1 litru de prezentare a termosului și alegerea lor

1 litru de prezentare a termosului și alegerea lor

Revizuirea de termos cu un singur grad de ceai, pentru apă și pentru spectacole de produse alimentare că aceste dispozitive sunt foarte valoroase pentru ajutor în diverse domenii. Cumpărători, trebuie să exploreze rating dintre cele mai bune Termose metalice din oțel inoxidabil și cu bec de sticlă. Și, de asemenea, acordând o atenție în valoare de modele turistice, cu un buton de turnare și alte tipuri.

Revizuirea speciilor

Formularea „termos 1 litru“ formulare nu înseamnă că aceasta este o selecție omogenă de produse. Între ele există o diferență foarte semnificativă, datorită specificului de probe specifice. Iar numărul de astfel de modificări este mult mai mare decât cred slab dezasamblat în subiectul începători. termos alimentare nu poate fi doar universal, dar, de asemenea, proiectat pentru anumite produse într-o mai mare măsură.

Modelele de ceai și pentru alte băuturi sunt un vas de mare, cu un gât unintent sau un cerc. Primele subspecia este de preferat pentru drumeții pe distanțe lungi și excursii. Al doilea este mai degrabă un birou (sau conceput pentru un alt loc de muncă). Aceleași versiuni pot fi aplicate pentru apă potabilă curată, desigur. Dacă termos a fost construit pentru depozitarea alimentelor solide, acesta va fi un produs cilindric relativ scăzut. Următorul punct important este realizat din care se face balonul pentru produse și lichide.

Compartimentele de lucru din metal datorită practicității lor sunt mult mai frecvente decât din sticlă. Dar modelele de sticlă:

 • căldură așteptare pentru o lungă perioadă de timp+

 • Ușor de spălat (chiar și fără acoperire de teflon)+

 • Nu absorbi mirosurile străine și gusturile.

Modificările cu un balon din oțel inoxidabil sunt cele mai durabile, dar în același timp,. Compartimentul interior din plastic este cel mai mic, dar el nu mai are avantaje. Turistul (este marcat) Thermos este adesea făcut de la Titan. Acest material este cea mai puternică și stabilă, care este extrem de important departe de civilizație, în cazul în care este imposibil să se înlocuiască sau repararea rapid un astfel de container. În condițiile urbane, aparatul de titan este excesivă.

Citește mai mult  Totul despre TEASICS: Soiuri și sfaturi pentru alegerea

Este mai bine de a alege un termos cu un buton de umplere, care vă permite să facă viața un pic mai convenabil, și cu un model care corespunde gustului estetic. În unele cazuri, termosuri de uz casnic sunt echipate cu suprafețe cauciucată.

Ei nu căutați mai rău decât obișnuită, în timp ce mult mai bine în așteptare mâini. Termose cu un mâner mai convenabil pentru transferul. Această situație este deosebit de important pentru turiști.

Versiunile cea mai recentă versiune sunt cele mai asemănătoare cu probele de șurub. Cu toate acestea, firul nu se ajunge la o conexiune solidă. nodurile Valve sunt cele mai frecvente și practice. termos de lumină nu este prea de încredere. Prin urmare, să fie sedus de comoditatea atunci când transportă nu este prea rezonabil. În ceea ce privește modelele cu un display de temperatură, este mai degrabă un exces, și trebuie să fie ales numai atunci când este clar – fără o astfel de opțiune nu se poate face.

Modele populare

Evaluarea cererii de consum intră cu încredere Bobber Flask. Acest termos poate avea atât de caz lucioasă și mată. Pentru fabricarea, utilizarea selectat din oțel inoxidabil + temperatura interioara de 48 ore se menține. adâncituri speciale vă permit să simplifice utilizarea termos, care este deosebit de important în sezonul rece, atunci când trebuie să mănuși cu un deget sau de uzură. inel din silicon în interiorul plutei presat fiabil împotriva gâtului.

Termos FBB – de asemenea, copie de înaltă calitate. Trăsăturile lui:

 • Prezența albastru închis, roșu, culori de argint+

 • Excelent de retenție de căldură până la 24 de ore+

 • capac+

 • Producția de oțel de arc stabil+

 • Perioada lungă de funcționare.

Citește mai mult  Descrierea termosului Bobber

În diferite topuri cu o bază completă, apare Zojirushi SJ-JS10. Pentru fabricarea acestei termooze au fost folosite foi de oțel subțiri, ceea ce a făcut posibilă o ușurință în mod semnificativ fără pierderea calităților practice. Chiar și după umplerea la limită, masa nu va depăși 1,5 kg. Aerul va fi descărcat prin supapă, ceea ce vă permite să turnați fluide fără un buggy caracteristic. În timpul zilei, temperatura scade doar de la 95 la 62 de grade – ceea ce este destul de convenabil atât pentru vânători, cât și pentru pescarii.

Desigur, există o serie de alte modele atractive. De exemplu, Zanussi ZVF51221DF Black are un conector filetat. Acest termos este destul de mult timp. Designul vă permite să promovați piese și să le clătiți rapid sub jetul de apă curentă. Întreținerea căldurii până la 8 ore nu arată prea „cool” pe fundalul altor modele, dar destul de destul de acasă și când se mișcă în jurul orașului.

Aspectul frumos și formularul de bullet compact are Rivacase 90421RDM. Corpul lui face din aliaj inoxidabil. Design-ul poate fi ușor de fixat pe raftul în mașină sau convenabil postate în rucsac. Planeitatea stratului exterior vă permite să-l spălați fără probleme chiar și în apă rece. Se încălzește economisește până la 8 ore, și la rece – de trei ori mai mult.

Iubitorii de modele clasice pot veni la gust Relaxika 101. Caracteristicile sale:

 • 5 centimetri gât+

 • se încălzește, economisind până la 30 de ore+

 • Salvarea la rece până la 36 de ore+

 • Prezența unei cești decente+

 • Diametru 8,5 cm Case.

Finalizarea corespunzătoare de revizuire privind termos Rondell Siberian. Se afirmă că în interiorul fluidului va rămâne rece la 24 de ore. Pentru utilizarea producția de oțel avansate, care, într-adevăr, nu rugineste pentru o lungă perioadă de timp. În setul de livrare, cu excepția thermosa în sine, este de asemenea inclusă cana. Cute produse de culoare negru, cum ar fi mulți consumatori.

Citește mai mult  Care sunt sticlele termos și cum să le aleagă?

Cum de a alege un termos bun?

Chiar și faptul că toate dispozitivele descrise sunt aceleași volume, nu înseamnă că nu există nici o diferență între ele. Un rol important este jucat de marca producătorului. Este clar să se pronunțe produselor de firme bine dovedite care au o vastă experiență în producția de termos. Trebuie să ne uităm la certificatul de calitate, certificat de conformitate. Dacă producătorul sau vânzătorul nu este pregătit să prezinte aceste documente, este mai bine să renunți la cumpărare.

Când vă aflați descrierea, în primul rând, trebuie să acordați atenție materialului balonului. Rezervoarele de sticlă au un singur avantaj – sunt mai bine să se încălzească. Dar această diferență este mică în comparație cu avantajele modelelor metalice – durabilitate, fiabilitate, durabilitate și ușurință relativă. Indicatori de temperatură (o scădere a temperaturii nu mai mult decât o anumită sumă pentru timpul specificat) sunt foarte relevante. Adevărat, este necesar să înțelegem că un termos ieftin care deține o anumită temperatură de 24 de ore și mai mult – este mai degrabă un accident de marketing.

Forma de modele este aleasă la discreția lor. Iubitorii de compacdere trebuie să se concentreze pe dispozitiv sub formă de gloanțe. Gâtul larg răspândit mai convenabil în condițiile urbane. Dar pentru drumeții cu rază lungă de acțiune, vânătoarea și pescuitul este mult mai corect pentru a alege termosul cu un gât îngust. Ei vor, alte lucruri fiind egale pentru a pierde mai puțină căldură.

În plus, trebuie să vă familiarizați cu:

 • capacul (fie că se închide fiabil, indiferent dacă se deschide ușor)+

 • Metoda de transport (mânerul este în mod clar mai convenabil decât prinderea carcasei)+

 • Cum se miroase termosul din interior (în mod ideal nu ar trebui să existe mirosuri)+

 • Cântărind dispozitivul (chiar și cu același volum pe care îl poate diferi în mod semnificativ).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: