Descrierea și scopul utilizării șervețele de hârtie deschisă

Descrierea și scopul utilizării șervețele de hârtie deschisă

Șervețele de hârtie de dantelă inițial concepute ca un substrat frumos, design care îndeplinește funcțiile ambalajelor estetice. Cu toate acestea, ele sunt potrivite pentru diverse utilizări datorită mintea lor grațios și rafinament.

Particularități

Servetele de hârtie deschise diferă de ceilalți cu aspectul, frumusețea și estetica. Produce-le din celuloză.

Din fibrele de lemn de înaltă calitate fac celuloza, din care pregătesc o masă ca mousse. Apoi îndepărtat din umiditate și din fibrele rămase formează un produs.

Deseori servetele fac la comandă. Aspectul este negociat cu clientul.

Sunt produse de unică folosință care ajută la economisirea timpului de curățare, deoarece nu aveți nevoie de spălare și prelucrare. Doar aruncă în urnă după utilizare. Și, de asemenea, ele contribuie la păstrarea curățeniei vaselor și suprafețele pe care sunt puse.

Deși este posibil să se reutilizeze servetele ajurata, deoarece acestea nu wock atunci când intră în contact cu apa.

Din toate caracteristicile puteți selecta trei principale.

  1. Ecologie. Servetele sunt realizate din materiale naturale pure, care le permite să fie utilizate în contact cu produsele alimentare, persoanele care suferă de alergii și în vacanțe pentru copii.

  2. Universalitatea și proprietăți protectoare Ajută la menținerea suprafața de poluare și daune. Puteți folosi ca decor, substrat, suport, ambalarea produselor, ca element de identitate corporativă.

  3. Unicitatea și originalitate. Acestea pot fi comandate la comandă pe care o va avea numai.

Ce se întâmplă?

șervețele de hârtie ajurat sunt diferite forme: rotunde, ovale și chiar dreptunghiulare. Forma lor este selectată de către consumator, în funcție de scopul utilizării. Dacă este necesar un substrat pentru un tort, un șervețel este selectat în funcție de forma.

Citește mai mult  Cum de a pune șervețele într-un pahar?

Aceste produse din hârtie sunt de cantități diferite – de la mari la foarte mici, de exemplu, sub Madfin sau Truffle. servetele ajurata rotunde dimensiuni diferite. Acestea sunt în conformitate cu standardul cu diametre diferite: 10 cm, 15 cm, 22 cm și altele. Acestea sunt cele mai comune dimensiuni ale produselor.

Și ei sunt realizate din diferite culori și nuanțe, dar clasic alb rămâne cel mai popular. Acestea pot fi utilizate pe scară mai largă, se combină cu produse de diferite nuanțe, fără a face o sarcină mare de culoare. Ele sunt un lider de vânzări pentru o lungă perioadă de timp.

În cazul în care sunt utilizate?

servetele dantelă albă nu numai că au decorativ, dar, de asemenea, aplicarea practică. Acestea sunt utilizate în diferite sfere.

În afaceri de cofetărie

Pentru înregistrarea prăjituri și produse de patiserie, precum și pentru a salva alte părți de ambalaje din contaminante. De exemplu, petele care pot apărea din smântână în timpul transportului produsului. Ele dau estetica aspectul de produse culinare.

Datorită lor alb neutru, șervețelele sunt potrivite pentru design diferite și este bine armonizată cu orice decor și ambalare.

În afaceri restaurant

Ajutor crea propriul stil, și poate deveni un detaliu distinctiv al oricărei mărci. Cu o astfel de simplu, dar un detaliu frumos, ca un șervețel de dantelă, aveți posibilitatea să iasă în evidență printre alte instituții. Puteți comanda o astfel forma lor și speciile pe care nimeni nu va altcineva.

Și, de asemenea, să le folosească în alte scopuri.

  • Brutării sunt bune de a utiliza ca un substrat pentru copt proaspăt.

  • În decorarea și servirea mesei la orice festival. dantelă lor în jurul marginii are proprietăți excelente pentru a decora diverse gustări.

  • În viața de zi cu zi în diferite scopuri.

  • Ca o fotografie. Fotografiile originale originale sunt obținute pe fundalul șervețelurilor cu deschidere.

  • În creativitate. Ele sunt folosite pentru fabricarea meșteșugurilor. Ca material independent și de a da o viziune adecvată. De exemplu, în aranjamente de flori sau herbarium din frunze.

Citește mai mult  Caracteristicile servetelor de servire pe masă

Servetele albe de deschidere – produse destul de elegante și utile care au fost utilizate în diferite direcții.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: