Care sunt mijloacele de curățare uscată și cum să le folosească?

Care sunt mijloacele de curățare uscată și cum să le folosească?

Curățarea se referă la aproape toate. Nu există nimeni în lume, care s-ar fi îndepărtat cel puțin o dată. Pentru curățare, diverse produse de curățare sunt folosite, fiecare dintre ele diferă în compoziție, care afectează în mod direct efectul activității desfășurate. Cum să se facă distincția chimia profesionale de uz casnic, cum de a alege instrumentul potrivit pentru curățarea suprafeței contaminate – probleme care de multe interesante.

Ce este?

S-ar părea că știm despre curățarea tuturor. În final, cumpara instrumente disponibile în comerț pentru curățare și să le folosească – nici o problema. Nu este nimic în neregulă cu faptul că, atunci când vine vorba de păstrarea curat casa. Cu toate acestea, este dificil de a prezenta utilizarea de produse insuficient eficiente de curățare în locuri cum ar fi spitale, școli, restaurante, hoteluri, depozite, toalete publice, ateliere de lucru sau centre de cumpărături. Acestea sunt locuri în care zeci, sute și chiar mii de oameni trec zilnic.

Curățarea, sau așa-numitele detergenți, mijloacele sunt un amestec de compuși chimici, a căror compoziție depinde de suprafața purificată și bine îngrijit. produse de curățare profesionale conțin adesea agenți activi de suprafață, dăunătoare pentru sănătate și mediu, cum ar fi clor, amoniac, fenoli, sau fosfați, conservanți sintetici, arome și coloranți.

Conștientizarea necesității de a proteja natura mobilizează producătorii de produse chimice de curățare pentru a crea detergenti ecologice. ECOMERS Pe baza uleiurilor esențiale și ingrediente naturale, sigure combină eficacitatea eliminării și îngrijirii murdăriei pentru sănătatea utilizatorilor și starea planetei. Dintre acestea, puteți găsi diferite lichide, spray-uri, paste și pulberi care vor ajuta la menținerea purității tuturor suprafețelor plate.

Decizia privind achiziționarea de produse profesionale de curățare, merită să acordăm atenție compoziției, numirii și certificatelor de siguranță. Produsul cumpărat incorect și utilizat poate deteriora suprafața echipamentului și se agravează activitatea.

Produsele de curățare pentru oțel inoxidabil sunt recomandate pentru a fi utilizate numai pe echipamente din acest material.

Revizuirea speciilor

Produsele de curățare profesionale sunt produse care sunt produse în principal pentru companiile de curățenie profesională. Ei au o compoziție complet diferită și o concentrație mai mare, producătorii lor de foarte multe ori folosesc, de asemenea, tehnologia avansată. Datorită acestui fapt, produsele sunt caracterizate prin eficiență ridicată și eficiență excelentă de utilizare.

Citește mai mult  Instrumente de curățare uscată interioară

Concentratul litri vă permite să pregătească câteva zeci de litri de soluție de detergent, care oferă economii semnificative în industria de curățare. Utilizarea chimiei profesionale poate necesita formare și cunoștințe corespunzătoare. Cu toate acestea, angajații companiilor de curățare cunosc principiile de bază ale utilizării acestui tip de medicamente. Cu toate acestea, din moment ce este chimie profesională, producătorul pregătește întotdeauna o hartă detaliată a utilizării, indicând compoziția produsului și tipul de substanță activă.

Există diferite tipuri de fonduri profesionale.

  • Powdered. Acest tip de curățare folosiți pentru pantofi de spălat și îmbrăcăminte, lenjerie de pat. Această spălare pulberi. Și, de asemenea, au produse de curățare care conțin particule abrazive. Folosiți-le extrem de atent, deoarece curat pudra poate zgâria suprafața.

  • Spumă. Opțiunea este utilizată în mod activ de curățare de covoare, mocheta. De asemenea, le folosesc în mod activ pentru materiale țesute de curățare uscată, de exemplu, în cazul în care aveți nevoie pentru a curăța mobila moale și saltea. Deoarece acestea sunt foarte ușor de îndepărtat de pe suprafață, în timp ce nu separă umiditate excesivă.

  • aerosolii. Această opțiune este frumos atunci când curățarea mașini, deoarece permite nu deteriora suprafața.

Sfaturi pentru alegerea

Cum de a alege produse de curățare pentru a se asigura că acestea sunt la fel de eficiente și sigure, întrebare dificilă. Răspunde nu este ușor, mai ales având în vedere o gamă foarte largă de medicamente disponibile pe piață. Există un manual simplu, care va arăta ce trebuie luat în considerare atunci când aleg chimie profesională. O cantitate mare de produse de curățare este utilizat zilnic. Prin urmare, este important ca acestea să nu fie doar eficiente și eficiente, ci mai întâi de toate siguranțele pentru personalul și oaspeții hotelului. Luați în considerare ce să acordăm atenție la alegerea produselor de curățare.

  • Pentru uz profesional – produse de curățare speciale, care diferă de medicamentele obișnuite din farmacie. Au o compoziție diferită, mai concentrată și, prin urmare, mai eficientă. Mai mult, trebuie să aibă un certificat de securitate.
  • Economic, concentrat – Preparatele de curățare pentru hoteluri sunt adesea vândute sub formă de concentrate (pentru pregătirea independentă a soluțiilor de lucru) și în pachete economice mari. Aceasta nu este doar o soluție convenabilă, dar vă permite să economisiți semnificativ.
  • Universal comparativ cu specializatul – Primul ar trebui folosit ori de câte ori este posibil. Folosirea un lichid pentru curățarea suprafețelor ceramice permite să se spele în mod eficient o suprafață mare pentru o curățare. Cu toate acestea, pentru mobilier, instalații sanitare sau duș cabine, ar trebui să fie utilizate medicamente speciale, care nu elimina numai în mod eficient murdăria, dar, de asemenea, să aibă grijă de tipul specific de suprafață.
  • Neutru, nu enervant, cu un miros plăcut – Alege produse hipoalergenice care nu conțin substanțe iritante, cu un miros plăcut. Oaspeții hotelului au gusturi diferite, un miros plăcut pentru o persoană poate cu greu perturba celălalt. Nu uitați să îndepărtați cu grijă de pe suprafața a resturilor de medicamente, astfel încât pielea nu se irita atunci când contactați-le.
Citește mai mult  Echipamente de curatare uscata

Alegerea agenților de curățare se face pe baza tipului de poluare, subiect și multe altele. De exemplu, pentru canapea, mobilier tapițat, saltele de curățare se va potrivi cu spumă. Curățarea pantofi și îmbrăcăminte cu ajutorul unei mașini de spălat poate fi făcută din cauza lichide, geluri pentru spălare.

Pentru a curăța mașina, precum pielea și nubuc, este categoric imposibil de produse de uz care conțin alcool.

Termeni de aplicare

Detergenți – unul dintre cele mai importante elemente din lista costurilor constante. Hotel, apartament sau casa de oaspeți ar trebui să fie curate, astfel încât este în valoare de mijloace de curățare în contact de bună calitate. Dar costă bani. Curat și de înaltă igienă – principalele criterii de locul de reședință. De aceea, vreau să vă petreceți o curățare eficientă. Ce și cum – depinde de preferințele personale și capacitățile financiare.

produse de curățat profesionale diferă de la „obișnuită“ – este evident. În primul rând, compoziția: există mai multe ingrediente active concentrate. Ele sunt mai productive și eficiente în funcțiune. Mai curat poate curăța cu succes poluarea chiar puternic. Acestea permit de curățare mai rapid și mai eficient, cu costuri de pregătire mai puțin. În practică, acest lucru este exprimat într-un calcul simplu: aceeași cantitate de droguri ca în cazul produsului „obișnuit“ este suficient pentru o perioadă mai lungă, care oferă economii reale.

Folosind produse profesionale de curatenie, putem fi siguri în eficiența lor ridicată. in afara de asta, Produse chimice profesionale au documente care confirmă utilizarea lor în siguranță în locuri publice. Multe produse de curățare (de exemplu, pardoseli pentru spălarea pardoselilor, agenți de curățare universale) sunt disponibile sub formă de concentrate pentru auto-preparare a soluției de lucru. Mai mult decât atât, ele pot fi cumpărate în pachete economice mari, de exemplu, 5 litri.

Citește mai mult  Karcher Echipamente de curățare uscată

Prin achizitionarea unuia sau ambalaje mai economic de produse de curățare concentrate în loc de mai multe pachete mici de preparate finite, vom salva nu numai pe produsul în sine, ci și asupra costurilor și de depozitare de transport.

Pentru a cheltui privind curățarea și produse de curățare mai puțin, acestea pot fi făcute cu propriile mâini la domiciliu. De exemplu, cele mai frecvente și în mod activ, folosind – sifon cu lamaie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: