Totul despre lemn stofa

Totul despre lemn stofa

Setarea corectă de masă este o adevărată artă. Unul dintre atributele necesare ale unui tabel de frumos servit este flotele pui de somn. În prezent, roller-coastere sub șervețelele sunt foarte diverse. Ele pot fi realizate din diverse materiale (plastic, metal, lemn) și au diferite forme (rotunde, pătrate, triunghiulare, ondulat). napples din lemn sunt foarte bune pentru interioare decorate în stil rustic, clasic sau eco.

Avantaje și dezavantaje

napples din lemn au un aspect atractiv și sunt realizate din materiale ecologice naturale. Diferite soiuri de lemn pot fi folosite pentru fabricarea acestui obiect de servire. Acest material are caracteristici unice, datorită cărora există o oportunitate de a da șervețel orice formă, sculpturi Decora sau gravura.

Sal a venit pe masă ar trebui să fie plasate în mod corect, și anume: un stativ este destinat pentru patru persoane. Acestea sunt decorative și la produsele practice același timp.

Avantajele straturilor sub șervețelele de copac:

 • Material de siguranță+

 • Multe opțiuni originale+

 • Posibilitatea de a face obiecte de diferite forme+

 • Ușor de produse de îngrijire+

 • Comoditatea de utilizare+

 • Apariția atractivă.

Dezavantajele unui decor de masă din lemn:

 • nu se potrivește în fiecare interior+

 • preț mai mare în comparație cu produsele din plastic.

pânză de lemn trebuie să aibă de procesare de înaltă calitate, atunci acesta va dura mai mulți ani, decorarea mesei.

formulare Opțiuni

coastere din lemn pentru servetele pot fi de trei tipuri:

 • închis+

 • Deschis+

 • figurat.

dulapuri închise au un design minimalist, se pare ca cutii ordinare. Astfel de suporturi pot fi sculptate, în mod artificial în vârstă sau de a menține un aspect natural.

Produsele deschise pot fi patrate sau dreptunghiulare, formate din unul sau mai multe birouri. Un compartiment este destinat șervețelele de dimensiune standard, iar în celelalte pot fi stocate, de exemplu, pentru rezervoare de sare și piper.

Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stii despre servetele tesatura

Figura montagne – produse neobișnuit de frumoase din lemn care pot fi realizate sub formă de case, încuietori, păduri, diverse animale si multe altele.

Pătrat

Produsele pătrat pot fi atât pe orizontală și pe verticală. Dar opțiunea orizontală este mai frecventă. Astfel de veniers arata foarte concis si au un design discret.

Triunghiular

Triunghiulara Wipes Standuri – Acesta este un alt tip destul de comună napanetes verticale. În ciuda simplității sale, arata destul de elegant.

Alte

Toate varietatea de forme de clipuri din lemn este greu de imaginat. coastere fine sub servetele care descriu siluete sculptate sunt foarte populare și în cerere. Acest lucru poate fi, de exemplu, cifra de balerina, sau produsul sub forma unei fete într-o rochie cu un ventilator sau cu o umbrelă. Originalitatea acestui design este faptul că șervețelele sunt stivuite în așa fel încât să formeze o rochie frumoasă.

Mai ales atractive, cum arată un șervețel în cazul în care servetele cu un model sau multi-colorate.

Șervețelul poate fi sub formă de accesorii de bucătărie: ceainic, cani, tigăi. Poate arata ca o siluetă a unor fructe: mere sau pere. Animale, inclusiv fabuloase, flori, păsări, frunze, nave, clădiri. Orice poate fi baza pentru fabricarea unui montagne pentru șervețele.

Cum să-l faci singur?

Vasele frumoase și originale din lemn sau placaj pot fi făcute cu propriile mâini. Design-ul poate fi destul de simplu pentru cei care nu au experiența necesară de astfel de lucrări. Multe produse mai complexe sunt disponibile pentru maeștrii experimentați, care sugerează băut și conectarea unui număr mare de piese mici.

Citește mai mult  Cum să amidați șervețelele?

În mod direct procesul de fabricare standuri pentru șervețele de hârtie nu este prea complicat. Pentru fabricație, va fi necesară un placaj, grosimea căreia este de 3-5 milimetri. Materialul trebuie să fie de înaltă calitate, neted, să nu aibă fisuri, cățea sau chips-uri.

Pentru a începe, materialul trebuie să fie pregătite în prealabil în mod corect. În acest scop, este necesar pentru a curăța suprafața cu hârtie de mică adâncime Emery, în scopul de a elimina complet toate rugozitate.

Desenul viitorului produs poate fi dezvoltat independent, dar puteți folosi, de asemenea, desene și scheme gata făcute. Un astfel de desen trebuie să fie imprimate și tăiate, datorită ceea ce se obține șablonul. După aceea, schema este necesară pentru transferul către Phaneur pregătit.

Următorul pas este tăierea tuturor țagle. Adesea, sistemul presupune tăierea diferitelor modele. Un tip similar de lucru se realizează cu ajutorul exclusiv utilizarea de puzzle manuală. Pentru a instala pânză Lobzik, aveți nevoie pentru a detalia mai multe găuri mici în conturul contur. În primul rând, modelul interior este împins afară, numai după aceea țaglei este tăiată peste marginea exterioară.

După terminarea procesului de pompare, toate burgeri și neregularitățile sunt necesare, care s-au format în timpul lucrului, îndepărtați cu ajutorul șmirghel. șlefuirea atentă va ajuta să obțineți. Nadfil poate elimina defectele modelului de interior.

Când toate piesele sunt tăiate și la sol, ar trebui să procedeze la asamblarea produsului. Detaliile pregătite trebuie să fie introduse cu acuratețe în canelurile, le pre-ungere cu clei. După uscarea completă, puteți continua cu decorarea noii pânză. Puteți face acest lucru utilizând o largă varietate de tehnici, de exemplu, decoupage. Și puteți utiliza, de asemenea, vopseaua obișnuită balon.

Pentru decor, puteți utiliza o varietate de articole: panglici, panglica, dantelă, pietricele, margele, pietre și altele.

Cu ajutorul electronului, puteți decora și partea principală, și marginile pânză cu modele de diferite nuanțe.

Pentru finisajul finisaj este în valoare de aplicare a unui voal. După procesarea navei, produsul finit trebuie acoperit cu un lac transparent de mai multe ori.

Citește mai mult  Care sunt dozatoare pentru șervețele și cum să le aleagă?

Exemple frumoase

În mod corect, folosiți produse nelegiuite, unde frumusețea texturii din lemn natural se manifestă clar. Astfel de produse sunt acoperite cu ulei sau lac și au o vedere naturală.

Foarte șervețel, care poate fi numit „toreador”. Un perete arată ca o siluetă a balonului, în timp ce cealaltă este o siluetă a unui taur. Când servetele roșii sunt introduse în gol, se dovedește o imagine completă cu arena de luptă taur.

Standul pentru servetele poate descrie un nor de aer. Pentru această margine a subiectului alb pentru servire sunt făcute neuniforme, în contururile lor, asemănătoare unui desen al unui nor de copii. Dacă ați pus servetele colorate în ceas, atunci efectul va fi excelent.

Și, de asemenea, interesant pe masa arata un produs, care, în aspectul său seamănă cu o ceașcă cu cafea.

O altă idee interesantă este un dulap de o coroană.

S-ar putea fi un șervețel sub forma unui castel medieval, două inimi, fluturi, colibă ​​din lemn, volan.

Unii oameni preferă o simplă coastere de șervețe dreptunghiulare, dar cu modele interesante arsuri pe suprafață. teme imagine pot fi foarte diferite, totul depinde de preferințele personale.

Wipes pentru servetele – aceasta este un accesoriu special de servire. Datorită unui dulap de lemn selectat corect, situația dobândește un punct culminant. Și dacă produsul se face cu propriile mâini, acesta va fi unic și unic.

Despre cum să faci un lemn de lemn cu propriile mâini, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: