului: 130×180, 130×190, 140×190, 140×200.
 • Single-line includ: 150×200, 160×220, 165×200. Potrivit pentru două middleweed.
 • probleme duble: 200×220 + 195×215 + 175×205.
 • Copilul distinge: pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani – 75 x 100 și 100 x 150, pentru copiii de până la 17 ani: 143 x 210 până la 160 x 230.
 • Dimensiuni mari: Euro Standard – 195×215, 200×220 + Euro-maxi – 220×240, 240×260.

Pentru o pătură volumetrică și groasă, dimensiunile sunt selectate mai mult decât media (cu stoc). Pentru subțire și mici – tocmai în mărime.

Cum de a alege?

Alegerea lenjeriei de pat pentru somn este mai bine pentru a produce cu atenție, având în vedere:

 • Miros – fără mucegai, produse chimice+
 • Greutate și densitate (produs greu – produs din lână, alți plămâni)+
 • Form: pătura trebuie să păstreze forma sau returnați-l la pliere în 20-30 de secunde, fenomenul invers indică prezența aditivilor în umpluturi+
 • Softness – Nu ar trebui simțit obiecte străine, doar un material moale omogen (producători fără scrupule adăugați bilă de spumă și plastic)+
 • Case – netede, mai des linii albe, fără umplutură de fibre, colorare bună+
 • Ambalare – punctele de eticheta producătorului, informații suplimentare în limba rusă, ambalaje de marcă.

În funcție de sezon, este recomandat să cumpere astfel de pături.

 • Iarna – din puful, lână, fibre de poliester caseta de cusut. Aceste umpluturi dețin căldură cald.
 • Vara – o pătură ușoară frumoasă din fibre de poliester, bambus si eucalipt. Vara nu ar trebui să fie cald.
 • All-sezon – din lână, puf și fibre sintetice. Opțiunea de semisezon ofera racoare (vara) si caldura (la rece).
 • Două fețe – singur material sau model compozit, care face legătura între butoane și fulgere. Ideal în timp semisezon și vreme caldă, pentru că puteți utiliza separat.
 • Teenage și copii – naturaletea materialului este importantă. CONSILIUL SPECIALIZAT: Alege de la umpluturi de bumbac, bambus, eucalipt, mătase și in de in – sunt ecologice.

Adult Man este mai ușor de alegere. Puteți decide achiziția, referindu-vă la preferințe și dorințe.

Producătorii

Pătura este produsă în întreaga lume. Produsele din Rusia și țările occidentale sunt oarecum diferite.

 • Producția finlandeză – HypoallerGenic, de înaltă calitate. Produce materiale de umplutură pentru pături din puf, lână, battate, mătase. Cele mai multe produse sunt universale și ușor de îngrijit.
 • Producția turcă – aspect frumos, linie netedă, formă de economisire fără bulgări. Pături de material – microfibră, bumbac și mătase. Filler: Hallofiber, Lână, Pooh, Fibră de bambus. Produsele sunt ușor, de înaltă calitate și durabilitate.
 • Producția germană – modele de sezon, de vară și de iarnă, în cea mai mare parte clasa premium. De la umplutura alocare: puf, mătase, tensel, lână, cașmir, bumbac, in de in, bambus și fibră de porumb.
 • Producția rusă – de la modele mai puțin costisitoare la elită. Compoziția de mătase, bumbac, in, satin, lână, puf, fibre vegetale. În plus, există tot sezonul pe butoane și fulgere, modele separate de vară și de iarnă.

Păturile sunt și alte țări, dar cele mai populare modele sunt produse în țările enumerate.

Cum se spală?

Tipul de spălare Ridicați, privind materialul. Curățarea trebuie făcută o dată pe an (în primăvara – iarna, toamna – vară). caracteristici de spălare sunt indicate pe etichetă: mașinii sau regimul manual, temperatura. Încălcarea recomandărilor, produsul ar trebui să fie deteriorat. Spălare permisă: bumbac subțire, lână, bambus, eucalipt și pături sintetice. reguli mașină de spălat:

 • Mod delicat+
 • Temperatura – 30 de grade+
 • Pulbere – 1/3 din total+
 • Timp – până la 30 de minute+
 • În bilele din folie de cilindru Put+
 • uscat în tambur nu este în valoare de ea (numai bumbac)+
 • După clătire, înveselească lin în baie pentru a elimina lichid suplimentar+
 • Puneti bulgări pe un material umed (dacă este disponibilă) prin carcasa+
 • Uscarea pe o frânghie sau în uscător, durata – 2-7 zile.
Citește mai mult  Pături din togi

Silk este șters manual: adăugați pulbere și un mijloc special pentru țesături de mătase, se lasă timp de 20 de minute. Se amestecă ușor, se scurge apa, se spală în apă curată. Lăsați pentru a îndepărta excesul de lichid. Coase fără raze directe. țesuturi delicate folosiți curățare chimică.

Cum să se îndoaie?

Există facilități de dormit în fiecare casă. Din acest motiv, oamenii sunt caută modalități de a pături împăturirea. Acestea nu sunt doar metode, dar, de asemenea, spațiu de economisire, o creștere a duratei de viață. Dezvăluit 2 moduri de a plia elemente de interior de mari dimensiuni compact. Vid este un pachet special, care nu lasă o șansă de bacterii și microbi din cauza lipsei de aer (microclimat favorabil). Ai nevoie pentru a stoca numai elemente uscate și curate pentru somn. În cazul în care această regulă eșuează, este posibil să se detecteze în interiorul mirosul neplăcut – putregai și mucegai. De aceea, etapa de pregătire este atât de important: de curățare / spălare (în funcție de material), uscarea (manuală sau de curățare uscată).

Gata produs trebuie să fie atent ambalate într-o pungă de vid, netezirea produsul la colțuri în mod uniform, fără a se lăsa spațiu gol. elemente ascuțite (cu fermoar, de blocare, butoane, centura, alte decoratiuni) Fix interior mici și – acest lucru va preveni deteriorarea.

Procesul de închidere unui pachet de vacuum astfel. Un cârlig clipuri bine de a petrece un pachet de etanșare pe întreaga lungime a cusăturii. Pentru un efect mai bun, este necesar să se producă o astfel de manipulare de 5 ori. Eliberați tot aerul – scoateți capacul dintr-o gaură specială prin atașarea eforturi minore când derulați la partea. Introduceți furtunul din aspirator pe orificiul deschis (dacă există o funcție a modelului). Apăsarea mână pe întreaga suprafață a pachetului, de aer de presă. Acest lucru va permite aerului complet în afara spațiului pachetului vid. Evidențierea discuțiile subiect despre finalizarea procesului – puteți închide supapa.

În acest fel puteți plia pătură frumos, economisind spațiu (nu mai pernă). Ready „tampoane“ pot fi stocate în dulapul de pe raft, în piept sau compartiment special în interiorul patului. Există o altă metodă eficientă de pliere lucrurile volumetrice – aceeași „pernă“, dar fără un vid.

O bucată de interior este ușor de înlocuit cu un alt. Se salvează un loc și reduceri atunci când nu dispun de perne (atunci când oaspeții):

 • Restrângere 1/4 parte din cea mai bună pătură laterală+
 • împărțiți mental lățimea a 3 părți egale, 1/3 pe stânga, întoarceți-vă+
 • Pe ea partea dreaptă, alternând de-a lungul întregii lungimi – de aproximativ 3 ori+
 • Scoateți produsul, decolorarea marginii libere în punga apărută.

Cu ajutorul acestor sfaturi simple puteți elibera cu ușurință spațiul camerei. Vacuumul va împiedica depunerea de praf și dezvoltarea microbilor, iar plierea compactă va asigura apariția unui nou subiect de interior.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: