Cabul de bucate: Revizuirea producătorilor, beneficiilor și rănirii

Cabul de bucate: Revizuirea producătorilor, beneficiilor și rănirii

ustensile de staniu nu se aplică la obiectele de bucătărie de utilizare de zi cu zi. La momentul Evului Mediu, a fost foarte popular și sa întâlnit pe mese numai la oameni nobili. Externe, ustensilele colorate sunt foarte asemănătoare cu argintul, deci a fost adesea o achiziție de bun venit între burghezii germani.

Istorie

Locul nașterii ambarcațiunilor de referință este Germania, unde au fost găsite primele depozite metalice din Saxonia antică. Precum și pe teritoriul Regatului Unit Medieval, produsul din staniu a fost deosebit de popular. Îmbunătățirea aliajului de metal de calitate, măcinarea cu noi tehnici de tratare a rotației în mod semnificativ ridicate de staniu peste produsele de argint și a deschis posibilitatea producerii industriale de feluri de mâncare de la acesta.

Particularități

Tin a fost întotdeauna considerat un mineral greu de ajuns și scump datorită depunerilor sale „modeste”. Din același motiv, este al patrulea metale nobile, reducând poziția de platină, aur și argint. În zilele noastre, produsele de staniu au, de asemenea, o valoare estetică și practică.

Ochelari gourmet, ochelari, plăci de staniu, țigări, cadre, accesorii scrise cu diferite elemente și modele decorative nu vor fi doar o prezentare mare, ci și o adăugare interioară luxoasă.

Nici un metal curat nu se aplică pentru fabricarea produselor de staniu, dar aliajele. Utilizate în mod obișnuit 95% staniu, iar restul de 5% pot fi realizate din cupru sau de antimoniu. Această conexiune este absolut sigur, nu interacționează cu alimente, nu oxidează și nu miros. Din același motiv, în feluri de mâncare preparate în vase de staniu, rămâne beneficii maxime, deoarece acestea fac practic vitamine nu pierde și gust.

Există păreri că ustensilele de staniu pot provoca daune semnificative pentru sănătatea umană. Cu toate acestea, acest lucru este posibil numai dacă există un impurități de plumb în compoziția sa, pentru prezența, care va indica o întunecare rapidă a produsului.

Pentru a păstra calitățile decorative și prelungirea duratei de viață, feluri de mâncare de staniu nevoie de anumite condiții de îngrijire:

 • depozitarea alimentelor durabil în mâncăruri+
 • Având în vedere „moliciune“, a metalului, nu este recomandat să se spele într-o mașină de spălat vase, precum și curățarea cu perii dure și detergenți agresivi+
 • Puteți elimina contaminarea din produse de staniu utilizând apă caldă și un burete moale, cu o cantitate mică de instrumente de spălat vase+
 • Pentru produsele de staniu poloneze, este posibil să se utilizeze un argint sau alamă polyrolol, care sunt aplicate într-o tesatura moale și cu atenție distribuite pe suprafața+
 • Se usucă vasele din metal urmează un uscător special sau un prosop rătăcit.

Producătorii

Atunci când alegeți un suvenir sau staniul marfa pentru a da preferință producătorilor de încredere cu bună reputație, care au certificate de calitate de produse corespunzătoare.

Până în prezent, una dintre aceste companii este brand-ul austriac-german Artina SKS, Care timp de 50 de ani de existență pe piața europeană în sine sa dovedit pozitiv în producția de produse decorative de staniu.

De interes deosebit este colecțiile aniversare de feluri de mâncare, dintre care subiectul este Germania și orașul său, precum și vânătoarea, pescuitul. Plăci unice de tablă, cani de bere și dezintegrare, decorate cu ajutorul unor bas-reliefuri și gravură, vor deveni un cadou memorabil pentru un eveniment solemn.

Compania Italiană Cosi Tabellini Angajat în producția de produse de staniu din 1954. Fabrica de producție proprie produce mai mult de 400 de articole de masă, feluri de mâncare, articole de interior (vase, lămpi, oglinzi), precum și de desktop și alte accesorii (scrumiere, măriri, calendare). Designul impecabil, originalitatea formularelor, lucrările manuale pe fiecare produs reprezintă o garanție a calității italiene și respectă standardele CEE.

Un alt producător autoritar de ustensile de suveniruri și de mese din TIN este compania britanică Engleză Pewter, Fondată în 1977 în Sheffield. Baza de producție este utilizarea unui aliaj special de staniu și cupru – cilindri, calitatea cărora este marcată de cunoscătorii mondiali ai artei.

Canurile de bere și baloanele de buzunar sunt foarte populare, decorate în stil celtic, precum și alte produse decorative.

Costă pentru a observa că Produsul de tip TIN de înaltă calitate are o mulțime de valoare. Deseori producătorii fără scrupule produc produse din aliaje low-line (cu un număr mic de staniu), care pot dovedi un preț suspicios scăzut pentru bunuri.

Avantaje și dezavantaje

Principalele avantaje ale ustensilelor de staniu sunt justificate de revizuirile pozitive ale colectorilor și al cunoscătorilor de artă, din care trebuie remarcat:

 • Metal netoxicitate absolută+
 • Rezistența la oxidare+
 • Alimentele din piticul de staniu păstrează proprietăți benefice și gust natural+
 • Design atractiv+
 • „Solid” și prezentare de stare.

   În ciuda majorității avantajelor, mâncărurile de tablă au, de asemenea, unele defecte minore, acestea includ:

   • Raritatea mineralelor naturale, procesul laborios de prelucrare manuală mărește semnificativ costul produsului din acesta+
   • Structura metalică poroasă, care elimină spălarea într-o mașină de spălat vase și depozitarea pe termen lung a alimentelor în feluri de mâncare+
   • Necesitatea periodică de produse de măcinare+
   • Un număr mare de falsuri.

   Produsele de staniu sunt considerate a fi un semn al luxului și consistenței. Compoziția metalică minerală este absolut sigură pentru sănătate, ceea ce vă permite să o utilizați pentru producerea obiectelor de vase și tacâmuri. Designul lor unic și caracterul practic vor face o evidențiere în orice interior, va atrage cu siguranță atenția colectorilor și fanilor culturii medievale.

   Prezentare generală a mâncărurilor de înaltă calitate este prezentată în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: