Toate șervețele despre pentru plăci pentru deservirea unui tabel

Toate șervețele despre pentru plăci pentru deservirea unui tabel

Majoritatea oamenilor nu se gândesc la o portie frumos, atunci când în fiecare zi este acoperit pe masa. Cu toate acestea, în cazul în care vine un caz special de gală, sau aveți de gând să deschizi propria cafenea, organizarea de decor frumos devine o necesitate. În acest articol vom vorbi despre o asemenea parte importantă a de servire, cum ar fi tampoane decorative sub plăcile.

descriere generala

Wipes pentru servirea mesei sunt puse sub farfurii, căni și tacâmuri. coastere decorative pentru vase proteja suprafața mesei de la băuturile vărsate și piese de alimentare.

substraturi de înaltă calitate și de a preveni zgârierea zgârieturi pe mobila de bucătărie, precum și prelungi durata de viață a țesutului și fețe de masă adezive.

Servirea servetele nu numai adăuga rafinament la decor, dar vă permit să eliminați rapid poluarea – Este de ajuns pentru tine pentru a înlocui pur și simplu șervețel stropite cu un substrat curat. Suportul este un element decorativ suplimentar care susține stilul general al camerei sau un anumit eveniment. Cu ajutorul unui astfel de element, puteți ascunde posibilele defecte de mobilier sau feluri de mâncare.

Atunci când organizați o sărbătoare sau alt eveniment de masă, substratul pentru servire devine un instrument universal al organizatorului. În astfel de situații, șervețelele sunt utilizate în următoarele scopuri:

 • Decorarea suplimentară a decorului – O gamă largă de elemente de servire vă permite să accentuați camera frumoasă de design pentru primirea oaspeților sau a vizitatorilor+

 • Metoda de distribuire a oaspeților – cu ajutorul diferitelor suporturi sau a unei modalități speciale de pliere, poate fi însămânțată în locurile prevăzute fără inutile+

 • Metoda de respectare a igienei – pe un șervețel poate pune pâine sau tacâmuri, care au fost deja utilizate+

 • Menținerea aspectului estetic – substratul poate fi schimbat după fiecare fel de mâncare, astfel încât tabelul să se uite la masa decentă și ușor.

Materialele

În alegerea materialului pentru substraturi sub o farfurie, producătorii nu sunt practic limitați – acest lucru poate fi atât hârtie obișnuită, cât și țesături rafinate de răchită. Un mare sortiment de standuri este necesar pentru ca organizatorii să creeze un eveniment tematic fără a deranja stilul general de șervețele necorespunzătoare. Vă sugerăm să luăm în considerare lista opțiunilor pentru materialele din care sunt create elementele de servire ale decorului.

 • Hârtie. Produsele din hârtie sunt în mare cerere printre proprietarii de cafenele, deoarece sunt de unică folosință și sunt destul de ieftin. Viteza de producție a costului scăzut și a vehiculului permite proprietarilor de afaceri din restaurant să mențină puritatea tabelelor.

Un alt plus important al unor astfel de obiecte de serviciu este capacitatea de a plasa pe publicitatea de suprafață sau ofertele speciale pentru clienți.

 • Piele. Este un material foarte neobișnuit, rafinat care împiedică alunecarea și pagina de mobilier de deteriorare. Produsele din piele sunt realizate cu un alt decor, de exemplu, sub pielea unui crocodil sau șarpe. Gama de culori nu este de asemenea limitată la – pielea vopsit-o varietate de culori.

 • Textile. Cel mai adesea, substratul de țesături este fabricat din bumbac și lenjerie, deoarece aceste materiale arată estetic plăcut și colorat. Lenjeria de pat și produse din bumbac este un indicator al stării, deoarece acestea sunt mai scumpe decât șervețele de hârtie. Spre deosebire de alte materiale de poluare din tesatura substraturi dificil să se spele off, așa că ar trebui să fie schimbate în mod regulat.

 • Plastic. Acest material este foarte lung păstrează proprietățile și aspectul prezentabil, deci este foarte popular printre amatorii de servire frumoase. Serviete pentru cea mai mare parte chimvale vinil si silicon – ele tind să grăsime acumula, plastic și estetic aspect.

 • Iută. alternativă ecologică la materialele artificiale. servetele din iută sunt realizate din același material textil din care produc pungi și frânghii. Produsele Fabric din iută moale, rezistent la uzură și de a crea un sentiment de confort acasă.

 • Ratan. Din ratan, standuri durabile împletite sunt făcute, care nu sunt, practic, îndoiți. Astfel de produse din lemn arata ca, astfel încât acestea sunt foarte bune pentru interior sub copac.

 • Plută. un material rezistent la căldură de lumină din care sunt create o varietate de tatstifiers. substraturi Cork pot fi vopsite într-un număr mare de nuanțe, astfel încât ridica proiectarea elementului de servire pentru orice interior este foarte usor.

  Servetele tricotate sunt deosebit de rare, precum mărgele și standuri macrame. Astfel de produse sunt create manual pentru uz casnic. Substraturi manuale deschise, estetice și foarte frumoase, dar ele nu sunt potrivite pentru producția de masă, astfel încât acestea sunt găsite extrem de rare.

  Forme și dimensiuni

  Sennakers sunt de diferite dimensiuni și forme, acești parametri sunt selectați individual pentru fiecare caz. Grosimea produselor de servire este de obicei 1-5 mm în funcție de material.

  Dimensiunea servetelor este aleasă astfel încât marginile sale să apară pentru marginile felurilor de mâncare la cel puțin 2,5-3 cm. De obicei, așternutul este mult mai mult decât o placă, astfel încât oaspeții să poată așeza tacâmuri pe ea, ochelari sau cani.

  Substraturi sunt următoarele forme:

  • Runda – servetele elegant, care sunt cele mai potrivite pentru hrănire desert și băuturi calde+

  • Oval – Sinettlers originale pentru iubitorii de forme moi și rotunjite+

  • substraturi laconice și stricte – pătrat+

  • Dreptunghiulară – selecție clasică de cafenele și restaurante+

  • Openworks – astfel servetele au forma cea mai diversă, de exemplu, sub formă de flori sau frunze de copaci.

  Opțiuni de proiectare

  La Satikarniki la o concordanță eveniment, este necesar să se alege în mod corect la proiectarea și coloritul lor. Criteriile de selecție depind de motivul pentru colecția de oameni, timp de an și timpul zilei. Luați în considerare opțiunile mai potrivite pentru decorațiile de masă decorative pentru fiecare an.

  • În primăvară, când totul este verde si infloreste in jurul, masa are nevoie, de asemenea, să fie decorat cu nuanțe luminoase. În acest moment al anului, culorile pastelului de aur, albastru, verde și liliac se șterge perfect.

  • Vara pe masă. Nuanțele frumoase și suculente arată bine – portocaliu, roșu, turcoaz, verde strălucitor și albastru.

  • Toamna este un an adecvat al anului pentru nuanțe calde, astfel încât substraturi trebuie să fie maro, gri, auriu și de culoare portocaliu închis umbră.

  • În timpul iernii, nuanțele festive sunt cel mai bine caută, deci este mai bine să alegeți paturile de argint, turcoaz, gri sau contrastant negru.

  Producatori populari

  Servetele de servire nu sunt incluse în setul de servicii stabilit, astfel încât acestea sunt întotdeauna achiziționate separat, încearcă să mențină un stil comun. De obicei, producția de substraturi sunt angajate în aceleași companii care sunt fabricate de feluri de mâncare, astfel încât nu există nici o problemă cu selecția de proiectare. Luați în considerare mai mulți producători populari.

  • Clasice regale. Companie din China, care produce paturi de consum din materiale textile. Acestea sunt produse practic răchite cu modele diferite și într-o paletă mare de culori.

  • Drapul meu. Brandul spaniol creând substraturi de bumbac cu design interesant. În gama de companii sunt produse-un foton într-o paletă largă de nuanțe și tatstifers cu un model sau ornament.

  • Excelent husware. Producator din Olanda, angajate în producția de diferite accesorii de bucătărie. Ecranul excelent este printre produsele de materiale polimerice, precum și rar găsite pe vânzarea de margele de la margele.

  Nuanțele pentru copii

  Producătorii oferă o gamă largă de șervețele decorative pentru servire, deci faceți o alegere nu ușoară. Litterul de pe masa de bucătărie trebuie să fie ales astfel încât să se potrivească cu interiorul camerei și să păstreze bara de calitate pe fundalul mobilierului și mâncărurilor. Elementul de decor ar trebui să fie armonizate cu stilul de decorare și de a crea o stare de spirit festiv. Vă oferim să vă familiarizăm cu mai multe reguli, datorită cărora alegerea va fi mai ușoară.

  • Sarientarul trebuie să acționeze pentru marginile mâncărurilor de cel puțin 3 cm.

  • Forma și culoarea șervețelurilor trebuie selectate astfel încât să corespundă stilului corporativ și decorarea generală a camerei.

  • tacamuri in alb arata cel mai bine pe tărgi întuneric.

  • În cazul în care vehiculele care deservesc sunt în dwarfish, opinia generală a tabelului acoperit va arata mai elegant.

  • covoare împletite cu aurire se va potrivi aproape sub orice interior.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: