Varietatea de șervețele de sub aparatele

Varietatea de șervețele de sub aparatele

Servetele sunt una dintre cele mai importante componente ale culturii noastre. Oamenii obișnuiau să le folosească în mod activ în antichitate. Fiecare auto-respect și oameni înconjurători, o persoană culturală trebuie să știe cum să folosească servetele chiar și acasă, și nu doar o vizită sau într-un restaurant.

Particularități

Luați în considerare modul în care utilizați corect servetele sub aparatele pentru micul dejun familial, prânzul sau cina, care sunt cele mai bune produse pentru a oferi oaspeților cum să utilizeze aceste accesorii la celebrarea Exit. Materialul din care se fac aceste produse, dimensiunile, densitatea, forma, culorile vor avea o mare importanță.

Aceste accesorii ajută la rezolvarea imediat a două probleme de presare:

  • Faceți o servire mai frumoasă și cea originală a unei mese festive sau de zi cu zi+
  • Protejați masa de posibile daune – zgârieturi și pete.

Materialele

Substraturile de pe masă pot fi fabricate din diferite materiale: sticlă și hârtie, bambus și plastic, metal și margele, diferite tipuri de țesături, piele și simțită.

  • Servetele de țesături au fost în mod tradițional sub formă de cifre adorând masa. Cel mai adesea există șervețele decorative de bumbac – ele arata ca niște prosoape mici.

Pentru servire, ele sunt folosite extrem de rare – sunt prea repede murdare. Utilizați-le pentru a proteja blaturile de zgârieturi.

  • Servetele de hârtie au de obicei o gamă imensă de tot felul de colorat, parametri și forme, prețul scăzut, nu au nevoie de spălare, ele arata atractive estetic și, prin urmare, șervețelele de hârtie sunt cele mai frecvente.

  • Modele de carton– Nu este aproape nici un șervețel. Este mai mult sprijin sub aparatele pentru a proteja tabelul. Datorită varietății largi de culori, acestea vor ajuta la fabricarea mesei mai neobișnuite.

  • Foi subțiri de plastic cu desene (Imprimare, foto) ușor de spălare, se deosebesc prin rezistență ridicată la uzură, nu absorb umezeala și ulei, nu vor mirosi, puteți pune mâncăruri calde fără temeri.

  • servetele de bambus sunt bastoane fine țesute separate, unul cu celălalt cu un fir special. În timpul utilizării, astfel de standuri țesute sunt foarte convenabil: este convenabil pentru a le stoca într-o formă laminată, se anulează blatul de lucru din preparate calde. Cu toate acestea, ele sunt destul de dificil să se spele – multe pete pot rămâne pentru totdeauna. In plus, acest material va absorbi mirosurile.

  • Puteți crea în mod independent, un elegant stand-șervețel de blocaje de trafic, Și vă puteți cumpăra un stand de plută sub comanda sau în cel mai apropiat magazin economic. Un astfel de produs o va arata foarte original, va ajuta la protejarea dvs. de blat de lucru la temperaturi ridicate, deoarece toate caracteristicile critice vor experimenta această stare.

Proiecta

Pe piață puteți găsi serverele de servire pentru instrumente pe masă de diferite forme: ele pot fi pătrate, sub forma unui dreptunghi, rotund, triunghiular, fantezie. Produsele vor diferi în funcție de dimensiune. Dobândirea acestor accesorii ar trebui luate în considerare în cazul în care și în ce circumstanțe vor fi utilizate.

Produsele rotunde sunt destul de versatile. Diametrul unor astfel de șervețele este cel mai adesea egal cu 27 cm, dar în același timp alege dimensiunea produsului urmează fiecare caz separat.

Forma dreptunghiulară este de obicei diferită cu dimensiunile de 30 × 56 cm. Sub dispozitivele adesea pune serverele de servire sub forma unui pătrat. Pentru micul dejun sau ceaiul de băuturi cu dimensiuni de 35 × 35 cm. Pentru prânzul obișnuit, produsele de 40 × 40 cm sunt adecvate și pentru primirea oaspeților, cumpărați șervețele mari cu parametri de 50 × 50 cm.

Pentru a desena creativ o masă pentru vacanță, cu excepția speciilor, dimensiunilor și materialelor, este important să alegeți colorarea potrivită a servețelilor. Poate depinde direct de cauza sărbătorii, din timpul zilei și chiar din sezon. Pentru a servi o masă solemnă în primăvară, puteți cumpăra un servețel de culoare galbenă sau verde, albastră sau liliac, nuanțe blânde de pasteluri și culori de argint. Pentru prânz, puteți alege portocaliu, verde blând, bogat aur sau saturat tonuri roșii. Clasic de colorat toamna – bej, maro adânc, aruncarea albastră, auriu. Pentru sărbătoarea de Anul Nou, modelele de argint cu culori creative contrastante sunt alese cel mai adesea.

Dacă sărbătoarea trece la începutul zilei, culoarea servețelurilor ar trebui să fie blondă. Întuneric mai bine alege pentru prânz sau sărbătoare seara. Pentru servirea unei mese de nunta, puteți alege tonuri nobile – fildeș, smarald de lux, albastru creativ. Elegant și elegant, care servește șervețele în aparatele cu motive vegetale va arata. Accesorii universale sunt considerate tesatura alb sau gri. Acestea vor combina cu succes cu o față de masă, se completează feluri de mâncare albe.

Dacă sunteți un amator minimalism, atunci ar trebui să apeleze la stilul scandinav, în cazul în care este permis să folosească tonuri de gri și negru înăbușite pentru decorare. Doar tampoane excelent de negru cu dungi argintii luminoase în jurul perimetrului.

Cum de a alege?

Cu alegerea finală a servetele, este în valoare de având în vedere că este frumos să atârne cele mai bune amestecuri. De exemplu, – bumbac, in combinatie cu vascoza, poliester, poliamidă. Complet țesături naturale atunci când spălare deformate grav. În plus, este aproape imposibil de a le transforma la starea perfectă. Alegeți să utilizați produsul, urmat de doar pentru a avea grijă de, precum și cele termen de timp nu va pierde elegant și luminos lor.

Dimensiunile produsului ar trebui să fie alese astfel încât șervețel efectuează un pic de sub marginile de feluri de mâncare, în mod ideal de 2-3 cm. Cel mai bine este ca substraturi sub plăcile de colorare sunt bine combinate cu serviciul. Puteți permite atât contrast puternic în culori – feluri de mâncare albe sunt uneori ideale pentru standuri negre.

Astăzi puteți cumpăra servire servetele într-un set cu o față de masă. Deci, nu va trebui să rupă capul peste modul de a alege aceste produse la tabelul de proiectare deja în dragoste.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: